🔺چهار) عدالت و مبارزه با فساد (2)
🔹وسوسهی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست؛ و این ایجاب میکند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سهگانه حضور دائم داشته باشد و بهمعنای واقعی با فساد مبارزه کند، بویژه در درون دستگاههای حکومتی.
«بيانيه گام دوم»
#كلام_رهبري
طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه کربلا به حساب گاهشماری شمسی 21 مهر سال 59 هجري شمسی می شود. تاریخ شمسی هم که مثل قمری نیست که تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و می شود با در آوردن اوقات شرعی شهر کربلا در این تاریخ حرفهای مقتل نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند.
در این تحقیق علمی، اوقات شرعی روز 21 مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر 3-+ دقیق اختلاف می تواند داشته باشد) را استخراج کرده ایم و روایات مقتل نگارها را با این ساعتها تنظیم کرده ایم.
5:47 اذان صبح
امام (ع) بعد از نماز صبح برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد. و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری»
طرف مقابل نيز نماز را به امامت عمر سعد خواند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
حدود 6
امام حسین(ع) دستور داد تا اطراف خیمه ها خندق بکنند و آن را با خاربوته ها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند.
7:06 طلوع آفتاب
کمی بعد از طلوع آفتاب. امام سوار بر شتری شد تا بهتر دیده شود. روبه روی سپاه کوفه رفت و با صدای بلند برای آنها خطبه ای خواند. صفات و فضایل خودش و پدر و برادرش را یادآوری کرد و اینکه کوفیان به امام (ع) نامه نوشته اند. حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرار داد و از حجّار بن ابجر و شبث ربعی پرسید که مگر آنها او را دعوت نکرده اند؟ آنها انکار کردند. امام نامه هایشان را به طرف آنها پرتاب و خدا را شکر کرد که حجت را بر آنها تمام کرده است. یکی از سران جبهه مقابل از امام (ع) پرسید چرا حکم ابن زیاد را نمی پذیرد و آنها را از ننگ مقابله با پسر پیامبر نمی رهاند؟ اینجا امام آن جمله معروفشان را فرمودند: «أَلَا وَإنَّ الدَّعِيَّ ابْنَ الدَّعِيِّ قَدْ رَكَزَ بَيْنَ اثْنَتَيْنِ: بَيْنَ السِّلَّه وَالذِّلَّه؛ وَهَيْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّه ... فرد پستی که پسر فرد پست دیگری است. من را بین کشته شدن و قبول شدن و قبول ذلت مجبور کرده. ذلت از ما دور است.» سخنرانی امام (ع) حدوداً نیم ساعت طول کشده است.
حدود 8
بعد از سخنرانی امام (ع) چند نفر از اصحاب آن حضرت به روایتی بُرَیر که «سید القرآء» (آقای قرآن خوانهای) کوفه بود (الفتوح) و به روایتی زهیر (تاریخ یعقوبی و طبری) خطاب به کوفیان سخنان مشابهی گفتند.
بعد از سخنان زهیر و بریر، امام فریاد معروف «هل من ناصر ینصرنی» را سر داد. چند نفری دچار تردید شدند؛ از جمله حُر. فرد دیگری به نام ابوالشعثا و دو برادر که در گذشته عضو خوارج بودند. بعید نیست که کسانی دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ، از سپاه کوفه فرار کرده باشند.
حدود 9
روز به وقت چاشت رسیده بود که شمر به عمر سعد پرخاش کرد که چرا این قدر تعلل می کند؟ عمر سعد عاقبت رضایت به شروع جنگ داد. اولین تیر را به سمت سپاه امام (ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم.» بعد از انداختن تیر توسط عمر سعد، کماندارهای لشکر کوفه همگی با هم شروع به تیراندازی کردند. امام به یارانش فرمودند: «اینها نماینده این قوم هستند. برای مرگی که چاره ای جز پذیرش آن نیست. آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیر باران کشته شدند. (تعداد دقیق را نمی دانیم . تعداد کشتگان تیر اندازی. با تعداد کشتگان حمله اول 50 نفر ذکر شده است.)
حدود 10
بعد از تیراندازی ،«یسار»، غلام «زیاد بن ابیه» و «سالم» غلام عبیدالله ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبرد تن به تن ابتدای جنگ بیرون آمدند. عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین(ع) نگاهی به او کرد و فرمود: «به گمانم حریف کشنده ای باشی» عبدالله آن دو نفر را کشت. البته انگشتان دست چپش قطع شد.
بعد از این نبرد تن به تن، حمله سراسری سپاه کوفه شروع شد. ابتدا حجار به جناح راست سپاه امام حسین (ع) حمله کرد؛ اما حبیب و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزهها حمله را دفع کردند.
همزمان شمر به جناح چپ سپاه امام(ع) حمله برد. زهیر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتند. خود شمر در این حمله زخم برداشت بعد از عقب نشینی هر دو جناح کوفی، عمر سعد 500 تیر انداز فرستاد که دوباره سپاه امام(ع) را تیر باران و آن حملات، علاوه بر از پا درآمدن هر 23 اسب لشکریان امام(ع) تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند. الفتوح آن نفرات را 50 نفر و این شهر آشوب 38 نفر ذکر کرده است.
اولین شهید، ابوالشعثا بود و 8 تیر انداخت که 5 نفر از دشمن را کشت. امام(ع) او را دعا کرد. گروهی از سپاه شمر خواستند از پشت سر به امام(ع)حمله کنند زهیر و 10 نفر به آنها حمله کردند.
حدود 11
بعد از این حملات، امام(ع) دستور تک تک به میدان رفتن را به یاران داد. اصحاب با هم قرار گذاشتند
تا زندهاند نگذارند کسی از بنیهاشم به میدان برود. انگار برای شهادت با هم مسابقه داشتند. بعضی «در مقابل نگاه امام(ع)» شهید شدند. یکی از اولین کسانی که کشته شد، پیرمرد زاهد، جناب بریر بود. مسلم بن عوسجه بعد از او کشته شد. حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش میتوانستم وصیتهای تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام حسین(ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است».
یک بار هفت نفر از اصحاب امام(ع) در محاصره واقع شدند، حضرت عباس(ع) محاصره آنها را شکست و نجاتشان داد.
۱۲:۵۰ اذان ظهر
حبیب بن مظاهر موقع اذان ظهر شهید شد. چون که نوشتهاند امام(ع) خطاب به اصحاب گفت یکی برود با عمر سعد مذاکره بکند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کنیم. یکی از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمیشود.» حبیب به او گفت: «ای حمار! فکر میکنی نماز شما قبول میشود و نماز پسر پیامبر(ص) قبول نمیشود؟» به جنگ او رفت اما از سپاه کوفی به کمکش آمدند و حبیب کشته شد. امام(ع) از شهادت حبیب متاثر شد و برای اولین بار در روز عاشورا گریست. رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را به حساب تو میگذارم.»
امام(ع) نماز را شکسته و به قاعده «نماز خوف» خواند. گروهی از اصحاب به امام(ع) اقتدا کردند و بقیه به جنگ پرداختند. زهیر و سعید بن عبدالله حنفی خودشان را سپر امام کردند. نوشته اند سعید بن عبدالله ۱۳ تیر و نیزه خورد و به شهادت رسید. در آخرین نفس از امام پرسید: «آیا وفا کردم؟»
حدود ساعت ۱۳
۳۰ نفر از اصحاب امام(ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعد از این ساعت شهید شدند. بعد از کشته شدن اصحاب، نوبت به بنی هاشم رسید. اولین نفر، حضرت علی اکبر پسر امام حسین(ع) بود. البته الفتوح عبدالله بن مسلم بن عقیل را اولین شهید بنی هاشم خوانده است. این عبدالله بن مسلم، به طرز ناجوانمردانهای شهید شد. شهادت او بر جوانان بنی هاشم گران آمد. دسته جمعی سوار شدند و به دشمن حمله بردند. امام آنها را آرام کرد و فرمود: «ای پسرعموهای من بر مرگ صبر کنید. به خدا پس از این هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید.»
حدود ساعت ۱۴
عاقبت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تنها ماندند. عباس(ع) اجازه میدان خواست اما امام او را مامور رساندن آب به خیمه ها کرد. دشمن بین دو برادر فاصله انداخت. عباس(ع) دلاور در حالیکه با شجاعت تمام سعی در آوردن مشک آب برای زنان و کودکان داشت در محاصره دشمن دو دستش قطع شده و با عمودی آهنین بر سرش زدند که از اسب بر زمین افتاد. اباعبدلله سراسیمه خود را بر پیکر قطعه قطعه برادر رساند. دشمن کمی به عقب رفت. امام(ع) برای دومین بار بعد از مرگ برادر عزیزش گریه کرد و فرمود «اکنون دیگر پشتم شکست.»
حدود ساعت ۱۵
امام(ع) به طرف خیمهها برگشت تا خداحافظی بکند. همچنین پیراهنش را پاره پاره کرد و پوشید تا بعدا در وقت غارت کردن توسط دشمن برهنهاش نکنند. وقت وداع با اهل بیت، کودک شیرخواره اش علی اصغر را به میدان برد تا او را سیراب کند که به تیر حرمله کشته شد.
امام(ع) به میدان رفت اما کمتر کسی حاضر به مقابله با ایشان میشد. بعضی تیر میانداختند و بعضی از دور نیزه پرتاب میکردند. شمر و ده نفر به مقابله امام(ع) آمدند. بعد از شهادت امام(ع)، بر پیکر مبارکش جای ۳۳ زخم نیزه و ۳۴زخم شمشیر شمرده شد.
در مقاتل نوشته اند زمانی که امام(ع) در آستانه شهادت بود اما کسی جرات نمیکرد به سمت ایشان برود اهل حرم از صدای اسب ایشان ذوالجناح متوجه شده و بیرون دویدند. کودکی به نام عبدالله بن حسن (ع) دوید و به طرف مقتل امام آمد. او را در بغل عمویش کشتند. امام ناراحت شدند و کوفیان را نفرین کردند: «خدایا باران آسمان و روییدنی زمین را از ایشان بگیر!»
۱۶:۰۶ اذان عصر
وقت شهادت امام(ع) را وقت نماز عصر گفتهاند. روایت تاریخ طبری به نقل از وقایعنگار لشکر عمر سعد چنین است: «حمید بن مسلم گوید: پیش از آن که حسین کشته شود شنیدم که میگفت «به خدا پس از من کس را نخواهید کشت که خدای از کشتن او بیش از کشتن من بر شما خشم آرد.»
گوید: آنگاه شمر میان کسان بانگ زد که «وای شما منتظر چیستید؟ مادرهایتان به عزایتان بنشینند، بکشیدش!» گوید در این حال سنان بن انس حمله برد و نیزه در قلب امام(ع) فرو برد ...»
حدود ساعت ۱۷
بعد از شهادت امام(ع)، عدهای لباسهای آن حضرت را غارت کردند که نوشته اند تمام این افراد بعدها به مرضهای لاعلاج دچار شدند.
غارت عمومی اموال امام حسین(ع) و همراهانش آغاز شد. عمر سعد ساعتی بعد دستور توقف غارت را داد و حتی نگهبانی برای خیمهها گذاشت.
یکی از شیعیان بصره به اسم سوید بنمطاع بعد از شهادت امام به کربلا رسید و برای دفاع از حرم امام جنگید تا شهید شد.
نزدیک غروب آفتاب است . سر امام را جدا میکنند و به خولی میدهند تا همان شبانه برای ابن زیاد ببرد. بعد به دستور عمر سعد بر بدن مطهر امام و یارانش
اسب میدوانند تا استخوانهایشان هم خرد شود.
۱۸:۴۹ اذان مغرب
داستان روز غم انگیز عاشورا اینطور تمام میشود که درحالی که عمر سعد دستور نماز جماعت مغرب را میداده، سنان بن انس بین مردم میتاخته و رجز میخوانده که «افسار و رکاب اسب مرا باید از طلا بکنید؛ چرا که من بهترین مردمان را کشته ام!
@montzeran
#لبیک_یا_حسین
.
💡 اگر ما شب عاشورا در خیمه گاه آقا ابی عبدالله بودیم و از زبان یک معصوم می شنیدیم که می فرمودند من تکلیف را از شما برداشته ام و هر کسی که میخواهد میتواند برود و از طرف دیگر هر کسی از شما با ما باقی بماند فردا قطعا کشته خواهد شد.
.
آیا ما آن شب در خیمه گاه باقی می ماندیم یا مانند جمع کثیری که خیمه گاه را ترک کردند می رفتیم⁉️
.
اشتباهی که ما غالبا مرتکب می شویم این است که تصور می کنیم یاران آقا زندگی روزمره خودشان را به میل خودشان داشتند و یک شبه (شب تصمیم گیری) در یک لحظه درست تصمیم گرفتند و باقی ماندند.
در حالیکه اینگونه نیست❗️
آنها یک عمر پیروی از آقا اما حسین(ع) را قبلا تمرین کرده بودند.
آنها یک عمر پایشان را جای پای امام شان گذاشته بودند و شب عاشورا هم همین کار را کردند.
شب عاشورا تنها زمان امتحان پس دادن بود، نه شب تصمیم گیری❗️
.
از طرفی ما میگوئیم منتظر امام زمان (عج) هستیم.
در حالیکه می خواهیم زندگیمان را به میل خودمان داشته باشیم وامیدوار باشیم که زمان ظهور(یعنی موقع امتحان پس دادن) درست تصمیم بگیریم❗️
اما قبلا هیچ تمرین واقعی برای پیروی کردن نداشته ایم.
.
آیا زندگی ما تمرین گام گذاشتن جای پای امام زمان است⁉️
چشم ما، گوش ما، زبان ما، اولویت های فکری و ذهنی ما آیا تمرین امام زمانی شدن است⁉️
#فتامل
اگر میخواهیم یار مهدی عج باشیم باید از الان شروع کنیم ...
تا در روز امتحان موفق شده و خدای نکرده کوفی نشویم‼️
◾️آگاه باشیم حسین را منتظرانش کشتند◾️
@montzeran
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۰۸ شهریور ۱۳۹۹
میلادی: Saturday - 29 August 2020
قمری: السبت، 9 محرم 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹محاصره خیمه های امام حسین علیه السلام، 61ه-ق
🔹آمدن لشکری تازه نفس به کربلا، 61ه-ق
🔹امان نامه شمر ملعون برای فرزندان حضرت ام البنین، 61ه-ق
🔹درخواست تاخیر جنگ به فردا توسط امام حسین علیه السلام، 61ه-ق
🔹کلام امام حسین علیه السلام با اصحاب خویش، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا عاشورای حسینی
▪️16 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️26 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️41 روز تا اربعین حسینی
▪️49 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
@montzeran
منتظران گناه نمیکنند
#انتظار_یعنی ..... 3 .روز انتظار ولی خدا (ص)فرمود: برترین عبادت انتظار فرج است. 📗 معجم احاديث ال
#انتظار_یعنی .....
4 .وقت عاشقی
از امروز به امام زمانت قول بده نمازت را اول وقت بخوانی ....
الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج
@montzeran
هر کی میخواد همین امروز توبه کنه حتما بخونه...این پست رو فردا نباید خوند.چون دیر میشه.
همین امروز باید خوند 👇
https://dadashreza.com/aman-name/
مِثْلِ عبّٰاسْ كَسْي هَسْت دِلٰاوَر بٰاشَد
بٰاْ هَمِهْ تِشْنِگي اَشْ يٰادِ بَرٰادَر بٰاشَد
مِثْلِ عَبّٰاسْ كَسيْ هَسْت كِهْ سَقّٰا بٰاشَد
جِگَرِ سُوخْتِه اشْ حَسْرَتِ دَريٰا بٰاشَد
مِثْلِ عَبّٰاسْ كَسْيْ هَسْتْ اَبٰابيلْ شَوَد
بٰالُ و پَر سُوخْتِه ، هَمْسٰايِه جِبْريلْ شَوَد
هيچ كَس مِثْلِ اَباالْفَضْلِ وَفٰادٰار نَبُود
لٰايِقِ تَشْنِگيُ و اِسْمِ عَلَمْدٰار نَبُود
هَر كَسْي خْوٰاست كِهْ فَردٰا بِه شَفٰاعَتْ بِرِسَدْ
يٰا اَباالْفَضْلِ بِگُوييد بِه سَلٰامَتْ بِرِسَد
@montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشمهای که دور قبرحضرت عباس(ع) طواف میکند
چشمه آب زلالی، صدها سال است گرداگرد قبر اصلی حضرت ابوالفضل العباس علیهالسلام در زیر حرم مطهرش در کربلا طواف میکند.
@montzeran
داریم به روز آخر دهه #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر میرسیم ولی نه تو ایتا این هشتگ ترند شد نه تو صدا و سیما برنامه ای هر چند کوتاه درموردش پخش شد!!!
متاسفم ✔️
🔴 صفات حضرت عباس در این آیه از قرآن آمده است...
📍 ﻭَﻣَﻦْ ﻳُﻄِﻊِ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻭَﺍﻟﺮَّﺳُﻮﻝَ ﻓَﺄُﻭﻟَﺌِﻚَ ﻣَﻊَ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺃَﻧْﻌَﻢَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﻠَﻴْﻬِﻢْ ﻣِّﻦَ ﺍﻟﻨَّﺒِﻴِّﻴﻦَ ﻭَﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻘِﻴﻦَ ﻭَﺍﻟﺸُّﻬَﺪَﺁءِ ﻭَﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤِﻴﻦَ ﻭَ ﺣَﺴُﻦَ ﺃُﻭْﻟَﺌِﻚَ ﺭَﻓِﻴﻘﺎً
(سوره نساء آیه ۶۹)
📍ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻛﻨﺪ، ﭘﺲ ﺁﻧﺎﻥ (ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ) ﺑﺎ ﻛﺴﺎنی ﻫﻤﺪم ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻌﻤﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻥ، ﺻﺪّﻳﻘﺎﻥ، ﺷﻬﻴﺪﺍﻥ ﻭ ﺻﺎﻟﺤﺎﻥ ﻭ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﭼﻪ ﻫﻤﺪم ﻫﺎی ﺧﻮبی ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺗﻔﻀّﻞ ﺍﺯ ﺳﻮی ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮﺍی ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ.✳✳✳
📍ﺩﺭ ﺭﻭﺍﻳﺎﺕ، ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻧﻤﻮﻧﻪ ی ﺻﺪّﻳﻘﺎﻥ، ﺍﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻌﺼﻮم ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎم ﻭ ﺻﺪّﻳﻘﻪ، ﻓﺎﻃﻤﻪ ی ﺯﻫﺮﺍﻋﻠﻴﻬﺎ ﺍﻟﺴﻠﺎم معرفی ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻣﺮﺍﺩ ﺍﺯ «ﺷﻬﺪﺍ»، ﻳﺎ ﻛﺸﺘﮕﺎﻥ ﻣﻴﺪﺍﻥ ﺟﻬﺎﺩﻧﺪ، ﻳﺎ ﮔﻮﺍﻫﺎﻥ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ.
همنشینی ﺑﺎ ﺍﻧﺒﻴﺎ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺮﺍی ﻫﻤﻪ ی ﭘﻴﺮﻭﺍﻥ ﻭﺍقعی ﺍﻣﻜﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﻣﺮﺍﺩ ﺁﻳﻪ همنشینی ﺩﺭ ﺁﺧﺮﺕ ﺍﺳﺖ.✴✴✴
#کلام_وحی
#در_محضر_معصومین
🔰پیامبر اکرم(ص)به حضرت عباس (ع):
✍خداوند چشمت را روشن گرداند ، تو باب الحوائج هستی ، از هر که خواستی شفاعت کن .
.📚کبریت الاحمر
#حدیث_روز
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅
🔺فردا یکشنبه:
🔹۹ شهریور ۱۳۹۹ 🔹
🔹۱۰ محرم ۱۴۴۲ 🔹
🔹۳۰ اوت ۲۰۲۰ 🔹
🔰مناسبت های فردا:
💢 عاشورای حسینی
💢 اسارت اهل بیت نبوت در عصر عاشورا [۶۱ ق]
💢 ناپدید شدن امام موسی صدر [۱۳۵۷ ش]
#تقویم
✴️ یکشنبه 👈9 شهریور 1399
👈10 محرم الحرام 1442👈30 اوت 2020
🏛 مناسبت های اسلامی و دینی.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
عاشورای حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام
شهادت اباعبدالله علیه السلام در سن ۵۸ سالگی و اصحاب آن جناب در کربلا"۶۱ ه.ق"
🐪فرستادن سر امام حسین علیه السلام برای عبیدالله بن زیاد توسط عمر سعد به وسیله خولی بن یزید اصبحی و حمید بن مسلم ازدی .
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🌹امرظهور امام زمان علیه السلام دراین روز تحقق خواهد یافت . ان شاءالله
🔥روز به درک واصل شدن عبیدالله بن زیاد در نهر خازر در موصل .
🔥به درک واصل شدن حصین بن نمیر.
⚫️وفات ام سلمه ،ام المومنین همسر رسول خدا علیها السلام "۶۲ یا ۶۳ ه.ق".
🔥قتل ابن زیاد به دست ابراهیم بن مالک اشتر "۶۷ ه.ق".
😭شام غریبان حضرت زینب علیه السلام و اهل بیت علیه السلام .
😭سر امام حسین علیه السلام در تنور خولی .
🌙🌟 احکام اسلامی و دینی.
❇️برای هیچ کاری جز عزاداری سید الشهداء مناسب نیست...
👼مناسب زایمان و نوزادش پاک دامن و با حیا باشد ان شاءالله.
👨👩👦مباشرت...
امشب برای مباشرت خوب و فرزند حاصل از ان به قسمت و روزی خود قانع باشد ان شاءالله.
✈️ مسافرت بسیار خوب است.
🔲این مطالب تنها یک سوم اختیارات سررسید تقویم همسران است بقیه امور را در تقویم مطالعه بفرمایید.
⚫️ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری،باعث عزت و احترام است .ولی به احترام امام حسین علیه السلام ترک شود.
💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
#خون_دادن یا #حجامت#فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری موجب درد و الم است.
😴😴تعبیر خواب
خوابی که شب دوشنبه دیده شود طبق آیه 11 سوره مبارکه "هود" است.
الا الذین صبروا و عملوا الصالحات .....
و چنین استفاده میشود که کاری برای خواب بیننده پیش آید که در نظر مردم مشکل باشد و چون صبر کند موجب نیک نامی و راحتی ایام عمر او باشد .ان شاءالله. و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید......
تقویم همسران صفحه 116
💅 ناخن گرفتن
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
👕👚 دوخت و دوز
یکشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
✴️️ وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
به امید پرورش نسلی مهدوی ان شاء الله
@montzeran