فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به گزارش خبرگزاری ها ایران محل آموزش نیروهای "داعش خراسان" را هدف قرار داد
🔹المیادین: منطقه هدف قرار گرفته محل آموزش نیروهای "داعش خراسان" بود.این نیروها توسط آمریکایی ها به افغانستان ترانسفر و از آنجا به ایران منتقل میشدند.
🔹در حمله ایران از موشک های بالستیک بسیار دقیق استفاده کرده و توانسته به دقت مقرهای اساسی گروه تروریستی حزب ترکستانی را هدف قرار دهد.
#مقابله_با_تروریسم
#اقتدار_ملی
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش عملیاتیِ سردار حاجیزاده از موشکباران تروریستها
🔹سردار حاجی زاده: ۴ فروند خیبرشکن از جنوب خوزستان به مقصد گروه تکفیری در ادلب شلیک شد
🔹از کرمانشاه ۴ فروند و ۷ فروند از آذربایجان شرقی به مقر صهیونیستی شلیک شد.
#اقتدار_ملی
#امنیت
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: 《حضور در انتخابات صرفاً تکلیف نیست حق مردم است》
#انتخابات_سالم
#انتخابات_رقابتی
#انتخابات_حق_مردم
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
قابل مقایسه نیست اما جالب است بدانیم که #سید_رضی_موسوی فرمانده پشتیبانی نیروهای ضد تروریست و ضد داعش در منطقه بود که در منزل خود ترور شد. و پیشرو دیزایی که دیشب در خانه اش به درک واصل شد نیروی مستقیم موساد و اسپانسر بزرگ مالی اسرائیل است.
#پاسخ_سخت
#ایران_مقتدر
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقر موساد چه نقشی در ترور سردار شهید محسن فخری زاده و عملیات انتحاری کرمان داشت؟
#اقتدار_ملی
#ایران_مقتدر
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور :
🔴 مردم ما مردمی خوب و مومن هستند، حتی آنها که برخی ظواهر شرعی را مراعات نمیکنند.
پینوشت ها:
۱. این حرفها تفسیر و توضیح نمیخواهد! واضحِ واضح است ...
۲. این سخنان در جمع نمایندگان شرعی ولی فقیه در استانها که مجتهد هستند طرح شده و نه مردم عادی.
#مردم
#امت_امام
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
#یادداشت_وارده
💢برجام بی فرجام
📢 امروز ۲۷ دی، سالگرد اجرای برجام در سال ۱۳۹۴ است
نه به بعضی از بزرگنمایی و دروغ پردازیهای دیماه ۹۴توسط سیاستمداران و رسانه های اصلاح طلب و نه به عقب نشینی سه سال بعد یعنی سال ۹۷ و الان که اصلا در هیچ یک از روزنامه های این غرب باوران اشاره ای هم به برجام نشده است.
الف)تیتر رسانه های اصلاح طلب در آغاز اجرای برجام
اعتماد:صبح بدون تحریم
ایران:فروپاشی تحریم
همدلی:تحریم تمام شد
شرق:پیروزی بدون جنگ
قانون:خلاص شدیم
ابتکار:آغاز عصر ایرانی
آفتاب:ایران فردا
آرمان:تحریمها بتاریخ پیوست
ب)نقطه نظرات سیاستمداران و رسانه های اصلاح طلب سه سال بعد از اجرای برجام
«عباس عراقچی» معاون وزیر امورخارجه – ۵ آذر ۹۷- در سومین سمینار همکاریهای هستهای ایران و اتحادیه اروپا گفته بود: «مزایای برجام نزدیک به صفر شده است».
«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه نیز- ۲۴ آذر ۹۷- در نشست بین المللی دوحه گفته بود: «نتایج برجام روی هواست».
رسانههای اصلاح طلب که پیش از این برای بزک برجام سنگ تمام گذاشته بودند، حالا که تشت رسوایی این توافق از بام افتاده است، برای نقدبرجام با یکدیگررقابت میکنند!این رسانههابه دولت توصیه میکنندکه آبی از برجام گرم نمیشودوبایدازاین توافق خارج شد.
روزنامه شرق نیز که تیتر تاریخی «امضای کری تضمین است» را در دی ماه ۹۴ منتشر کرده بود- ۲۷ آبان ۹۷- در مطلبی نوشته بود:
«تاکنون سه کشور اروپایی امضاکننده برجام، آلمان، بریتانیا و فرانسه نشان دادهاند که تمایلی به میزبانی کانال مالی ندارند…اتریش و لوکزامبورگ و بلژیک نیز پذیرش ندادهاند.
روزنامه سازندگی - متعلق به حزب کارگزاران- و از حامیان پرو پاقرص برجام- ۳ دی ۹۷- در مطلبی تحلیلی نوشته بود:
«امروز فقط یک کشور به صورت عملی پایبند به توافق بوده است؛ ایران.
رئیس جمهور اسبق آقای حسن روحانی تاریخ ۱۹بهمن۹۴ در مراسم تجلیل از دست اندرکاران برجام : "میگویند با برجام دولت برای ملت رفاه بیاورد،مگر مابرجام را آوردهایم؟ ما خادم مردم هستیم، برجام را خدا آورد.
آقای روحانی - ده آبان ۹۶
امروز آمریکاییها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره میدهند که با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا میگذارید و به مذاکره امضا شدهای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بیاعتنا هستید.
آقای روحانی- ۱۰دی ۹۷-در جمع وزیر، معاونان ومدیران وزارت نیرو دریک موضع گیری عجیب گفته بود:
«برجام یکی از خیرات دولت یازدهم است که حسنه آن مداوم بوده و برای همیشه باقی میماند و مانند کار خیری است که پایان ندارد»!
ج)بخشی از مواضع امام خامنه ای در موضوع برجام
سؤال میکنیم:مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّدگرفتن مشکل حل میشود؟[اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟در قضیّهی بیانیّهی الجزایر، سر قضیّهی آزادی گروگانها در سال ۶۰،شمانشستیدباآمریکاصحبت کردید. .
قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشدهی ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید ــ حالا جرئت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل ــ به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
✅نتیجه گیری
با توجه به پایان حاکمیت غرب باوران و روی کارآمدن دولت انقلابی کنونی و با توجه به شروع دوران افول غرب و جنگ اوکراین و بحران موادغذایی و سوخت دراروپا و رویارویی رزمندگان حماس علیه رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی بنظرمی رسد همانطور که آقا فرمودندبدون عجله و راستی آزمایی عملی تعهدات غرب،گام به گام بدون گره زدن معیشت مردم با برجام باید پیش رفت و در عین حال باهوشیاری،وحدت وامیدآفرینی نسبت به آینده مراقب فتنه های جدید طراحی شده توسط امریکا و کشورهای همراه و شبکه ارتباطی وابسته و عناصر خائن داخلی استکبار بود.
✍رضا مروی ۲۷دیماه ۱۴۰۱
ویرایش و ارسال مجدد ۲۷دیماه ۱۴۰۲
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ فشار خوردن مزدوران شبکه صهیونیستی اینترنشنال از قدرتنمایی ایران و محور مقاومت!
فرزاد فرحزاد: این اگه قدرت نیست چیه؟
اقرار کارشناس مزدور اینترنشنال به به صرفه نبودن شکار پهپاد های شاهد ۱۳۶
هزینه ای که جمهوری اسلامی میده پایینه ولی در مقابل هزینه ی امریکا و متحدانش بسیار بالاس
#ایران_مقتدر
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
معرفی شاعر جانباز گلستانی محمد دیلمکتولی و انتشار چند غزل از وی در فصلنامه معتبر فرهنگی ، هنری استارباد ، باتشکر و سپاس فراوان از دوست و استادم علی بایزیدی
#استارباد
#شعر
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
#یادداشت_وارده
توصیه هایی به پسرم !
پسرم!
اجازه بده برایت یک خاطره تعریف کنم و بعد برویم بخوابیم.چند ماه پیش برای ناهار رفتم ساندویچی کنار شرکت.همان ساندویچی زنجیرهای که لوگویش یک گاو خالخالی لکنته است. ازچند روز پیشش تمام در و دیوار شهر را پر از آگهی کرده بودند که اگر نقاب لوگوی گاو ساندویچی را به صورتمان بزنیم، بابت هر ساندویچ، یک دلار تخفیف میدهند. رفتم که ناهاربخرم.دویست نفرآدم توی صف بودند و هر کدامشان یک نقاب گاو به صورتشان زده بودند.صحنهی سورآلی بودپسرم. من و دویست گاو دیگر توی صف ساندویچ بودیم برای یک دلارتخفیف. درست انگار آمده بودیم سمپوزیوم نقش رسانه و تبلیغات بر گاو شدن جامعه. وقتی هم موقع تخفیف گرفتن شد، گفتند روی ساندویچ بعدی یک دلار تخفیف میدهیم. به ما گاوها دروغ گفته بودند.
همهی اینها را تعریف کردم که بگویم پسرم دور رسانه و مدیا و تبلیغات را خط بکش و بهشان توجه نکن. دروغ میگویند.همین خودِ تو. دیدی برای خوابیدن و مسواک زدن چطور خون به چشمانم میآوری؟دقیقا برعکس آنچه رسانه نشان میدهد. توی فیلمها و تبلیغات، بچه مثل فرشتهای آرام زیر پتو دراز میکشد. مادر بالای سرش با موهای شانه کرده نشسته و داستان آدمبرفی مهربانی که هویجِ دماغش را گم کرده را تعریف میکند. هنوز هویج را پیدا نکرده، بچه میرود توی کما. مادر لبخند میزند و لپش را آرام میبوسد و چراغ را خاموش میکند و با لبخند نگاهی به این فرشته معصوم میاندازد و در را میبندد و میرود. کجای این ماجرا واقعی است؟ پس چرا من و تو هر شب باید مثل سریال کبری یازده بابت مسواک و جیش تعقیب و گریز داشته باشیم؟ چرا توی رختخواب، بعد از خواندن سه جلد از کتاب «در جستجوی زمان از دست رفته» چشمهایت مثل نگهبان زندان قصر هنوز باز است؟ چرا هر پنج دقیقه بابت یک قلپ آب من را صدا میکنی؟ آن هم تا یک و نیم بامداد. بچههای توی رسانهها گلی هستند از گلهای بهشت. پس چرا تو و همقطارانت در دنیای واقعی گانگسترید؟
خلاصه اینکه، رسانه ماهیت خطرناکی دارد پسرم. مثل یک قیف گشاد است که آن را در آدم فرو میکنند و همهی دروغهای جهان را به او اماله میکنند. کلا قیف همانطور که از هیبتش مشخص است، کاری ندارد جز وارد کردن چیزی به چیز دیگر آن هم بدون درد و خونریزی. مثل ریختن گلاب در شیشه. نفت در پیت حلبی. دروغ در مغز من و تو. قسمت ترسناکتر ماجرا این است که این قیف جادویی افتاده دست همه. هر کسی یک قیف از این قیفها را گرفته توی دستش و در شبکههای اجتماعی مشغول امر واجب (مستحب سابق) اطلاعرسانی است. آدم باید هفت دست داشته باشد تا بتواند هفت سوراخ بدنش را مراقبت کند از شر این قیفداران. واویلا پسرم.
من به جای تو باشم، هیچ وقت تلویزیون نمیخرم.به جایش یک آکواریوم بزرگ می گذارم با چهارتا ماهی اهلی.رادیو هم نخر. از راستهی قیف فروشها هم رد نشو. خب؟ از هر کسی خواست راه سعادت را بهت نشان بدهد، بگریز. با تمام سرعت. یادت باشد که همهی رسانههای جهان دست دروغگوهاست. دست مدیرعامل ساندویچی کنار شرکت ماست. با یک دلار میتواند من و تو را گاو کند.بدون درد خونریزی.شبها هم زود بخواب لطفا. دمت گرم.
#رسانه
#جنگ_نرم
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول
#یادداشت_وارده
🔴 انتخابات فراتر از گزینش افراد
🔻معنای انتخابات درفرهنگ سیاسی ایرانیان به انتخاب زید و عمرو یا اصلاحطلب- اصولگرا یا عضو فلان قوم و طایفه تقلیل یافته است. این فهم تقلیلگرایانه از رأی را زمانی بهتر متوجه میشویم که در جمع رأیدهندگان حاضر شویم یا با آنان پرسش و پاسخی داشته باشیم.عمده سؤالات این است که «فکرمیکنیدکی رأی بیاورد»، «اصلاحطلبان درمجلس آینده حاکماند یااصولگرایان»«به فلانی رأی دادیم کاری نکرد»،«بایدکاری کنیم فلانی رأی بیاورد»«من فقط به این دلیل شرکت میکنم که فلانی رأی نیاورد و برای این کار تلاش میکنم» و...
🔹این گزارههانشان میدهد نازلترین معنای انتخابات درصدر معنادهی به انتخابات نشسته است.نه اینکه انتخاب نوع آدمها مهم نباشد،امامعنای رأی- خصوصاًدرجمهوری اسلامی ایران- بسیار موسعتر از انتخاب افراد است و اگر مردم در این تراز به انتخابات معنادهی کنند قطعاً انگیزههای مشارکت متنوع خواهد شد. دقیقاً به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کسانی که بنده را قبول ندارید یا جمهوری اسلامی را قبول ندارید شما هم مشارکت کنید.
🔹آیا منظوررهبری حضور مردم برای رأی آوردن فلان کس است؟حتماً خیر! رهبری امنیت ایران را گوشزد میکند، پس انتخابات معنایی والا دارد که در ایران والاتر هم جلوه میکند.
1⃣ اولین معنای آن امنیتآوری است. ما دشمنان قسم خورده و قدرتمندی داریم که میزان مشارکت مردم محل دوری و نزدیکی یا محل استقرار آنان را تنظیم میکند. قطعاً مشارکت کم دشمن را به جلو خواهد آورد و مشارکت بالا او را به عقب برمیگرداند. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای منازعه را بسته و باز میکند. رهبر معظم انقلاب بعد از مشارکت ۲۹ میلیونی مردم در خرداد ۱۳۷۶ با صراحت اعلام کردند این رأی یک تهدید بزرگ را از کشور دور کرد و آن تهدید حد فاصل ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اتفاق افتاده بود که مشارکت مردم حدود ۱۵ میلیون و رئیسجمهور منتخب (هاشمی) ده و نیم میلیون رأی آورد
2⃣ دومین معنای رأی اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی است. اینجا غرب نیست که مشارکت مردم صرفاً رأی به برنامههایی نظیر بیمه بیکاری، سن بازنشستگی، نحوه مواجهه با مهاجرین خارجی، قانون کار، تعرفه واردات و صادرات و درمان باشد. اینجا رأیدهندگان به کسانی رأی میدهند که مورد تأیید نظام سیاسی هم هستند و اینچنین معنای رأی و رفراندوم به نظام سیاسی هم هست. اگرچه عدم مشارکت بخشی از مردم (عدم استفاده از حق خویش) مانعی بر سر مشروعیت و قانونی بودن انتخابات نیست، اما معنایی که مشارکت بالا میدهد اصلاً در قانون انتخابات نیامده است و آن تولید سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی است
3⃣ سومین معنای انتخابات ایستادگی ملت ایران در مقابل ۱۸۰۰ تحریم دشمن است و نشان میدهند که بهرغم اینکه چکمه دشمن روی گلوی ملت ایران است، اما همچنان نفس میکشیم و شما قدرت خفه کردن این ملت را ندارید. رأی نشاندهنده شکست پروژه شکاف ملت-حاکمیت است. رأی نشان میدهد هدف تحریم محقق نشده است و دشمن باید راههای دیگری را بپیماید
4⃣چهارمین معنای آن وحدت ملی است. انتخابات نوعی سازمانیافتگی اکثریت ملت در یک سو است. با هم بودن، همجهت بودن و مثل هم اندیشیدن از معانی اصولی مشارکت ملی است. شعار «ما همه با هم هستیم» هیچ جا به اندازه انتخابات معنا نمیشود و کثرتی از ملت ایران را نشان میدهد که در عین وحدت است
5⃣معنای پنجم انتخابات ما «میثاقگرایی» است. آنان که امام میفرمود تا پایان راه با ما هستند مردان و زنان مشارکتجو هستند. انتخابات تجدید عهد با امام، حاج قاسم و همه شهدای گمنام و برجسته انقلاب اسلامی است که خون خود را به صندوق ریختند تا ما بر روی آن رأی بریزیم. عدول از مسیر پربهجت آنان یادآور تجربه تلخ اسلام و تشیع در قرن اول اسلام و همه تاریخ است. اصرار بر «راه ما راه امام است» در زیر فشار حداکثری دشمن، معنایی مقدس دارد که نباید با نظامهای عرفی که از رأی صرفاً فایدهگرایی و سودگرایی ماتریالیستی را مطالبه میکنند مقایسه شود. حاکمیت باید برای رفاه مردم هر آنچه میتواند بکند، اما عزت در فرهنگ سیاسی ایران در رتبهای بالاتر از امور دنیوی است که البته خود انقلاب اسلامی مؤید این مدعاست. ناامید کردن دشمن خود یکی از پلههای رفاه و توسعه کشور است. او باید بفهمد تحریم اهدافش را محقق نمیکند و این فهم با رأی مردم محقق و منتقل میشود.
#دکتر_عبدالله_گنجی
#انتخابات_رقابتی
#انتخابات_سالم
#پایگاه_خبری_تحلیلی_مشتلق_کتول