eitaa logo
حکومت جهانی مستضعفان
211 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
13 فایل
وَنُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَ ما می‌خواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم! «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مشکلاتى که در پيش رو داريد! 💥فَاعْتَصِمُوا بِتَقْوَى اللّهِ، فَإِنَّ لَهَا حَبْلاً وَثِيقاً عُرْوَتُهُ، وَ مَعْقِلاً مَنِيعاً ذِرْوَتُهُ 💠به رشته تقوا چنگ زنيد، زيرا رشته اى است با دستاويزهاى محکم و پناهگاهى است که قله آن بلند و اطمينان بخش است. 📚 ..
🔻پیامبر مهربانی(ص): خداوند،‌ اصرار کنندگان در دعا را دوست دارد. 📚بحار؛ 93:378
کیفیت طراحی زمین کلیسای فلورانس کف زمین در کلیسای جامع فلورانس که کاملا دو بعدی‌ست و عمقی که در تصویر دیده میشود به علت نوع نقاشی کف و خطای دید است.
وطن طاقت ندارد دوری یاران رهبر را رجایی ، باهنر ، یا مرتضی های سخنور را بهشتی مکتبی بود و ترور شد آنچنان در تیر خداوندا نگهدار این بهشتی های دیگر را
✅ اهمیت گناهان کوچک ▫️روزى پيامبر گرامى اسلام صلی الله علیه وآله در سفرى ، همراه اصحاب خود، به سرزمين بى آب و علفى فرود آمدند، آن حضرت به يارانش فرمود: ائتوا بحطب؛ هيزم بياوريد كه از آن آتش روشن كنيم. اصحاب گفتند: اينجا سرزمين خشكى است و هيچگونه هيزمى در آن وجود ندارد. پيامبر اکرم فرمود: برويد هر كدام، هر مقدار مى توانيد، جمع كنيد. اصحاب رفتند هر كدام، مختصرى هيزم يا چوب خشكيده‌اى با خود آورد، و همه را در پيش روى پيامبراسلام، روى هم ريختند، پيامبر فرمود: 👈 اين گونه، گناهان، روى هم انباشته مى شوند: سپس فرمود: اياكم والمحقرات من الذنوب ... ؛ از گناهان كوچك بپرهيزيد كه همه آنها جمع و ثبت مى‌گردد زيرا هر چيزى، بازخواست كننده اى دارد، بدانيد كه به فرموده قرآن، آيه 12 سوره يس آنچه را كه مردم (از گناهان و ثوابها) پيش فرستاده اند و آثار آنها را مى نويسيم و همه چيز را در امام مبين لوح محفوظ يا نامه اعمال ) شمارش نموده ايم. 📖کافی، ج2، ص 288، باب استصغار الذنب، حديث3.
‌‌‌‌‌ ✨عارفی را گفتند : فلانی قادر است پرواز کند ✨گفت :اینکه مهم نیست مگس هم میپرد ✨گفتند :فلانی را چه میگویی؟ روی آب راه میرود !گفت :اهمیتی ندارد تکه ای چوب نیز همین کار را میکند. ✨گفتند :پس از نظر تو شاهکار چیست ؟ ✨گفت :اینکه در میان مردم زندگی کنی ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنی،دروغ نگویی ،کلک نزنی و سو استفاده نکنی و کسی را از خود نرنجانی "این شاهکاراست.
فاطمه طباطبایی (عروس امام خمینی (ره)) در کتاب خاطراتش از امام(ره) می‌نویسد: «خانم [همسر امام] تعریف میکردند : 🌸چون بچه هایشان شب‌ها خیلی گریه میکردند و تا صبح بیدار می‌ماندند، امام شب را تقسیم کرده‌بودند. یعنی دو ساعت خودشان از بچه‌ها نگهداری میکردند و خانم میخوابیدند و دو ساعت بعد خودشان می‌خوابیدند. 🌼روزها بعد از تمام شدن درس، امام ساعتی را به بازی با بچه‌ها اختصاص می‌دادند تا کمک خانم در تربیت بچه‌ها باشند. 🌺 امام معمولا تا وقتی که خانم سر سفره نمی آمدند، دست به غذا نمی‌زدند. ⚡️ گاهی که ما زودتر دست به غذا می‌بردیم، به طور صریح نمی‌گفتند چرا صبر نمی‌کنید، میگفتند: ☀️🌈 «خانم نیامدند؟»
درجات 🍃آیت الله جوادی آملی: پایین ترین درجه صله رحم ، بازدید از خویشاوندان است ، واصلی ترین مرحله آن بر طرف کردن حوائج آنهاست. ..
••●💖 صبحم بخیر می شود وقتی به شما سلام می کنم و هزار باغ امید در قلبم می شکفد و هزار طاق رنگین کمان در آسمانم نقش می بندد و هزار فوج پروانه در هوایم به پرواز در می آید ... شما دلیل معطر زندگانی منید ... شکر خدا که شما را دارم .💚●••
25.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 شناخت و معرفت نسبت به امام زمان (عج)؛ راهی برای حفظ دین 🎤 حجت الاسلام کفیل 📎شماره دو