20120426091959-2176-109.pdf
222.8K
💥 پس از گذشت ۴۰ سال
🔺 یک مصاحبه قدیمی با رهبر انقلاب در زمان ریاست جمهوری
🔰 توضیح
قابل توجه کسانی که این روزها خیلی دم از "عدالتخواهی" میزنند و بیش از آنکه به مایههای شیعی و ظرفیت ملی کشورمان، توجه کنند، نسخه سوسیالیستی میپیچند و ثناگوی تز "اسلام منهای روحانیت" هستند.
در این گفت و گوی کوتاه با رهبر معظم انقلاب، از مقولاتی همچون تحقق عدالت، پارهای از موانع عدالتخواهی، چالش فقر و اختلاف طبقاتی سخن رفته و ایشان به آسیب شناسی در باب کادرسازی و مدیریت نیروهای مردمی در انقلاب میپردازند؛ آنگاه تهدید اصلی در انحراف انقلاب را بیان میدارند. البته این مصاحبه چنانچه میبینید، بسیار کوتاه و به صورت عمومی است ولی نکته جالب اینجاست که برخی از چهرههای تازه به دوران رسیده که الان گفتمان عدالت را تنها دستاورد خودشان قلمداد میکنند، در زمان مصاحبه فوق (سال ۶۰)، نشو و نمایی نداشتند.
📚 منبع: نشریه جهاد، بیست و دوم بهمن ماه سال ۱۳۶۰؛ شماره ۲۷.
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
🔺آیت الله حاج شیخ قاسم اسلامی و تاریخنگار خبیر، استاد ابوالحسنی مُنذِر؛ دهه ۵۰
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐http://telegram.me/monzer_ir
4_453035005807952563.mp3
5.52M
💥 اختصاصی | بعد از حدود نیم قرن
🎧 روضه جانسوز حضرت حمزه (ع) از زبان آیت الله شیخ قاسم اسلامی (ره)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 چه کسی نبش قبر را در تاریخ اسلام باب کرد؟
👈 معاویه و ماجرای شکافتن قبر حضرت حمزه (ع)
1⃣ از نخستین کسانی که نبش قبر صحابه پیامبر (ص)؛ آن هم شهداء را رسم کرد، و بعد از خود به یادگار گذاشت، معاویة بن ابی سفیان بود که دستور داد قبور شهدای احد را بشکافند.
بنابراین اگر دستان ناپاک تروریستهای وهابی، قبر مطهر حضرت حجر بن عدی (ره)، آن صحابه راستین رسول خدا (ص) را شکافتند و به جنازه شریفش اهانت کردند یا نظیر این جنایت را انجام دادند، پیشینه تاریخی این رفتار به معاویه باز میگردد که بعدها قبر ناپاک خودش نیز از نبش قبر توسط بنی عباس در امان نماند.
2⃣ از گزارش محمد بن سعد در الطبقات الکبیر، به دست میآید که:
وقتی معاویه دستور نبش قبور شهدا [از جمله حضرت حمزه (ع)] را صادر کرد، دستور معاویه عملی شد و جنازه شهیدان احد بر گردن مردم حمل میشد، چنانکه گویا به خواب فرو رفته بودند. اما وقتی به نبش قبر حضرت حمزه (س) رسیدند، "کلنگ به پای آن حضرت اصابت کرد و خون [تازه از بدن مطهرش] جاری شد".
📚 منبع: الطبقات الکبیر لابن سعد، تحقیق: الدکتور علی محمدعمر، مکتبه الخانجی بالقاهره، الجزء الثالث، ص ۱۰.
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 نگارهای تاریخی از تشرف حضرت حمزه (ع) به آیین اسلام در حضور پیامبر (ص)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
🔺 نگارهای تاریخی از مزار حضرت حمزه (ع) در قرن یازدهم هجری
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ؟
☄ نمونههایی عجیب از عجز بشر در برابر حوادث طبیعت | اروپا
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
💥 تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
👈 ذکر خیری از حضرت استاد موسوی تهرانی
▪️از دیشب که از عارضه قلبی استاد عزیزم، آیت الله حاج سید رسول موسوی تهرانی، باخبر شدم، از یاد وی غافل نیستم.
دلنگرانی ادامه داشت تا اینکه امروز صبح، از صدیق گرامی، جناب آقای میرطاهری - که شخصا به عیادت استاد در بیمارستان رفته بود - احوال ایشان را جویا شدم. بحمدالله عارضه قلبی سنگین نبوده است و گویا خطر تا حدودی رفع شده و اکنون در وضعیت بهتری به سر میبرند. البته باز هم جای دعا و توسل باقی است.
پس چه نیکو است که برای بهبودی و بهروزی حضرت استاد، به دعای خیر، رطب اللسان گردیم و به یک صلوات و حمد شفا مبادرت ورزیم. اللهم صل علی محمد و آل محمد.
▪️راستش را بخواهید، این بنده راقم سطور، رسم ادب و احترام به این بزرگوار را از مرحوم پدر آموختهام و شیرین ترین و شیواترین شیوه تدریس را در درس پربار ایشان به نظاره نشستهام؛ چنانکه با روضههای خالصانه و رشک برانگیز بیت ایشان نیز بیگانه نیستم. فراموش نمیکنم روزی مرحوم والد در تجلیل از استاد میفرمودند: "در میان مراجع عالیقدر، هستند بزرگانی که با وجود کمالاتی که دارند، به صفا و وارستگی و مناعت طبع استاد موسوی غبطه میخورند"!
▪️باری، هر چه هست، این روزها در حق استاد عزیز، طلب عافیت دارم و هماره زبانم به این شعر حافظ مترنم است که:
🔹تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
🔹وجود نازکت آزرده گزند مباد
🔹هر آن که روی چو ماهت به چشم بد بیند
🔹بر آتش تو به جز جان او سپند مباد
🔹و در یک کلام: "به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد". شفاه الله عن الاسقام.
🔺عکسی که کیهان لندن منتشر کرد
👈 دکتر سروش دباغ، قبل از دگردیسی فکری، در بین سپاهیان و رزمندگان
🔻🔻🔻 توضیح مطلب در ادامه
⭕️http://eitaa.com/monzer_ir
↕️↕️
💥کیهان لندن، بی بی سی و عبدالکریم سروش
👈 بی بی سی چگونه پروژه فکری سروش را در ایران نهادینه میکند؟
▪️امروز به طور اتفاقی کیهان لندن را میخواندم، که از قضا مطلبی درباره دکتر سروش نظرم را به خود جلب کرد. چنانچه میدانید، نشریه کیهان لندن، خط و ربط ساختارشکنی دارد و چند سالی است که تنها به صورت آنلاین درآمده و محتوای آن به طور متوالی بر سایت نهاده میشود. در این میان، دیدم نشریه فوق الذکر، در یکی از یادداشتهای پیشین، سخت به دکتر سروش میتازد و سخن تند و تیز خود را با این شعر انتقادی از ایرج میرزا آغاز میکند:
🔹میکنم قافیهها را پس و پیش
🔹که شوم نابغه دوره خویش!
▪️این یادداشت از ترویج افکار دکتر سروش و
جریان روشنفکری دینی ایران - که به یک جریان سیاسی معروف وابسته هستند - توسط بنگاه خبرپراکنی بی بی سی شدیدا گلایه میکند.
نگاهی به نکات فوق آمده از قول کیهان لندن بسی خواندنی است. از این روی، نظر شما را به بخشهایی قابل توجه از این نوشتار جلب میکنم:
1⃣ هدف ... بیبیسی [از ساخت مستند برای دکتر سروش و...]، تبلیغ پروژهی سروش و همفکرانش به عنوان راه حل معضلاتِ فرهنگی و اجتماعیِ جامعهی ایران است. جناب سروش این پروژه را مختصر و مفید این گونه تعریف میکنند که: «پلورالیسم سیاسی حاصل نمیشود مگر اینکه پیش از آن به پلورالیسم دینی برسیم».
2⃣ بدون تعارف، نوشتههای دکتر سروش هیچ چیز به خواننده نمیآموزند بلکه بیشتر انسان را به فضایی رهنمون میشوند که تَوَهم دانایی در آن وجه غالب است.
3⃣ از چشماندازی روانشناسانه، با وجود لفاظیها و مغلقگوییهای جاری در آثار سروش، لُب مطلب این است که ایشان هم خواستار استفاده از مواهب مدرنیته و هم خواهان لذتِ لاس زدن با معنویت ناشی از دینداری است. این نوع سلیقه در دینداری معمولا همراه با توقعِ عدمِ پرداختِ هزینه و رهایی از تکالیف یک انسان متشرع است.
4⃣ اینکه تلویزیون فارسی بیبیسی از میان صاحبنظران ایرانی تنها به جماعت ... [یک جناح سیاسی مهم در ایران] میدان میدهد، بیشتر به خاطر نفوذ این گروه در بنگاه سخنپراکنی بریتانیا است. اینکه این نفوذ از کجا حاصل شده و این بزرگواران چه چیزی را عِوَضِ این معامله قرار دادهاند، موضوعی است که در حوصلهی این یادداشت نیست. اما جدا از این مقوله، باید خاطرنشان کنم که انصاف ایجاب میکرد که طی این سالها از دیگر چهرههای اندیشهورز فارسیزبان که سلیقهای متفاوت دربارهی دین دارند هم، برنامهای ساخته میشد تا قدری این رویهی یک سویهی هواداری از ... و روشنفکران دینی تعدیل شود.
در خلال مطالب تصاویری مثل عکس سروش با رزمندگان و سپاهیان دیده میشود.
🔰 http://eitaa.com/monzer_ir
🔺عکس نوستالژیک از خبر رحلت امام خمینی (ره)/ روزنامه کیهان (14 خرداد 1368)
🆔 کانال اسرار تاریخ
▶️ http://eitaa.com/monzer_ir ◀️
🔺 عکس نادر از امام خمینی (ره)
🆔 کانال اسرار تاریخ
▶️ http://eitaa.com/monzer_ir ◀️