⭕️ چرا وعده صادق ۳ کافی نیست؟
🔸حمله ۵۰ روز پیش اسرائیل به ایران نشان داد که معادلات پیشین نیاز به بازنگری دارد. پیش از این، تصور عمومی بر این بود که رژیم صهیونیستی در جایگاهی نیست که بتواند با ایران وارد درگیری شود.
🔹اما حملات متوالی این رژیم - از حمله به کنسولگری ایران در دمشق تا حملات پس از وعده صادق ۱ و ۲ - نشان داد که با پشتیبانی آمریکا و همراهی برخی کشورهای منطقه، خود را در موقعیت رویارویی با ایران میبیند.
🔸رژیم صهیونیستی این نبرد را یک جنگ وجودی میپندارد و بارها در محافل بینالمللی از جمله سازمان ملل و کنگره آمریکا، ایران را هدف اصلی خود معرفی کرده است. حمله اخیر که منجر به شهادت چند تن از نیروهای نظامی و آسیب به سامانههای پدافندی شد، نشاندهنده جدیت این رویکرد است.
🔹همانطور که رهبر انقلاب تاکید کردند، باید این محاسبه نادرست رژیم صهیونیستی به هم زده شود. ایشان پیشتر نیز هشدار داده بودند که این رژیم در حد و اندازهای نیست که جزو دشمنان ملت ایران محسوب شود و اگر غلطی از آنها سر بزند، تلآویو و حیفا با خاک یکسان خواهد شد.
🔸به نظر میرسد الان وعده صادق ۳ (به شکل وعده صادق ۱ و ۲) به تنهایی نمیتواند معادلات و خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی را به هم بزند و جمهوری اسلامی به بیشتر از وعده صادق ۳ نیاز دارد. باید اتفاقی بیفتد که توهم توانایی رویارویی رژیم صهیونیستی با ایران شکسته شود.
🔹تشخیص اینکه دقیقا چه اتفاقی باید بیفتد با مسئولان است اما در این شرایط، جامعه باید فراتر از وعده صادق ۳ را مطالبه کند تا فضا برای تصمیم مهم و جدی مسئولان فراهم شود. مطالبهای که متاسفانه فعلا خبری از آن نیست.
✍️ حسین سبحانی کیا
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوریه را ببینید. مشخص است که برای منطقه یک طرح استعماری دارند.
🔸اسرائیل ثابت کرد حرفی که جمهوری اسلامی میزد درست بود!
🎙 سرباز روحالله توضیح میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پای کار بودن مومنین، لازمهی پیروزی جبهه حق
🔹بنا بر آیات قرآن پیروزی قطعی است اگر ...
🎙دکتر سعید جلیلی توضیح میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ کی قرار است خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم زده شود؟!
🔹چند روز پیش روزنامه هاآرتص ادعا کرد نیروی هوایی اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله بزرگتری به ایران است. حالا هم کاتز وزیر دفاع اسرائیل گفته همه سیستمهای ما در حال آمادهسازی برای عملیات علیه ایران به دلیل احتمال ضعیف راهحل دیپلماتیک هستند!
🔸در حالی که مسئولان ما، مشغول مذاکرهاند و دلار را بالا میبرند و معیشت را بر مردم سخت میکنند و حرف خاصی هم درباره حمله به اسرائیل نمیزنند، طرف مقابل اما با فضاسازی رسانهای، حتی ادعای حمله دوباره به ایران را هم مطرح میکند!
🔹دقیقا کی قرار است خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم زده شود؟! فرصت به هم زدن دستگاه محاسباتی دشمن که بینهایت نیست.
#تغییر_محاسبه_دشمن
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ خطاب دکتر فرشاد مومنی به پزشکیان درباره سیاست جدید ارزی دولت
🔹 این گونه آتش بازی ها در شرایط عادی هم به صلاح کشور نیست تا چه رسد به امروز...
🔸 لطفا به مسئولان اقتصادی بفرمایید بجای این کارها به فکر القای امنیت و آرامش به مردم و تدوین برنامهای تولیدمحور و عدالت محور باشند.
🔺 پن: خوب است به آقای فرشاد مومنی هم بگوییم که این رئیسجمهوری بود که خودتان حمایتش کردید و مشخص بود که سیاست آزادسازی را پیگیری میکند و به دنبال تولید نیست.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ ماجرای تورم 288% کشور آرژانتین و عبرتی برای در دولت چهاردهم
🔹 سال 2023 خاویر میلی با شعارهای نئولیبرالیستی، سکان هدایت دولت آرژانتین را با طرح موسوم به «اره برقی» مبتنی بر تغییر یا لغو 350 عنوان از مقررات اقتصادی مربوط به مداخله دولت در بازار، در دست گرفت.
از جمله این اقدامات می توان به لغو سقف قیمت اجاره بها، توقف افزایش خودکار مستمری، کاهش سقف قیمت خدمات بهداشتی خصوصی و خصوصی سازی برخی شرکت های دولتی اشاره کرد.
🔸 اندکی پس از روی کار آمدن، دولت او ارزش پزو آرژانتین را بیش از 50٪ کاهش داد و اعلام کرد از ژانویه یارانههای دولتی سوخت و حمل و نقل را کاهش می دهد.
🔹 خاویر میلی، رییس جمهور آرژانتین یارانههای برق، سوخت و حملونقل را کاهش داد و باعث شد قیمتها در کشوری که قبلاً یکی از بالاترین نرخهای تورم جهان را داشت، افزایش یابد.
🔸 او بیش از 70000 کارمند بخش دولتی را اخراج کرد، حقوق بازنشستگان را 30٪ کاهش داد و پروژههای زیرساختی را متوقف کرد و کشور را به رکود عمیقتر کشاند.
🔹 فقر اکنون 57٪ از جمعیت 47میلیونی آرژانتین را تحت تأثیر قرار داده و این اقدامات منجر به تورم 288 %و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی در آرژانتین شد و مجدد تنور آشوب ها و تجمعات خیابانی را روشن کرد و خشم عمومی مردم ناشی از فشارهای اقتصادی را برانگیخت و آنان همزمان علیه رییس جمهور این کشور و نیز صندوق بین المللی پول خشم و اعتراض خود را در خیابانها نشان دادند.
✍️سیدامیرحسین حسینی
🎬 @Mostazafin_TV
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عبرت سوریه برای همه
🎙 جوان لبنانی:
🔹 بعد از دیدن آنچه در سوریه اتفاق میافتد، باور کنیم اگر حزبالله سلاحهایش را به شما بدهد، شما با ما مهربان خواهید بود و ما را به حال خود رها خواهید کرد؟
🎬 @Mostazafin_TV
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ شورایی بین المللی برای تامین امنیت پنج کشور!
🔹 آیا شورای امنیت دارای حق وتو میتواند امنیت را به ارمغان بیاورد!؟
🔺 رهبران انقلاب توضیح میدهند...
🎞 دریافت کلیپ با کیفیت بالا
#اختصاصی_مستضعفین_تی_وی
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر وقت میخواهند بنزین را گران کنند با دروغ، مردم و مسئولین را به گرانی راضی میکنند.
🔹 دروغه که بنزین از آب معدنی ارزون تره. اون چیزی که باعث گرونی آب معدنی شده، آب نیست بطری است.
🔸 دروغه که ما مصرف گازمون از چین بیشتره.
🔻 تجربه ۱۰۱ کشور در گرانی بنزین رو کنار بذاریم و بازم حرف از گرانی بنزین بزنیم یعنی ما مازوخیسم و خود آزاری اقتصادی داریم.
🎙 یاسر جبرائیلی در این ویدیو دروغهای نئولیبرالها را در مورد انرژی توضیح میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بازی رو عوض کن، قبل از اینکه بازی بخوری!
🎙علی عبدی، تحلیلگر سیاسی:
🔹 توی میدان جنگ، محاسبهپذیر بودن یعنی شکست خوردن. وقت آن است از چارچوبهای تکراری بیرون بیاییم و یک مدل جدید برای بازی تعریف کنیم.
🔸 از خودت بپرس: چرا همیشه مجبوریم به “موشک” متوسل بشویم؟
#تغییر_محاسبه_دشمن
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ مردم چکاره مقاومتاند؟!
🔹 اول سه تابلوی تاریخی ببینیم:
1️⃣ سقوط بشار اسد و قبلش صدام حسین!
بشار، به پایگاه روسیه فرار کرده بود اما هنوز برخی در ایران، به اطلاعیههای ارتش اعتماد داشتند! عقبنشینیها را تاکتیکی میخواندند و منتظر بودند ورق برگردد!
در عراق هم ارتشی که تا هفته قبل کویت را چند ساعته گرفته بود، مثل ارتش بشار شد!
سقوط بغداد همه را غافلگیر کرد.
بی مردم و نامردمی بودن، عامل شکست است! جنگِ بشار یا صدام، مسأله مردم نبود و بالتبع جریان اخبار و راهبردها و یاریاش از آنها نمیگذشت؛ گرچه آنها قربانی اشغال و هرج و مرجش شدند!
2️⃣ فرار سپاه حضرت امیر(ع) در صفین!
معاویه بر تیری نوشت: "از بنده خیرخواه خدا! شما را آگاه کنم که معاویه میخواهد بند فرات را بر شما بگشاید تا همه غرق شوید! پس مراقب باشید"! و پرتاب کرد.
تیر را یک نفر دید و دست به دست چرخید، شایع شد و جان گرفت. همزمان معاویه ۲۰۰ کارگر را به کمرگاه رود فرات فرستاد تا با بیلها و زنبیلها برای فریب حفاری کنند!
تیر به حضرت امیر(ع) رسید فرمود: "هشیار باشید این حیلهای که معاویه بدان پرداخته. نه درست است نه قابل انجام؛ او میخواهد شما را از جای [استراتژیکتان] براند! نادیدهاش انگارید!"
سپاه، فریب صدای حفاری را خورد و موقعیت را رها کرد؛ طوری که امیر(ع) هم ناگزیر شد با آخرین دسته به جای مرتفع برود! "(وقعه صفین ص۱۹۰)
نظام علوی، مردم پایه بود؛ اما به تعبیر خودِ حضرت: "كَأَنَّنِي الْمَقُودُ وَ هُمُ الْقَادَةُ" (گویی من پیرو و آنها پیشوایند)!
در این فضا مُرجِفون برندهاند! اتفاقی که در لیلةالهریر و فردایش قرآن بر نیزه زدن بیشتر کارگر شد!
3️⃣ شیرینی بدر صغری و مرجفون مدینه!
مشرکان پس از پیروزی در اُحد با مسلمانها، قرار جنگی دیگر، کنار بازاری فصلی گذاشتند که بدر صغری نام گرفت. مسلمانها در حال آماده شدن بودند اما ابوسفیان آماده نبود. خشکسالی را بهانه کرد و بخاطری که مسلمانان جسور نشوند خروجی دو سه روزه از مکه کرد. نُعیم بن مسعود اشجعی را ۲۰شتر جایزه داد تا مسلمانان را منصرف کند. او با رجفه و شایعه آمد و به اصحاب گفت ابوسفیان همه را جمع کرده و اینبار متفاوت از قبل سراغتان میآید! خارج نشوید که جز فراری کسی نجات نمییابد ! خانوادههایتان کشته میشوند و...
بین یاران گشت و گفت تا رعب و وحشت افتاد و آنان از رفتن اکراه یافتند !(المغازی ج۱ص۳۸۶)
رسول الله تهدید را خنثی کرد که: حتی اگر تنها باشد میرود!
تهدیدها و رجفهها با ازدیاد ایمان مومنان جواب گرفت(۱۷۳آل عمران) در مقابل شبکه مرجفون تهدید شدند(۶۰احزاب)
خروج شیرین مسلمانان بدون جنگ، ۸روز در بازار فصلی به تجارت گذشت!
🔸 چگونه الگوی سوم ساخته شد؟!
✔️عناصرش در این دو آیه است:
1️⃣ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ...!(۷۱نساء)
آیه خطاب به همه مردم است نه فقط فرماندهان و اولی الامر.
حِذْر، بیداری و آماده باش و مراقبت همه جانبه در برابر خطر است. گاه برای ابزارِ برحذر شدن (اسلحه) هم به کار می رود؛ اما خودش به معنای اسلحه نیست؛ چنانچه در آیه۱۰۲ همین سوره باز دستور میدهد: جایی (مثل نماز) که اسلحه زمین میگذارید هم حذرتان را داشته باشید! (...أَنْ تَضَعُوا أَسْلِحَتَكُمْ وَخُذُوا حِذْرَكُمْ...).
از خبر دیده بانی تا ارائه تحلیل از آرایش صحنه، بیان درس و عبرتها تا پیشنهاد راهبرد مقابله درست و هرچه مثل اینهاست "اگر در مسیر ماندن و مقاومت" باشد، همه از مصادیق خُذُوا حِذْرَكُمْ است؛ و #مقاومت_مردم_پایه میسازد؛ لذا پیامبر میشنید، در راهبردها مشورت میگرفت که: در شهر بجگنیم یا بیرون؟! مسلمان عادی مشورت میداد که: خندق بکنیم! و...
نمونه اول این را ندارد! کنار نهادن مردم از اینجا شروع میشود!
2️⃣ وَإِذا جاءَهُم أَمرٌ مِنَ الأَمنِ أَوِ الخَوفِ أَذاعوا بِهِ ۖ وَلَو رَدّوهُ إِلَى الرَّسولِ وَإِلىٰ أُولِي الأَمرِ مِنهُم لَعَلِمَهُ الَّذينَ يَستَنبِطونَهُ مِنهُم ...﴿۸۳ نساء﴾
و هنگامی که خبری از امن یا ترس به آنها برسد، آن را شایع میسازند؛ در حالی که اگر آن را به پیامبر و پیشوایان -که قدرت تشخیص کافی دارند- بازگردانند، از ریشههای مسائل آگاه خواهند شد...
در مذمت منافقین و ضعاف مومنین است که خبری (خوب یا بد) از میدان را پیروزی یا شکست تلقی و ترویج میکنند و "قصد تضعیف روحیه دارند". ترویج اخبار اثبات نشده، اتهام پراکنی بی اساس، بزرگنماییِ توان دشمن، تحقیر خودی و رد نکردن به اولوالامر، تابلوی دوم را میسازد.
پیروزی یا شکست به جمعبندی میدان و راهبردهاست که کار اولی الامر است.
کار اولی الامر در این حوزه، استنباط است. "نَبَط" اولین آب استخراج شده از چاه است و استنباط یعنی خارج کردن قول از حالت ابهام و رساندن به مرحله تمییز و تعیین.
ولیّ امر و مردم، مدار مقاومتاند؛ هردو!
✍🏻 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۹/۲۶
🆔 @M_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ با این وجود، ایران در گاز طبیعی، برق، بنزین و گازوئیل، ناترازی دارد
🔹 طبق گزارش وزارت نفت، میزان تولید نفت و میعانات گازی ایران به ترتیب روزانه ۳۵۰۰ و ۷۵۰ هزار بشکه و مجموعا ۴.۲۵ میلیون بشکه بوده و ایران پنجمین تولیدکننده بزرگ نفت دنیاست.
🔸 تولید گاز ایران نیز با ثبت عدد ۲۵۲ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۲۳، این کشور را بعد از آمریکا و روسیه در جایگاه سوم قرار داده است.
🔹 آمریکا با تولید روزانه ۳۰.۶ میلیون بشکه معادل نفت خام، روسیه با ۲۰.۵ میلیون بشکه و عربستان با ۱۱.۶ میلیون بشکه سه تولیدکننده بزرگ «منابع هیدروکربنی» هستند.
🔸 بعد از آنها، ایران با تولید روزانه بین ۸.۵ تا ۹ میلیون بشکه معادل نفت خام، خود را به عنوان چهارمین تولیدکنندگان بزرگ نفت و گاز دنیا معرفی کرده است.
🔹همچنین ایران با تولید سالانه ۳۸۳ تراوات ساعت برق در جایگاه یازدهم قرار گرفته و به میزان یک درصد از کل تولید برق دنیا سهم دارد.
🔺 با این وجود هماکنون ایران در گاز طبیعی، برق، بنزین و گازوئیل به ترتیب معادل ۳۳، ۳۵، ۲۰ و ۵ درصد ظرفیت تولید، ناترازی دارد.
✍🏻 سید احسان حسینی، پژوهشگر حوزه نفت
🎬 @Mostazafin_TV