همسرداری
🔸اصولی که آقایون باید در همسرداری رعایت کنند.!
❣️ ناراحتیهای ناشی از مشکلات کاری را سر همسر خود خالی نکنید.
❣️هدیه، مهر و محبت را زیاد میکند؛ به مناسبتهای مختلف برای همسر خود هدیه ولو کوچک خریداری و با حالت شاد و خندان به او تقدیم کنید.
❣️ در حضور همسرتان به هیچ وجه از زنان دیگر تمجید نکنید.
❣️به بستگان همسرتان احترام بگذارید و قبل از همسرتان برای دعوت آنان اقدام کنید.
❣️ با بستگان خود نزد همسر خود درگوشی صحبت نکنید.
❣️همسر خود را هیچ گاه سرزنش و تحقیر نکنید. توهین و بی احترامی به همسر، از صفا و صمیمیت زندگی میکاهد.
❣️ سعی کنید من و تو در زندگی نباشد کلمه ما زندگی را گرم و لذتبخش میکند.
❣️وقتی همسر شما عصبانی است، او را با مهر محبت آرام کنید.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
❤️🔥✨زندگی شاد
🖊گاهی کارهایی غیر از کارهای همیشگی در زندگی مشترکتان انجام دهید.
•● همین که روال همیشگی زندگیتان کمی دستخوش تغییر شود، حس امید را به زندگیتان برمی گرداند.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
❣✨آرزوهای خود را به واقعیت تبدیل کنید تا عشق به خود را درک کنید.
✍🏻 هیچگاه خودتان را محدود نکنید و بخاطر حرفای دیگران آرزوهایتان را سرکوب نکنید بلکه به آرزوهای خود بال و پر دهید و در صدد رسیدن به آنها برآیید.
•● زیرا ۲۰ سال بعد بیشتر بهخاطر کارهایی که نکردهاید پشیمان خواهید شد تا کارهایی که کردهاید. «پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن»
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
✍🏻نگفتن حقیقت، نوعی دروغ گویی است.
🍂🍃صداقت صرفا به این معنی نمی باشد که شما تنها حقیقت را بگویید و دروغ نگویید بلکه صادق بودن علاوه بر گفتن حقیقت،یعنی نباید چیزی از همسرتان پنهان کنید و باید او را در جریان همه مسائل قرار دهید.
🖊 زیرا گلچین کردن مطالب و نگفتن بسیاری از اتفاقات خودش نوعی دروغ گویی به حساب می آید.🍂🍃
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
💠ثبت نام تکمیل ظرفیت طرح کوثر مجازی (دوره آموزش معارف اسلامی)
ویژه همسران و دختران بالای ۱۸ سال طلاب
سال تحصیلی ۱۴۰۴– ۱۴۰۳
✅ سرفصلهای آموزشی:
آموزش قرآن کریم، عقاید، اخلاق، احکام،مهارت های همسرداری، تربیت فرزند، روش سخنرانی، روش بیان احکام و روش کلاس داری
❇️شیوه اجرا:
#مجازی: پنج روز در هفته و هر روز یک ساعت
🌐 لینک ثبت نام: 👇
https://formafzar.com/form/q1v84
📎 آشنایی با طرح و کسب اطلاعات بیشتر
پاسخگویی به سوالات: 02533133485
@salimi1354
مدیریت مشاوره اسلامی و خانواده
معاونت تهذیب و تربیت
.
🌷 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) :
در قرآن سوره ایست که قاریاش را شفاعت و شنوندهاش را بیامرزد و آن #سوره_یس است.
📚 بحارالانوار ، ج۹۲ ، ص۲۹۱
راهکارهای حرف زدن با کودک: چطور با کودکان حرف بزنیم
یک الگوی خوب باشیم
کودکان مشغلولیتهای ذهنی و درگیریهای ما را ندارند، بنابراین در ذهنشان فضا و جای بیشتری برای توجه به اطراف و تقلید از والدین خود دارند. به عبارت دیگر، تمام حواس آنها به رفتار و گفتار شماست و هر کاری شما بکنید و هر چه بگویید، به زودی همان را از کودکتان دریافت خواهید کرد. برخورد خوب و خوشرفتاری شما با کودک به او یاد میدهد چطور با شما و دیگران رفتار کند. اگر شما دروغ بگویید، کودکتان هم شروع به دروغ گفتن خواهد کرد. اگر فردی خوشصحبت باشید، خواهید دید که فرزندتان هم شیرینزبان خواهد بود. فراموش نکنید که ثابتقدم بودن در رفتار خوب نیز ملاک است، یعنی اگر توقع دارید همیشه کودکتان راست بگوید، خودتان هم نباید یک بار راست بگویید و یک بار دروغ!
به بچهها کمک کنیم حرف بزنند، با ما صحبت کنند تا در آینده دچار انکارهای مختلف شخصیتی و خودسانسوری نشوند، آرزوها و بهشت کودکیشان همیشه همراهشان بماند و قربانی کنش و عملکردهای مداوم بازدارنده با اثرهای بد نباشند.
از جملههای مثبت استفاده کنیم
به جای عبارتهای منفی مثل «نه»، «دست نزن»، «نکن»، بهتر است از عبارتهای مثبت استفاده کنید. همچنین هرگز از کلمههایی که باعث ایجاد حس گناه در کودک میشود استفاده نکنید، چون کودکان از همان ابتدا قدرت درک بسیاری از چیزها و احساسات را ندارند، پس نباید برای اشتباهاتشان مدام آنها را مؤاخذه و سرزنش کنید. از عبارتهای سرزنشکننده هم استفاده نکنید، زیرا احساس بیارزشی را در کودک تقویت میکند. در عوض، جملههای مثبت به کودک اعتمادبهنفس و احساس شاد بودن میدهند. رفتارش را بهتر خواهد کرد و تلاش او را برای رسیدن به کاری که درست است و شما میخواهید بیشتر میکند.
به لحنمان دقت کنیم
لحن حرف زدن شما اثر مشخصی با یادگیری حرف زدن کودکتان دارد. اگر با کودکی که پرخاشگری میکند یا مدام ناله میکند که بچههای نوپا بر حسب طبیعتشان این رفتار را خواهند داشت، با لحنی تند و پرخاشگر صحبت کنید، نتیجهٔ کار مشخص است؛ اوضاع فقط بدتر خواهد شد! پس وقتی کودک آرام شد با او حرف بزنید و راهکارهای برخورد با ناله کردن کودکتان را پیدا کنید. همچنین بالا و پایین شدن تن صدای شما باید بسیار هماهنگ و متناسب با موقعیت باشد، پس اگر همیشه با داد و فریاد حرف میزنید باید این عادت را ترک کنید، چون شاید فرزندتان هم به شما نگاه میکند و کار شما را تقلید کرده است.
حرف زدن منجر به فکر کردن میشود. فکر کردن میتواند باعث ایجاد خلاقیت درونی یا محدودیت فکری شود. سبک فکری افراد آموختنی و یادگرفتنی است که در دوران کودکی شکل میگیرد و هر کودکی شیوهٔ فکر کردن را از والدینش میآموزد.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
✅ در تربيت فرزند ، از سه كليد " منطق ، عاطفه و جديت " استفاده كنيد .
🔸منطقي بودن ، مثل زماني كه فرزند شما خواسته به جايي دارد و بايد برآورده شود . بنابراين :
دليلي براي جدال و بحث نيست .
🔹عاطفي بودن ، مثل زماني كه احساس مي كنيد با كمي ابراز عشق و توجه ، مي شود به اتمسفر ارتباط شما و فرزندتان آرامش منتقل كرد .بنابراين :
دليلي براي استفاده از روش هاي منفي ارتباطي مثل بحث ، توهين ، تحقير نيست .
🔸جدي بودن ، مثل زماني كه قانوني را وضع كرده ايد و اطمينان داريد به صلاح فرزندتان است ، بايد با جديت ( بدون عصبانيت ) ، روي حرف تان بايستيد . بنابراين:
دليلي براي بحث هاي طولاني و قوانين بي ثبات نيست.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
اهمیت انتخاب دوست در دوران نوجوانی :
دوستان در دوره نوجوانی حامیان بسیار مهمی برای افراد محسوب میشوند و میتوانند به امنیت اجتماعی و روانی افراد کمک کنند. از جمله دلایلی که باعث میشود انتخاب دوست در دوران نوجوانی از اهمیّت بسزایی برخوردار باشد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- حضور در بین جمع دوستان احساس نیاز به تعلّق را در نوجوان ارضا میکند و میتواند منجر به افزایش احساس اعتمــاد به نفس نیز شود.
- اگر نوجوانان افراد سالمی را برای دوستی انتخاب کنند میتوانند تجربیات مثبتی را در زمینه روابــط اجتماعی شکل دهند و به کمک همین روابط در کنار بلوغ جسمانی بــلوغ عاطفی، روانی و اجتماعی را نیز تجربه خواهند کرد.
- نوجوانان در فرایند انتخاب دوست با عقاید، ارزشها، افکار و نقشهای مختلفی آشنا میشوند که در فرایند هــویتیابی آنها را هدایت میکند و در نتیجه در شکل گیری شخصیت آینده آنها نیز تأثیر میگذارد.
انتخاب دوست در نوجوانی | چگونه به نوجوان خود کمک کنیم؟
درست است که در این سنین نوجوانان به دنبال استقلال طلبــی بیشتری هستند و میخواهند خودشان در مورد روابط دوستیشان تصمیم بگیرند با این حال آنها در این دوره همچنان به نظارت و حمایتهای شما احتیاج دارند. در این شرایط این سؤال برای والدین پیش میآید که با این اوصاف چگونه میتوانیم به فرزندمان در انتخاب دوست کمک کنیم. ما در ادامه به چند راهکار مؤثر در این زمینه اشاره کردهایم.
تلاش برای داشتن روابط صمیمانه و نزدیک با نوجوان :
همین که شما به عنوان والدین بتوانید ارتباطات مثبتی با فرزند خود داشته باشید به خودی خود در روابط دوستانه فرزندتان تأثیر میگذارید. چرا که مطالعات نشان میدهند نوجوانانی که ارتبــاط موثر و موّفق با والدین خود دارند اغلب پذیرش بیشتری نسبت به توصیههای پدر و مادر خود در زمینه دوستیابی دارند و همچنین قادر هستند تا روابط سازندهتر و مناسبتری را با دوستان خود برقرار کنند.
به همین خاطر لازم است در سنین نوجوانی فرزندتان انعطافپذیری بیشتری از خود نشان دهید و تلاش کنید تا روابط نزدیکتری با نوجوان خود داشته باشید. اگر احساس میکنید که تعارضها و اختلافات زیادی بین شما وجود دارد که به ارتباطتان آسیب میزند مراجعه به یک روانشناس متخصص در حیطه خانواده میتواند به شما در جهت بهبود این اوضاع کمک کند.
ایفای نقش به عنوان الگویی سالم :
شما به عنوان والدین بیش از هر چیزی از طریق رفتارتان بر نوجوانان تأثیر میگذارید. در نتیجه به جای اینکه دائماً تلاش کنید تا فرزند خود را نصیحت کنید به دنبال این باشید که همانند یک الگوی مناسب در برابر او عمل کنید. برای مثال نتایج مطالعات روانشناسی نشان میدهند فرزندان والدینی که روابط دوستانه سالمتری دارند اغلب در فرایند دوستیابی و مــهارت های ارتباطی موفقتر هستند و میتوانند ارتباطات اجتماعی مثبتتری را برقرار کنند. در نتیجه اگر شما دائماً در روابط دوستی خود شکست بخورید یا خواهان گـوشه گیری و انزواطلبی باشید نمیتوانید آنگونه که باید روی فرزند خود تأثیر بگذارید.
تشویق نوجوان به ادامه دادن روابط سالم :
به جای اینکه تمرکزتان را روی موارد منفی بگذارید و دائماً بخواهید در مورد نبایدهای روابط دوستی به نوجوانتان هشدار دهید تلاش کنید تا در مسیر مقابل این گام بردارید. در واقع برای اینکه بتوانید رفتارهای اجتماعی مناسبی را در فرزند خود شکل دهید لازم است در مورد تــربیت نوجوان روی رفتارهای مثبت او متمرکز شده و آنها را تشویق کنید و به انتخاب درست دوست در دوران نوجوانی حامی او باشید.
به این ترتیب هر زمان که میبینید فرزندتان روابط امنی را انتخاب میکند و رفتارهای مناسبی را از خود نشان میدهد در این باره به او بازخورد دهید و با حمایت خود این رفتارها را تقویت کنید. این سبک رفتاری به خودی خود احتمال انتخابهای نادرست را کاهش میدهد و نوجوان را در مسیر درست هدایت میکند.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
❌ ۵ جمله مخرب برای ذهن کودک
عجله کن
1⃣ این جمله برای مایک حرف ساده و بیضرره اما تو واقعیت روی ذهن کودک اثر منفی داره که باعث کندی اون میشه
وقتی کودک رو جایی میبریم و میگیم عجله کن بدو،فقط داریم یک موقعیت استرسزا براش درست میکنیم.
آروم باش
2⃣ فکر میکنید این جمله رو کودک اثر داره؟در واقع فقط انرژی کودک رو سرکوب میکنه،بجای سرکوب کردن، انرژی بچتون روهدایت کنید و برای فعالیتهای جدید تشویقش کنید.
یک دقیقه دیگه
3⃣ما والدین گاهی بخاطر مشغله زیاد، وقتی کودک ازما درخواست چیزی میکنه،مدام میگیم یه دقیقه دیگه که متاسفانه این جمله به کودک این پیامو میده که تو مهم نیستی،کارهای مهمتر از تو دارم.
داری دیونم میکنی
4⃣ وقت خرابکاری بچهها خیلی این جمله رو استفاده میکنیم اماکودک کاملا بیگناهه وذهن کنجکاوش باعث کار خرابیا میشه.برای همین وقتی خستهاید به خودتون استراحت بدین و این جمله رو به بچهها نگید.
حواسمو پرت میکنی
5⃣این جمله روی کودک بخصوص خردسال اثرات منفی داره،چون تو ذهنش میگه من که چیزی نگفتم فقط سوال کردم و باتکرار بیش ازحد این جمله کودک شما از دانستن و یادگیری متنفر میشه.
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
♥️امیرالمومنین علی علیه السلام
🌹غالِبِ اَلشَّهْوَةَ قَبْلَ قُوَّةِ ضَرَاوَتِهَا فَإِنَّهَا إِنْ قَوِيَتْ مَلَكَتْكَ وَ اِسْتَقَادَتْكَ وَ لَمْ تَقْدِرْ عَلَى مُقَاوَمَتِهَا
🌹بر شهوت خود، پيش از آنكه وَلَع آن قدرت گيرد، چيره شو؛ زيرا اگر قدرت گيرد، بر تو مسلّط شود و تو را به دنبال خود كشد و تو توان ايستادگى در برابرش را ندارى.
📗غررالحكم، ح 6444
❌این که ما ازدواج را صحنهی تفاخر قرار بدهیم، غلط اندر غلط است
💍رهبر انقلاب: بعضیها #ازدواج را که یک امر عاطفی و انسانی و وجدانی است، به صحنهی #تفاخر تبدیل میکنند. مثلاً میگویند که #جهیزیه ی ما اینچیزها را داشت؛ آیا جهیزیهی دختر شما هم اینها را دارد؟! تفاخر و تنافس! اینکه ما اینجا را صحنهی تفاخر قرار بدهیم، غلط اندرغلط است. هم محیط ازدواج را آلودهی به مادّیات میکند، هم این صحنهی پاک و لطیف وجدانی را صحنهی تفاخرها و تنافسها و زیادهرویها میکند، بعد هم این دختر و پسر از اول عادت میکنند که بایستی زندگی آنان بر #تجمل و #تشریفات بگذرد؛ چرا؟ بگذارید از اول به یک زندگی متوسط عادت کنند. ۷۰/۰۴/۲۰
🌸🍃🌷❤️🌼❤️🌷🍃🌸
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
ترس از تجرد😢
معمولا برخی به دلیل ترس از مجرد،
رابطهای که با
ترس از مشكلات مالی،
پیداكردن فردی دیگر،
شرمندگی از دربهدری
از دستدادن پایگاه اجتماعی
برخی از دلایلی است كه باعث میشود فرد یك عمر به رابطهای ناخوشایند و حتی خطرناك ،تن بدهد.
گرچه آزادی و حریت را بهترین فایده ی مجرد ماندن دانستهاند، اما احساس تنهایی و انزوا بدترین ضرر تجرد، محسوب میشود؛
به عبارت دیگر، حق انتخاب و آزادی ... جزو عواقب خوب تجرد هستند
(البته اگر افراد مجرد بتوانند از آنها بخوبی بهره ببرند) .
مراقب «سندرم یك روح در دو بدن» باشید.
این یك حقیقت ریاضی است كه هر چه شرایط شما برای پیداكردن یك جفت «كامل» سخت باشد، افراد كمتری با شرایط شما تطبیق خواهند یافت، بنابراین باید زمان بیشتری را صرف پیداكردن شخص مناسب كنید؛ پس مراقب باشید دچار این «سندرم» نشوید
معمولا افراد مجرد درباره تنهایی خود شك و تردیدهایی دارند كه معمولا هم درست از آب درنمیآید و مانع تصمیمگیری درست و منطقی آنان نیز میشود.
این موارد عبارتند از:
-میترسیدم اطرافیان مرا طرد كنند یا با من رفتار بدی داشته باشند، اما فهمیدم واقعا هیچ نیازی به تائید یا رد آنان ندارم.
-میترسیدم بیپولی را نتوانم تحمل كنم.
-همیشه با روی پای خود ایستادن مشكل داشتم و فكر میكردم آدم گوشهگیری خواهم شد.
-بین زندگی زناشویی و تجرد گیر كرده بودم.
-همیشه هنگام مشكلات به همسرم پناه میبردم تا جایی كه فكر میكردم نمیتوانم بدون او زندگی كنم.
-هرگز فكر نمیكردم بتوانم خودكفا شوم تا اینكه فهمیدم اگر بخواهم به زندگی ادامه دهم باید مستقل شوم و خودكفا باشم.
ـ از تغییر و تحول و ورود به مرحله جدید بیزار بودم.
❤️🍃❤️🍃❤️
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
🍃 بگذارید رک و راست بگوییم؛ اعتیاد، اخلاق بد، انحراف اخلاقی، عصبانی بودن، بیماری های روانی، هیچ کدام با ازدواج درمان نمیشوند!
👈 ازدواج درمانگاه نیست و هیچ پزشکی نمیتواند چاره بیماریها و اختلالات یک فرد را در ازدواج کردن او ببیند.
👈 ازدواج نیاز به بلوغ و آمادگی روانی و شخصیت سالم دارد. شاید آرامش حاصل از ازدواج بتواند تاثیرات مثبتی روی روحیات فرد بگذارد اما کسی را تغییر نخواهد داد و اگر تغییری هم دیده شود موقتی و سطحی است.
✅ ازدواج از یک زوج سالم مرد و زنی قویتر میسازد اما هرگز یک فرد بیمار و مشکلدار را سالم نخواهد ساخت...!
🌸🍃🌷❤️🌼❤️🌷🍃🌸
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
👈👈 #دختر خانم های #جوان بخوانند
✅ نکاتی از پاسخ های حجة الاسلام #شهاب_مرادی
💠 1- #چت_خطرناک است و معمولا موجب ساخته شدن علاقه های وَهمی و غیر واقعی و #عاشقی های خیالی می شود و زمینهی مساعد برای رفتارهای #پرخطر است و دام شیادان و ...
💠 2. به علاقمندی #پسر های زیر 20 سال اعتماد نکنید.
💠 3. هر علاقمندی ای باید با انجام #خواستگاری رسمی از سوی پسر و #خانواده اش چک و تایید شود. یعنی علاقهی بدون خواستگاری فوری و رسمی، تقلبی است و می تواند بهانه ای برای ارتباط و ارضای نیاز بدون مسئولیت و...باشد! یک علاقه مندی واقعی باید فورا با خواستگاری رسمی خانواده پسر در پروسه ازدواج قرار گیرد و این خود محک خوبی برای تشخیص است.
💫 خواستگاری به آمدن پسر و خانواده اش با #رسمیت و بیان واضح خواستگاری و اعلام برنامه هایشان و... می گویند، نه به گوشه و کنایه یک #پسر بی کار! و بی برنامه!!
💠 4. خطاهای راهبردی یا استراتژیک یک دختر خانم را می توان در مواردی مثل عاشقی یک طرفه، توهم عاشقی ، دوستی با #نامحرم و روابط گناه آلود؛ (در هر حدی!؛ همین که عدم رضایت خدا در رابطه ای باشد برای سیاهی و بی برکتی آن رابطه کافیست) ، انتخاب نادرست #همسر ، جوگیر شدن ، عدم استفاده از #مشاوره با خبره و خردمند ، بی توجهی به نقش اساسی خانواده اصلی در ازدواج و تشکیل خانواده جدید ، عدم آگاهی از #هویت_جنسیتی ، سستی در فراگیری مهارتهای لازم برای انتخاب همسر و مهارت های #زندگی_مشترک موفق و ... دانست.
💠 5. از گناه باید ترسید و هرکس باید خودش را موعظه کند (کُن واعظا لِنفسِک) خود را بترساند.
💫 گناه؛ (هر گناهی) انتها ندارد، تمامی ندارد، سیر شدن و سیراب شدن نداره؛ روابط با #نامحرم بجز ازدواج ، بی ترديد خطرناک است!
اما اگر خدای ناکرده مرتکب خطایی شدیم، در اینباره با کسی سخن نگو! مبادا اشاعه ی فحشا شود و مبادا #ابلیس آدم رویی با نفس آلوده اش این مقدار ترس و توجه را هم از تو بگیرد و شتاب تو را به سوی خشم الهی زیاد کند. نعوذبالله
گناه مثل آب شور دریا فقط میکُشد! و #سیراب نمی کند.
🔰 6. اگر روابط خارج از #ضوابطی داشتیم، یکدفعه و با قاطعیت تمامش کن و هر چه یادگاری و ... دارد مرجوع کن یا بریز دور و با هرکسی درد دل نکن! اگر کسی از بین دوستان یا #اساتیدت عاقل و #متدین -یعنی در حد رعایت حلال و حرام و محرم و نامحرم - و راز دار بود با او #مشورت کن. توبه اولین گام است. "اگر کنج خانه ات توبه کنی، پاک تر می شوی تا در وسط شهر به دست علی تازیانه بخوری" این نظر #امیرالمومنین علی علیه السلام است. پس تردید نکن.
💫 قطع ارتباط نیازی به موافقت و توافق با طرف مقابل ندارد و نباید احساس مسولیتی نسبت به او داشته باشید. یک طرفه و جدی رابطه را قطع کنید!
🔰 7. با اين افراد اصلا ازدواج نكنيد:
1. معتاد (مگر ترک انگيزه اي كند و ديگر معتاد به حساب نيايد) و #شارب_خمر (شراب خوار)
2. بيمار رواني (بيماري كه ارتباطش را با واقعيت از دست داده و تا كاملا درمان نشده)
3. بي دين و لا مذهب (رعايت اين توصيه براي تمام افراد بشر با هر دين و مذهبي مفيد است)
4. بد اخلاق ، تند خو (كسي كه اخلاقش قابل پيش بيني نيست)
5. مادی و بخيل
6. مجرم خو ، #تبهكار و خلاف كار
7. دوست باز افراطی (و مطلقا بي تمايل نسبت به خانواده)
8. بی كاره و علاف
9. #زن زيبا از خانواده فاسد
10. بچه ننه (وابستگي شدید به #مادر و خانواده)
🔰 8. یکی از مهمترین علل شایع مشکلات دختر خانم ها پایین بودن عزت نفس و احساس ارزشمندی آنهاست! عاشقی یک طرفه شاید ناشی از پایین بودن عزت نفس هم باشد. خودت را بهتر بشناس و به توانایی ها و استعدادهایت بیشتر توجه کن...
🔰 9. تا پسری از شما صریح و روشن ، محترمانه و جدی -نه سرِکاری- #خواستگاری نکرده او را جدی نگیرید و در موردش فکر و بررسی نکنید ؛ چون موجب ایجاد زمینه های علاقه های وهمی و #عشق های یک طرفه و در نهایت شاید زمینه ی رابطه نامشروع باشد (چون اغلب پسرها این رفتار دختر را صحیح ارزیابی نمی کنند و او را عفیف نمی پندارند. پس متاسفانه به نیت گناه ... یعنی تو با اشتباه #استراتژیک خودت یک جوان پاک را به گناه انداختی و شاید زمینه خطاهای بعدی او را فراهم کردی).
🔰 10. #عشق های یک طرفه و علاقه های وهمی مهمترین عامل تخریب فرصت های ازدواج یک دختر خانم است. #اختیار با شماست. دخترها مراقب کاهش تدریجی شانس ازدواج باشند. عشق برای شما نباید فقط یک سرگرمی باشد ؛ بلکه باید بسیار مهمتر باشد چون مقدمه زندگی مشترک و #ازدواج است و ازدواج بازی نیست ❗️
🌺🍃🌸🌷❤️🌷🌸🍃🌺
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
💑 در تحقیـق باید به سـراغ چند دسـته رفت:
🕵🏻♂ همسایهها: اگر خانوادهٔ طرف مقابل، به تازگی محلهشان را عوض کردهاند، به سراغ همسایههای قدیمی هم بروید. گاهی همسایههای قدیمی، چیزهایی میدانند که همسایه جدید از آن بیخبرند. برخی از خانوادهها به جهت آبروریزیِ غیرقابل تحملی که یکی از اعضایشان به وجودآورده، محلهشان را تغییر میدهند.
🕵🏻♂ رفقا: باید به سراغ مختلف رفت؛ رفقای مدرسه، دانشگاه و رفقای محله. رفقا از مسائل بسیاری باخبرند که خانواده هم از آن اطلاعی ندارد. البته شاید رفقا به این راحتی حرف نزنند؛ اما اگر همان شیوهای را که در گفتگوی خواستگاری گفتیم، در اینجا هم پیاده کنید، جواب های مطمئنتری خواهید گرفت.
شناخت رفقا، خود، راهی برای شناخت افراد است.
🕵🏻♂ معلمان و استاد: معلمان به جهت ارتباط دائمی با شاگردانشان-که معمولا همراه با تجربه و پختگی است-خیلی خوب میتوانند در راه شناخت طرف مقابل، کمکمان کنند.
🕵🏻♂ مدیریت مدرسه و دانشگاه: بد نیست که در مسیر تحقیق، خانوادهٔ در طرف، سری به کمیتهٔ انضباطی هم بزنند. شاید در پروندهٔ انضباطی این دختر یا پسر، چیزی باشد که نظر شما را به کلی دربارهٔ او تغییر دهد.
🕵🏻♂ هم اتاق: افرادی که مدتی در حجرههای طلبگی یا اتاقهای دانشجویی زندگی کردهاند، میتوان از طریق هم اتاق هایشان، به خوبی شناخت. این فرصت مناسب را به راحتی از دست ندهیم.
🕵🏻♂ همکار: رئیس اداره، همکار، هم سایهٔ کاری(برای مغازهدار یا کسی که دفتر کار دارد)، حتی آبدارچی اداره، افرادی هستنـد که با پرس و جو از آنان، میتوان به برخی از روحیات طرف مقابل دست یافت.
❤️🍃🌸🌷🧡🌷🌸🍃❤️
http://eitaa.com/moshavere_Kerman
هدایت شده از ریحانه
📢 یک جلسه استثنایی و بیادماندنی با سخنرانیهای پرشور و بسیارخوب
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ بحمداللّه این جلسه امسال هم تشکیل شد و به نظر من این جلسه یکی از جلسات بسیار خوب و استثنایی است که این در حسینیه تشکیل میشود.
✏️ این جمعیت عظیم از بانوان و دختران عزیز ما با این احساسات پرشور و با این بیانات بسیار خوبی که گویندگان محترم، سخنرانها، خانمها بیان کردند، حقاً و انصافاً یک جلسهی به یادماندنی است. مطالب خیلی خوبی گفته شد.
✏️ من همین حالا به مسئولین دفترمان از همین جا سفارش میکنم، بخش بررسی دفتر، مطالب این خانمها را مورد ملاحظهی جدی قرار بدهند. بعضی از اینها کارهای خود ماست، مربوط به من یا دفتر ماست، بعضیها اکثر مربوط به دستگاههای دولتی و امثال اینهاست. آنی که مربوط به خود ماست انجام بگیرد، آنی که مربوط به دستگاههاست، تعقیب بشود. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: در اسلام، زن و مرد مکمل هم هستند
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️اگر ما بخواهیم یک منشوری از دیدگاه اسلام دربارهی زن تنظیم بکنیم که موادی داشته باشد این منشور، به گمان من اولین موضوعی که در این منشور باید بیاید، مسئلهی زوجیت است.
✏️زوجیت. یعنی چه؟ یعنی زن و مرد زوجند، مکمّل یکدیگرند. زن و مرد برای هم خلق شدند. این در قرآن به صراحت بیان شده. «وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا» ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری #دیدار_زنان_با_رهبر_انقلاب
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: در اسلام، زن و مرد مکمل هم هستند
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ اگر ما بخواهیم یک منشوری از دیدگاه اسلام دربارهی زن تنظیم بکنیم که موادی داشته باشد این منشور، به گمان من اولین موضوعی که در این منشور باید بیاید، مسئلهی زوجیت است.
✏️ زوجیت. یعنی چه؟ یعنی زن و مرد زوجند، مکمّل یکدیگرند. زن و مرد برای هم خلق شدند. این در قرآن به صراحت بیان شده. «وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا» ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری #ازدواج
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: از خصوصیات اسلام، ملاحظات و محدودیتهای معاشرتی بین زن و مرد است / حتی در غرب هم این بیبندوباریها جدید است و سابقه تاریخی نداشته
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ از لحاظ ارتباطات معاشرتی زن و مرد محدویتهایی دارند. این جزو خصوصیاتی است که اسلام روی آن تکیه دارد.
✏️ این بیبندوباریهایی که امروز در غرب وجود دارد این هم همیشه نبوده، اینها جدید است، شاید دو قرن پیش سه قرن پیش انسان وقتی میخواند بعضی از کتابها، بعضی از رمانهای مربوط به قرن هجده را، قرن نوزده را توصیف زن اروپایی را انسان آنجا مشاهده میکند میبیند ملاحظات زیادی وجود داشته که امروز آن ملاحظات در بین غربیها نیست.
✏️ اسلام روی این ملاحظات تکیه دارد، مسئلهی حجاب، مسئلهی عفاف؛ مسئلهی نگاه، روی اینها اسلام تکیه دارد. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #حجاب #عفت #تاریخ_پوشش_و_حجاب
🖥 @khamenei_reyhaneh