eitaa logo
فرزند پروری ۷ الی ۱۲ سالگی (زمانی)
632 دنبال‌کننده
1هزار عکس
242 ویدیو
2 فایل
ارتباط با مشاور @zamanimoshaver99
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا فرزندم انگيزه ندارد و خسته است ؟ 💥متاسفانه ندانسته فرزندان مان را بی انگيزه مي كنيم و بعد از اين خستگی و بی انگيزگی آنها شكايت می كنيم. 💥 والدینی که از فرزندشان در حد یک نابغه انتظار دارند . 💥والدینی که اتاق فرزندشان از پارک ارم هم مجهز تر است. 💥 والدینی که اصرار به چند زبانه شدن فرزندشان دارند. 💥 والدینی که همزمان چندین مهارت را در کلاس های متفاوت به خورد فرزندشان می دهند. 💥 والدینی که اصرار دارند به سرعت از فرزندشان نابغه همه چیز دان بسازند . ❌این گروه از والدین اصل تعادل و تحمل را در فرزندپروری شان رعایت نمی کنند .
در میان یادداشت‌های آلبر کامو چشمم به این جمله‌ی شگفت‌انگیز افتاد: "لاک‌پشت در آب، تبدیل به پرنده می‌شود." ‌همان لاک‌پشتِ سنگین و تنبل و آرام، در آب‌های اقیانوس پرنده می‌شود. بال می‌گشاید. او خودش را عوض نکرد. امیدوارم تو هم در جای درست، در جهانِ خودت باشی؛ جهانت را یافته باشی. ‌
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃 🌟به رسم هر پنج شنبه🌟 ✨بیاد مسافران آسمونی مون ✨ 💐پنجشنبه هست دسته گلي بفرستيم براي تموم آنهايي كه در بين ما نيستند ولي دعاهاشون هنوز كارگشاست يادشون هميشه با ماست و جاشون بين ما خاليه، در آخرین روزهفته یادشان را گرامی میداریم وبه روح همه پدران و مادران که دیگر در بینمان نیستند . دلمون خيلي وقتها هواشونو می كنه, امادیدارشون میفته به قیامت, دسته گلي به زيبايي يك فاتحه.. 🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹 🍃🌸🍃 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
🔴 💠 اگر مجبور باشید ساعتی در کنار یک خطرناک سر کنید یقیناً در این مدت قلق او را به دست می‌آورید تا در امان باشید. به فرض اگر شما به ته بشقاب بخورد و با صدای آن، عصبانی می‌شود مواظب خواهید بود تا قاشق شما به ته بشقاب نخورد. 💠 از مهمترین در جلوگیری از دعوا، عصبانیت و همسر این است که همسرتان را بشناسید و بهانه‌ی و بدزبانی او را ایجاد نکنید. 💠 لازمه‌ی اینکار، شناخت و گلایه‌های ولو بیجای همسر است. تا با مدیریت رفتار و گفتار خود، فضای خانه را از تشنّج دور نگه دارید. 💠 و البته نتیجه‌ی این مراقبت و مدیریت که نوعی با هوای نفس است، کسب محبوبیت برای شماست و به تدریج صفات ناپسند همسرتان اصلاح خواهد شد.
درباره امام حسن مجتبی (ع) پدرش بود علی (ع) مادرش فاطمه (س) بود مهربان مثل پدر خیر خواه همه بود بود او در همه عمر با بدی ها در جنگ و بدش می آمد از فریب و نیرنگ نگران اسلام نگران حق بود دل او در سینه آسمان حق بود راه او راه خدا صلح او مثل جهاد صلح او آزادی بر مسلمانان داد او گلی بود که از هر گلی بهتر بود بود زیبا خوشنام شکل پیغمبر (ص) بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💕💕 اطلاعات زود هنگام جنسی  اطلاعات زود هنگام جنسي كودك را ناامن مي كند. فكر نكنيد كه خوبست كه كودك همه چيز را بداند. قبول دارم كه بچه ها در هر سن، مناسب سن خودشان بايد اطلاعاتي راجع به اين موضوع داشته باشند ولي اين اطلاعات بايد به موقع و صحيح باشد. دانش مان را بالا ببريم و اطلاعات زودهنگام به بچه ها ندهيم. بعضي از والدين به خصوص پدرها عقيده دارند همه چيز را بايد به بچه ها ياد داد، خير همه چيز را در هر زمان و در هرجا نبايد به بچه گفت و ياد داد بلكه بايد كارشناسي شود. 🌿🌷
😖 این حرف والدین به بچه ها که تو آخرش هیچی نمیشی ! چرا نمیفهمی ؟ احمق!! خنگ!! و حرف هایی از این دست فقط باعث میشود حتی اگر کودک باهوش و بااستعداد هم باشد در زندگی هیچ چیزی نشود. 🌻 بنابراین والدین هرگز فرزند خود را تحقیر نکنند حرف من و شما به عنوان پدر و مادر باید این باشد که : دخترم ، پسرم تو بچه خوبی هستی اما کار اشتباه انجام دادی.
🔰 یکی از مهمترین کارهایی که والدین باید انجام دهند مراقبت از دوستی ها وبازی های کودکان و جلوگیری از بازی های آنها و لمس کردن اندامهای حساس یکدیگر است. 🔰کودکان نباید به مدت طولانی دور از چشم والدین خلوت کنند.