#انتخاب_همسر
♨️هفت معیار اشتباه در انتخاب همسر 👇👇
- عدم مشاوره
- انتخاب هیجانی
- احسـاس تنهـایی
- انتخاب از روی اجبار
- ازدواج به امــید تغییر
- انتخـاب از روی ظاهـر
- نداشتن شـناخـت کـافی
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 راز حساب بردن زن از شوهر
🔴 #استاد_پناهیان
🍃❤️ کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny
❤️می پرسند از #وحدت شیعه و سنی چه خیری دیده اید؟؟
♦️می گوییم:نتیجه #وحدت این شد که شخصی سنی با آموزه های امام خمینی(ره) شیعه شد و ۲۵میلیون نفر را شیعه کرد...
🌍 کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny
#حدیث
🌺پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: مَن أضَرَّ بِامرَأَةٍ حَتّى تَفتَدِيَ مِنهُ نَفسَها، لَم يَرضَ اللّهُ تَعالى لَهُ بِعُقوبَةٍ دونَ النّارِ؛ لِأَنَّ اللّهَ تَعالى يَغضَبُ لِلمَرأَةِ كَما يَغضَبُ لِليَتيمِ.
🌸هر كس به زنى آزار برساند تا آن زن [با بخشيدن مهريه اش]، جان خود را از او بخرد، خداى تعالى براى آن مرد، به كيفرى كمتر از آتش، رضايت نداده است؛ چرا كه خداوند متعال براى زن، همان گونه به خشم مى آيد كه به خاطر يتيم. (خداوند وظیفه خود می داند که از یتیم و زنی که مظلوم واقع شده اند دفاع کند)
📕تحکیم خانواده؛ حدیث 617
❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️
کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny
🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌿🌸🌿🌸
🌸🌿🌸
#گرایش_به_جنس_مخالف
مقدمه
در آغاز بلوغ، یعنی حدود سیزده یا چهارده سالگی، كشش و علاقه به جنس مخالف به عنوان یك نشانه طبیعی پدیدار میشود و هیجانهای گوناگونی را در وجود نوجوان برمیانگیزد. این كشش تند كه برآیند بیداری میل جنسی و رشد عاطفی است، باعث میشود كه بعضی از نوجوانان به افرادی از جنس مخالف كه چند سالی با آنها فاصله سنی دارند نزدیك شده و دور از چشم پدران و مادران خود با یكدیگر به گفتگوهای صمیمانه بپردازند یا قرارهای عاشقانه بگذارند.
نوجوان، به تدریج، با میل شدید درونی و تحت تأثیر همسالان از بیرون، به جنس مخالف نزدیکتر میشود. پس برقراری رابطه با جنس مخالف که برایند طبیعی بیداری میل جنسی و رشد عاطفی است، در این دوره رخ می دهد. شدت این کشش در اوایل نوجوانی یعنی حدود 12 سالگی کمتر بوده و به تدریج افزایش می یابد.
این کشش به جنس مخالف کاملا طبیعی است و غدد درون ریز بدن نوجوان بیکار ننشسته و کار خودشان را خواهند کرد.وقتی صفات ثانویه جنسی پیدا می کنی و به عنوان یک زن یا مرد ، تغییراتی در بدن رخ می دهد ، یعنی دیر یا زود جنس مخالف برایت معنایی دیگر پیدا خواهد کرد.
✅انگیزه دختر و پسر از دوستی
به دلیل تفاوتهای زیادی که بین دخترها و پسرها وجود دارد دخترها بیشتر تحت تأثیر مسائل عاطفی و روانی و پسرها تحت تأثیر مسائل جسمی و جنسی قرار دارند.
ثابت شده است که مردان در ارتباط با زنان نخست در پی تماس جنسی هستند و پس از آن دلبستگی عاطفی پیدا میکنند، ولی زنان نمی خواهند به چنین رابطه ای برسند و در صورت تجربه آن احساس گناه میکنند. همچنین مردان بیشتر به تماس جسمی و زنان به قدم زدن و گفتوگوی عاشقانه رغبت نشان میدهند
✅تصور دختر و پسر از دوستی
بعضی از پسران ایرانی داشتن دوست دختر را نوعی محبوبیت قدرت اجتماعی و موفقیت برای خود محسوب میکنند و در شرایطی که توانایی تشکیل خانواده از طریق ازدواج را ندارند عده ای از انان نیاز های جنسی و عاطفی خود را از طریق دوستی های افراطی بر طرف می نمایند. متقابلا بعضی از دختران ارتباط با پسران را نوعی جذابیت برای خود تلقی میکنند و متاسفانه اکثر قریب به اتفاق این دختران تصور میکنند که این دوستی ها به ازدواج منتهی می شوند.
❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️
کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny
🌺اطلاعیه مهم🌺
🌹سربازان حاج قاسم بپاخیزید🌹
باتوجه به نیازشدیدبه نیروی جهادی خانم وآقادربیمارستان الزهرا(علیهاسلام)اصفهان
خواهشمندیم درصورت آمادگی در
اولین فرصت باشماره ۰۹۱۳۱۰۸۲۱۵۶(میرزاده)تماس بگیرید
درصورت عدم پاسخگوئی حتماپیامک بدهید
شماهم باانتشاراین اطلاعیه مارادر این امرمهم یاری نمائید
جبهه مردمی سلامت
🌺اطلاعیه مهم🌺
🌹سربازان حاج قاسم بپاخیزید🌹
باتوجه به نیازشدیدبه نیروی جهادی خانم وآقادربیمارستان الزهرا(علیهاسلام)اصفهان
خواهشمندیم درصورت آمادگی در
اولین فرصت با رابط قرارگاه شماره ۰۹۱۳۱۰۸۲۱۵۶(میرزاده)تماس بگیرید
درصورت عدم پاسخگوئی حتماپیامک بدهید
یا به آی دی
https://eitaa.com/Gharargahsalamat
پیام دهید
شماهم باانتشاراین اطلاعیه مارادر این امرمهم یاری نمائید
جبهه مردمی سلامت
#قرارگاه_جهادی_طلاب_اصفهان
@gharagah_jahadi
🚨 دلایل اصلی جدایی مشخص شد / اختلافات فرهنگی در صدر طلاقهای توافقی
▫️«بهزاد وحیدنیا» مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی:
🔸 از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۶۷ هزار و ۶۰۰ نفر در سامانه تصمیم برای طلاق توافقی درخواست خود را اعلام کردند و درخواستشان پذیرش شده است که در مدت مشابه در سال ۹۸ این آمار ۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر بوده است.
🔸 بیشترین دلایل طلاق، بر اساس خوداظهاری افراد در مرتبه اول مربوط به اختلافات فرهنگی - طبقاتی، اختلافات سنی و اختلالات شخصیتی - روانی است.
🔸 در مرتبه بعدی بددهنی، بی احترامی، بی توجهی، بیکاری، پایین بودن آستانه تحمل، طلاق عاطفی، عدم مسئولیت زوجین و ضعف در مهارتهای بینفردی به عنوان درصد بیشترین دلایل طلاق گزارش شده و کمترین سهم طلاقها در مرتبه بعدی به موضوعات خیانت و مهاجرت گزارش داده شده است.
کانال خانواده ومشاوره(درایتا) @moshaverediny