eitaa logo
مرکز مشاوره جامعه الزهرا (س)
1.4هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
788 ویدیو
54 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ چند نکته برای مدیریت زمان 👇👇👇 ۱ . کارهایی که باید انجام دهید ، به ترتیب اولویت بنویسید و ابتدا به مهم‌ترین کارها بپردازید .🍀 ۲ .برای رسیدن به هدف تلاش خود را به کار گیرید و دست از این تلاش پرانرژی بر ندارید .🥰 ۳ . برای تمامی کارهایتان ، زمان مناسب تعیین کنید .☺️ ۴ . کارهای اولویت بندی شده خود را انجام دهید .🌺 ۵ . همیشه با انگیزه باشید .😍 ۶ . کارهایی را که در اولویت قرار گرفته‌اند ، براساس مقید بودن و لذت بخش بودن برنامه ریزی کنید .💫⭐ ‎‎‌‌‎ https://eitaa.com/moshavere_jz
، نهر پربرکت تطهیر بندگان و فرصت احیای وجود با زبان نیایش است... شب نوزدهم   است که برای و دوباره با بندگانش مقرر داشته تا به واسطه بهانه‌ای توبه‌ پذیر گنه‌کاران شود و قلم عفو بر تاریکی وجودمان بکشد. رمضان در ایستگاه قدر، تمام قد به حرمت این میهمانی و میزبانی زیبای عارفانه معبود با بندگانش می‌ایستد تا شاهد گذشت و مرحمتی بی‌بدیل از جانب پروردگار بر بندگان باشد. امشب دعا و خلوت با خداوند، رایحه خوشبوی بهشت را به مشام می‌رساند چرا که شب قدر، به مثابه‌ی نهر نوری است كه در زلال پر بركت آن، جان مؤمنان از گناه تطهير می‌شود. پیامبر اکرم(ص) فرمودند:  «هر کس شب قدر را احیا بدارد، تا سال آینده عذاب از او بر داشته می‌‏شود.» امشب و بی‌مانند، خواب را از چشمان ربوده و عمق دیدگان را تنها به قبله‌ای معطوف داشته که سجاده عشق روبه‌رویش بر خاک افتاده و پیشانی بندگان را به مُهر مهربانی معبود گره زده است. امشب، شب تعیین مقدراتی است که یک سال بندگان، در توشه آن گره می‌خورد. همانگونه که پیامبر اکرم(ص) فرمود: «مقدّرات در شب نوزدهم تعیین، در شب بیست و یکم تأیید و در شب بیست و سوم ماه [رمضان] امضا می‏‌شود.» آری به واقع شب قدر همان شبی است که باید قدر و منزلت انسانی خود را بشناسی و  تقدیر خویش را به زیبایی رقم بزنی. و این شب فرصتی دوباره است تا بندگان، خویشتنِ وجود را با قلم توبه و جوهر اشک به ترسیم و تجسمی دوباره برسانند.   و چه زیبا بشارت داد پیامبر مهربانی(ص) که:  «هر که از روی ایمان و برای رسیدن به ثواب الهی، شب قدر را به عبادت بگذراند، گناهان گذشته‌‏اش آمرزیده می‌‏شود.» طاعات وعبادات قبول حق التماس دعای ویژه دارم. @moshavere_jz کانال رسمی مرکز مشاوره جامعه الزهرا (س)
➖راه‌کار اهل‌البیت علیهم‌السلام برای بیدار نگه داشتن‌کودکان در شب‌های قدر 🛑عَنْهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ : أَنَّ رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ كَانَ يَطْوِي فِرَاشَهُ وَ يَشُدُّ مِئْزَرَهُ فِي اَلْعَشْرِ اَلْأَوَاخِرِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ كَانَ يُوقِظُ أَهْلَهُ لَيْلَةَ ثَلاَثٍ وَ عِشْرِينَ وَ كَانَ يَرُشُّ وُجُوهَ اَلنِّيَامِ بِالْمَاءِ فِي تِلْكَ اَللَّيْلَةِ وَ كَانَتْ فَاطِمَةُ عَلَيْهَا السَّلاَمُ لاَ تَدَعُ أَحَداً مِنْ أَهْلِهَا يَنَامُ تِلْكَ اَللَّيْلَةَ وَ تُدَاوِيهِمْ بِقِلَّةِ اَلطَّعَامِ وَ تَتَأَهَّبُ لَهَا مِنَ اَلنَّهَارِ وَ تَقُولُ مَحْرُومٌ مَنْ حُرِمَ خَيْرَهَا . 🔰رسول خدا صلي ‏الله‏ عليه‏ و ‏آله [اين چنين] بود که رخت‏‌خواب خويش را جمع مي‌کرد و کمر [همّت براى عبادت] را در دهه آخر از ماه رمضان محکم مي‌بست و هميشه اين گونه بود که اهل و عيالش را در شب بيست و سوم بيدار نگه مي‌داشت و بر روى خواب رفتگان در آن شب آب مي‌پاشيد تا از درک شب قدر، و درک شب زنده‏‌دارى محروم نشوند. و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) نمى‌گذاشت کسى از اهل خانه در شب‌هاى قدر به خواب رود. به آنان غذاى کم مى‌داد و از روز قبل براى احیاى شب قدر آماده مى‌شد و مى‌فرمود: محروم کسى است که از برکات این شب محروم باشد. 📚:دعائم الإسلام ج ۱، ص ۲۸۲ @moshavere_jz
باز امشب "ليله القدر" خداست ذکر يارب يارب و ورد دعاست... گاه استغفار و دل لرزيدن است... گاه توبه،گاه "آمرزيدن" است... گاه عجز و التماس و هم نياز... روبه درگاه کريم چاره ساز... گاه جوشن خواني شب تا سحر... بارش باران اشک ازچشم تر... پس به وقت ابتهال وحال زار... یاد کن از اين "حقير بيقرار"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺اعمال شب نوزدهم ماه مبارک رمضان🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا