eitaa logo
مصلحان 🇮🇷
162 دنبال‌کننده
498 عکس
629 ویدیو
10 فایل
«بسم الله» اینجا غالباً از دو واجب #مظلوم و #فراموش_شده حرف میزنیم؛ « #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر » دو واجبی که هم دشمن با آن مقابله میکند هم برخی خودی های ناآگاه... https://virasty.com/moslehan59 @sarbaaze_emam
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق علیه السلام: «هرکس سوره‌ی جمعه را در هر شب جمعه بخواند، کفاره‌ی گناهان ما بین دو جمعه خواهد بود» «اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
هدایت شده از مصلحان 🇮🇷
نماز و دعای استغاثه.pdf
حجم: 4.2M
ان شاءاللّه طبق قرار هر جمعه امشب ساعت ۲۲ در کنار هم در تجمعات نماز استغاثه به امام زمانمون(عج) رو میخونیم. از مهم ترین شرایطی که ظهور رو برای ما نزدیک میکنه، مضطر بودنه. جنایات وحشیانه‌‌ی دشمن شهادت اماممون، شهادت بچه های میناب، شهادت بچه های چندماهه، شهادت مردم بی‌گناهی که در همه‌ی عالم و به ویژه‌ جبهه‌ی مقاومت مظلومانه شهید شدند و ... رو بیاریم جلوی چشممون و مضطرانه و ملتمسانه به درگاه خدا و محضر امام زمان (عج) استغاثه کنیم به نیت ظهور امام مهدی علیه‌السلام، نابودی دشمنان و پیروزی جبهه‌ی مقاومت ان شاءاللّه. اللهم عجل لولیک الفرج 🇮🇷 🆔 @moslehan59
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوابی که برای ایران دیده اند به فضل الهی این توهمات و یاوه گویی ها هیچگاه محقق نخواهد شد اما باید بدونیم دشمنان چه خوابهای آشفته ای برای ایرانمون دیدن آگاهی بخشی و حفظ این از ضروریات این روزهاست. در کم نگذاریم. «اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
پاسخی به ضدانقلاب‌های مذهبی درباره 🔰 ویراست و توئیت 🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 💠 اندیشکده راهبردی سعداء 🆔 @soada_ir
🤲 روز اربعین را در تصویر بالا 👆 🗓فردا سه شنبه 13 مرداد مصادف با 20صفر روز اربعین است. 💌برای دوستانتان ارسال کنید و در ثواب اعمال آن شریک شوید. 🖤 در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع) 🆔 @razavi_aqr_ir
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای بعضیا شاید سوال باشه خرافات نیست پیاده رفتن به سمت امام حسین؟ خب با ماشین کولر دار برو ... امام حسین ع راضیه؟ علت این پیاده روی و این هزینه ها چیه آخه؟ ✅ فکت: اگر خاصیت نداره چرا رسانه های دشمن کلا جریان اربعین رو سانسور می کنن؟ از کجای جریان امام حسین می ترسند و ضربه می خورن شما نوجوان ها حتما این کلیپ رو ببینید @Seyyed_kazem_roohbakhsh
هدایت شده از مصلحان 🇮🇷
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلایه امام زمان(عج) از زائران کربلا! 📌برسانید بدست زوار کربلا در مرحله حساسی از تاریخ هستیم و ای کاش همه‌ ما مضطرانه به درگاه خدا التماس کنیم برای فرج عاجل مولایمان(عج) و دفع بلایا @moslehan59
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پاداش زیارت اربعین اگر به هر دلیلی مشرف نشدیم با یک دقیقه خلوت میتونیم زائر اربعین بشیم ان شاءاللّه «اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
‌متاسفانه بعضاً اندک‌نفراتی هستند که هشتگ ‌ یا مضامینی شبیه این رو مطرح می‌کنند... ⁉️ آیا اگه همین نبود، میتونستی با این امنیت بری کربلا؟ ⁉️اگر خدایی ناکرده طرح نیل تا فرات اسرائیل اجرا شده بود و نجف و کربلا در نقشه‌ی اسرائیل قرار می‌گرفت چی؟ ⁉️آمریکایی‌هایی که عراق و منطقه رو تصاحب کرده بودن میذاشتن؟! شماهایی که در این مقطع تاریخی که شناخت حق و باطل اینقدر واضحه، طرف جبهه‌ی حق رو نگرفتید، اگه در عاشورا بودید خودتونو به لشکر به امام حسین (ع) میرسوندید یا می‌گفتید ما اهل کار سیاسی نیستیم؟! مشکلات اقتصادی و... هست؛ ما هم می‌دونیم و معترضیم. و البته باید برای اصلاحش تلاش کنیم... ولی مشکلات ما به اصل انقلاب برنمیگرده و این انقلاب نعـمتیه که شاید اونجوری که باید واقعا قدرش دونسته نشده... ‌ کسی که برای امام حسین (ع) کاری کنه ولی به فکر یاری امام مهدی (ع) نباشه و امام‌ زمانش رو رها کنه، زیارتش اجر و ارزشی داره؟ امروز اگر طرف جمهوری اسلامی نباشی و در تلاشی براش نکنی یعنی امام‌زمانت رو رها کردی خدایا مارو از یاران و مدافعان امام‌ مهدی(عج)، امام خامنه‌ای و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار بده. «اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻الیاس حضرتی (رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت پزشکیان): «وضع بی‌حجابی اونجور وحشتناکم نشده!!! آقای پزشکیان برای سبک زندگی خانم ها امنیت ایجاد کرد!!!» ای خدا لعنتت کنه مردک بی دینِ بی حیا 🔻بر اساس نظر همه مراجع تقلید بزرگ شیعه، صرفِ برهنگی موی سر زنان به معنای بی‌حجابی است و مشخص نیست الیاس حضرتی مقلد کدام مرجع تقلید است که وضعیت فعلی که فراتر از برهنگی سر هست را بدون مشکل می‌داند! 🔻نسبت دادن همراهی و همکاری رهبر شهید با پزشکیان برای رساندن وضعیت بی‌حجابی در کشور به شرایط موجود، کذب محض و بهتان به آن مرجع تقلید جهان تشیع است! آن هم در حالی که رهبر شهید بارها بی‌حجابی را "حرام شرعی و سیاسی" توصیف کردند! 🔻 ظاهراً برای کسانی که حرام خدا (بی‌حجابی و برهنگی زنان) را آزاد می‌کنند، دروغ بستن و بهتان به رهبر شهید انقلاب هم آزاد است و اشکالی ندارد! 🔻در حالی که ترامپ و نتانیاهو بارها از برهنگی زنان در ج.ا و گسترش آن حمایت کرده‌اند، حمایت این افراد از آزادیِ برهنگی زنان در کشور چه معنایی دارد؟! مردم انقلابی ایران خواستار عزل فوری الیاس حضرتی از سوی رئیس جمهور و برخورد اشد مجازات توسط قوه قضایی از آقای اژه ای را خواستارند . خدا تو و همه‌ی مسئولین بی دین و بی غیرت رو لعنت کنه. «اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شور پرواز من اباعبدالله❤️ صلی الله علیک یا اباعبدالله