◾️ویژه نامه احیاگر غدیر؛ به مناسبت سالگرد علامه شیخ عبدالحسین امینی (ره)
🔺 توضیح عکس بالا
🔰 تصویر اطلاعیه رحلت علامه امینی (ره)
✍ در روزنامه اطلاعات به تاریخ: شنبه سیزدهم تیرماه 1349
🍀 به کانال استاد منذر(ره) بپیوندید:
◀️ @monzer_ir ▶️
💥 اختصاصی: جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد!!
👈 در پی حملات و اتهاماتی که اخیرا به آثار و اندیشه های استاد ابوالحسنی (منذر) - رضوان الله علیه - بویژه از سوی دکتر عبدالکریم سروش وارد گردید، نام آن مورخ بزرگ بیشتر بر سر زبان ها افتاد و بسیاری از حق جویان و تاریخ پژوهان عزیز، درصدد بر آمدند تا بیش از پیش با شخصیت و حرکت عظیم استاد فقید در عرصه روشنگری تاریخی و معرفتی، آشنا شوند.
🔹بدین وسیله، لطف همه مشتاقان را سپاس می گوییم و نظر شما را به جلوه هایی از سیمای تابناک منذر تاریخ، جلب می کنیم.
🔰 در همین راستا، ویژه نامه ای مجازی که مخصوص این کانال است، تقدیم می گردد. (تنها برای این کانال تنظیم شده نه برای سایت های سراسری)
💥 ویژه نامه "دیده بان بیدار بر اریکه انذار"
✔️ معرفی متفکر خبیر و مورخ بیدارگر؛ استاد علی ابوالحسنی (ره)
بزرگمردی که آموزگار اندیشه و ایستادگی بود و غبار از حقایق تاریخ برگرفت و تنها جرمش این بود که "اسرار هویدا می کرد".
🔻🔻🔻
◽️ @monzer_ir ◽️
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 در محضر مورخ کبیر و دیده بان خبیر؛
🎥 نماهنگ | شخصیت و افکار حضرت استاد #علی_ابوالحسنی_منذر (ره)
💭(با کیفیت متوسط)
🔰 بیانات شیوای استاد: سیری در اصول اساسی شیعه و دفاع از دستاوردهای تاریخی تشیع.
▪️موضوعات:
#دشمن_شناسی
#رمز_بقای_مذهب_تشیع
#راز_بقای_ایران_زمین
#راه_نجات_از_خطرات_آخرالزمان
#عاشورا_و_انتظار_فرج
🔰 http://eitaa.com/monzer_ir
✔️ یک مصاحبه جذاب و چالشی با خبرگزاری فارس🔻
💥 پاسخ دکتر موسی حقانی به سخنان اخیر حجت الاسلام رسول جعفریان:
👈 بهره گیری از استادی همچون آیت الله شیخ حسین لنکرانی، برگ برنده استاد ابوالحسنی منذر است.
◾️توضیح: اخیرا حجت الاسلام رسول جعفریان در گفت و شنود با روزنامه اعتماد، استفاده استاد ابوالحسنی منذر از آیت الله شیخ حسین لنکرانی را صرفا از روی تقلید و شیفتگی عنوان کرده بود که با واکنش دکتر حقانی مواجه شد.
👈 دکتر حقانی:
1⃣ آیت الله لنکرانی، تاریخ مجسم ایران از مشروطه تا انقلاب اسلامی است که هوشمند و جریانشناس بود و سینهای آکنده از ناگفتهها و اسرار تاریخ ایران داشت.
2⃣ این یک نقطه قوت و برگ برنده برای تاریخنگاری استاد ابوالحسنی است که از یک پیر خردمندی مثل آیتالله شیخ حسین لنکرانی - که در متن بسیاری از تحولات تاریخی قرار گرفته - اخبار ناب را بگیرد؛ تحلیلهایش را هم بشنود و در عرض ۲۰ – ۳۰ سال تحقیقات شبانهروزی، با محک اسناد و مدارک تاریخی، آنها را بسنجد و بعد از اثبات آن، منتشر سازد.
3⃣ استاد منذر عمیقاً به انتخاب یک استاد کارکشته و راه بلد باور داشت و افتخارش این بود که من سیلی استاد خوردهام! این یک فرصت طلایی برای وی بود.
🔹 عنوان مصاحبه: رهبر انقلاب چه کسی را "روحانی کهنه کار سیاسی" خواند؟
🔰 متن کامل
https://www.farsnews.ir/news/13990425000705/
💥 پاسخ به یک شبهه🔻
✔️ پاسخ دکتر حقانی به سخنان حجت الاسلام رسول جعفریان درباره استاد ابوالحسنی منذر:
👈 بهره گیری از آیت الله لنکرانی، برگ برنده استاد ابوالحسنی (منذر) است
🔰 خلاصه گفت و گوی فارس با حقانی
1⃣ ابوالحسنی یکی از بنیانگذاران مکتب بازنگری و بازنگاری تاریخ معاصر ایران است که از ژرف اندیشی، نوآوری،تتبع والا و روشمندی در تحقیقات تاریخی برخوردار بود.
2⃣ آیت الله شیخ حسین لنکرانی، تاریخ مجسم ایران از مشروطه تا انقلاب اسلامی است که هوشمند و جریانشناس بود و سینهای آکنده از ناگفتهها و اسرار تاریخ ایران داشت.
3⃣این یک نقطه قوت و برگ برنده برای استاد ابوالحسنی است که از یک پیر خردمندی مثل آیتالله شیخ حسین لنکرانی - که در متن بسیاری از تحولات تاریخی قرار گرفته - اخبار ناب را بگیرد؛ تحلیلهایش را هم بشنود و در عرض ۲۰ – ۳۰ سال تحقیقات شبانهروزی، با محک اسناد و مدارک تاریخی، آنها را بسنجد و بعد از اثبات آن، منتشر سازد.
4⃣ایشان عمیقاً به انتخاب یک استاد کارکشته و راه بلد باور داشت و افتخارش این بود که من سیلی استاد خوردهام! و ایرادش به بسیاری از دوستانی که در صف تاریخپژوهی هستند، این بود که اینها چَک استاد نخوردهاند! او بدون اینکه دچار شیفتگی به لنکرانی یا دیگری باشد، حقایق تاریخی را مورد بررسی قرار میداد.
مشروح گفت و گو:
https://www.farsnews.ir/news/13990425000705/
DOC-20200722-WA0001.
439.9K
🔰پس از گذشت ۳۱ سال:
👈 بازخوانی مواجهه سروش و جعفریان درباره دکتر شریعتی
+ دانلود pdf🔺
🔷بخش اول: پشت پرده اختلاف دکتر جعفریان و دکتر سروش درباره کتاب استاد ابوالحسنی (منذر)
✍ با نگاهی به کتاب انتقادی دکتر رسول جعفریان در سال ۶۸ با عنوان 《ارزیابی مناسبات فکری آیت الله شهید مطهری و دکتر شریعتی》
و نگاهی مجدد به کتاب "شهید مطهری افشاگر توطئه" اثر استاد ابوالحسنی منذر (ره)
📚منبع و متن مقاله:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1011797
🍀 به کانال استاد منذر(ره) بپیوندید:
◀️ @monzer_ir
اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔰پس از گذشت ۳۱ سال: 👈 بازخوانی مواجهه سروش و جعفریان درباره دکتر شریعتی + دانلود pdf🔺 🔷بخش اول:
💥چکیده مقاله
🔰پس از گذشت ۳۱ سال:
👈 بازخوانی مواجهه سروش و جعفریان درباره دکتر شریعتی
☑️ بخش اول: پشت پرده و جنبه های مغفول ماجرا
🖋️ به قلم سید محمد مدنی
خلاصه مقاله:
1️⃣ در روزهایی که بر ما گذشت، محاجهای تاریخی میان دکتر رسول جعفریان و دکتر عبدالکریم سروش درباره اثر «شهیدمطهری افشاگر توطئه» به قلم
زنده یاد استاد علی ابوالحسنی (منذر) درگرفت که گفتههای هر دو سوی این مناظره، دربردارنده نکاتی مغفول یا فراموش شده بود! در مقالی که نخستین بخش از آن را پیش روی دارید، وجه تاریخی ماجرا بهگونهای تام مورد بازخوانی قرار گرفته که بدین شرح است:
2️⃣ در اشتباه گرفتن نام نویسنده تردیدی نیست و در این زمینه حق با آقای جعفریان است و چه زیبا بود اگر جناب سروش، این خطا را به صراحت میپذیرفت و صادقانه با خوانندگان در میان میگذاشت. بگذریم از اینکه اساساً خود دکتر سروش بود که پروژه عبور از شریعتی را به طور جدی مطرح ساخت.
3️⃣ جناب جعفریان، غیر از کتاب «جریانها و سازمانها...» که در آن به نقد شریعتی پرداخته، دو کتاب دیگر در نقد دکتر نوشته که یکی از آنها «ارزیابی مناسبات فکری آیتالله شهیدمطهری و دکتر علیشریعتی» و دیگری «شریعتی و روحانیت» است. اولی مربوط به اواخر دهه ۶۰ و دومی اواسط دهه ۷۰ است و رویکرد هر دو هم کاملاً انتقادی است. چنانچه خواهیم گفت ایشان در کتاب اول، بخش مهمی از یادداشتهای شهیدمطهری را میآورد و بدین مناسبت در برابر دکتر سروش نیز میایستد و در خصوص انتشار آن در کتاب شهیدمطهری افشاگر... (به قلم مرحوم منذر) به دفاع میپردازد که به قول دکتر سروش، میتوان نام آن را «دفاع غیورانه» گذاشت. جالب اینکه در همان جا عبارت: «اگر اندکی با اسناد و مدارک تاریخی آشنایی داشتند...» را در اعتراض به سروش میآورد که نشان میدهد اشکال سروش به جعفریان وارد است.
4️⃣ بهتر بود جناب جعفریان بین اصول و افکاری که به مرور از آن رویگردان شده است، با آنچه از اول بدان بیاعتقاد بود، تفکیک روشنی انجام میداد. جای تردید نیست که ایشان در همان کتابها نیز گاه شیوه خود را از کتاب «شهیدمطهری افشاگر...» جدا کرده و حتی نویسنده را به تندروی متهم کرده است؛ کمااینکه تفاوت نگاه این دو تاریخپژوه در برخی از دیدگاههای انتقادی به شریعتی، انکارناپذیر است، اما واقعیت آن است که به جهت تأثیرپذیری از یادداشتهای شهیدمطهری، در موارد مهمی شباهت دارند که نمیتوان همه را انکار کرد.
5️⃣ در ادامه به مواردی از اشکالات گوناگون جعفریان به شریعتی اشاره خواهیم کرد که نشان میدهد ادعای اینکه: «از همان اولین سالها با کارهای آقای ابوالحسنی درباره آقای مطهری و بعد هم شریعتی، موافقتی نداشتم» یا اینکه اصلاً چنین «خط و ربطی را» در بحث شریعتی برنمیتابیدم، چندان قابلقبول نیست. به ویژه آنکه جعفریان خط انتقادی خود از شریعتی را از کتاب «ارزیابی مناسبات فکری...» امتداد بخشید و در سال ۷۶ در کتاب «شریعتی و روحانیت» گسترش داد.
6️⃣ با گذشت قریب به چهار دهه از انتشار یادداشتهای انتقادی استاد مطهری بر آثار دکتر شریعتی، هنوز پاسخ روشنی از جانب طیف دکتر سروش به آن داده نشده است. اما در مقابل تفکر آقای سروش، آقای جعفریان، نکات حلّی و نقضی خوبی را در سال ۶۸ به عنوان پاسخ بیان کردهاند که بعد از این همه سال، جواب در خوری نیافته و هنوز هم تازه است. اکنون که پس از ۳۱ سال، دوباره آقای سروش همان حرفها را تکرار کرده، شنیدن پاسخ آن از جعفریان دهه ۶۰ جذابیت دارد. چه، با توجه به اظهارات جعفریان در سال ۶۸، انتشار یادداشتهای مطهری در کتاب «شهیدمطهری افشاگر...» نهتنها خلاف مصلحت که عین مصلحت بوده است.
📚منبع: متن pdf مقاله: https://www.javanonline.ir/files/fa/publication/pages/1399/4/31/2920_42770.jpg
📓متن ورد:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1011797/%D8%AC%D9%86
ادامه👇
2921_42786.pdf
500.4K
🔺 رسول جعفریان: اگر سروش اندکی با اسناد تاریخ آشنا بود، ایراد نمیگرفت!
پس از گذشت ۳۱ سال:
👈 بازخوانی مواجهه آقایان سروش و جعفریان درباره دکتر شریعتی و استاد ابوالحسنی منذر (بخش پایانی)
+ دانلود pdf
🖋 سید محمد مدنی طهرانی
🔰 بخش نخستین از نوشتار حاضر، روز چهارشنبه در روزنامه جوان منتشر شد و در پست قبلی در کانال اندیشکده استاد منذر درج گردید. در شماره قبل، داستان به اینجا رسید که در دهه ۶۰، حواشی شهید آیتالله مطهری بر کتاب اسلامشناسی دکتر علی شریعتی، توسط استاد ابوالحسنی (منذر) در کتاب مشهور «مطهری افشاگر توطئه...» انتشار یافت.
◾️اینک در بخش آخر مقاله، به بازخوانی دو واکنش متفاوت آقایان عبدالکریم سروش و رسول جعفریان نسبت به انتشار این حواشی میپردازیم.
◾️این نوشتار برگرفته از کتاب آقای جعفریان، تحت عنوان: "ارزیابی مناسبات فکری آیت الله مطهری و دکتر شریعتی" است.
اشکالات آقای جعفریان بر سروش، بهترین پاسخ به اعتراض اخیر ایشان به کتاب استاد ابوالحسنی منذر است.
📚متن کامل مقاله:
لینک پی دی اف روزنامه جوان: https://www.javanonline.ir/files/fa/publication/pages/1399/5/1/2921_42786.jpg
لینک ورد:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1011995/
✔️ کانال اندیشکده استاد منذر (ره):
🔹 @monzer_ir 🔹
🔊 #پادکست_صوتی
👈 رهنمودهای امام محمد باقر (ع) برای آخرالزمانی ها:
🔹 چرا امام زمان (عج) ظهور نمیکنند؟
🔹حکومت حضرت مهدی (ع) کی به پا میشود؟
🔹 وظایف منتظران حضرت در دوران غیبت چیست؟
✔️پای سخنان استاد علی ابوالحسنی (منذر)
(شرح حدیثی شگفت از حضرت باقرالعلوم علیه السلام)
کلیپ را از سایت آپارات دانلود کنید🔻
🆔 https://www.aparat.com/v/3SO4d
◽️ @monzer_ir ◽️