۲۸ شهریور ۱۴۰۲
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
🗒️ تقویم
☀️ امروز:
قمری: الثلاثاء - ۳ ربيع الاول ۱۴۴۵
شمسی: سهشنبه - ۲۸ شهریور ۱۴۰۲
میلادی: Tuesday - 2023 19 September
🌹 امروز متعلق است به:
🔶زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين (علیهالسلام)
🔶باقر علم النبی حضرت محمد بن علی (علیه السلام)
🔶رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق (علیهالسلام)
🔹ذکر امروز: یا ارحم الراحمین
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
🌺پیامبر اکرم (ص)
👨💼هر کس فرزندش را از کودکی تربیت کند تا او بتواند بگوید .
🌿لا اله الا الله
خداوند از او حساب نخواهد کشید.
📚ارشاد القلوب ص۲۳۵
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
#تلنگر
یه چیزی مال شماست، درون شماست، مختص شماست و شما را از دیگران متمایز میکنه.
باید اونو پیدا کنید و پرورش بدین و به تکامل برسونید.
وگرنه یکی میشین مثل دیگران که واقعا حیفه.چون برای شما نیست.
زندگیتون، فقط تو قلب و مغز خودتون جریان داره.
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
#تربیت_فرزند
عیبپوشی از کودکان
پوشاندن اسرار، عیبها و اشتباهات کودکان بسیار با اهمیت است.
اگر کودکی خطایی و خلافی کرد، به او سرکوفت نزنیم، خطای او را افشا نکنیم، جلوی دیگران آبرویش را نبریم.
انسان باید حافظ اسرار دیگران باشد. هیچ انسانی فطرتاً دوست ندارد عیب و بدیهایش بروز کند و ظاهر شود. کودکان نیز شاید از نظر مهارتی از ما کمتر بدانند و کمتر بلد باشند؛ اما آنها هم مانند ما در ساحتهای انسانی برابرند. دوستدارند با احترام با آنها برخورد شود، دوستدارند عزتنفسشان پایمال نشود، دوستدارند دیگران نسبت به آنها خطاپوش باشند و...
البته در ارتباط با همه باید همینطور باشیم، ولی در خصوص کودکان باید بیشتر به این امر اهمیت بدهیم؛ چراکه والدین در جایگاه خدای بچهها هستند و بهتر است ما نیز خداگونه با آنها رفتار کنیم و سَتّار باشیم تا آنها نیز خطاپوشی و گذشت را بیاموزند...
«محافظ حریم شخصی و شخصیتی کودک خود باشیم.»
شما تا حالا خطاپوشی کردید؟ واکنش فرزندتون چی بود؟
و آیا تا حالا آبروی بچهتون رو بردید؟ چه حسی بهش دست داد؟
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
#آموزش_سلام_کردن به کودک با بازی
🟢 #بازی_اول:
از کودک بپرسید که آیا همه ی انسان ها سلام می کنند؟ با یک تمرین ساده او را به نتیجه برسانید.
از او بخواهید که نشان دهد که مادر ، پدر، مادربزرگ، پدر بزرگ، دايي و يا خاله چگونه به آنها سلام مي كنند؟ حالا بپرسيد وقتي يكي از دوستان پدرشان به ديدن آنها مي آيد چگونه سلام مي كنند؟ با آقاي فروشنده و يا آقاي رفتگر محله چطور؟ به اين طريق چگونه سلام كردن با افراد مختلف را به آنها نشان داده ايم.
🟢 #بازی_دوم؛
با کودک خود یک نمایش لذت بخش اجرا کنیم. می توانید هر کدامتان نقش های مختلف را بگیرید. مثلا نقش دو دوست، یا نقش دو نفر که مدت هاست همدیگر را ندیده اند، یا نقش فروشنده و مشتری و خیلی نقش های دیگر که انواع سلام کردن ها را بر طبق آن شاهدش خواهید بود. حتما بچه ها از این بازی لذت خواهند برد و شور و هیجان سلام کردن های مختلف آنها را به وجد خواهد آورد.
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 خدایی نماز خوندن بچه ها هم عالمی داره😂
🔴 کانال تربیت فرزند زندگی آموز
https://eitaa.com/joinchat/1456013313C6e69fa0110
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
همه مشکلات کودک را برایش حل نکنید.
✔️به کودک فرصت بدهیم تا خودش به دنبال راه حل بگردد.
🔹به کودکان اجازه دهیم راه حل های متفاوتی را امتحان کنند.
✔️با این کار کودکان شیوه های حل مسئله را می آموزند و اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنند.
🔹بنابراین زمانی که مشکل کوچکی برای کودک ایجاد می شود، با عجله برای حل مشکل اقدام نکنید. بلکه با حفظ آرامش اجازه دهید او بداند خودش توانایی برطرف کردن مشکلات زندگی را دارد و می تواند به تنهایی با آن مشکل مقابله کند.
✔️کودک را در جهت پیدا کردن راه حل هدایت کنید.
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
💕💕
هیچوقت به کودک نگویید دیگه دوستت ندارم، مامانت نمیشم،میرم ازپیشت،قهرم
کودک این حرفهارا باورمیکند وفکر میکند بی پناه شده است نمیداندبرای تخلیه ناراحتی اینها را میگویید
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
🔹من از امروز به خودم قول میدم که مامان صبوری باشم...
👈 ما خیلی وقت ها با خودمون عهد می بندیم که من امروز میخوام صبور باشم و اتفاقا اون روز بچه ها تا می تونن شیطنت میکنن و ما به خاطر قولی که به خودمون دادیم مثلا هی صبوری میکنیم و صبوری میکنیم و چیزی نمیگیم و ناگهان آخر شب دیگه تحملمون تموم میشه و عین یک زودپز سوپاپ مغزمون میزنه بالا و بچه و همسر و خونه رو با خاک یکسان میکنیم!
به نظر میاد این کار ما بیشتر تحمل کردن هست یعنی ما فکر میکنیم صبر کردن یعنی نباید هیچی بگیم برای همین همه چیز رو می ریزیم توی خودمون و سکوت می کنیم اما ناگهان ظرفیتمون تموم میشه و منفجر میشیم!
اما واقعا راهش اینه؟
صبوری و صبور بودن یعنی این؟...
اصلا صبر کردن چه فرقی با تحمل کردن داره؟
👈 نکته اینجاس که احساس درونی شما در اون موقعیت هایی که براتون پیش میاد و در تلاش هستید صبر داشته باشید خیلی مهمه
اگه شما به تصور خودتون دارید بر یک مشکل صبر می کنید اما تمام مدت در غم و ناراحتی حاصل از اون وضعیت به سر می برید اسم کار شما صبر کردن نیست. شما فقط دارید تحمل می کنید!
ویژگی بارز صبر کردن اینه که شما امیدوار باشید، حالتون خوب باشه و مرکز توجه و تمرکزتون به جای خود مشکل بر خوبی های زندگی تون باشه.
و چه زیبا مادربزرگ هامون دو کلمه ی صبر و شکر رو در کنار هم استفاده میکردن...
شما فقط در این صورت می تونید به صبر و تلاش خودتون دل خوش کنید که در هر لحظه و هر شرایطی خوبی ها و نعمت هاتون رو ببینید و شکرگزار باشید اما اگر هر لحظه لعنت می فرستید به زمین و زمان و حرف دل شما اینه که این اوضاع لعنتی کی تموم میشه این کار تحمل کردن هست و نتیجه اش را هم دیگه خودتون میتونید حدس بزنید...
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲
نکاتی طلایی برای صحبت با نوجوانان بد عنق
در نوجوانی، افراد دچار تغییرات فیزیکی، روانی، هورمونی و اجتماعی می شوند در نتیجه، ارتباط با نوجوان شما می تواند بسیار پیچیده باشد ؛ این تغییرات باعث می شود آنها بیشتر بخواهند با دوستان خود صحبت کنند؛ زیرا آنها هم سن هستند اما اغلب منجر به گوش دادن به توصیه های غلط می شوند
منطقی باشید و موقعیت خود را حفظ کنید:
نوجوانان می دانند که چگونه با والدین صحبت کنند تا به خواسته خود برسند این درست است که وقتی والدین به خواسته های فرزندان خود می اندیشند، می توانند مشکل را به طور موقت حل کنند اما با انجام این کار، واقعا آنها را آموزش می دهید ؛
با این حال، باید منطقی باشید و به فرزندتان سرپیچی از قانون را توضیح دهید . به عنوان مثال، پیشنهاد می کنند که بعد از تاریکی شب به خانه برگردند و اگر موافق و منطقی هستید، آنها دیگر التماس نمیکنند.
برای تقویت این قاعده، توصیه می کنیم که کل خانواده را برای بحث در مورد قوانین، بخصوص برنامه زمانی تعیین شده برای زمانی که به خانه می آیند، دور هم جمع و صحبت کنید ،قبل از تصمیم گیری، همه عوامل را در نظر بگیرید این نشان می دهد که والدین مایل به انجام مصالحه هستند، البته اگر از قوانین سرپیچی نشود.
برای صحبت با نوجوانان بهترین مکان و زمان را انتخاب کنید:
اگر فکر می کنید فرزند شما یک مشکل رفتاری دارد، مهم است که یک زمان و مکان را انتخاب کنید که می توانید با آنها بی سر و صدا صحبت کنید باید جایی باشد که صحبت آن قطع نشود. هنگامی که شما هر دو آرام هستید، به ویژه فرزندتان، می توانید با آنها مکالمه ای مثبت برقرار کنید و بحث را با توضیح مشکل در راه ساده و مستقیم شروع کنید این بیان گر احساس شما در مورد رفتار آنها است.
فقط رفتار درست را تصحیح کنید باید واضح شود چه چیزی باعث ناراحتی شما شده است ؛ اصلاح اشتباهات اولیه بسیار مهم است پس اجازه ندهید رفتار آنها ادامه یابد به این ترتیب شما می توانید از مجازات او اجتناب کنید و فرزند شما دفاعی نخواهد داشت و متوجه خواهد شد که او نباید دوباره آن را انجام دهد.
در نهایت ما می دانیم که صحبت کردن با نوجوان شما آسان نیست و اغلب سخت است که از استدلال جلوگیری کنیم. اگر فرزند شما ناراحت شود و صدایش را بالا ببرد، مهم است که آرام باشید زمانی که آرام شد صحبت را ادامه دهید.
eitaa.com/moshavere_Kerman
۲۸ شهریور ۱۴۰۲