🔴🔶دعا و پایان کرونا!
اگر دعا مستجاب است، چرا کرونا رفع نشد؟:
دعا عامل اتصال انسان به خداست ونوعي عبادت تلقي مي شود اما درعين حال شرايط وآدابي دارد که با رعايت آن آداب، دعاهاي کرونایی و غیر کرونایی به اجابت نزديک ترخواهد شد. برخي از آن آداب، آداب ظاهري دعا و برخي ديگر آداب باطني دعا مي باشد.
با وضو بودن، توجه به زمان، حضور در برخي مکانها، ذکر صلوات قبل و بعد ازدعا و مضطربودن ازجمله آداب ظاهري دعا مي باشد و اموري همچون ترک گناه، خلوص نيت، حسن ظن به خدا، معرفت وتوجه به مضمون دعا به عنوان آداب باطني آن ذکر شده است.
بيان حوائج ومشکلات و به زبان آوردن خواسته ها درهنگام دعا امري مطلوب و پسنديده است و در روايات به ما توصيه شده که حتي نمک غذاي خويش را هم ازخداوند بخواهيد بنابراين ذکر نيازمنديها و خواسته هاي مادي و معنوي ما خود نشانگر فقر ذاتي و ناچيز بودن ما دربرابر خداوند است ومي توان گفت نوعي تمرين بندگيست و توحيد افعالي انسان را محکم ترمي نمايد اما درعين حال لازم است در کنار بيان نيازها و خواستن آنها از خداوند متعال در ادامه، خواست خداوند و مصلحت او را نيزهنگام دعا مد نظر گرفته و کاررابه خداوند بسپاريم.
استجابت دعا خودبهخود ايجاد نمیشود و انسان باید مقدمات و زمينههاي آن رافراهم کند. مثلا در رفع ویروس کرونا، رعایت اصول بهداشتی و عمل بر اساس ضوابط متخصصین پزشکی امری ضروری است. بنابراین انجام کارهاي محبوب خداوند به ما در آمادگی برای دریافت محبت الهی و استجابت دعا کمک ميکند.
ادامه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/jl0865y0n74bgmew
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
🔴🔶بهترین منشور اخلاقی جهان؛ خطبه متقین ۲
شب و روزمان اینگونه بگذرد:
1.پرهيزكاران در شب بر پا ايستاده مشغول نمازند، قرآن را جزء جزء و با تفكّر و انديشه مى خوانند، با قرآن جان خود را محزون و داروى درد خود را مى يابند. وقتى به آيه اى برسند كه تشويقى در آن است، با شوق و طمع بهشت به آن روى آورند، و با جان پر شوق در آن خيره شوند، و گمان مى برند كه نعمتهاى بهشت برابر ديدگانشان قرار دارد،
و هر گاه به آيه اى مى رسند كه ترس از خدا در آن باشد، گوش دل به آن مى سپارند، و گويا صداى بر هم خوردن شعله هاى آتش، در گوششان طنين افكن است، پس قامت به شكل ركوع خم كرده، پيشانى و دست و پا بر خاك ماليده، و از خدا آزادى خود را از آتش جهنّم مى طلبند.
2.پرهيزكاران در روز، دانشمندانى بردبار، و نيكوكارانى با تقوا هستند كه ترس الهى آنان را چونان تير تراشيده لاغر كرده است، كسى كه به آنها مى نگرد مى پندارد كه بيمارند امّا آنان را بيمارى نيست، و مى گويد، مردم در اشتباهند در صورتى كه آشفتگى ظاهرشان، نشان از امرى بزرگ است. از اعمال اندك خود خشنود نيستند، و اعمال زياد خود را بسيار نمى شمارند. نفس خود را متّهم مى كنند، و از كردار خود ترسناكند. هرگاه يكى از آنان را بستايند، از آنچه در تعريف او گفته شد در هراس افتاده مى گويد: «من خود را از ديگران بهتر مى شناسم و خداى من، مرا بهتر از من مى شناسد، بار خدايا، مرا بر آنچه مى گويند محاكمه نفرما، و بهتر از آن قرارم ده كه مى گويند، و گناهانى كه نمى دانند بيامرز» *
*نهیج البلاغه،خطبه همام
مطالعه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/6rldzq4kr85nea7j
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔶کنار سجاده شبهای سحر بجنگيد، سحرهای شب بجنگيد. اسلحه پيدا کنيد.
🔹گریه ما موشک ماست.
🔺ما باید خون بهای پدرمان را بگیریم
🔷با روحيه اختلاس و نجومی بجنگيد، با ريا بجنگيد.
#پادکست_اکولایزر
#روز_بیست_و_یکم
#گروه_تبلیغی_حجره_مجازی
@taghcheh1399
🔴🔶قصاص ابن ملجم!
چرا امام علی قاتلش را عفو نکرد؟:
بیانات، رفتارها و کردار (سیرهی) اهل بیت علیهمالسلام، منطبق با مشیت الهی بوده و از حکمتهای بسیار شناخته شده و نشدهای برخوردار میباشد. در این خصوص به نکات ذیل به عنوان برخی از دلایل اشاره میگردد:
الف – عفو و بخشش، همیشه در قبال پشیمانی، توبه و عذرخواهی صورت میپذیرد و ابن ملجم نه پشیمان شد، نه توبه کرد و نه عذر خواست. بلکه بسیار هم از کردهی خود راضی و خشنود بود. اینکه شما مدعی شده اید ابن ملجم فریب خورده است،نیازمند ارائه سند و مدرک معتبری است که منابع تاریخی چنین ادعایی را تأیید نمی کنند.
ب – حکم قصاص قتل، پس از وفات [یا شهادت] مقتول بر قاتل مترتب میگردد و حق «ولی دم»، یا همان وارث است و نه حق مقتول. لذا ایشان فرمود: اگر ماندم، خودم میدانم که چه کنم و اگر رفتم و شما قصاص کردید، یک ضربه زده است، یک ضربه بزنید.
ج – امام کشی [که هم حقالله است و هم حقالناسی که در طول تاریخ سریان دارد] فقط یک حق شخصی نیست و بخشش ندارد. مضاف بر این که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: «من و علی پدران این امت هستیم». پس امت ایشان فرزندان آنها هستند که حتی اگر یکی از آنان قصاص خواهد، باید قصاص انجام پذیرد.
د - عفو و بخشش کار خوبی است، اما نه همیشه. در برخی موارد «قصاص» نه تنها لازم است، بلکه بسیار بهتر است و آثار آن در اصلاح جامعهی فعلی و آینده به مراتب بیشتر است، لذا انسان عاقل و حکیم در اینگونه موارد قصاص را انتخاب می نماید. چنان چه خداوند رحمان و رحیم در کلام وحی خطاب به صاحبان خرد و نخبگان (به ویژه کسانی که اداره امور جامعه را در اختیار دارند از آن زمره میباشند) میفرماید در قصاص برای شما «حیات» است و آن را از نشانههای تقوا بر میشمارد:
«وَ لَكُمْ فىِ الْقِصَاصِ حَيَوةٌ يَأُوْلىِ الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»؛ «و براى شما در قصاص، حيات و زندگى است، اى صاحبان خِرد! شايد شما تقوا پيشه كنيد».
ادامه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/lv7xp94wkd4z8dg6
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
شب قدر 21-یا23.mp3
4.68M
🔴🔶 کلیدهای بهشت
❤️تفاّل می زند مولا، به جانش
صدای فاطمه آید به گوشش
الا ای! بو ترابم کی میایی؟
بهشت جاودانم کی میایی؟
#پادکست
#روز_بیست_و_یکم
#گروه_تبلیغی_یار_دبستانی
@taghcheh1399
🔴🔶 شهید عشق
کوفه را امشب صدایی دیگر است
خاک عالم در ندایی دیگر است
نخل های کوفه با آهنگ غم
روضه می خوانند با هم بیش و کم
ناله مسکین چو می آید به گوش
دوستان محزون و نخلستان خموش
غرقه اندر دام بی بابایی ام
بی تبارم، بی تبارم ، من کی ام؟
قصه ام را من کجا سازم بیان؟
این حکایت با که گویم در میان؟
آه از فریاد مخفی در نگاه
آه از این لحظه های پر گناه
گریه کن ای چشم با باران عشق
خون بیفشان رفته چون سلطان عشق
آه ای مظلوم بی یاور علی
بحر غم را سینه ات داور علی
ای شهید عشق در محراب حق
بحر دانش را گوهر نایاب حق
ای به وقت سجده در خون غوطه ور
وای فرقت جلوه شق القمر
ای زکار دشمنان کینه جو
خار در چشم ،استخوان اندر گلو
ای بلند از جذبه عشقت بتول
ای تو خوان آفرینش را قبول
پیش تو مستور مانده کائنات
عرشیان را داده تعلیم صفات
چون تو را جانم تجسم می کند
هر تصور دست و پا گم می کند
قطره ای چون ما کجا دریا کجا؟
حکم عقل است،او کجا و ما کجا؟
#شعر
#روز_بیست_و_یکم
#گروه_تبلیغی_طاووس_الجنه/خانم یوسفیان
@taghcheh1399