⭕️ کانال مالی جدید اروپا به شوخی شبیهتر است!
🔻 #رهبر_انقلاب در حرم مطهر رضوی:
🔹برخی گفتند سال ۹۸ سال تهدیدهاست بنده قبول ندارم و معتقدم سال فرصت هاست.
🔹یکی از این احمق های درجه یک گفت، اگر امریکا از برجام خارج شود، در خیابان های تهران شورش می شود.
🔹یکی دیگر از این احمقها گفت کریسمس در تهران هستیم.
🔹بخشی از مشکلات اقتصادی مربوط است به تحریمهای آمریکا و اروپا و بخشی مربوط به نواقص مدیریتی.
🔹ما باید به نقطهای برسیم که دشمن بداند از رخنه اقتصادی نمیتواند به ما ضربه بزند.
🔹نباید از تحریم بنالیم، از تحریمکنندگان آمریکایی و اروپایی هم نمیشود انتظار داشت. باید طرحهای مقابله با تحریم را بصورت جدی دنبال کنیم
🔹ما باید به کلی از همراهی غربیها چشم بپوشیم. آنها نشان داده اند که نمیتوان از آنها انتظار کمک داشت. انتظار خنجر از پشت از آنها میتوان داشت.
🔹در قضیه #برجام، وظیفه اروپاییها چه بود؟ آمریکا که خارج شد، وظیفه اروپایی ها ایستادن مقابل آمریکا بود و به بهانه های مختلف نایستادند. علاوه بر آن، خودشان تحریمهای جدیدی بوجود آوردند.
🔹 کانال مالی جدید اروپا به شوخی شبیه تر هست، شوخی تلخ.
🔹من به بدی دولت #سعودی سراغ ندارم؛ کشور سعودی، مستبد، فاسد و ظالم است.
🔹اگر سعودی نیروگاه هستهای و موشکی هم بسازد، نگرانی ندارم، در اینده نه چندان دور بدست مجاهدان اسلام خواهد افتاد.
🔹گلایه ای هم از #مجلس دارم، چند لایحه در مقابل آمریکا تصویب کردند؟
🎬 @Mostazafin_TV
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سیل وحشتناک در #شیراز و خودروهایی که آب بُرد...
◀️ امام حسین(ع): نیاز مردم به شما از #نعمت های خدا بر شما است.
💢 امیدواریم، اینبار شاهدِ کاهلی، خوابآلودگی و ناکارآمدیِ #دولت - که در ماجرای سیل گلستان توی ذوق میزد- در شیراز و سایر شهرهایی که دچار بلایی طبیعی شدهاند، نباشیم!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ خیانتی به اسم حذف «معاونت آبخیزداری»
#مقداد_همتی
🔹 آبخیزداری به زبان ساده مجموعه اقداماتی است که باعث تقویت سفرههای زیرزمینی، جلوگیری از سیلاب، ذخیرههای کوچک و محلی آب، جلوگیری از فرسایش خاک و تقویت پوشش گیاهی میشود
🔹 از اقدامات عمرانی و بیولوژیکی آبخیزداری میشود به احداث سدهای خاکی کوچک، بندهای زیرزمینی و روزمینی سنگی-ملاتی، خشکهچینی، نهالکاری، بوتهکاری و کپهکاری و ... اشاره کرد
🔹 در یک کلام اگر کشوری کماب هستید باید آبخیزداری کنید و اگر پرآب با خطر سیلاب هستید باید آبخیزداری کنید!
🔹 با تقریب خیلی بالا با جرات میتوان گفت میشد بجای سدسازیهای گسترده و تغییر اکوسیستمهای منطقهای با اقدامات گسترده و اصولی آبخیزداری براحتی هم به کشاورزی خوب رسید هم محیط زیست را بخوبی پاس داشت
🔹 اما اتفاقی که در ۳ تیر ۱۳۸۱ در دولت #خاتمی میافتد بسیار تلخ است! دولت پس از ادغام جهادسازندگی در وزارت کشاورزی دومین ضربه سهمگین را هم به پیکره منابع طبیعی کشور میزند و با حذف معاونت آبخیزداری، وظایف آنرا به سازمان جنگلها و مراتع کشور واگذار میکند!
🔹 بدین ترتیب کل بودجه آبخیزداری در کشور به کمتر از یکدهم کاهش یافته و در عمل ادامه فعالیتهای موثر آبخیزداری در کشور نابود میشود!
🔹 شاید اگر معاونت آبخیزداری تاکنون ادامه حیات داده بود اثرات مخرب خشکسالی در سالهای پیش و #سیلاب در چندروز اخیر به یکدهم کاهش مییافت.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسئولین فقط برای فیلم گرفتن به اینجا میآیند!
📌 درد و دل مردم سیل زده #گمیشان از نبود نیروهای امدادی و کمکرسانی پس از گذشت چندین روز از حادثه
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از دولتی که رئیس جمهورش در اوج وضعیت بحرانی در #تعطیلات_قشم است بیش از این انتظاری نیست!
📌امام جمعه آق قلا: مدیریت بحران نیست، بحران مدیریت داریم.
🎬 @Mostazafin_TV
سالانه پس از بارشها حدود ۳۰۰ میلیارد مترمکعب از ۴۳۰ میلیارد متر مکعب آب ورودی به کشور هدر میرود؛ درحالیکه با روشهای متنوع #آبخیزداری میتوان حداقل ۳۰% آن (حدود ۹۰ میلیارد متر مکعب) را ذخیره کرد؛ اما جریان نفوذ با بزرگنمایی کم آبی بدنبال #کشاورزی_هراسی و دوگانه انگاری آب-کشاورزی است.
حسن حیدری
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ باز هم #مردم 🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ باز هم #مردم
🔹چند روزی است برخی شهرهای کشورمان درگیر #سیل هستند. آققلا، گمیشان، لرستان، شیراز و بسیاری شهرهای دیگر. در میان انبوه خبرهای تأسفبار خسارت سیل و درگذشت هموطنانمان اما شاهد زیباییهایی هم هستیم. در آققلا خود مردم جمع شدهاند و تنها در یک روز بند بزرگی برای انحراف مسیر آب با کیسههای شن ساختهاند. مردم گمیشان در غیاب نیروهای امدادی با قایقهای شخصی خود مشغول کمک به مردم هستند.
🔸در شیراز اما حضور مردم بسیار فراتر از این حرفهاست. از همان ابتدای حادثه، مردم منازل مسکونی خود را بهطور رایگان در اختیار حادثه دیدگان قراردادند. حسینیهها و مساجد هم با مدیریت همان مردم میزبان مسافران است. گروههای جهادی و بسیجی دستبهکار شدهاند و مشغول لایروبی خیابانها هستند. تعمیرگاههای تلفن همراه، صافکاریها، تأسیسات و حتی خیاطان هم از قافله امدادرسانی عقب نمایندهاند و مشغول کمکرسانی هستند.
🔹حوادث اخیر یکبار دیگر نقش ویژه مردم را کنترل و مدیریت حوادث اثبات کرد همانطور که پیش از آن در زلزله کرمانشاه نیز شاهد آن بودیم. اما درست برعکس عرصههای مهم اجتماعی همچون سیل و زلزله که اثرگذاری و نقش مردم پررنگ است در عرصه #سیاسی قائل به کمترین نقش برای مردم در مدیریت کشور هستیم بهگونهای که حضور مردم تنها به حضور در #انتخابات و #راهپیماییها خلاصه میشود.
🔸#انحصارگران_قدرت خوب میدانند که اگر در عرصه سیاسی هم مردم محور قرار بگیرند دیگر جایی برای آنان باقی نخواهد ماند، ازاینرو با تشکیل ساختارهایی به دنبال #حذف حضور مردم در عرصه تصمیمگیریها هستند چنانچه در مواردی همچون طرح «استانی شدن انتخابات» شاهد آن بودیم.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ مردم حق دارند فحش بدهند و هر بدی به ما بگویند!
📌 آیت الله #دژکام؛ امام جمعه شیراز:
🔹مسیل را گرفتهاند و به ساختمان تبدیل کردهاند، چرا نباید سیل جاری شود؟ چرا شهرداری بلوار کشیده و مسیل را مسدود کرده است؟ آب بالا دست دروازه قرآن باید از کجا سر در بیاورد که سیل جاری نشود؟
🔹باید ببینیم شهرداری چه بر سر مردم آورده است، وقتی خود شهرداری به حریم رودخانه خشک تجاوز کرده چه انتظاری از مردم داریم؟
🔹چرا باید دولت و ملت برای کمک به سیل زدگان این همه کمک کنند و بعد با اندک بارانی دوباره شاهد این خسارتها باشیم؟ این به معنی آن است که در جریان امور ما، #نفهمها تصمیم میگیرند، نفهمها به مسئولیتشان عمل نمیکنند.
🔹نمیشود بنشینیم و فقط نظاره کنیم، مردم حق دارند فحش بدهند و هر بدی به ما بگویند.
🔹بدتر از این نمیشود که تخلفات ساختمانی در حریم رودخانه با پروانه #شهرداری اجرا شود.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ بازار «سوداگران آب» داغ است!
◀️ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان (۳۱ مرداد ۱۳۹۷):
تنها از طریق اجرای طرحهای #آبخیزداری و #آبخوانداری میتوان حجم تخریب و خسارات وارده سیل را در سطح منطقه کاهش داد.
http://yon.ir/x4eMP
◀️ مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان داری سازمان جنگلها (۲۹ مهر ۱۳۹۷):
اجرای طرحهای #آبخیزداری در حوزههای بالادست به سبب اقدام «پیشگیرانه» در جهت مدیریت سیلاب، کنترل و مدیریت آب را به همراه دارد. وقوع سیل به طور متوسط ۴۰ میلیارد تومان خسارت به زیرساختها وارد میکند.
http://yon.ir/ElpkK
◀️ رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور (۵ فروردین ۹۸):
امسال در شهرستان رامیان در شرق استان گلستان چندین پروژه آبخیزداری احداث شده است که به نسبت شهرستانهای دیگر سیلاب اخیر آسیب زیادی به شهر و روستا نرسانده که این از تاثیرات مثبت این پروژههای آبخیزداری بوده است.
http://yon.ir/t35UN
◀️ رضا اردکانیان؛ وزیر نیرو (۲۴ آذر ۱۳۹۷):
در زمینه آبشیرینکنها، ۱۴۲ قرارداد مشارکت بخش خصوصی با سرمایهای بالغ بر ۷۳۰۰ میلیارد تومان منعقد شده است و وزارت نیرو برنامههای ویژهای را برای این موضوع در نظر گرفته است.
http://yon.ir/ey0OM
🔻اکنون این سوال مطرح است که چرا در حالی که هر ساله در گوشه و کنار کشور شاهد خسارتهای سیل و یا خشکسالیهای شدید هستیم، توجهی جدی به اجرای طرحهای آبخیزداری نشده است؟ آیا اجرای طرحهای آبخیزداری بجای ساخت سد و یا تاسیس آب شیرین کن موجب تهدید منافع #سوداگران_آب نمیشود؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️شیراز در چنگال یقه سفیدها
#سلمان_کدیور
🔹فاجعه مدیریت #سیل در شیراز که بازتاب وسیعی در رسانهها داشت، افکار عمومی را به شدت متاثر کرده است. سیلی که فقط در عرض ده دقیقه باران آمدن در دروازه قرآن شیراز یک رود سرکش را تشکیل داد و دهها خودرو و انسان را در خود غرق کرد.
🔸آنچه سبب جاری شدن این فاجعه شد، پر کردن مسیل قدیمی شهر در جنب دروازه قرآن بود که یکی دو دهه قبل تبدیل به خیابان و بلوار شده است.
🔹اما آیا این تنها خیانتی است که مدیران یقه سفید در حق شیراز روا داشتهاند؟ باید بگوییم خیر. این شهر یکی دو دهه است به مرکز تخریب زیست محیطی جنوب کشور تبدیل شده است.
🔸نخستین فاجعه زیست محیطی در حق این شهر، تخریب مراتع و نابودی پوشش گیاهی آن، به بهانه احداث #باغشهری_ها بود. این باغات که کوهها و مراتع سرسبز اطراف شیراز و سپیدان و منطقه دارنگون را تشکیل میدهند، با تصرف غیرقانونی، حفر چاههای عمیق، سبب آهکی شدن منابع آبی شیراز و خشکی بیش از پیش آن را طی سالهای اخیر فراهم کرده و لطمات جبران ناپذیری را به اکوسیستم آن وارد نموده است. این مراتع توسط سودجویان صاحب نفوذ، سالها پیش قطعه بندی شد و به ثروتمندان فرخته شد تا جای آن طبیعت زیبا را ویلاهای سیمانی پر کند.
🔹اما از این فاجعه بارتر پروژه احداث #سد_تنگ_سرخ شیراز است که از اوایل دهه نود، علارغم هشدارهای فعالین اجتماعی و بدون مجوز سازمان محیط زیست، در حال ساخته شدن است. سدی که بر روی مهمترین رودخانه شیراز (رودخانه خشک) در حال احداث است و فقط دوکیلومتر با شهر فاصله دارد.
🔸احداث این سد، بر روی این رودخانه که مهمترین منبع تامین آب دریاچه نمک شیراز( مهارلو) است، سبب خشک شدن دریاچه و تشکیل کانونهای گرد و غبارهای خطرناک نمکی میگردد و از آن بدتر آنکه این سد روی دو گسل زلزله قرار دارد و از سوی دیگر جنس سنگهای منطقه آهکی بوده و برای ذخیره آب مناسب نیست.
🔹طبق هشدار کارشناسان و دلسوزان، حتی مخالفتهای سازمان محیط زیست، در صورتی که این سد بنا بر علل طبیعی یا غیرطبیعی تخریب شود، تنها در عرض چند ساعت شهرک پرجمعیت شمال غرب شیراز زیر لایههای گل و لای مدفون خواهد شد و شهر شیراز نیز کامل به زیر آب خواهد رفت و یک فاجعه انسانی در تاریخ رخ خواهد داد.
🔸حجم این مخالفتها به حدی بوده که برخی تشکلهای دانشجویی علیه مقامات موثر در ساخت سد به دادستانی اعلام جرم نمودند. اقدامی که توسط قوه قضائیه تاکنون علی رغم تخلفات بسیار، مورد بررسی و برخورد قرار نگرفته است. (http://ytre.ir/fZh)
🔹اما چرا با این همه مخاطره، یک سد چسبیده به شهر، آن هم در ارتفاع مشرف به منطقه ساخته میشود؟ چه اصراری بر این است؟
🔸متاسفانه در پروژه سد تنگ سرخ سازمان ها و نهادها و اشخاص بسیاری #ذی_نفع هستند که بیشتر به مافیا شباهت دارند. هدف پروژه ایجاد یک دریاچه، و ساخت یک منطقه توریستی است که قاعدتا چندین هتل، امکانات تفریحی، انبوهی از ساخت و ساز و انتقال سرمایه را برای ذی نفعان به ارمغان خواهد آورد.
🔹شهر شیراز، چند دهه است که در چنگال طعمکاران یقه سفید ظاهر الصلاح گرفتار شده تا به بهانه توسعه صنعت توریسم، آن را به نابودی بکشانند و ثروتهای نجومی به جیب بزنند.
🎬 @Mostazafin_TV