🔹 مصاحبه با جناب حجت الاسلام دکتر مجید همتی نویسنده کتاب《تنبیه آری یا خیر؟》 لینک خبر:http://mava.iki.ac.ir/news
@moshaveremava
#معرفی_محصولات
📚 اعتماد به نفس کودک من
📌دسته بندی: کودک
🖊نویسنده:دکتر مجید همتی
🔸توضیح محصول:
وقتي والدین از کارهاي خود دست ميکشند و با تمام وجود به صحبتهاي کودک گوش ميدهند، در واقع اين پيام را به او منتقل ميکنند که «تو مهم هستي و آنچه ميگويي برايمان اهميت دارد». گوشدادن، يکي از مهارتهاي مهم زندگي است که والدين بايد بياموزند و در بهکارگيري آن تلاش کنند. این روش، به طور مستقیم در احساس ارزشمندی کودک تأثیر گذاشته و اعتمادبهنفسش را افزایش میدهد. برای کسب مهارت گوشکردن باید به سه تکنیک عمل کرد: فنون توجه: در این فن والدین باید از ادات توجه (خوب، آهان، بله و...) و زبان بدن مناسب همچون چرخیدن به سمت فرزند و برقراری تماس چشمی استفاده کنند. فنونگشاینده: در این بخش والدین باید پرسشهایی مناسب با صحبت های او بپرسند. این کار هم نشان دهنده توجه والدین و نیز روشن شدن همه ابعاد موضوعی است که فرزند درباره آن صحبت میکند. فنون انعکاسی: این فن شامل انعکاس محتوا (خلاصه کردن و تکرار بخشی از کلام فرزند) و انعکاس احساسات (هماهنگی زبان بدن والدین با احساسات فرزند) میشود.
🔶لینک سفارش این محصول👇👇
http://yon.ir/me8Fy
_______
@moshaveremava
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش: برای کنترل خشم چه باید کرد؟
✅پاسخ:
1⃣باعثهاي خشم را حذف كنيد.
چه چيزهايي شما را خشمگين ميكند؟ آن را از زندگيتان حذف كنيد.
2⃣ از محل خشم فاصله بگيريد.
🔹هرگاه خشم به سراغتان آمد، از آن مكان و موقعيت، فاصله بگيريد. ماندن در محل و ميدان دادن به عوامل خشمانگيز، باعث افزايش خشم ميشود و اختيار را از كف ارادهتان ميربايد. پس، زود تغيير مكان و موقعيت دهيد و از خشمگاه بگريزيد.
3⃣ياد خدا كنيد و ذكر بگوييد.
🔹هنگام خشم، خدا را و نظارت او را به ياد آوريد. آنگاه ذكر خدا بگوييد؛ هر ذكري كه دوست داريد؛ عربي، فارسي، دعا، قرآن؛ برای نمونه، «لا اله الا الله»، «لا حول و لا قوه الا بالله»، «آمنا بالله و رسوله و لا حول و لا قوه الا بالله» با تمركز ذهن و دل و با توجه به معاني آنها. نيز صلوات بفرستيد. هر ذكر و آيه و دعايي را كه بيشتر دوست داريد و به دلتان مينشيند، همان را بگوييد و بخوانيد. اين راهكار، در كنترل خشم، بسيار مؤثر است.
4⃣ورزش كنيد.
🔹ورزش، در آرامش اعصاب و روان و كاستن از خشم منفي، بسيار اثرگذار است.
5⃣به مشاوري دانا و توانا مراجعه كنيد.
🔹خشم منفي، يك اختلال عصبي و رواني است. مشاور دانا و توانا، كمكی نيكوست براي درمان اين اختلال. حتي اگر او شما را به پزشك ارجاع داد، بپذيريد و مقاومت نكنيد.
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
8⃣شاد زیستن 😊شادی، یکی از نیازهای روانشناختی جدی ماست. 🙁بیتوجهی به این نیاز، سبب بروز آسیبهای
9⃣هدیه
💢ایجاد صمیمیت، تصادفی نیست. افراد بسياری هم در این باره ناکام میمانند؛ چون برنامهاي مشخص و فراگیر برای این کار ندارند. برخی هم بیمحابا به صمیمیتهای سطحی و متفرقه میپردازند که نتیجه آن، پراکندگی روانی و بروز اختلال در صمیمیتهای اصلی (مانند همسری یا والد بودن) است.
💢امروزه با بروز زمینههای مجازی برای صمیمیت، چنین مشکلی بیشتر به چشم میآید. دوستیهایی که بر هیچ اصلی استوار نیستند؛ لحظهای آغاز میشوند و بیدلیل تمام میشوند. هزینه چندانی هم به دنبال ندارند؛ ولی بهتدریج سبب خاموشی علاقههای واقعی میشوند. در چنین شرایطی، لازم است در دنیای محبت حقیقی، پررنگتر و متفاوتتر ظاهر شویم تا طلای ناب از بدل آن شناسایی شود.
🎁هدیه دادن، یکی از راههای دسترسی به محبتهای واقعی است. با نثار هدیه مناسب به کسی که دوستش داریم، میتوانیم عیار صمیمیت را افزایش داده و خودمان نیز از لذت آن برخوردار شویم.
🎁هدیه، نوعی سمزدایی از رابطههای سطحی و بیهدف است که روان ما را بهسوی ژرفترین و زلالترین احساسات میکشاند. برای تهیه هدیه هر چه بیشتر وقت صرف کنیم، پیام ارزشمندی بیشتری را به دوستی خود اعلام کردهایم؛ پس هدیه دادن کالا را بر دادن پول ترجیح دهیم.
@moshaveremava
🔹حدیث روان شناختی هفته:
امام علی (علیه السلام): ازجدل و خصومت بپرهیزید، که آن ها دل را نسبت به برادران، بیمار می سازد و بر شاخه جدال و دشمنی، نفاق می روید.(اصول کافی، ج 2، ص 300)
#خصومت_حدیث
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
اثار بخشش های مادی از نگاه دین.pdf
117.2K
عنوان مقاله:
#آثاربخشش های مادی از نگاه دین
نویسنده:
#ابراهیم_اخوی
مرکز مشاوره مأوا
@moshaveremava
#معرفی_محصولات
📚 انگیزه های بزرگ برای دانشمندان کوچک
🖊نویسنده: دکتر نجیب الله نوری
📌دسته بندی:کودک و نوجوان
#توضیح
🔖پدر و مادری که بتوانند چراغ «انگیزه» را در قلب کودکان خویش روشن سازند، آینده خوبی را برای آنان رقم زدهاند؛ زمینه را برای رشد سالم شخصیت آنان فراهم میسازند؛ زیرا فرزندان آنان با پیشرفت در زمینههای گوناگون تحصیلی،احساس خودکارآمدی و شایستگی را در خود افزایش میدهند. موفقیت در تحصیل، عملکرد آنان را در زمینههای دیگر زندگی بهبود میبخشد. در نتیجه شخصیتی بهنجار و تأثیرگذار مییابند.
📍برای سفارش این محصول به لینک زیر مراجعه کنید.👇👇👇👇
http://yon.ir/OmYiv
_____________
@moshaveremava
#پرسش_و_پاسخ
⁉️پرسش:
آیا جوانانی که در سنین نوجوانی یا اوائل جوانی ازدواج میکنند، گمان این نمیرود که در سنین بالاتر که خواستهها از ازدواج با خواستهها در سنین پایینتر متفاوت است، از ازدواج خود پشیمان شوند و با گذر سالها، معیار ازدواجشان عوض شود و به مقایسه همسر خود با دیگران بپردازند و از زندگی مشترک، دلزده شوند؟ چهبسا که ازدواج در سنین پایین، بیشتر به خواست خانواده و تأیید نظر آنان است تا خود فرد.
✅پاسخ ما:
1⃣ازدواجی که با رشد جسمی، جنسی، عاطفی و عقلی همراه باشد و در آغاز فصل جوانی انجام گیرد ازدواج بهنگام و خوبی است. این ازدواج، مانند «چیدن میوه رسیده» است. این میوه، نه کال است، نه پلاسیده. ما فقط همینگونه ازدواج را توصیه و تأیید میکنیم و بر انجام آن تأکید میورزیم.
2⃣اگر فرزندان، رشید تربیت شوند، در آغاز فصل جوانی قادر به تشخیص و انتخاب صحیح هستند. از مصداقهای تربیت رشیدانه آن است که والدین به فرزند مسئولیت دهند. نیز انجام کارهایش را بر عهده خود او بگذارند. امروزه –سوگمندانه– بسیاری از پدر و مادرها فرزندانشان را بیعرضه و پاستوریزه بار میآورند، به او مسئولیت نمیدهند، برایش لقمه میگیرند، از او حمایت افراطی میکنند، کارهای شخصی او را انجام میدهند و میپندارند به او خدمت میکنند.
🔻نازپرورده تنعّم نبرد راه به دوست
🔻عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد
واضح است که چنین فرزندانی، هنگام جوانی، قادر به پذیرش مسئولیتهای خود نیستند. در انتخاب همسر و انجام ازدواج و مدیریت زندگی مشترک نیز ناتواناند. این پدران و مادران، هنگام ازدواج و انتخاب همسر فرزندشان، خودشان فرمان کار را به دست میگیرند و اجازه انتخاب به فرزند نمیدهند. خودشان تصمیم میگیرند که فرزندشان چه زمانی و با چه کسی ازدواج کند؛ بدون توجه به نیاز و علاقه فرزند. این ازدواج، سخت آسیبپذیر است.
3⃣پشیمانی و دلزدگی، در همه ازدواجها ممکن است پدید آید. مخصوص ازدواجهای آغاز جوانی نیست، اما اگر هنگام انتخاب همسر، شیوههای عاقلانه و عالمانه مراعات شود، بسیاری از پشیمانیها به وجود نمیآید.
4⃣اگر معیارهای صحیح انتخاب همسر و شیوه درست گزینش مراعات شود، نگرانی درباره تغییر آنها، در سنین بالاتر، کاهش مییابد. بسیاری از این تغییرها، معلول سستی معیارها در هنگام گزینش است.
5⃣مقایسه همسر خود با دیگران، در همه ازدواجها ممکن است پدید آید که نارواست. ما نام این مقایسهها را «مقایسههای ناروا» میگذاریم. دراینباره باید همسران آموزش ببینند و مهارتهای زندگی مشترک را بیاموزند.
6⃣ کسانی که ازدواجشان به تأخیر میافتد و از فصل ازدواج عبور میکنند، دچار وسواس میشوند. ایشان بیش از جوانان، به دلزدگی مبتلا میشوند.
7⃣ اگر انتخاب همسر و ازدواج، با مشاوره کامل انجام پذیرد، احتمال آسیب خوردن آن بسیار کاهش مییابد. باید نقش مشاوره با مشاوری دانا و توانا را در ازدواج و انتخاب همسر، برجسته کنیم. ما مشاوره پیش از ازدواج و هنگام انتخاب همسر را واجب میدانیم؛ واجب شرعی، عقلی، اجتماعی.
@moshaveremava
#حدیث_روان_شناختی
امام صادق(علیه السلام)می فرمایند:
🔻هرگاه کسی را دوست داشتی به او خبر بده، چرا که این کار،دوستی میان شما را استوارتر می سازد.
( اصول کافی، ج 2، ص 644)
@moshaveremava
#افسردگی
⁉️افسردگی چیست؟
▪️افسردگی یک حالت روحی است که در آن شخص، روحیه و نشاط بالایی نداشته و یا به کلی فاقد آنهاست.
▫️معمولاً اغلب افراد افسرده، انگیزه و هیجان خاصی نداشته و زندگی را پوچ میدانند. احساساتی نظیر پوچی، تنهایی، درماندگی، ناراحتی شدید و … در افسردگی وجود دارد که بسته به سطح افسردگی، متفاوت است.
▪️در افسردگی حاد ممکن است افکار خودکشی به سراغ فرد افسرده بیاید که در این شرایط، بدون تأمل میبایست به روانشناس مراجعه کرد.
@moshaveremava
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «چگونه با کودک پرخاشگر خود رفتار کنیم؟» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید همتی در 2 جلسه (هرجلسه یک و نیم ساعت) نیمه دوم تیر ماه برگزار خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09191474855 تماس حاصل فرمایید.
قابل ذکر می باشد در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان، کارگاه در تاریخ 1398/4/16 برگزار خواهد شد.
لینک ثبت نام: http://mava.iki.ac.ir/workshops/omoomi
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «چگونه با کودک لجباز خود رفتار کنیم؟» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید همتی در1جلسه (یک و نیم ساعت) نیمه دوم تیر ماه برگزار خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09191474855 تماس حاصل فرمایید.
قابل ذکر می باشد در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان، کارگاه در تاریخ 1398/4/16 برگزار خواهد شد.
لینک ثبت نام: http://mava.iki.ac.ir/workshops/omoomi
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت هماهنگی والدین با یکدیگر در تربیت فرزندان» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید همتی در2جلسه (هر جلسه یک و نیم ساعت) نیمه دوم تیر ماه برگزار خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09191474855 تماس حاصل فرمایید.
قابل ذکر می باشد در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان، کارگاه در تاریخ 1398/4/23 برگزار خواهد شد.
لینک ثبت نام: http://mava.iki.ac.ir/workshops/omoomi
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت های پرورش کودکان زیر 3 سال» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید همتی در4 جلسه (هر جلسه یک و نیم ساعت) نیمه دوم تیر ماه برگزار خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09191474855 تماس حاصل فرمایید.
قابل ذکر می باشد در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان، کارگاه در تاریخ 1398/4/23 برگزار خواهد شد.
لینک ثبت نام: http://mava.iki.ac.ir/workshops/omoomi
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
#خانه_داری
🍃طراوت و تازگی چیزی نیست که بهخودیخود ایجاد شود. فاعل مختار میخواهد. آدمی که بر تغییر اراده کند. رکود و تکرار هم دقیقا همینطور است.
🔹ما خودمان بر تکرار پافشاری میکنیم و خودمان هم از آن مینالیم. کافی است کمی از چیزهای همیشگی قدم فراتر بگذاریم و شاهد تأثیرش باشیم.
🔹 نمونهاش همین ظرفهای تکراری دمدستی و متکاهای رنگورورفته و چیزهایی از این قبیل است که نمیخواهیم از آنها دل بکنیم.
🔹چه اشکالی دارد هفتهای یکبار یا اصلا سختگیرانهتر ماهی یکبار چیزهای همیشگی را کنار بگذاریم و برای تنوع هم که شده خودمان را جای مهمانها فرض کنیم و بلور بچینیم بین سفره کوچک خانواده کوچک خودمان؟!
✅از تغییر لذت ببریم. قطعا همسر و فرزندانمان هم متوجه تغییرات خواهند شد و لذت خواهند برد.
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
9⃣هدیه 💢ایجاد صمیمیت، تصادفی نیست. افراد بسياری هم در این باره ناکام میمانند؛ چون برنامهاي مشخص
0⃣1⃣محبت و آرامش
❣دل، کانون دریافت محبت و محل توزیع آن است. زمانی که دادوستد این مرکز، فعال و پررونق باشد، حال و هوای خوبی خواهیم داشت و آنگاه که با کسادی این مرکز تجارت عاطفی روبهرو شویم، در بقیه بخشها نیز، دچار چالشهایی خواهیم بود.
❣به همین دلیل، در آموزههای دینی و راهکارهای روانشناختی برای پویایي اين کانون سفارشي ویژه شده است.
✅نسخهاي ساده است: در طول روز بکوشيد به آدمهای بیشتری محبت کنید.
با عمل به این نسخه، به فضیلتهایی هم نزدیک خواهیم شد. مثلاً اهل احسان و گرهگشایی میشویم، همدلی بالایی را تجربه خواهیم کرد، دیگران میتوانند بهعنوان یک تکیهگاه روی ما حساب باز کنند، بنبست را برای خیلیها میشکنیم و چراغ روشنی خواهیم شد برای آنها که از تاریکی و دشواریهای زندگی به ستوه آمدهاند.
❣فرصت محبت کردن در زندگی شاید خیلی تکرار نشود، پس مراقب فرصتها باشیم.
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «چگونه با کودک لجباز خود رف
#دکتر_همتی
🔴یکی دیگر از پایه ها و اصول خودمهارگری در کودکان، تقویت ایمان دینی آنان است.
🔴تقویت ایمان دینی، در کودکان،باورهایی را در ایشان به وجود می آورد که همچون سد محکمی آنان را در رویارویی با محرک های وسوسه انگیز بیرونی محافظت می کند.
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
👈 به اطلاع همراهان گرامی مأوا می رساند ان شاءالله کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت هماهنگی والدین با یک
#اعتماد_به_نفس_کودکان
🔹برخی از راهکارهای تقویت اعتماد به نفس در کودک عبارت است از:
1⃣ابراز محبت به کودک
2⃣دادن استقلال به کودک برای انجام کارهای دلخواه
3⃣کمک به کودک برای آموزش مهارت های جدید
4⃣افزایش احساس مسئولیت در کودک
5⃣دادن حق انتخاب به کودک
6⃣توجه به توانمندی های کودک
#دکتر_همتی
@moshaveremava
✅با سابقه ترین مرکز مشاوره و روان درمانی بر اساس استانداردهای اسلامی
✅دارای مجوز رسمی از نظام روان شناسی و مشاوره کشور
✅با 20 سال سابقه
👈آدرس:قم بلوار امین، خیابان ۲۰ متری گلستان نبش کوچه ۲ پلاک ۱
👈تلفن: ۰۲۵۳۲۹۰۰۸۸۲
👈آدرس کانال ایتا:https://eitaa.com/moshaveremava
👈آدرس سایت:http://mava.iki.ac.ir
👈فروشگاه محصولات مأوا:http://mava.iki.ac.ir/products-types
@moshaveremava
◾️ز غربتش چه بگویم که سینه ها خون است
برای صادق زهرا مدینه محزون است
دلم دوباره به یاد رئیس مذهب سوخت
که داغ غربت لیلی حدیث مجنون است
بیست و پنجم شوال سالروز شهادت امام صادق علیه السلام را تسلیت عرض می کنم.
@moshaveremava
✅ مجله خانه خوبان شماره ۱۲۳به چاپ رسید.
🌐 لینک خرید اینترنتی:http://mava.iki.ac.ir/khanekhooban
☎️ تلفن دفتر فروش مجله: ۰۲۵۳۲۱۱۳۱۲۲
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
مرکز مشاوره ماوا
0⃣1⃣محبت و آرامش ❣دل، کانون دریافت محبت و محل توزیع آن است. زمانی که دادوستد این مرکز، فعال و پررون
1⃣1⃣آرامها
✅نشستوبرخاست با افرادی که آرامش روانی بالا و نگرش مثبت به زندگی دارند، سهمي بسزا در کسب آرامش دارد.
🚫در برابر، ارتباط با منفیبافها، بدبینها و اهل تخلف نیز میتواند ما را ناآرام کند.
✅در سفارشهای دینی هم آمده است که نگاه به چهره عالم و نیز انس با کسانی که ما را یاد خداوند میاندازند، دارای امتیازهای معنوی است.
✅در ارتباطات روزمره خود هم تجربههایی از این دست داریم. زمانی که با دوستي مضطرب روبهرو میشویم، حال ما دگرگون میشود، آنگاه که با فردي بانشاط گرم گفتوگو میشویم، شاداب میشویم و وقتی با افسردهدلی گپ میزنیم، دل ما سرشار از غم میشود.
✅در سفارشی از امام علی(ع) آمده که هنگام برخورد با همکیش خود، شاداب و خندان باش. همچنین از حضرت سفارش شده که اندوه را در دل نگه دار و آن را هنگام روبهرو شدن با دوست خود بروز نده. به تعبیر حضرت، خوبان کسانی هستند که اندوه را در دل و نشاط را در چهره بروز میدهند. مبادا دوست خود را دچار تنش و ناآرامی کنند.
@moshaveremava