40.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی_مستضعفین_تیوی:
🔘 #به_تفصیل
⭕️ ترمز خصوصیسازی را بکشید
◀️ سالهاست سیاستهای کلی اصل ۴۴ در ایران در حال اجرا است. در جریانِ خصوصیسازیها، نه تنها نظارت دقیقی صورت نگرفت، بلکه شفافیت و اهلیت هم در نظر گرفته نشد.
🔸 همه این موارد منجر به تخلفات زیادی شد که منحل شدن برخی از واحدهای تولیدی و بیکاری تعداد زیادی از کارگران را در پِی داشت.
🔹 نیشکر هفت تپه، یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی است که بعد از واگذاری، بارها اعتراضات کارگران برای لغو #خصوصی_سازی، خلع ید اسد بیگی (مدیر عامل شرکت) و پرداخت حقوق معوقه کارگران را به خود دیده است.
🔸 سالهاست شائبهای در رسانهها، دستبهدست میشود که پای بستگان یکی از مدیران ارشد دولت در ماجرای هفت تپه در میان است. نتیجه جلسه فردای هیئت داوری برای لغو واگذاری هفت تپه میتواند این شائبه را رد یا تأیید کند.
🔺 در مصاحبه با حجتالاسلام #محسن_ریسمانسنج به تاریخچه هفت تپه، بیمسئولیتی سازمان خصوصیسازی نسبت به واگذاری شرکت و نظارت بر آن، فریادهای مکرر کارگران و سکوت معنادار مسئولین و عدم وجود زیرساخت مناسب برای خصوصیسازی در کشور پرداختهایم.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ اعتماد به غرب" و "اقتصاد برجامی" با ایران چه کرد؟
🖊 #حسن_رحیمپور:
◀️ سالها بلکه دهههای پس از انقلاب، علیالدوام از درون و بیرون کشور به افکار عمومی تلقین میشد که "کلید" اقتصاد ایران، مذاکره مستقیم با آمریکا و رفع کمبود لبخند با انگلیسیها و فرانسویهاست.
🔸 هنگام انعقاد عقد شرعی "#برجام" پس از ۱۵ سال مذاکرات رسمی نیز به افکار عمومی تلقین شد که این یک معاهدۀ محکم بینالمللی با حضور کدخدایان و امضای همه اعضای شورای امنیت و قدرتهای اصلی جهان است و منتقدان برجام، همگی کاسبان تحریم و جنگطلباند و با این پیروزی، باید بدنبال آب و صابون برای شستن روی خود باشند. حیثیت ایالات متحده و دهها وعدۀ اتحادیه اروپا، پشتوانه مقدس این قرارداد است و امکان تخلفی نیست. فیلم کوتاهی از تضمینهای پروفسور ظریف پیش از انتخاب ترامپ را میتوانید در اینترنت ملاحظه فرمایید.
🔹 اینک پس از چند سال، همه چیز انکار میشود و دولت برجامی، توضیحات جدید و مقصران تازهای برای نابسامانی اقتصادی مردم دست و پا کرده که مبتنی بر تئوری "پدرسوختگی شخصی ترامپ" و نوشتن "مرگ بر آمریکا" بر قنداق تفنگ بسیجی هاست. این بود آرمانهای ما؟! و پایان آن همه تضمینها و تعهداتی که به مردم و خانوادهها داده میشد! مذاکرات با غرب، چرخهای اقتصاد کشور را چنان که گفتند به حرکت درآورد اما نگفته بودند که رو به جلو یا عقب؟ حرکت، حرکت است.
💢 و اما اقتصاد برجامی با ملت چه کرد؟
🔸 آمار رسمی دولت میگوید نسبت مخارج دهک دهم به دهک اول به بیش از ۱۴ برابر رسیده است. در سال ۹۸، خانواده دهک دهم شهری بیش از ۱۳۲ میلیون تومان و دهک اولی ۱۰ و نیم میلیون هزینه میکرد. ضریب جینی ما (مگر در اختیار ترامپ بوده؟) در شهرها طی همین سالها بیش از یک در صد افزایش یافت و در روستاها وضع، بدتر شد. نه تنها توزیع ثروت در سالهای پسابرجام، بدتر و از عدالت، دورتر شدیم، تورم نیز افزایشی ۳۵۷ درصدی داشته و به ۴۱.۲ درصد در اسفند ۹۸رسید و اینها قبل از کرونا و آثار اقتصادی آن است و ربطی به آن ندارد.
🔹 کمکهای نقدی و غیرنقدی به دهکهای پایین درآمدی نیز عملا در کوره تورم ذوب شد. شاخصهای ضریب جینی و نسبت مخارج دهک دهم به اول همچنان درحال افزایش است. سیاستهای برجامی، اکثر چرخههای اقتصاد را از کار انداخت و نگاه عاجزانه «رعیت - کدخدا» به ناخدایانِ بدبخت جهان که اقتصاد خودشان در حال فروپاشی است و بالاترین تلفات کرونا در جهان را دارند، عملاً اینجا نیز به گرانی، تورم، نابرابری و فقر افزود. و همه اینها در حالی بود که "جان کری" قول داده بود.
🔸 البته ساحت قدسی آمریکا، اتحادیه اروپا، دمکراتها و جمهوریخواهان و همه حسابش از ترامپ جداست. او تربیت خانوادگی نداشته و آبروی آمریکا را ریخته و بایدن، حتما جبران میکند و خواهید دید که تورم و ضریب جینی و چرخهای اقتصاد، همه دوباره درست میشود، شبیه عصر اوباما، که هم مودب و هم باهوش بود. باهوش بود چون همۀ تحریمهای پولی و بانکی یعنی سختترین تحریمهای پس از انقلاب دقیقاً در دورهای وضع شد که او رئیس و جو بایدن، معاون اول و دستیارش بود، و مودب بود، چون پس از کلاهبرداری برجام، لبخند میزد و تلفنی از رئیسجمهور ما احوالپرسی کرد و پول تلفن هم با او بود.
🔹 امضاء برجام چقدر در فضای اقتصاد و دیپلماسی کشور گشایش آورد؟ همین مقدار که بدانیم در تمام سالهای اجرای یکطرفۀ برجام ازسوی ایران هیچگاه تحریمی لغو نشد. بانکهای بزرگ جهانی تحت فشار اوباما و بایدن، مودبانه و هوشمندانه چرخهای اقتصاد ایران معتدل و غیرافراطی را (به سوی عقب؟) به حرکت درآوردند!
🔺 اما ظاهرا بازهم امید هست، فردا هست، از آن دمکرات تا این دمکرات، فرج هست.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ آقای رئیسجمهور، پول میخواهید به خودمان بگوئید!
🖊 #داریوش_سجادی (+):
◀️ حسن روحانی در جدیدترین اظهارات خود فرمودهاند: ما از پیروزی «بایدن» ذوق زده نشدیم اما از شکست «ترامپ» خوشحال شدیم! جناب آقای روحانی توجهی به این واقعیت ندارند که در مناسبات خصمانه بین تهران و واشنگتن «کیستی» ساکن کاخ سفید فاقد موضوعیت است!
🔸 محل نزاع چیستی ماهیت و چرائی هویت و جنس موجودیت «ایران» است که محل وفاق همه دولتمردان و روسای جمهوری آمریکا از دمکرات تا جمهوریخواه بمنظور نیستی این دو قطبی آنتاگونیستی طی ۴۲ سال گذشته بوده است! صورت مسئله آن نیست که چه کسی در آمریکا رئیس جمهور است! هر دو جناح متفقالقولاند که ایران موجود در منطقه چرا بیرون از ساختار تیولداری کاخ سفید کماکان سختجانی و ماندگاری میکند.
🔹 دولتمردی در آمریکا تابع یک اصل بیشتر نیست: «همه رعیتاند و برخی رعیتترند! آنانی رعیتترند که خوش رقصترند!» جناب روحانی! تصور نکنید برای واشنگتن، شما گربه ملوساید و جناح مقابل شما اشباح عبوس! کریستف کلمب صادقترین ایشان بود که گفت: یک سرخپوست خوب، سرخپوست مُرده است!
🔸 مستر پرزیدنت! برای مهتران کاخ سفید نیز یک ایرانی خوب، ایرانی ژاژخوار و پاچهخوار است! ایرانی که به تعبیر مرحوم امام ارابه سیاست آمریکا یا شوروی را بکشد! ایشان «ایران» را با انقیادش به رسمیت میشناسند نه ادا و اطوار دیپلماتیک دیپلماتهایش!
🔹 کژراهه میروید مستر پرزیدنت! مهم نیست شما روسای جمهور آمریکا را چه مینامید یا چه میانگارید! مهم آن است «آنها» ایرانیان را چه میانگارند و چه میطلبند! اگر قدرت و اعتبار میجوئید آنرا نزد ملتتان بکاوید و به ایشان بگوئید.
🎬 @Mostazafin_TV
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عامل اصلی فشار بر ملت، تفکر غلط یا تحریمها؟
◀️ یکی از اصطلاحات رایجِ سالیان اخیر جامعه ما، مسئله سازش، صلح و یا به عبارت دیگر، کُرنش در برابر جهان غرب به ویژه آمریکا است؛ تفکری که راه برونرفت از مشکلات فعلی جامعه اعم از اقتصادی، فرهنگی و روابط بینالملل را در گروی سازش با غرب میداند.
🔸 در نقطه مقابل این تفکر، جریانی قرار دارد که مقاومت را واکنش درست و منطقی در برابر تهدید و زورگویی جبهه استکبار میداند؛ و معتقد است که با خنثیسازی تحریمها میتوان جلوی این زیادهخواهیها را گرفت.
🔺 این ویدئو که مروری است بر تجربه جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تحریمها، به خوبی دستاورد هر کدام از این دو تفکر را نشان خواهد داد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ ورشکستهسازی شرکتهای دولتی برای خصوصیسازی
🖊 #محسن_ریسمانسنج (+):
◀️ ابتهاج مدیر شرکت در دوران پهلوی در خاطراتش می نویسد زمین این شرکت متعلق به مردم محلی منطقه بود که مشروط به اینکه فرزندان شان بر سر زمین ها و کارخانه ای که احداث خواهد شد کارکنند قبول میکنند زمینهایشان را به دولت بفروشند. کارخانه در ۱۸ آذر ۴۰ افتتاح میشود. بعد از انقلاب در طول سالهای جنگ تحمیلی در زیر آتش و بمباران هم تولید محصول استراتژیک شکر انجام می شود.
🔸 با وجود اینکه بازسازی شرکت نیشکر هفت تپه در سال ۹۱ توسط شرکت نوسازی صنایع ایران انجام شد اما نحوه مدیریت، این شرکت را تا مرز ورشکستگی پیش برد. بطوریکه نامش در سال ۹۳ در فهرست شرکتهای بزرگ قابل واگذاری قرار گرفت و در بهمن ۹۴ به دو شرکت کوچک واگذار گردید.
🔹 احمد علیرضابیگی استاندار اسبق آذربایجان شرقی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، معتقد است یک سناریوی از پیش طراحی شده وجود دارد نادیده گرفتنش طی بیش از یک دهه گذشته، حاکی از ضعف شدید سازمانهای عریض و طویل نظارتی است. او در این گفتوگو تاکید میکند در اغلب این موارد، واگذارکنندگان، این شرکتها را در ابتدا به ورشکستگی و ضرردهی رسانده و سپس با قیمت پایین به افراد فاقد صلاحیت فروختهاند. فقط به این نکته توجه کنید سطح زیر کشت در سال ۹۱، ۸۵۰۰ هکتار بوده و در سال ۹۹، ۶۰۰۰ هکتار !
🔸 بحثی که کمتر دیدهام درباره آن صحبت شده است ارتباط کاهش تولید شکر در کشور با مسئله وارادات شکر سفید است که فقط در سال۹۵، ۳۹۱,۰۰۰ تن توسط بخش خصوصی بوده است.
🔹 جالب است بدانید از سال گذشته شرکت هفت تپه خط تولید شکر سفید را تعطیل و فقط ۲۰,۰۰۰ تن شکر زرد تولید کرده است. با کم کردن ۲,۰۰۰ تن شکر مزارعِ شرکت میانآب، فقط ۱۸,۰۰۰ تن شکر از مزارع هفت تپه تولید شده است. کارخانهای که در سابقهاش تولید ۱۰۰,۰۰۰ تن شکر را هم دارد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هر چه باشیم وطن فروش نیستیم!
◀️ سفیر نروژ به ایران میآید. لعیا جنیدی، معاون حقوقی ریاست جمهوری با او دیدار میکند. در خلال بحث، سفیر نروژ سوال میپرسد وضعیت نهایی اجرای استانداردها و لوایح FATF به کجا رسیده است. جنیدی، ناراحت و جدی میگوید "درست متوجه سوال شما نشدم". سفیر کمی خودش را جمع میکند و با کمی تردید، میپرسد «اگر مسئلهای نیست میخواستم بدانم لوایح باقیمانده FATF که قرار بود شما به آن بپیوندید در چه وضعیتی است؟»
🔸 اینبار اما خانم جنیدی عصبانی پا میشود و با جدیت میگوید «به شما ربطی دارد؟ چطور به خودتان اجازه میدهید در مسائل داخلی کشور ما دخالت کنید؟ به آن بزرگترهایتان که به شما امر کردهاند این سوال را بپرسید، بگویید ما هر چه که باشیم وطن فروش نیستیم» و جلسه را ترک میکند.
سفیر نروژ، درمانده و پشیمان در اتاق تنهای تنها میماند.
🔺 شاید متوجه شده باشید که ماجرا واقعی نبود، اما اگر میخواهید واقعیت ماجرا را بدانید، این کلیپ را ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چطور خودتان خندهتان نمیگیرد؟
➖ادعای خندهدار حامیان FATF: به دنبال #شفافیت هستیم!
🔸 حقیقتاً این روزها، دیدن و تحمل سخنان رئیسجمهور خیلی سخت شده... انتظاری هم نمیرود که کسی به اظهارات و ادعاهای نفر اول دولت، توجه جدیای نشان دهد؛ ولی این ویدئو را ببینید...
🔹 ببینید و به آنهایی که میگویند تصویب #FATF برای شفافیت و مبارزه با فساد است، نشان دهید. نشانشان بدهید که اگر مسئله #شفافیت است و واقعاً مدعیان FATF سینهچاک #مبارزه_با_فساد هستند، پس یک بار دیگر به کارنامۀ دولتِ حامی FATF نگاهی بیندازند:
🔸 حذف #ایران_کد و #طرح_شبنم، حذف #کارت_هوشمند سوخت و احیای خونین آن، حذف الزام #ثبت_الکترونیک_معاملات_ملکی و مستغلات، عدم شفافیت در #تعارض_منافع، پنهانکاری در قراردادها و ...
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر دروغ است که بگویند و تکذیب کنند و اگر راست است که...
🎙 #ضرغامی، رئیس اسبق صداوسیما:
💬 نامه حمایت آملی لاریجانی از طبری یک سند تاریخی است که نشانگر همان اصحاب قدرت و ثروت در کشور است..
💬 وقتی شما گفتید ما تخلفات طبری را بررسی کردیم و هیچ چیزی پیدا نکردیم یعنی شما صحابه قدرت با اهالی ثروت «خوب خودتان را بستهاید».
🔺 چنین ادعای بزرگی نسبت به رییس سابق قوۀ قضائیه و رئیس کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام نباید مورد بررسی قرار گیرد و راست و دروغ بودن آن مشخص شود؟ مقامات قضایی که نسبت به کوچکترین اتفاقی با عنوان #تشویش_اذهان_عمومی با افراد مختلف برخورد میکنند، چطور میتوانند نسبت چنین موضوع مهمی منفعل باشند و همزمان ادعای انقلابیگری و تحول هم داشته باشند؟
🎬 @Mostazafin_TV
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ "دولتهای ما ناموسفروشی کردند!"
◀️ آقای #آقامحمدی که تابلو گروه مشاوران اقتصادی بیت رهبری را برای خودت علم کردی و در تمام این ۱۵ سال هرکس به خصوصی سازی اعتراض کرد شما داشتی دفاع میکردی؛ شما نباید قسر در بروی. شماها باید در قوه قضائیه و افکار عمومی محاکمه شوید.
🔸 دولتهای ما ناموسفروشی کردند. هفتتپه ، ماشین سازی ، هپکو و کشت و صنعت مغان برای کارگرانشان مثل ناموسشان بود که جلوی چشمشان له شد. ما منتظر این هستیم که عاملان خصوصیسازی به غلط کردن بیفتند.
🎙 #میلاد_گودرزی، فعال رسانهای، در تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل وزارت دادگستری
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ گروگانگیری از واکسن کرونا، یک روز هم دوام نیاورد...
🔸باز هم ماجرای #FATF داغ شده تا سیاسیون و رسانهها همۀ مشکلات کشور را با چماق FATF بر سر مردم بکوبند. اینبار چه سناریویی بهتر از موضوع داغ روز؛ #واکسن_کرونا؟
🔹سناریویی که در یک طرفش، یکی از مسئولین سابق، ناگهان از خواب بلند شده و یادش آمده که واکسنی هم بوده و FATFی هم هست که مانع رسیدنش به ما شده... در طرف دیگرش هم سخنگوی -به اصطلاح- دولت است که فرصت را غنیمت میشمرَد و پُشتبند آن، رسانههایی که به خط میشوند تا یک حرف را پررنگ کنند: «نپیوستن به FATF مانع خریدن واکسن است»...
🔸و این همه در حالی است که یک نفر از لیست بلندبالای مسئولین دقیقاً نمیگوید FATF چیست؟ ساز و کار پیوستن به آن چگونه است؟ چه ارتباطی بین پیوستن به آن و خرید واکسن وجود دارد؟ چه تعهداتی را به کشور تحمیل میکند و ...
🔹از مسئولین که انتظار نمیرود پاسخ چنین سؤالی را بدهند یا حتی بدانند! سؤال اساسی اما این است که واقعاً برای فهم مناسباتی مانند FATF، باید به مسئولینی رجوع کرد که به فاصلۀ یک روز، اظهار نظر مضحکشان، به سادگی، توسط شخصِ وزیر دولت، تکذیب میشود؟
🎬 @Mostazafin_TV
[Forwarded from ابتدا | نوشتههای روحالله رشیدی]
@ebteda_ir
🔺دربارهی تحجر، به بهانهی غیررسمی
مواجههی متحجرانه با امام(ره) و رهبر انقلاب، از موانع اصلی پویایی در جبههی انقلاب است.
یکی از نشانههای این تحجر، بیاعتنایی به فهم منطقِ اندیشهی امام و رهبری و توقف در تجلیلهای ظاهری از ایشان است.
فهم منطقِ اندیشهی رهبری در حوزههای فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی، افراد را از گرفتار شدن در دام جمود و رکود و انفعال در امان نگه میدارد و نمیگذارد سیاهیلشگرِ قبایل سیاسی و عملهی واپسگرایان شوند.
این منطق چیست که اینقدر مهم است؟ شاید برخی عناصرِ این منطق، از این قرار باشد:
- فهمِ فرهنگی
- ارزشِ گفتگو
- وسعت نظر
- سعهی صدر
- قدرِ هنر و هنرمند
- ارزشِ دانش
و...
نتیجهی انتشارِ محصولاتی مانند #غیر_رسمی، باید اصلاحِ فهمِ متحجرانه از منظومهی نظری و عملی رهبری باشد. اما اغلب واکنشهای پس از انتشار مستند، همچنان مبتنی بر تمجید از فضائل رهبریست تا فهم منطقِ مواضع رهبری. و این وضعیت، مطلوبِ جریان قدرتمندِ تحجر است.
اقرار به فضیلتهای دیرین و مشهود رهبری و امتناع از همراهی با منطق اندیشهی ایشان، تداوم و تقویت رویکرد متحجرانه است.
مسئله این نیست که عدهای، با فضائل فردی و اجتماعی رهبر انقلاب آشنا نیستند؛ مسئله این است که منصوبان و منسوبان انقلاب، حلول این فضیلتها در خود را، تکلیف نمیدانند و ترجیح میدهند به تمجید از رهبری، بسنده کنند.