🔴🔶محتوای اختصاصی کانال طاقچه #روز_بیستم ماه مبارک رمضان:
تلاوت قرآن جزء بیستم
دعای روز بیستم
داستانک قرآنی "قصه گو"
پیام مرتبط با جز بیستم قرآن
معاد شناسی ۱۱
دعا در قنوت به زبان فارسی
درمان کرونا دارو یا دعا
احکام روزه داری
زمان واقعه فتح مکه
مهارتهای زندگی ۹
خمیر کردن قرآن
قرآن در تلفن همراه ۱
اپلیکیشن شبهای قدر
روزه شمعدونی ها
بازی سیمرغ
اقتصاد و فرهنگ ۱۲
قرآن در تلفن همراه ۲
پادکست اکولایزر روز بیستم
قرآن و فرهنگ زمانه
جلسات آموزشی ویرایشگر کاین مستر
@taghcheh1399
🔴🔶بهترین منشور اخلاقی جهان؛ خطبه متقین ۱
سیمای انسان های خوب:
پس از ستايش پروردگار همانا خداوند سبحان پديده ها را در حالى آفريد كه از اطاعتشان بى نياز، و از نافرمانى آنان در امان بود، زيرا نه معصيت گناهكاران به خدا زيانى مى رساند و نه اطاعت مؤمنان براى او سودى دارد، روزى بندگان را تقسيم، و هر كدام را در جايگاه خويش قرار داد. امّا پرهيزكاران در دنيا داراى فضيلت هاى برترند، سخنانشان راست، پوشش آنان ميانه روى، و راه رفتنشان با تواضع و فروتنى است، چشمان خود را بر آنچه خدا حرام كرده مى پوشانند، و گوش هاى خود را وقف دانش سودمند كرده اند، و در روزگار سختى و گشايش، حالشان يكسان است. و اگر نبود مرگى كه خدا بر آنان مقدّر فرموده، روح آنان حتى به اندازه بر هم زدن چشم، در بدنها قرار نمى گرفت، از شوق ديدار بهشت، و از ترس عذاب جهنّم. خدا در جانشان بزرگ و ديگران كوچك مقدارند، بهشت براى آنان چنان است كه گويى آن را ديده و در نعمت هاى آن به سر مى برند، و جهنّم را چنان باور دارند كه گويى آن را ديده و در عذابش گرفتارند. دل هاى پرهيزكاران اندوهگين، و مردم از آزارشان در أمان، تنهايشان لاغر، و درخواسته ايشان اندك، و نفسشان عفيف و دامنشان پاك است. در روزگار كوتاه دنيا صبر كرده تا آسايش جاودانه قيامت را به دست آورند: تجارتى پر سود كه پروردگارشان فراهم فرموده، دنيا مى خواست آنها را بفريبد امّا عزم دنيا نكردند، مى خواست آنها را اسير خود گرداند كه با فدا كردن جان، خود را آزاد ساختند. *
*نهج البلاغه،خطبه همام
مطالعه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/6rldzq4kr85nea7j
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
گربه زرد.mp3
8.88M
🔴🔶بچه ها گربه زرد دارد دعا می کند.......
تفعل می زند مولا، به جانش
صدای فاطمه آید به گوشش
الا ای! بو ترابم کی میایی؟
بهشت جاودانم کی میایی؟
🌸شب قصه زیبا و دلنشین مخصوص بچه های خوب 🌸
#شب_قصه
#روز_بیست_و_یکم
#گروه_تبلیغی_یار_دبستانی
@taghcheh1399
🔴🔶پیام قرآنی منتخب از جزء بیست و یکم
آیه ی ازدواج:
آیهی ازدواج با توجه به آیهی 21 سورهی روم
وَ مِنْ ءَايَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكمُ مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُواْ إِلَيْهَا وَ جَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فىِ ذَالِكَ لاََيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُون
ترجمه:
و از نشانه هاى او اينكه از [نوع] خودتان همسرانى براى شما آفريد تا بدانها آرام گيريد، و ميانتان دوستى و رحمت نهاد. آرى، در اين [نعمت] براى مردمى كه مىانديشند قطعاً نشانه هايى است.
آرامش روح و جسم
آنچه از قرآن برداشت میشود این است که اولا: ياد خداوند مايهى آرامش دل و روح است، «بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» و ثانیا: همسر مايهى آرامش جسم و روان. «أَزْواجاً لِتَسْكُنُوا إِلَيْها»(1)
تفاوت ميان «مودت» و «رحمت»
1- «مودت» انگيزه ارتباط در آغاز كار است، اما در پايان كه يكى از دو همسر ممكن است ضعيف و ناتوان گردد و قادر بر خدمتى نباشد«رحمت» جاى آن را مىگيرد.
2-«مودت"» در مورد بزرگترها است كه مىتوانند نسبت بهم خدمت كنند اما كودكان و فرزندان كوچك در سايه«رحمت» پرورش مى يابند.
3-«مودت» غالبا جنبه متقابل دارد، اما رحمت يك جانبه و ايثارگرانه است، زيرا براى بقاء يك جامعه گاه خدمات متقابل لازم است كه سرچشمه آن مودت است و گاه خدمات بلاعوض كه نياز به ايثار و «رحمت» دارد.
ادامه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/xeml73oe6b5d9qbr
دریافت روز برگ:
dte.bz/app
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
خرید گوشت به جای نان در کفاره چه حکمی دارد.mp3
5.53M
🔴🔶احکام روزه داری
✅ خرید گوشت به جای نان در کفاره
🎤 استاد #الهی_منش
#صوت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
🔴🔶خواندن اعمال شب قدر به غیر عربی-تکرار جملات دعاها
خواندن اعمال شب قدر به غیر عربی:
آيا مي توان اعمال شب قدر را به زبان غير عربي انجام داد؟
جواب: مانع ندارد، ولي قرآئت سُور و آيات قرآن و ادعيه مأثوره به نيت تحصيل ثواب مخصوص، منوط به قرآئت متن عربي است.
پی نوشت:
(استفتائات حضرت امام(ره)، ج3، ص624)
مطالعه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/nwmkv57n6p3blag6
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399
🔴🔶دعا و پایان کرونا!
اگر دعا مستجاب است، چرا کرونا رفع نشد؟:
دعا عامل اتصال انسان به خداست ونوعي عبادت تلقي مي شود اما درعين حال شرايط وآدابي دارد که با رعايت آن آداب، دعاهاي کرونایی و غیر کرونایی به اجابت نزديک ترخواهد شد. برخي از آن آداب، آداب ظاهري دعا و برخي ديگر آداب باطني دعا مي باشد.
با وضو بودن، توجه به زمان، حضور در برخي مکانها، ذکر صلوات قبل و بعد ازدعا و مضطربودن ازجمله آداب ظاهري دعا مي باشد و اموري همچون ترک گناه، خلوص نيت، حسن ظن به خدا، معرفت وتوجه به مضمون دعا به عنوان آداب باطني آن ذکر شده است.
بيان حوائج ومشکلات و به زبان آوردن خواسته ها درهنگام دعا امري مطلوب و پسنديده است و در روايات به ما توصيه شده که حتي نمک غذاي خويش را هم ازخداوند بخواهيد بنابراين ذکر نيازمنديها و خواسته هاي مادي و معنوي ما خود نشانگر فقر ذاتي و ناچيز بودن ما دربرابر خداوند است ومي توان گفت نوعي تمرين بندگيست و توحيد افعالي انسان را محکم ترمي نمايد اما درعين حال لازم است در کنار بيان نيازها و خواستن آنها از خداوند متعال در ادامه، خواست خداوند و مصلحت او را نيزهنگام دعا مد نظر گرفته و کاررابه خداوند بسپاريم.
استجابت دعا خودبهخود ايجاد نمیشود و انسان باید مقدمات و زمينههاي آن رافراهم کند. مثلا در رفع ویروس کرونا، رعایت اصول بهداشتی و عمل بر اساس ضوابط متخصصین پزشکی امری ضروری است. بنابراین انجام کارهاي محبوب خداوند به ما در آمادگی برای دریافت محبت الهی و استجابت دعا کمک ميکند.
ادامه در روز برگ:
http://www.atf.morsalat.ir/s/jl0865y0n74bgmew
#متن_نوشت
#روز_بیست_و_یکم
@taghcheh1399