🍁بوی صبحانه می آید
🍂به به چه نسیمی،
🍁چه هوایی سرِ صبح
🍂به به چه سرودِ دلگشایی
🍁سرِ صبح صبحانه یِ من
🍂بهشتی از زیبایی ست
🍁پیچیده چه عطرِ
🍂خوشِ چایی سرصبح
🍁صبحتون پراز انرژی مثبت
📖@moogharrabon
💠#حدیث_روز💠
✍️امام علی علیه السلام فرمودند:
💫«صَلَاحُ النَّفْسِ مُجَاهَدَةُ الْهَوَىٰ»
🔸خودسازی در گرو مبارزه با هوای نفس است.
📚تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 241، ح 4881
📖@moogharrabon
💠#سخن_بزرگان
آیت الله مصباح یزدی ره:
در شرع یک اولویتهایی برای بعضی از رفتارها قائل شدهاند که آن هم نظام خاصّی دارد. مثلاً گفته شده: وقتی هدیهای برای فرزندانتان میخرید، اول به دختر بدهید. دختر لطیفتر و عاطفیتر است و بیشتر احتیاج به رعایت و عطوفت پدر و مادر دارد.
📖@moogharrabon
💠مراد از سن تمییز:
🌺سنی که بچه بالغ نشده ولی خوب و بد را میفهمد و احتمال میرود که نگاهش به بدن نامحرم موجب تحریک شهوتش شود.
📚آیتالله مکارم/احکام روابط/سوال ۳۵
📖@moogharrabon
🔴 خدای تعالی در هر #شب_جمعه از بالای عرش ندا می دهد ....
انَّ اللّه َ تَعالى لَيُنادى كُلَّ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ مِنْ فَوْقِ عَرْشِهِ مِنْ اَوَّلِ اللَّيلِ اِلى آخِرِهِ : اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌ يَدْعونى لاِخِرَتِهِ وَ دُنْياهُ قَبْلَ طُلوعِ الْفَجْرِ لاُِجيبَهُ ؟ اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌيَتوبُ اِلَىَّ مِنْ ذُنوبِهِ قَبْلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَتوبَ عَلَيْهِ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ قَد قَـتَّرتُ عَلَيهِ رِزقَهُ فَيَساَ لَنِى الزِّيادَةَ فى رِزقِهِ قَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَزيدَهُ وَ اُوَسِّعَ عَلَيهِ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ سَقيمٌ يَساَلُنى اَن اَشفيَهُ قَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فاُعافيَهُ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ مَحبوسٌ مَغمومٌ يَساَ لُنىاَن اُطلِقَهُ مِن حَبسِهِ وَ اُخَلِّىَ سَربَهُ ؟ اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌ مَظلومٌ يَساَ لُنى اَن آخُذَ لَهُ بِظُلامَتِهِقَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَ نْتَصِرَ لَهُ وَ آخُذَ لَهُ بِظُلامَتِهِ ؟ قالَ عليه السلام : فَلا يَزالُ يُنادى بِهذا حَتّى يَطلُعَ الفَجرُ؛
امام محمد باقر سلام الله علیه :
خداوند متعال، هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پايان آن، از فراز عرش خويش ندا مىدهد: آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيده دَم، مرا براى آخرت و دنيايش بخواند و من، پاسخش دهم؟
آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيده دَم از گناهانش به درگاه من، توبه كند و من هم به سوى او بازگردم [و توبه اش را بپذيرم].
آيا بنده مؤمنى نيست كه من روزىاش را بر او تنگ كرده باشم و او تا پيش از سپيده دَم، افزايش در روزى اش را از من بخواهد و من بر روزى او بيفزايم و به آن گشايش دهم؟
آیا بنده مومن بیماری نیست تا او را شفا دهم ؟
آيا بنده مؤمنِ زندانى و غم زدهاى نيست كه از من بخواهد از زندان آزاد و رهايش كنم؟
آيا بنده مؤمنِ ستم ديدهاى نيست كه تا پيش از سپيده دَم از من بخواهد كه دادش را بستانم و من انتقام او را بگيرم و داد وى بستانم؟
و تا سپيده دَم، به اين ندا ادامه مىدهد.
📚 «تهذيب الأحكام ، جلد 3، صفحه 5 »
📖@moogharrabon
◽️ما ایرانیها از زمانی دور با لبنان و امتیازهایش آشناییم؛ کسانی چون شهید محمّد بن مکّی عاملی، و علیّ بن عبدالعال کَرَکی، و شهید زینالدّین عاملی، و حسین بن عبدالصّمد عاملی، و پسرش محمّد بهاءالدّین، معروف به شیخ بهائی و غیر آنها از مردان علم و دین، ایران را در دولتهای سربداران و صفوی در قرنهای هشتم و دهم و یازدهم هجری از برکات دانش سرشار خود بهرهمند کردهاند.
بخشی از خطبه عربی رهبر انقلاب در نماز جمعه امروز تهران. ۱۴۰۳/۷/۱۳
📖@moogharrabon
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_حشر_۹
خطر گرایش اهل ایمان به نفاق بر اثر دنیاگرایی
۱۳۶۱/۰۵/۲۲
📖@moogharrabon
📌 شهادت امام باقر(علیه اسلام) (به قولی)
🔻محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب علیهما السلام مشهور به باقر در سال ۵۷ قمری پا به عرصه وجود نهاد. ایشان پنجمین امام شیعیان است که بعد از پدرش امام سجاد ع به امامت رسیدند. «باقر» به معنای شکافنده است که برپایه حدیث لوح، این لقب را پیامبر اسلام(ص) سالها قبل از ولادت امام باقر به ایشان دادهاند.
🔸در زمان امام باقر علیه السلام با توجه به فرصت ایجاد شده بخاطر درگیری هایی که حاکمان غاصب با یکدیگر داشتند و کمتر شدن فشار و کنترل از سوی آنان، زمینه برای ظهور و بروز عقاید و افکار مختلف بوجود آمد که خود این باعث ایجاد و رواج افکار انحرافی در جامعه شد. در این شرایط امام ضمن بیان عقاید اصیل و صحیح شیعی و رد عقاید باطل، شبهات مربوطه را پاسخ میداد و بحثهای کلامی خود را ناظر به این امور مطرح میکرد.
🔸امام باقر علیه السلام حدود ۱۹ سال امامت شیعیان (از سال ۹۵ق تا ۱۱۴ق) را برعهده داشت که با پنج تن از خلفای بنیامیه همزمان بود بنابر قولی امام باقر (ع) در اول ربیع الثانی در ۵۷ سالگی به شهادت رسیدند، اما مشهور تاریخ مشهور برای شهادت ایشان ۷ ذیالحجه می باشد. برخی هشام بن عبدالملک و بعضی ابراهیم بن ولید را عامل شهادت ایشان دانستهاند. طبق منابع تاریخی، امام باقر(ع) هنگام واقعه کربلا خردسال بود و در این واقعه حضور داشت.
🔹 باقرالعلوم علیه السلام در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد بنیهاشم بود از امام باقر (ع)، محمد بن مسلم ۳۰ هزار حدیث و جابر بن یزید جعفی ۷۰ هزار حدیث نقل کردهاند.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_1
#امام_باقر_ع
📖@moogharrabon
IMG_20241003_125838_467_320kbps.mp3
4.12M
🎧اهل جهنم در دوزخ چه حالتی دارند؟
🎙️استاد #محمدی
📖@moogharrabon
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬قدم اول تربیت
🎙️آیت الله #جاودان
📖@moogharrabon
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪐تو نماز حواست پرته⁉️
دستور العمل ایت الله بهجت (ره)
#استادعالی
📖@moogharrabon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهمت زدی باید پاش بمونی...
#استاد_دانشمند
📖@moogharrabon