💥چند تکنیک برای پرورش خلاقیت کودکان💥
👈 از عبارات ناامیدکننده و منفی بافی دوری کنید. نظرات مبتنی به قضاوت تجربیات خلاق را زیر سوال میبرند.
از عباراتی اینچنینی دوری کنید: "نه! اینجوری نباید انجامش بدی. بذار من برات درستش کنم" یا "هیچوقت نمیتونی کاری رو درست انجام بدی، نه؟"
به تلاش های خلاقانه ی کودک احترام بگذارید. داستان ها و کارهای هنری کودکتان را روی یخچال یا روی تخنه ای مخصوص این کار به نمایش بگذارید.
کودکان عاشق دیدن حاصل علاقه و تلاششان بر روی دیوار مادر و پدر هستند.
از مقایسه ی ناخوشایند خواهر و برادرها باهم پرهیز کنید. لطفا هرگز چیزهایی مانند این نگویید: مطمئنا تو نمیتونی به خوبی برادرت قصه بگی" یا "چرا نمیتونی یه نقاشی قشنگ مثل خواهرت بکش؟ چقدر از رنگ های تیره ی بی حال استفاده کردی و از این قبیل ....
@peyvandnahieh4qom
⚘️عرض سلام واحترام خدمت تمامی عزیزان، به لطف خداوند مهربان طبق اعلام قبلی ،اولین کارگاه آموزشی مهارت های فرزندپروری دیشب در مرکز راهنمایی و مشاوره پیوند با حضور تعدادی از والدین محترم ومشتاق آگاهی در مورد رفتارهای تربیتی فرزندان 👨👩👧👦برگزار شد .
✨️مدرس محترم آقای موسوی به بیان سبکهای فرزندپروری،تکنیکهای صحیح برخورد با رفتارهای متفاوت بچهها پرداختند و از دسته بندی کودکان ونوجوان و علل وعوامل رفتارهای هنجار وناهنجار فرزندان صحبت نمودند .
✨️همچنین به بیان ریشههای اختلال رفتاری در فرزندان اشاره کردند وچند تکنیک بسیار مهم برای ارتباط عالی با کودکان ونوجوانان اشاره داشتند.
✨️✨️در پایان اولین کارگاه آموزشی هم چند کتاب تخصصی در حوزه آگاهیهای والدین معرفی گردید.
💥💥به اطلاع دوستان گرانقدر می رساند هر هفته در روز شنبه ساعت ۱۸ کارگاه های آموزشی با موضوعات مختلف ( اضطراب،وسواس،افسردگی،اختلات رفتاری،بیش فعالی،اختلات یادگیری،فرزندپروری صحیح،پیشرفت تحصیلی،نکات کاربردی در مورد کنکور سال جدید و ...) توسط اساتید متخصص استان برگزار خواهد شد .
جهت اطلاع بیشتر از چگونگی برگزاری کارگاه های آموزشی با ما تماس بگیرد
☎️ ۳۲۹۱۱۵۲۰ - ۳۲۹۱۵۶۴۵
پیامک ۰۹۱۲۷۴۹۶۴۵۴
شرایط ترمیم نمرات امتحانات نهایی برای داوطلبان کنکور
وزارت آموزش و پرورش، کلیات نحوه ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس امتحانات نهایی برای داوطلبان کنکور را اعلام کرد.
نحوه ایجاد سابقه تحصیلی، محاسبه نمره کل و ترمیم نمرات دروس نهایی دوره دوم متوسطه اعلام شد.
در اجرای سیاستها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و به منظور ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی، شورای عالی آموزش و پرورش مقرر کرد:
1. به متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی اعم از دارندگان مدرک پایان تحصیلات دوره متوسطه، دانش آموزان شاخههای فنی و حرفهای و کاردانش و دانش آموزان شاخه نظری داوطلب شرکت در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود، اجازه داده میشود مطابق جدول دروس امتحان نهایی دوره دوم متوسطه صرفاً یک بار برای ایجاد سابقه و یک بار برای ترمیم نمره با پرداخت هزینه در دروس مورد نظر خود ثبت نام و در امتحان مربوط شرکت کنند.
تبصره 1. به متقاضیانی که قبل از ابلاغ این مصوبه از فرصت ترمیم استفاده کردهاند، اجازه داده میشود یک بار دیگر نمرات امتحانات نهایی دروس مورد نظر خود را ترمیم کنند.
تبصره2. نمرات ایجاد سابقه و ترمیم صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی داوطلبان منظور نمیشود.
2. نمره کل سابقه تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش محاسبه و ضمن اطلاع رسانی به ذینفعان برای پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی در اختیار مراجع مربوطه قرار میگیرد.
3. با ابلاغ این مصوبه ضوابط و مقررات مغایر با آن لغو میشود.
4. شیوه نامه اجرای مصوبه حداکثر ظرف مدت یک ماه توسط وزارت آموزش و پرورش تهیه و با امضای وزیر ابلاغ خواهد شد.
@peyvandnahieh4qom
✨️✨️راز یادگیری مؤثر 👌🏻👇
درس خواندن یک هنر است؛ این واقعیتی است که نمیتوان آن را انکار کرد. درس خواندن به عنوان یکی از ستونهای اصلی یادگیری، اصول و راهکارهایی دارد که باید فراگرفته شود.
بدیهی است که درس خواندن با بعضی از شیوههایی که اکنون بین دانشآموزان رایج است، بجز وقت تلف کردن، ثمره دیگری ندارد. آنها باید بدانند درس خواندن هنری است که ظرافتهای خاص خود را دارد، در صورتی که این ظرافتها به کار گرفته شود، موفقیت حتمی است.
✨️✨️🔷 یکی از مهمترین این مهارتها مربوط به استفاده از فضای کلاس درس است، بر این اساس:
✳️ مهارت گوش دادن: شما حرفها و صداها را میشنوید، اما معنایش این نیست که آنها را درک میکنید. اگر بخواهید گوش بدهید، موضوع فرق میکند. هرچه بادقتتر گوش دهید، بیشتر موضوع را درک میکنید. به جرات میتوان گفت که ناتوانی و ضعف در گوش دادن، علت بسیاری از مشکلات ارتباطی و یادگیری است.
✳️ مهارت پرسیدن: پرسشهای شما نشاندهنده دقت، ظرافت، نکتهسنجی و مهارتتان در یادگیری است. پس از سوال پرسیدن نترسید و بموقع و بجا سوال بپرسید.
✳️ مهارت یادداشتبرداری: یادداشتبرداری مهارتی است که به درک بهتر مطلب و تکمیل دانستهها کمک میکند و با جزوهنویسی فرق دارد. درواقع یادداشتبرداری یعنی انتخاب و ثبت نکات کلیدی و مهم.
✳️ مهارت خلاصهنویسی: خلاصه یک مرور از مطلبی است که خواندهاید. درواقع بیان مجددی است از نکات اصلی به زبان خود شما. یک خلاصه نهتنها باید شامل نکات اصلی باشد؛ بلکه باید بیانکننده روابط میان نکات اصلی هم باشد. خلاصه باید از انسجام برخوردار باشد، یعنی ارتباط منطقی بین جملهها وجود داشته باشد و به زبان خود فرد نوشته شود.
@peyvandnahieh4qom
جهت اطلاع از چگونگی برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی درسی با ما تماس بگیرید
۳۲۹۱۱۵۲۰ _ ۳۲۹۱۵۶۴۵
پیامک ۰۹۱۲۷۴۹۶۴۵۴
هم اکنون کارگاه آموزشی هوش هیجانی ویژه دانشجویان در حال برگزاری است 👇