🔻عکسی از یک مادر جوان روسی با فرزندانش که شغلش غذارسانی است!
🔹فمینیست بزرگترین کلاهی بود که نظام سرمایهداری بر سر زنان گذاشت!
🔹گفتند شغل داشته باش، مستقل باش! اما نگفتند همزمان باید مادر هم باشی!
📖@moogharrabon
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهشت را از او بخواهید
مقام معظم رهبری
📖@moogharrabon
📌 وفات ابراهیم، فرزند حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم
🔹ابراهیم فرزند رسول خدا(ص) در ذیالحجه سال هشتم هجری در مدینه به دنیا آمد. مادرش، ماریه قبطیه، هدیهای از سوی حاکم اسکندریه به پیامبر (ص) بود که پس از اسلام آوردن به همسری پیامبر درآمد. پیامبر نام "ابراهیم" را به یاد جد بزرگوارش انتخاب کرد و تولد او را مایه آزادی مادرش از بردگی دانست. پیامبر (ص) ابراهیم را به امبرده، زنی از طایفه بنینجار سپرد و مرتباً به دیدارش میرفت. او شباهت ابراهیم به خود را با افتخار یاد میکرد.
🔸ابراهیم در حدود ۱۶ تا ۲۲ ماهگی بنابر نقلی در ۱۷ رجب سال دهم هجری از دنیا رفت. در همان روز خورشید گرفت، و مردم آن را نشانهای از مرگ ابراهیم دانستند، اما پیامبر (ص) این باور را رد کرد و فرمود: «خورشید و ماه برای مرگ یا زندگی کسی نمیگیرند». پیامبر در غم از دست دادن فرزندش بسیار گریست. به او گفتند: «شما هم گریه میکنید؟» فرمود: «دل میسوزد و چشم اشک میریزد، اما سخنی نمیگویم که خدا را به خشم آورد.»
🔹ابراهیم به دست امام علی (ع) غسل داده شد و کنار عثمان بن مظعون در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد. پس از مرگ ابراهیم، منافقان به پیامبر طعنه زدند که اگر پیامبر واقعی بود، فرزندش نمیمرد و حتی ایشان را "ابتر" نامیدند. بر مزار ابراهیم در بقیع گنبدی ساخته شد که بعدها توسط وهابیان ویران گردید.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۸
#ابراهیم_فرزند_پیامبر_ص
📖@moogharrabon
📌مرگ مأمون عباسی
🔹مأمون عباسی، با نام کامل ابوعباس عبدالله بن هارون عباسی، در سال ۱۷۰ هجری قمری از پدری عرب (هارونالرشید) و مادری ایرانی در بغداد متولد شد.
🔸در دوران جوانی، مأمون در خراسان بهعنوان والی منصوب شد. پس از مرگ پدرش، در نزاعی با برادرش امین، به کمک سردار طاهر ذوالیمینین، پیروز و در سال ۱۹۸ قمری به خلافت رسید. او بهعنوان هفتمین خلیفه عباسی، از ۱۹۸ تا ۲۱۸ هجری قمری حکومت کرد.
🔹مأمون برای آنکه بتواند از خطر قیامهای علویان برای همیشه در امان باشد و برای تثبیت حکومت خود نزد خراسانیان که علاقهمند به خاندان پیامبر(ص) بودند، به فکر آن افتاد تا خود را دوستدار اهل بیت(ع) نشان دهد. از اینرو امام رضا(ع) را از مدینه به مرو احضار کرد و وانمود کرد که خلافت و حکومت را رها کرده و به برترین فرد از آلعلی یعنی امام رضا(ع) تسلیم میکند. با رد مقام خلافت توسط امام رضا(ع) مأمون ایشان را وادار کرد تا ولایتعهدی را بپذیرند.
🔸یکی از بزرگترین جنایات مامون، مسموم کردن امام رضا (ع) و به شهادت رساندن ایشان در طوس بود. او اعتقاد، به مخلوق بودن قرآن داشت از این رو به مذهب معتزله منتسب میشد. بنا به نقلی مرگ او ۱۸ رجب سال ۲۱۸ بوده است.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۸
#مأمون_عباسی
📖@moogharrabon
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مواظب خانوادهات باش!
📖@moogharrabon
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬ثواب ۱۰ جزء قرآن با خواندن این یک خط
🎙️حجت الاسلام #فرحزاد
📖@moogharrabon
419_60363381584858.mp3
1.46M
🎧اهمیت حیا
🎙️حجت الاسلام #رفیعی
📖@moogharrabon
🌸لحظه های زنـدگی
🌱پـراز حس ناب
🌸عـشـق اسـت
🌸آرزو می کنم
🌱هرچیز خـوبی که
🌸خـواهانش هستید
🌱بـه همین زودی هـا
🌸در دستانتان قرار بگیرد
🌱لحظه هاتون پراز حس های قشنگ
📖@moogharrabon
#حدیث_روز
🔴چشم؛ دروازه غفلت از خداوند
✍️امیرالمومنین علی علیه السلام میفرمایند: در بدن عضوی کم سپاستر از چشم نیست، پس خواهش آن را بر آورده نسازید که شما را از یاد خدای بزرگ و بلند مرتبه باز میدارد.
📚غرر الحكم، ص395
📖@moogharrabon
✅رهبر معظم انقلاب :
علّت اینکه اسلام این قدر به نقش زن در داخل خانواده اهمیت میدهد، همین است که زن اگر به خانواده پایبند شد، علاقه نشان داد، به تربیت فرزند اهمیت داد، به بچههای خود رسید، آنها را شیر داد، آنها را در آغوش خود بزرگ کرد، برای آنها آذوقههای فرهنگی -قصص، احکام، حکایتهای قرآنی، ماجراهای آموزنده- فراهم کرد و در هر فرصتی به فرزندان خود مثل غذای جسمانی چشانید، نسلها در آن جامعه، بالنده و رشید خواهند شد. این، هنر زن است و منافاتی هم با درس خواندن و درس گفتن و کار کردن و ورود در سیاست و امثال اینها ندارد.
۱۳۷۵/۱۲/۲۰
📖@moogharrabon
🔸 #عکسنوشت
💠 اطاعت یا معرفت
معرفت خشک و خالی به هیچ دردی نمیخورد. #معرفت باید جامع #ظاهر و #باطن باشد. همان کاری که امام کرد. همان کاری که الآن الحمدلله رهبری معظم انجام میدهند و حزباللهیها از ایشان تبعیت میکنند. باید ظاهر و باطن را با هم جمع کنیم. محور، #اطاعت کردن است نه معرفت.
📖@moogharrabon