مرکز مشاوره امین دانشگاه علوم پزشکی قم
⬅️ پرسش و سوال کردن ، درد دل ، در خواست یافتن راهکار مشکلات ، واسطه شدن در امور خیر ، روحیه دادن و امید
نه که برای ما زحمت نیست بلکه آن را از نعمت های خدا به سوی خود می دانیم.
مشاورین ما در خدمت عزیزان می باشد
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
خط ارتباطی:
37734077
09198863161
کانال ما در ایتا و تلگرام
@moshavermuq
🔔📃 ۶ تکنیک برای پرورش صبر
✍️ کلمه صبر در انگلیسی patience بوده و از واژه لاتین pati گرفته شده است که به معنی تحمل رنج است. نیازی به گفتن نیست که رسیدن به صبر آسان نیست و در دنیای فوری شدهٔ امروز، پیشرفتهای فنآوری به ما این امکان را دادهاند که تقریباً بلافاصله چیزی را که میخواهیم، تجربه و مصرف کنیم. در چنین شرایطی آیا لازم است دیگر صبور باشیم؟
🔻اگر بخواهیم به اهداف خود برسیم، روابط موفقی داشته باشیم و به آرامش درونی دست یابیم، جواب بله است.
🔻هر چیزی که ارزش و اهمیت دارد نمیتواند فوراً اتفاق بیفتد. بنابراین حتی در این روزگار، صبر یک فضیلت است که باید از نو بیاموزیم.
☑️ مزایای توسعهٔ صبر
در یک دهه اخیر مطالعات علمی زیادی در مورد تأثیرات صبر بر سلامت و شادابی، بهبود بیماری، مدیریت بنگاهداری و کسب و کار انجام شده است. نتایج این مطالعات مزایای زیر را برای صبور بودن و توسعهٔ صبر اثبات کردهاند:
1️⃣ صبر سطح استرس را کاهش میدهد و شما را به فردی شادتر و سالمتر تبدیل میکند. وقتی صبر میآموزید و تمرین میکنید، کمتر دچار استرس و عصبانیت میشوید و بیشتر بر احساسات خود کنترل دارید. فرد صبور در موقعیت بهتری برای مقابله با شرایط قرار دارد. این امر باعث افزایش سلامت جسمی و طول عمر میشود.
2️⃣ صبر باعث میشود که نتایج بهتری در تصمیمگیری به دست بیاید. وقتی صبور هستید، وقت بیشتری به ارزیابی وضعیت اختصاص داده، تصویر بزرگتری از نتایج را مشاهده میکنید و تمام جوانب مثبت و منفی را میسنجید. بدین ترتیب شانس اشتباه را کاهش میدهید، زیرا در تصمیمگیری عجله نمیکنید. وقتگذاشتن برای حل مشکل مستلزم صبر و تفکر است.
3️⃣ صبر به افزایش درک، همدلی و شفقت کمک میکند. وقتی خودتان صبور هستید، به طور خودکار بیشتر دیگران را درک میکنید و با آنها همدلی و دلسوزی نشان میدهید. افراد صبور زمان بیشتری را برای غلبه بر موانع ارتباط بین فردی میگذرانند تا درک بیشتری از دیگران داشته باشند. این باعث میشود روابط بهتر و کاملتری با همسران، دوستان، کودکان و کارفرمایان برقرار شود.
4️⃣ صبر به شما کمک میکند تا روند رشد را درک کنید. همان طور که در ابتدا ذکر شد، هر چیزی ارزشمندی نیاز دارد تا برای رسیدن به آن زمان بگذارید و تلاش کنید. همان طور که یک ضربالمثل قدیمی میگوید: «روم در یک روز ساخته نشده است.» بنابراین هرگونه برنامهریزی، رشد، ارزیابی و اندازهگیری زمان میبرد و زمان بردن نیازمند صبر است.
☑️ تکنیکهایی برای پرورش صبر
🔻وضعیت را تغییر دهید
🔻ذهنآگاهی را تمرین کنید
🔻قدردانی کنید
🔻توقف کنید
هر وقت که احساس کردید تمایل دارید که با عجله همه چیز را سریع پیش ببرید، یا میخواهید بلافاصله کارها را انجام دهید و نمیتوانید منتظر بمانید تا کارها مسیر طبیعی خود را ادامه دهند، به خود دستور ایست بدهید و توقف کنید!
🔻تأخیرِ با رضایت را تمرین کنید
پرورش صبر میتواند با بالا بردن ظرفیت تحمل ما در انتظار کشیدن توسعه پیدا کند.
🔻قبل از صحبت کردن فکر کنید
بعضی مواقع اولین فکری را که به ذهنمان خطور میکند بدون در نظر گرفتن عواقب آن بیان میکنیم.اگر قبل از حرف زدن، مکث کنیم و آن چه را میخواهیم بگوییم مزهمزه کنیم، میتوانیم از صدمه زدن یا توهین به دیگران جلوگیری کنیم. توصیه من این است که با خود قرار بگذارید هنگام صحبت کردن با گفتن کُد "بعدی" آن چه را میخواهید بگویید به لحظه بعد موکول کنید.
N322 T14000514 P02
═══✼🍃🌹🍃✼═══
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
🆔 @moshavermuq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐👇👇👇👇⭐
💪رمز موفقیت زندگی
N323 T14000514 P02
═══✼🍃🌹🍃✼═══
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
🆔 @moshavermuq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 خدا مهربانتر از مادر
🎙️ حجتالاسلام رفیعی
#اعتقادی
N324 T14000517 P02
═══✼🍃🌹🍃✼═══
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
🆔 @moshavermuq
«بُكَاءُ الْعُيُونِ وَ خَشْيَةُ الْقُلُوبِ رَحْمَةٌ مِنَ اللّهِ».
امام حسين (ع) فرمود: «گريستن چشمها و ترسيدن قلبها، رحمتى از جانب خداست».
(مستدرك الوسائل، ج ۱۱ ص ۲۴۵ ح۳۵ )
#ناشر_کلام_معصوم_باشیم🌹
N325 T1400018 P02
═══✼🍃🌹🍃✼═══
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
🆔 @moshavermuq
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
سلام دادن ما از راه دوره به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) چه فضیلتی دارد؟ یک سلام ما از راه دور ، ثواب زیارت آن امام مظلوم را دارد و این موضوع در روایات زیادی تصدیق شده است . چنانکه خود آن حضرت فرمودند : هرکجا که ذکر ما اهل بیت (ع) باشد آنجا حرم ماست. پس با یک سلام از روی معرفت می توان کربلایی شد و این کم فضیلتی نیست! بنابراین اگر داخل خانه مان و محل کسب و کارمان و یا داخل ماشین مان حسینی باشد، طبق فرموده حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، قطعاً آنجا حرم اهل بیت(ع) است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را به همراه مطالعه متن زیر ببینید👇
⚖️مسئولین بخوانند قرار بود حکومتمان رنگ و بوي علي را داشته باشد
اشرافیگری و رفاهزدگی و رفاهطلبی قاتلی است که به آرامی نفوذ میکند
مختار در ورودي کاخ ابن زياد ايستاده و به تخت خالي او مي نگرد(در ذهن خويش): خب جناب حاکم عراقين، اين هم تخت بخت!
مبارکت باشد. تکيه که بدهي، خواهي ديد که رؤيا نيست... رؤيا نيست... رؤيا نيست
مختار(با صداي بلند): ابا مفلس، بگو تخت را بردارند!
ابا مفلس: جسارت است امير، چاکران خيلي زحمت کشيده اند تا طبق آداب و رسوم قصر، تخت را بيارايند. عيب و ايرادي در آن ديديد؟
مختار: ايراد آن در بي عيبي آن است! برش داريد و جاي آن کرسي ساده اي بنشانيد. ابراهيم: هر مرکبي پالان خودش را مي خواهد ابو اسحاق. نشاندن کرسي ساده به جاي تخت در اين قصر مجلل، وصله ناجوري است.
مختار: جلوه اين تخت، خلق و خو را عوض مي کند ابراهيم. قرار است ما سوار بر تخت باشيم يا تخت سوار ما! ؟ سادگي ما در اين قصر، وصله اي ناجور نيست، شکوه اين قصر مجلل در برابر سادگي ما وصله ناجوري است! ما چند صباحي بيشتر مهمان اين قصر نيستيم ابراهيم. کودک نوپاي حکومتمان که راه رفتن بلد شود، جل و پلاسمان را جمع مي کنيم و در بنايي ساده بر کرسي قضاوت مي نشينيم. قرار بود حکومتمان رنگ و بوي علي را داشته باشد
*اشرافیگری و رفاهزدگی و رفاهطلبی قاتلی است که به آرامی نفوذ میکند و به درون قلب هر فردی و هر شخصی ممکن است رخنه کند، اما اگر مسئولی دچار آن شود، همان انحطاطی که حضرت امام(ره) از آن نام بردهاند، پیدا میشود.
در راه پیشرفت، اشرافیگری ممنوع است، لذتجویی ممنوع است، به فکر جمع کردن زخارف دنیا افتادن برای مسئولین ممنوع است. با این ممنوعیتها است که میتوانیم به قله برسیم .
و این سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی است که با تبعیت از سیره و روش زندگی امام انقلاب، هشدار میدهند و میبینند که برخی خوی اشرافیگری پیدا کردهاند و این روش برای انقلاب جز زیان چیز دیگری ندارد. قرار بود حکومتمان رنگ و بوی علی را داشته باشد
این پدیده مذموم (اشرافی گری) هنگامی اثر وضعی بدتری را به دنبال دارد که مسئولین حکومت را آلوده عوارض خود نماید، رهبر معظم انقلاب در سخنرانی 14/11/90 در این مورد خطاب به مسئولین نظام میفرمایند: «اولین ضعف ما گرایش به دنیاطلبى بود که گریبان بعضى از ماها را گرفت. بعضى از ما مسئولین دچار دنیاطلبى شدیم، دچار مادیگرایی شدیم؛ براى ما ثروت، تجمل، آرایش، تشریفات و اشرافیگری یواشیواش از قُبح افتاد. وقتى ما اینجور شدیم، این سرریز مىشود به مردم.
البته با عنایت به تأکید رهبر معظم انقلاب، این مفهوم بدان معنا نیست که مردم عادی از آفت اَشرافیگری در امان هستند، زیرا همانطور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی دیگری در تاریخ 16/5/90 خطاب به مسئولین میفرمایند: «وقتى من و شما زندگیمان را زندگى رفاهطلبانه و اشرافى قرار بدهیم، مردم از ما یاد مىگیرند. یک عدهاى منتظر بهانهاند؛ به ما نگاه مىکنند، مىگویند آقا ببینید اینها چهجورى زندگى مىکنند، ما هم مىخواهیم همینجور زندگى کنیم.» مردم عادی هم میتوانند در معرض این خطر قرار گیرند، اما نتیجه و پیامدهای آلودگی مسئولین به مراتب خسارات بیشتری را به دنبال دارد.
در واقع اَشرافیگری در بین مسئولین نه تنها زمینه الگوسازی و افزایش انتظارات عمومی برای مشابهسازی سطح زندگی در جامعه را در پی دارد، بلکه افزایش شکاف طبقاتی و ایجاد فاصله مردم با مسئولین را نیز در پی خواهد داشت و این به مفهوم از دست دادن پشتوانه مردمی و کمرنگ شدن مقبولیت مسئولین، دولت و نظام حکومتی است.
همچنین این پدیده شوم بهتدریج زیربنای فکری و فرهنگی کشور را تضعیف نموده و باعث میشود تا فرهنگهای نامطلوب و نوظهور داخلی و خارجی مانند؛ عروسیهای بسیار پرهزینه، میهمانیهای اسراف گونه و حتی برگزاری مراسم تدفین و ترحیم آنچنانی و یا همنشینی با سگ و سایر حیوانات خانگی و غیرخانگی، خرید خودروهای گرانقیمت، تغذیه با غذاهای لاکچری، پوشش و آرایش نامتعارف برای آقازادهها و نیز افراد تازه به دوران رسیده و نوکیسهای که با رانت و رشوه و سوءاستفاده از موقعیتها، ثروت نامشروع خود را کسب کردهاند، به یک فرهنگ عادی برای فخرفروشی و به اسارت گرفتن عزت، کرامت و امنیت دیگران تبدیل شود
🌴🌴 آیا از همسر و فرزندان حضرت عباس (ع) خبر دارید؟
☀حضرت عباس( ع) تنها با یک زن ازدواج کردند. او لبابه دختر عبیدالله بن عباس بود.
لبابه زنی بسیار شایسته پاکدامن و از خاندانی شریف بود.
🍃 او از بهترین زنان زمانه خود و از محبان امام علی (ع) بود.
لبابه از حضرت ابوالفضل (ع) پنج پسر و یک دختر بدنیا اورد.
لبابه در کربلا حضور داشت.
یکی از پسران او بنام قاسم در کربلا شهید شد.
خود او نیز اسیر شد. همراه با سایر اسرا زجر و شکنجه ها را تحمل کرد. پس از ازادی اسرا او به مدینه برگشت.
لبابه روز و شب گریه میکرد چندان که بیمار شد و در سن ۲۸ سالگی
از دنیا رفت. خدای رحمتش کند.🌹
فرزندان او مدتی توسط مادربزرگ پاکشان ام البنین سلام الله علیها تربیت شدند اما اوهم دوسال بعد از واقعه کربلا از دنیا رفت و سرپرستی فرزندان به امام سجاد علیه السلام منتقل شد.
گفتنی است هر گاه یکی از فرزندان حضرت عباس( ع) نزد امام سجاد( ع )می آمد اشک بر گونه های حضرت جاری می شد.
هدیه کنید به پیشگاه مقدس قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) صلواتی بر محمد و آل محمد.
یاعلی🍃
منبع:📚 سید بن طاووس اقبال الاعمال ص ۲۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴نوحه اعظم الله اجورنا بمصابنا بالحسین با نوای محمد حسین پویانفر
🏴اعظم الله اجورنا بمصابنا بالحسین😭
لا لنا الا الحسین😭
*لا لنا الا الحسین*
ساکنم زیر پرچم🏴
تو میزنم سینه با غم تو
محرمم تو محرم تو یا حسین
خداوندا مزدهاي ما را در سوگواري براي امام حسين علیه السلام بزرگ گردان
*ما جز حسینت کسی را نداریم*😭
🌴نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی قم
💢پزشک متعهد و دلسوز از جبههای به جبهه دیگر همیشه مدافع بودی
💐روز پزشک بر همه پزشکان، دانشجویان رشته پزشکی و مدافعان خط مقدم سلامت مبارک باد💐
قدردان زحمات شبانهروزی شما عزیزان هستیم⚘
#روز_پزشک
#مدافعان_سلامت
#نهاد_رهبری
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انواع_افکار_منفی
افکار منفی در بحران چیست و چه انواعی دارد؟
#استاد_رضا_مهکام
N326 T14000609 P04
═══✼🍃🌹🍃✼═══
#مرکز_مشاوره_امین_دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
🆔 @moshavermuq