🍃 خـتم ســوره صــافــات در ازدیـاد روزی 🍃
🟢 بعضی از علما فرموده اند به تجربه ثابت شده خواندن سوره الصافات در هر جمعه اثر عجیبی در ازدیاد روزی دارد . این مطلب در روایات متعدد ذکر شده است
📚منبع : مستدرک سفینة البحار جلد ۸ صفحه ۴۷۴
از جمله روایت زیر :
امام صادق فرمود :
🌸 کسی که در هر روز جمعه سوره صافات را بخواند همیشه از هر آسیبی محفوظاست هر بلایی در دنیااز او دور می گردد رزقش در دنیا به وسیع ترین حالت خود می رسد و خدا او را در مال فرزند و بدنش از ناحیه شیطان رانده شده و دشمن سرکش گرفتار نمی سازد.
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
🔴 مروری بر اعمال عصر جمعه
1⃣ صلوات ضراب اصفهانی
2⃣ دعای غیبت
3⃣ صد مرتبه سوره قدر
4⃣ صلواتی جهت دفع بلا در عصر جمعه
5⃣ دلیل دلگیرهای عصرهای جمعه
6⃣ دعای سمات
7⃣ زمان استجابت دعا در عصر جمعه
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
1_2246045685.mp3
11.85M
🔴 صلوات ضراب اصفهانے
🎙با صداے: استاد فرهمند
#ادعیه_صوتی
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِه
🔴 صلواتی پرفضیلت در عصر جمعه برای برآورده شدن ۱۰۰ هزار حاجت و آمرزش ۱۰۰ هزار گناه
🔵 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَوْصِيَاءِ الْمَرْضِيِّينَ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِكَ، وَ بَارِكْ عَلَيْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَكَاتِكَ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
🟢 در روایت آمده است که چون در روز جمعه نماز را ادا کردی این صلوات را بگو و هر فردی که این صلوات را بعد از نماز عصر روز جمعه بخواند ، خداوند برای او ۱۰۰ هزار حسنه می نویسد و ۱۰۰ هزار گناه از او را می بخشد. همچنین ۱۰۰ هزار حاجت از او برآورده می شود و خداوند مقام او را در بهشت ۱۰۰ هزار درجه بالاتر می برد.و نیز در روایت آمده است که هر کس این صلوات را هفت مرتبه بگويد خداوند به عدد هر بنده برای او حسنه بنویسد و عملش در آن روز مقبول باشد و بیاید در روز قیامت در حالتی که مابین دیدگان او نوری باشد.
📚 مفاتیح الجنان/اعمال روز جمعه
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِه
🔴 هرکس عصر روز جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخواند خداوند به او هزار نسیم از رحمتش را عنایت میفرماید که خیر دنیا و آخرت است.
📚 امالی شیخ صدوق ص ۶۰۶
🆔موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِه
🔴. حضرت امام صادق علیه السلام :
زمانی که قیامت شود خداوند روزها را محشور می کند و جمعه را پیش روی آنان مانند عروس با کمال و جمال که به سوی مرد صاحب دین و مال بُرده می شود، محشور می کند. پس بر در بهشت می ایستد
در حالی که روزها پشت سر اوست و برای کسی که بر محمد و آل محمد #صلوات بسیار فرستاده باشد، شفاعت می کند.
📚 جمال الاسبوع صفحه ۴۴
🔴 دعای «سمات» دعای مخصوص در آخرین ساعات روز جمعه
🔹دعای «سمات» از دعوات عظیم القدر جلیل الشان و از اسرار مکنونه و ودائع مخزونه است که خواندن آن در آخرین ساعات روز جمعه سفارش شده است.
🔸چون هنگام غروب آفتاب شود سزاوار است که به وسیله ی این دعا، اسباب تقرب خود را به سوی خدا و رسول و ائمه ی طاهرین (سلام الله علیهم) تدارک کرده، این دعای مبارک را با کمال خضوع و خشوع بخوانی، و با نهایت الحاح، امام خود را شفیع قرار دهی، که حضرت باری تعالی از برکت این دعای مبارک و شفاعت امام زمان (ارواحنا فداه) مطالب و مآرب دنیویه و اخرویه تو را به عافیت و خیریت برآورده فرماید.
🔹و این وقت و ساعت را به غفلت مبادا به سر بری، هم روز مختص آن حضرت است، و هم وقت و ساعت مختص به اوست (ارواحنا فداه)، و ملائکه ی روز بالا می روند و ملائکه ی شب نزول می نمایند. امام تو (ارواحنا فداه) در این وقت مشغول دعا و تضرع وزاری است، تو هم تأسی به آن حضرت کن. اگر خدا نکرده اوقات گذشته ی این روز را به غفلت و عطلت، و مشاغل و شواغل صرف کرده ای، درصدد اصلاح و جبران و تدارک مافات در این ساعت مخصوص تعجیل کن، که وقت تنگ و فرصت کم و حالت حضور قلب مانند برق خاطف درگذران است.
📚 وظایف ما در عصر غیبت
#امام_زمان
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِه
دعای سمات ۱ - فرهمند.mp3
5.51M
✨عصــر جمعـه
✨دعـــای سمـــات
✨با صدای استاد فرهمنـــد
موکب فاطمه الزهرا
@mookkeb
اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ