.
«نوره یک شیمی درمــانی خانگی است و مورد نیاز بدن اســـت.»
✴️پس علت توصــیه امام رضا (علیه الســـلام) به این دلیــل است که بدن ما مســتعد تولید ســـرطان است و #نوره آن را از بین میبـــرد.
✴️دو قســـمتی از بدن که حتــما باید نوره گذاشـــته شــود:
✔️زیر بغل
✔️از ناف تا بالای ران اســـت
👇
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
.
✴️غــدد لنفـــاوی #فضـــولات خود را از طریق مو به خــارج از بدن میفرســـتد و #نوره به تخــلیه این فضـــولات کمک میکنـــد.
#نوره_کشـــیدن
🌸
امام موسى کاظم (علیه السلام): به مومن در قبرش گفته می شود “پروردگار تو کیست؟” مومن در جواب می گوید: “خداوند است” پس به او گفته می شود “دین تو چیست؟” می گوید: “اسلام است” به او گفته می شود: “پیامبر تو کیست؟” می گوید: “محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) است” به او گفته می شود: “امام تو کیست؟” می گوید: “فلان کس است” (ائمه (علیهم السلام) را اسم می برد و می گوید امامان من ایشانند)، پس به او گفته می شود: “که این عقاید و مطالب را از کجا دانستى؟” می گوید: “امرى بود که خداوند مرا بر آن هدایت و راهنمایى فرمود و بر آن ثابت و استوار قرار داد” پس به او گفته می شود: “بخواب، خوابیدنى که آشفتگى و پریشانى حال در آن نیست (مانند) خوابیدن عروس …”.
کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، جلد 5، صفحه 588، قم، دار الحدیث، چاپ اول، 1429 قمری
حال از دید دیگری به سوال چگونه بفهمیم مرده در آرامش است نگاه می کنیم. پاسخ این سوال از دو حالت خارج نیست.
حالت اول اینست که فرد فوت شده به سبب اعمال نیک خود و باقیات الصالحات هایی که از خود به جای گذاشته در آرامش می باشد. در این حالت او نیازی به کمک و خیراتی از جانب شما ندارد.
اما حالت دوم اینست که فرد درگذشته به خاطر اشتباهات و یا هر دلیل دیگری در رنج و سختی به سر می برد. در این حالت قطعا به کمک بازماندگانش احتیاج دارد. بهترین کمک نیز همان خیرات هایی است که برایشان انجام می دهند. این خیرات ها همچون هدیه ای برای آنها می باشد
پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم): مُردگانتان را که در قبرها آرمیده اند، از یاد نبرید. مُردگان شما امید احسان شما را دارند، مُردگان شما زندانی هستند و به کارهای نیک شما رغبت دارند. آنها خود قدرت انجام کاری را ندارند، شما صدقه و دعایی به آنها هدیه کنید.
انوار الهدایه، صفحه 115
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم): هر صدقه اى که براى میت داده می شود، فرشته اى آن را به مانند طبقى از نور می گیرد و به کنار قبر می آورد و می گوید: “اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ الْقُبُورِ” این هدیه را خانواده شما براى شما فرستاده اند. آنگاه آن میت این هدیه را تحویل می گیرد و وارد قبرش می کند که همین سبب فراخى قبرش (و آسایش و آسودگى او) می گردد.
الحکم الزاهرة با ترجمه انصاری، صفحه 233
پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم): دعاى زندگان به صورت کوه هاى نور بر قبرهاى مردگان داخل می گردد.
المحجة البیضاء، جلد 3، صفحه 341
امام صادق (علیه السلام): مرده به خاطر طلب رحمت و آمرزشی که برای او می شود؛ شادمان می گردد. همانگونه که زنده به وسیله هدیه ای که به او می دهند؛ خوشحال می گردد.
الحکم الزاهرة با ترجمه انصاری، صفحه 233
مرحوم آقا شیخ عباس قمى (رضوان الله تعالی علیه) در کتاب مفاتیح الجنان می گوید: “هر کس بخواهد مرده خود را خواب ببینید این دعا را بخواند و این کار را بکند، بعد مرده خود را در خواب ببیند.”
یک کسى تمام این کارهایى را که شیخ عباس قمى (رضوان الله تعالی علیه) گفته بود، انجام داد، ولى مرده خود را در خواب ندید. براى همین، از دست شیخ عباس خیلى ناراحت شد و پیش خود گفت: “آخر شیخ عباس این چه مطالبى بود که که در کتابت مفاتیح نوشتى. عمل این مطالب سودى نداد و نتیجه اى در برنداشت.” از این بابت خیلى عصبانى شده بود.
شب شیخ عباس قمی (رضوان الله تعالی علیه) به خواب او آمد و گفت: “من هم این مطالب را درست نوشتم.”
آن فرد گفت: “پس من آن ها را غلط انجام دادم.”
شیخ عباس قمی (رضوان الله تعالی علیه) گفت: “نه، تو هم اتفاقا آن کارها را درست انجام دادى.”
آن فرد گفت: “پس چرا مرده ام به خوابم نیامد؟”
شیخ عباس قمی (رضوان الله تعالی علیه) گفت: “حالا چرا معطل این هستى که او به خوابت بیاید. من با این که مرده ام، به این طرف آمده ام و الان هم من در عالم بعد هستم. خداوند متعال نمی گذارد مرده هایى که به خاطر گناهان و اشتباهاتى که داشتند، اکنون دچار رنجند، به خواب بیداران در دنیا بیایند؛ مبادا که آبروى مرده بریزد. به این که آن مرده در خواب آن زندگان بیاید و بگوید، بله، ما را به زنجیر کشیدند و ما را داخل آتش بردند. براى همین خداوند متعال اصلا نمی گذارد که آن مردگان به خواب زنده ها بیایند. با این پرده پوشى خداوند، زندگان می گویند، این بنده خدا که مرده، عجب آدم خوبى بوده است و خدا او را رحمت کند، و همان مرد گرفتار که خداوند نمی گذاشت به خواب کسى بیاید. اگر همینطور چهل نفر آدم خوب درباره او بگویند، خدایا او را بیامرز، خطاب می رسد که عذاب او را بردارید؛ چون چهل نفر از بندگانم از من درخواست آمرزش او را کردند. این خداست.”
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔸خمس
⁉️چرا باید #خمس را حتما به مراجع تقلید بدهیم؟چرا مثل #زکات نمی توان آن را مستقیماً به #فقرا داد؟
💠 #استاد_وحیدپور
💻 #مرکز_نشر_احکام 👇👇
💥نوره یا همـــان واجبـــی که به پودر نظافت هم معـــروف است ، ماده ای است که توســـط حضرت سلیمـــان نبی (ع) ابداع شـــده و از ترکیب زرنیــــخ و آهک به نســـبت ۱ به ۶ که از آن برای درمـــان و زدودن موهای زائـــد بدن استفاده می شود.
نوره از زمان های بســـیار قدیم وجود داشتـــه است و احادیثی هم از ائمه معصومین درباره اســـتفاده از نوره و فواید آن وجود دارد.
👈نوره خواص زیادی در طب ســـنتی دارد و به دلیل وجود ســـه ماده حیاتی از جمله آرسنیـــک، آهک و گوگرد که در نوره یافت می شود ضـــد ســـرطان است و در شیـــمی درمـــانی های امروزی از آن اســـتفاده می کنند.
#نوره_چیســـت؟
💢 .🌿🔥فـــواید نوره 👇
نوره قوی ترین پاکســـازی کننـــده بدن است
نوره بهـــترین دارو برای بیمـــاری های پوســـتی می باشـــد. همچنیـــن یکی از بهـــترین راه های دفع ســـودا از بدن نیز می باشـــد ( زیرا ماده مو از ســـودا است و با نوره کشیـــدن ســـودا از بدن خاج شـــده، رشد مو ســـریع تر شده و ســـودا از بدن خارج می شود)‼️
👈 نوره باعث تقویت بینایـــی می شـــود، 🤩انسان را فربه می کند، شانه ها را قوی می ســـازد و نیروی جنســـی را تقویت می کنـــد.
👇
در حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که : “سنت در نوره کشیدن آن است که هر پانزده روز یک مرتبه بکشند و اگر کسی ۲۱ روز بگذرد که نوره نکشیده باشد قرض کند و نوره بکشد و کسی که چهل روز بگذرد که نوره نکشیده باشد، او مومن و مسلمان نیست و او را هیچ کرامت نزد خدا نیست.” ‼️👌_حلیه المتقین
مراد نوره طبیعی است که با زرنیخ درست میشود
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
💠 حلال شدن گوشت با بسم الله
💬 برخی از افراد گمان می کنند كه گوشت حيوان حلال گوشت را كه ذبح شرعى نشده است، مىتوان با يک «بسم الله» خورد.
در حالی که خوردن گوشت حيوانى كه ذبح شرعى نشده، حرام است و ذکر بسم الله موجب حليت آن نمىشود.
📚 استفتاء از دفتر آیت الله العظمی خامنه ای
#احکام
#برداشتهای_نادرست_از_احکام
"استفتاء اختصاصی سایت هدانا از دفتر مقام معظم رهبری»
پرسش: آیا رعایت نوبت در نانوایی و جایی که صفی است مثل بانک واجب است ؟
پاسخ:
تضییع حق دیگران جایز نیست.
منبع: استفتاء سایت هدانا از دفتر مقام معظم رهبری.
حق الناس بودن رعایت نوبت
پرسش :آیا مراعات نوبت در امورى که طبق نوبت به کار افراد رسیدگى مى شود، یک حقّ عقلایى و شرعى است و تخلّف از آن حرام است؟پاسخ :در حال حاضر که بسیارى از کارها در اجتماع به صورت صف و قرار گرفتن در نوبت انجام مى شود این امر، یک حقّ عقلایى محسوب مى گردد، یا به تعبیر دیگر از بین بردن آن نوعى ظلم به حساب مى آید و مشمول ادلّه حرمت ظلم و تعدّى بر حقوق مردم است البته در مواردى که در عرف عقلا استثنا مى شود، مثل یک بیمار اورژانسى در مطّب دکتر و مانند آن، اشکالى ندارد.