فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۴۰ تن طلای کشور با تصمیم دولت بر باد رفت!
🔹 بانک مرکزی در سال ۹۷ همزمان با اوج التهابات بازار سکه و ارز اقدام به پیشفروش سکه کرد که نتیجه آن حرص بیشتر دلالان برای دریافت سکه و افزایش قیمتها بود و بدین ترتیب ۴۰ تن طلا از ذخایر بانک مرکزی روانه جیب دلالان شد و قیمت سکه افزایش یافت.
🔸آیا زمان محاکمه مسببان اصلی چنین جنایتی فرا نرسیده است؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ #حقوق_نجومی و آه و فغان مردم از این تبعیض وحشتناک
📌لیست سیاه حقوق مدیران و اعضای هیات مدیره #صندوق_بازنشستگی کشوری را ببینید. ارقام وحشتناکی از حقوقهای چند ده میلیونی تا نمکی باشد بر زخم کارگران و بازنشستگانی که با حقوق ۱.۵ و ۲ میلیون تومانی زندگی میکنند. نهادهای نظارتی دولتی، مجلس و قوه قضائیه چه پاسخی دارند؟
◀️ ولی آذروش؛ مدیر عامل سابق و نایب رئیس هیئت مدیره:
حقوق ماهانه: بیش از ۵۳ میلیون تومان
مجموع حقوق و مزایا در سال ۹۷: ۶۴۷ میلیون تومان
◀️ علیمحمد علیخان زاده؛ رئیس هیئت مدیره:
حقوق ماهانه: بیش از ۴۴ میلیون تومان
مجموع حقوق و مزایا در سال ۹۷: ۵۳۵ میلیون تومان
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به اسم خصوصیسازی، #اختصاصیسازی کردند
📌 شهریار #زرشناس از شیوههای گسترش سرمایهداری در ایران میگوید
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
🎥 به اسم خصوصیسازی، #اختصاصیسازی کردند 📌 شهریار #زرشناس از شیوههای گسترش سرمایهداری در ایران می
⭕️ سه دهه مسابقه «تاجرمدیران» برای تسخیر اقتصاد
#محمدجواد_اخوان
🔹دهه دوم عمر انقلاباسلامی، اولین مقطع بروز تغییرات در رویکردهای عمومی مسئولان و مدیران جامعه بود. از جمله مهمترین نشانههای این تغییر، بروز خوی #اشرافیگری و مسابقه #ثروتاندوزی در میان دولتمردان بود. با آنکه ۱۰ سال پیش از آن با پیروزی انقلاب، اشرافیت طاغوتی کنار زدهشده بود و طبقه جدید مدیران انقلابی، روش ساده زیستی و مردمی بودن را در سبک زندگی شخصی و اداری در پیش گرفتند.
🔸در دورهای که به #سازندگی معروف شد، رسوخ تجملگرایی از عالیترین مقام دولت آغاز شد و مردم و مسئولان از رئیسجمهور وقت، توصیه به #مانور_تجمل شنیدند. سوت مسابقه ثروتاندوزی و راحتطلبی میان مدیران دولتی و خانوادههای آنها به صدا درآمد و شاهد جلوههای جدیدی از «تاجرمدیر» و «آقازاده»ها در فضای مدیریتی سیاسی کشور شدیم.
🔹فرصتهایی که در اختیار مدیران و آقازادههایشان از لحاظ دسترسی به اطلاعات سودآور و نیز اختیارات تصمیمگیری و تصمیمسازی سودساز وجود داشت عملاً میدانی #نابرابر برای آنها ایجاد کرد که بتوانند در رقابت با بخش خصوصی واقعی و اصحاب کسبوکار با شتابی خیرهکننده حرکت کنند.
🔸هرچند مسابقه کسب ثروت نجومی مسئولان پایان نیافت، اما با روی کار آمدن #دولت_یازدهم، موج دوم اشرافیگری دولتی ظهور یافت. تحت عنوان بهکارگیری مدیران توانمند و کاربلد و به عبارت دقیقتر «ژنرالها» طبقه «تاجرمدیران» بار دیگر بر کرسی قدرت رسیدند و هیچ ابایی از اذعان به داشتن ثروت ۱۰۰۰ میلیاردی و فراتر از آن نداشتند.
🔹اکنون شش سال از آغاز موج دوم اشرافیگری دولتی میگذرد. اگر در موج اول مدیران بهتدریج به ثروتاندوزی روی آوردند و رحل اقامت در منازل اعیاننشین و مجلل گزیدند، این بار طبقه تاجرمدیران اشرافی از ابتدا دارای ثروتهای صدها میلیاردی هستند، در منازل دهها میلیاردی در ولنجک، الهیه، زعفرانیه، فرمانیه، نیاوران و ... سکونت دارند، همزمان با تصدی وزارت و ریاست سازمان و ... مالک چندین شرکت خانوادگی به همراه فرزندان و همسران خود هستند و آنها را اداره میکنند و در بخشهای گوناگون واردات، ساختوساز، انحصارات و ... از جایگاه خوبی برخوردارند.
🔸ناگفته پیداست که نمیتوان از مدیری که خوشنشینی در خانه ۱۰۰ میلیاردی در ولنجک را برگزیده یا سرگرم دلمشغولیهای اقتصادی شخص خود و خانوادهاش است، انتظار داشت که درد حاشیهنشینان بیبضاعتی را بفهمد که کل امیدشان به یارانه ناچیز ماهانه است، یا حال زن سرپرست خانواری را درک کند که برای خرجی خود و فرزندانش، خود را به مشقت فراوان میاندازد، یا حس پدری را بفهمد که چند فرزند بیکار و فارغالتحصیل دانشگاه دارد یا مصائب مردم رنجدیده جنوب غرب کشور بر اثر ریزگردها را اندکی متوجه شود.
🔹اصل ۱۴۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید میکند «دارایی رهبر، رئیسجمهور، معاونان رئیسجمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی میشود که برخلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
🔸اینک صرف رسیدگی رئیس قوه قضائیه نمیتواند اقناعگر افکار عمومی باشد. بهنظر میرسد فضایی برای اطلاعرسانی شفاف در خصوص دارایی و سبک زندگی مسئولان و خانوادهشان شکل گیرد و به این منظور ضروری است سامانهای مشخص برای این منظور ایجاد و در دسترس #عموم_مردم قرار گیرد. از جمله اولین حقوق شهروندان آن است که حاکمان خود را دقیق و واقعی بشناسند.
📌 برشی از یادداشت #روزنامه_جوان با عنوان "رونمایی از ثروت مسئولان و آقازادهها (http://www.javann.ir/0041c8)"
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ #حقوق_نجومی و آه و فغان مردم از این تبعیض وحشتناک 📌لیست سیاه حقوق مدیران و اعضای هیات مدیره #ص
⭕️ کمک به فقرا راحتتر است یا مبارزه با تکاثر؟
#روحالله_رشیدی
🔹به طرز محسوسی، درخواست کمکهای مالی به نیتهای مختلف، در فضای مجازی زیاد شده. هر کدام از ما، هر روز با چند درخواست مشارکت در تأمین نیاز نیازمندان روبرو میشویم. اگرچه همۀ ما نوعاً واکنشهای همدلانهای به این درخواستها داریم و چنین کمکهایی را در شرایط وخیم اقتصادی امروز اجتنابناپذیر میدانیم، اما این دلیل نمیشود که در ریشهها و جوانب این پدیده تامل نکنیم.
🔸فضای غالب به ما میگوید «کاری به کار ریشههای فقر نداشته باش و فقط پول بده... فعلاً حل مشکل فقرا اولویت دارد... الان زمان فلسفهبافی نیست...»! اما سئوال اینجاست که این نحو مواجهه با فقر، تا کجا میتواند ادامه داشته باشد؟ و کمکهای مردمی برای تسکین آلام و تامین نیازهای نیازمندان، تا کی میتواند برقرار باشد؟
🔹باید توجه داشت که ما با یکی دیگر از نشانههای فراگیر شدن #رویکرد_خیریه_ای_به_فقر روبروییم و نخستین نتیجۀ سیطرۀ چنین رویکردی، #عادیسازی_فقر در جامعه است. این در حالیست که وجود فقر، لااقل در نگاه اسلامی، به هیچ وجه تحمل پذیر نیست. اینجا دیگر «کاد الفقر أن یکون الکفر» رنگ میبازد و همزیستی اجتنابناپذیر با این پدیدۀ ظالمانه، جا میافتد.
🔸دستگیری مردم از فقرا، هیچگاه تعطیلپذیر نیست، اما ما شاهد سوءاستفادۀ دولتها از این اصل اساسی و فرافکنی آنها در قبال تکلیف ساقطناشدنی #مبارزه_با_فقر هستیم.
🔹آنچه دارد نهادینه میشود «جانشینسازی خیریهها به جای دولت» است، اما چنین جانشینسازیای را به هیچوجه نمیتوان در جهت مردمیسازی امور جامعه تفسیر کرد. رویکرد خیریهای، پیش از آنکه مردمیسازی رفع فقر باشد، #دولتزدایی از این عرصه است.
🔸همزمان با اینکه دستبهجیب میشویم برای کمک به نیازمندان، باید در اندیشۀ فروپاشاندن مناسبات ظالمانۀ فقرآفرین نیز باشیم. همین امروز بود که فهرست وحشتناک نجومیبگیران صندوقهای بازنشستگی منتشر شد. رویکرد خیریهای، کاری به کار این ظلمها ندارد و فقط میگوید دستبهجیب شوید و اعانه بدهید. در رویکرد خیریهای، کمک به فقرا، بیدردسرتر از #مبارزه_با_تکاثر است.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نمیشود با زندگی در #شمال_شهر و #حقوق_نجومی ادعای نزدیکی به مردم را داشت
🎙 انتقاد مجری برنامه ثریا از مسئولان #مرفهی که ادعای نزدیکی به مردم را دارند:
🔹نزدیک شدن به مردم وقتی حاصل میشود که سبک زندگی مسئولین به مردم نزدیک شود
🔹نمیشود مسئولی در ولنجک و لواسان و فرمانیه زندگی کند، فرزندانش در کشورهای خارجی و بهترین مدارس غیرانتفاعی تحصیل کنند، حقوق ۲۳ میلیونی بگیرد و ادعای نزدیکی به مردم هم داشته باشد
🔹حقوق #کارگران را ۲۵۰ هزار تومان و حقوق #مدیران را بیش از ۳ میلیون افزایش دادند. این عدالت نیست
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نجومیبگیران آزاد، کارگران در بند! (۲)
🔹طبق قانون برنامه ششم، #دولت مکلف بوده در سال ۹۶ حقوق و مزایای تمام مسئولان را برای #مردم شفاف کند اما با گذشت ۲ سال هنوز خبری از راهاندازی #سامانه_شفافیت حقوق و مزایا نیست
🔸بدتر آنکه رسوایی اخیر مدیران صندوق بازنشستگی مبنی بر دریافت #حقوقهای_نجومی نشان میدهد همچنان نجومیبگیران در خفا با آزادی کامل مشغول به فعالیت هستند و عزمی از دولت، مجلس و قوه قضائیه برای برخورد با غارتگران بیتالمال دیده نمیشود.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تاریکخانهای به نام اموال مسئولان
🔹اخیرا حجتالاسلام #رئیسی پس از ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان اعلام کرد اولین شخصی است که به این قانون عمل خواهد کرد و اموال خود را علاوه بر رهبر انقلاب به اطلاع #عموم_مردم هم میرساند.
🔸اقدامی قابل تقدیر است که مدتها انتظار آن را میکشیدیم. هرچند اعلام عمومی لیست اموال طبق ماده ۸ این آییننامه، #محرمانه است و این خود میتواند بزرگترین نقص این قانون باشد اما حال که رئیس قوه قضائیه پیشقدم شکستن فضای تاریک و غیرشفاف اموال مسئولان شده لازم است سایر مسئولان مشمول این قانون اعم از روسای قوا و معاونین تا استانداران و وزیران و ... نیز اموال و داراییهای خود را به مردم اعلام کنند.
🔹 #نظارت_مردمی در این امر بزرگترین تضمین اجرای صحیح این قانون است که در صورت تحقق میتواند نوید بخش جامعهای عاری از مسئولان #رانتخوار و فاسد باشد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ قرارمان این نبود...
#وحید_اشتری
🔹سال ۶۷ که لایحه #مدارس_غیرانتفاعی طرح شد مهمترین توجیهشان این بود "میخواهیم بار را از روی دوش دولت برداریم، یک بخشی از جامعه رفاه بیشتری دارند و حاضرند پول آموزششان را خودشان بدهند."
🔸حالا در ۴۰ سالگی انقلاب، سرازیری #خصوصیسازی بلایی بر سر کشور آورد که کارمندهای معمولی و ضعیف جامعه هم مجبورند دو شیفت حتی بعد از ساعت اداری در اسنپ و تپسی کار کنند تا بچهشان را به غیرانتفاعی بفرستند.
🔹قرار سال ۶۷ این نبود که مردم به جایی برسند که خارج از غیر انتفاعی، دانشگاه و آینده و شغل و جایگاه اجتماعی و هیچ چیزی دیگری متصور نباشند. قرار نبود #آموزش_رایگان فقط یک بند خیالی در «قانون اساسی» بشود.
🔸حالا کلیت غیرانتفاعی یک طرف، #مدارس_خاص طرف دیگر. چه از جنس آکواریومهای مذهبی قبل و بعد انقلاب که دور از فضای جامعه، حجتیهایها ساختند چه از جنس آکواریومهای سیاسی مذهبی که بعد از جنگ راستها و چپها ساختند.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نسبت #مدارس_خصوصی در ایران از کشورهای مهد #لیبرالیسم هم بیشتر است!
🎙مهدی بهلولی؛ عضو کانون صنفی معلمان استان تهران:
🔹میزان بهرهمندی آموزش و پرورش از تولید ناخالص داخلی در کشورهای هم رده ایران مانند ترکیه بیش از ۳ درصد و در برخی دیگر از کشورها حتی به ۱۵ درصد هم میرسد اما این آمار در ایران حدودا ۱.۵ درصد است.
🔸مدافعان مدارس خصوصی استدلالشان این بود که درآمد این مدارس را خرج مدارس دولتی می کنیم اما شاهدیم که سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص ملی از ۳ درصد به ۲ - ۱.۵ درصد رسیده است
🔹در #آمریکا ۱۰ درصد مدارس خصوصی است که این نسبت سالهاست ثابت است اما در ایران ۱۲ درصد مدارس خصوصی است و به دنبال افزایش آن نیز هستند.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در زنوزق چه میگذرد؟
◀️ اخیرا روستای تاریخی #زنوزق از توابع شهرستان مرند استان آذربایجانشرقی هر روز شاهد تجمع و اعتراض اهالی روستا در اعتراض به شروع مجدد فعالیت یک #معدن سنگ در بالادست روستا است. بر همین اساس با یکی از افرادی که از ابتدا در جریان این اتفاق بود ارتباط گرفتیم تا از جزئیات آن مطلع شویم.
🎙 مصاحبه تلفنی مستضعفین تیوی با #علی_سلیمانیان؛ نویسنده و فعال اجتماعی:
🔹در سال ۸۵ جرقه اکتشاف یک معدن در این منطقه زده میشود که در نزدیکی آن #چشمهای قرار دارد که منبع تامین آب همه باغات و احشام این روستا است به گونهای که کل حیات این روستا به این چشمه وابسته است و طبق نظر کارشناسان، در صورت بهره برداری از معدن چشمه حتما خشک میشود
🔸نماینده مرند، بخشدار و برخی از مسئولان محلی اصرار دارند که از این معدن حتما بهرهبرداری شود
🔹کل اهالی روستا مخالف این اقدام هستند و با تجمع و نوشتن نامه و طومار هرکاری از دستشان برمیآمده انجام دادند اما تاکنون موفق به لغو پروانه معدن نشدهاند
🔸هم اکنون به دلیل #امنیتی شدن فضا فعالیت معدن متوقف شده اما پس از مدتی دوباره فعالیتشان شروع میشود
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سیاستهای اقتصادی دولت #روحانی حسرت خانهدار شدن را بر دل مردم نهاد
🎙کارشناس برنامه پایش:
🔹شاخص انتظار برای خانهدار شدن از ۲۵ سال به ۴۳ سال رسیده، یعنی یک خانواده با پس انداز یک سوم درآمد ماهیانه خود ۴۳ سال طول میکشد تا بتواند صاحب مسکن شود.
🔹تنها در فاصله زمانی ۱ سال، قیمت مسکن ۲ برابر و متوسط اجارهبهای سالانه ۱۳ میلیون تومان افزایش یافته اما حقوق کارگران تنها ۴۰۰ هزار تومان یعنی سالانه ۵ میلیون تومان!
🔹دولت برنامهریزی ندارد، وزیر سابق مسکن (#آخوندی) سیاستهای ضد تولیدی داشت و با نامهنگاری اجازه تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه را نداد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نسبت به فساد #درون قوه قضائیه سختگیری کنید
🎙 #رهبر_انقلاب در دیدار با رئیس و اعضای قوه قضائیه
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برخی خمینی را جوری معرفی میکنند که همه خوششان بیاید!
🎙 #رحیمپور_ازغدی:
🔹برخی گفتمان ساختارشکن امام را به گفتمانی #محافظهکار تبدیل کردند تا برایشان #تکلیفساز نباشد.
🔸امام را به گونهای معرفی کردند که خوب و بد، ظلم و عدل و حق و باطل بگویند خدا رحمتش کند.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ ۹ درصد خانوادههای ایرانی برای تحصیل فرزندانشان باید وسایل زندگی را بفروشند!
🔹این خبر را با حقوقهای ۴۰ - ۵۰ میلیونی #صندوق_بازنشستگی مقایسه کنید. چه فاصله جهنمی است بین خانوادههایی که در ابتداییترین نیازهای خود درماندهاند و آنان که حقوق ماهیانهشان ۳۵ برابر حقوق یک #کارگر است.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ ندای مظلومان، کسی را به درد نمیآورد؟! 🎬 @Mostazafin_TV
#یادداشت_ارسالی
⭕️ ندای مظلومان، کسی را به درد نمیآورد؟!
🔹۶۸۶۴ ساعت بیمهشان را رد نکردهاند، ۱۰ ماه است حقوقشان را هم قطع کردهاند. دقت کنید! از حقوقهای نجومی صحبت نمیکنیم؛ از حقوق ۱ میلیون تومانی، آن هم به ازای ۳۰۰ ساعت کار در ماه صحبت میکنیم! بیشتر شبیه کار در اردوگاه کار اجباری است تا بیمارستان اصلی یک شهر!
🔸در دو قدمیات فردی است که بیش از ۱۰ میلیون حقوق با بیمه و مزایا و متعلقات میگیرد، آن وقت چندرغاز هم کف دست تو نمیگذارند!
🔹اینها حال و روز وخیم کارکنان OT «اوتی» «بیمارستان شهید گنجی» #برازجان است. ندای مظلومیتشان را کسی پاسخ نداد که هیچ، تهدیدشان هم کردند!
🔸وقتی در سکوت مسلمانان، خلخال از پای زن یهودی درآوردند، امیرالمومنین(ع) گفت اگر مسلمانی در سوگ چنین حادثهای بمیرد رواست! حال نمیدانم این چه دردی است که ما را فرا گرفته؛ شاید هم بهتر است بگویم این چه بیدردی است که ما را گرفته. با شنیدن صدای ستمدیدهای ککمان هم نمیگزد! خر خودمان را میرانیم! گلیم خودمان را از آب بیرون میکشیم! کلاه خودمان را چسبیدهایم که آن را باد نبرد!
🔹کجایند آنهایی که همایش حجاب برگزار میکردند؟! کجایند آنهایی که شب و روز برای انتخابات در سرو کلهی هم میزدند؟! کجایند اصولگراها و اصلاحطلبها؟! کجایند آنهایی که مدعی کار برای امام زمان(عج) هستند؟! کجایند به اصطلاح نمایندگان ملت؟! کجایند امت حزبالله؟
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ نسبت به فساد #درون قوه قضائیه سختگیری کنید 🎙 #رهبر_انقلاب در دیدار با رئیس و اعضای قوه قضائیه
⭕️ ترّحم به #قاضی_فاسد، جفا به امّت اسلامی است
◀️ یادم مىآید که در اوایل دوران ریاست جمهورى، جمع آقایان شوراى عالى قضایى، پیش من تشریف آوردند... گفتم: آن قاضى را در همان شهرى که این تخلف را کرده، محاکمه کنید. اگر شلاق یا زندان و یا هر چیز دیگر است، در همانجا حکم را بر او اجرا کنید و بعد هم در همان شهر، او را دوباره بر مسند قضاوت بگذارید.
◀️ گفتند: این کار، تشکیلات قضایى را تضعیف مىکند. گفتم: به نظر من تقویت است؛ زیرا آن دادستان و یا حاکم شرعى که به خاطر تخلف، آنجا کتک را مىخورد، بعد که پشت آن مسند قضا نشست، خواهد گفت ببینید، مسألهى #قوه_قضاییه این است؛ من حتّى فاسد شدم، با من این کار را کردند. بنابراین، خودش دیگر اشتباه نخواهد کرد.
◀️ این، انتقام و نقمت الهى است. او دیگر جرأت نمىکند علىالظاهر تخلف نماید؛ مگر آدمهاى واقعاً مریض که تخلف مىکنند. با اعمال این قاطعیت، دیگران هم خواهند گفت که ببینید، قوّهى قضاییه این است و چنین متخلفانى را خودش مجازات مىکند.
◀️ نباید رحم کرد. ترحم در اینجا، واقعاً به معناى #جفاکارى بر این امت اسلامى است. به نظر من، روى #قضات_فاسد باید بیش از اندازهى مردم معمولى فشار آورد. جرم این افراد، به ملاک گناه در شب جمعه یا به ملاک گناه سادات یا به ملاک گناه شیعیان است که فرمودند: هر کدام از شما که گناه کنید، گناهتان دو برابر دیگران است؛ چون «شَین» براى ماست.
◀️ باید از این قاضى انتقام گرفت. البته، انتقام الهى مورد نظر است، نه انتقام شخصى. اگر چنین فردى تخلف کرد، اگر توصیه قبول نمود، اگر کارى که از معیارها خارج است، انجام داد، در هر شرایطى که هست، باید به مجازات برسد. به نظر من، اگر این کار نشود، دستگاه قضایى درست نخواهد شد.
📌 بیانات #رهبر_انقلاب در دیدار مسئولین قوه قضاییه (۱۳۶۸/۶/۲۰)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هرگز کاخی بنا نمیشود مگر آنکه در کنارش کوخی ویران شود
🔹در این ویدئو ببینید؛ ضربالاجل حجتالاسلام #مزارعی؛ رییس دادگستری کهگیلویه و بویر احمد به اهمال کاری و #تبعیض بانکها و سازمان امور مالیاتی است
🔸از فرار مالیاتی چند میلیاردی ادارات و سازمانها که بگذریم مزارعی میگوید خانواده باقری ۲۷۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردهاند و ۱۶۲ میلیارد از سرمایه بانک ملی در دست ۲ نفر است.
🔹یک طرف #کپرنشینانی میبینی که از عهده ابتداییترین نیازهایشان همچون خوراک و مسکن برنمیآیند و طرف دیگر همان #زالوصفتانی هستند که با چپاول بیتالمال در سایه بیخیالی و سستی دستگاههای نظارتی دولتی و قضائی، فقر و محرومیت را به هزاران نفر از مردم این استان تحمیل کردهاند.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ نماینده ولی فقیه، حامی محرومان یا وکیل مدافع سرمایهداران فاسد؟
📄 نامهی درخواست حجت الاسلام ملک حسینی نماینده ولی فقیه درکهگیلویه و بویراحمد از علی لاریجانی مبنی بر رسیدگی مجدد به پرونده مفسد اقتصادی ۴۰۰ میلیارد تومانی و دستور صادق لاریجانی رئیس وقت قوه قضائیه برای توقف اجرای حکم
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ نماینده ولی فقیه، حامی محرومان یا وکیل مدافع سرمایهداران فاسد؟
🔹اواسط سال ۱۳۹۷ دو پرونده قضایی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبرساز شد که موجب خوشحالی مردم این استان محروم گردید.
🔸اول پرونده یک #ابربدهکار_بانکی با ۴۰۰ میلیارد بدهی مالیاتی و بانکی بود که علاوه بر این مورد، به جرم جعل اسناد و تصرف غیر قانونی کارخانه قند یاسوج نیز بازداشت و به دادگاه احضار شد. دوم، پرونده دو تن از مدیران متخلف این استان بود که به انفصال از خدمات دولتی و شلاق محکوم شدند.
🔹اما حالا با گذشت چند ماه و طولانی شدن رَوند قضایی، مشخص شده که از همان ابتدای طرح این دو پرونده، حجت الاسلام #ملکحسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق نامه نگاری با #علی_لاریجانی به دنبال تبرئه کردن این متهمین بوده است.
🔸جالب این که علی لاریجانی هم این نامه را برای #صادق_لاریجانی که رئیس وقت قوه قضائیه بود پاراف کرده و درخواست ترتیب اثر به این درخواست غیرقانونی میکند. جالبتر این که در پرونده دوم، آملی لاریجانی رئیس وقت قوه قضائیه با درخواست نماینده ولی فقیه مذکور دستور «توقف اجرای حکم» مفسدین را صادر میکند.
🔹در حالی که انتظار می رود نماینده ولی فقیه حامی مردم مستضعف این استان محروم باشد، این سوال پیش می آید که ایشان با چه دلیل و هدفی قصد بر تبرئه نمودن این متهمان را داشته است؟ و اگر به روند برگزاری دادگاه اعتراضی داشته چرا به جای مطرح کردن با رئیس دستگاه قضایی استان و پیگیری آشکار این اعتراض، اقدام به نامه نگاری پنهانی با آقایان لاریجانی نمودهاند؟
💢امام خمینی:
من میل ندارم که تهمتی که سالها است به روحانیون میزنند و میزدند که اینان طرفدار زمینخواران و #سرمایهداران بزرگ هستند و با طرفداری خود موجب #ظلم به مردم #مستمند میشوند، شاهد پیدا کند و به ما بچسبانند! (صحیفه نور، جلد ۱۵ - صفحه ۳۱۲)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی مردم قربانی #انحصار خودروسازان میشوند
🔹چرا در حالی که صنعتگرانی داریم که به اروپا و برخی خودروسازان مطرح دنیا از جمله #فیات ایتالیا صادرات دارند، کیفیت خودروهای داخلی تا این حد ضعیف است؟
📌 علی #علیلو، نماینده سابق مجلس و رئیس کمیته تحقیق و تفحص از خودروسازان:
💬 یکی از تولیدکنندگان صنعتی در نامهای به وزیر صنعت گفت اگر وزارت صنعت حمایت کند ما حاضریم هرکدام از خودروهایی که ادعا میشود زیانده هستند را با ۱۰-۱۵ درصد افزایش کیفیت و ۱۰-۱۵ درصد کاهش قیمت عرضه کنیم.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ به این عدالتخواهی دلخوش نباشیم!
رشته توییتی از #میثم_رمضانعلی
🔸#عدالت_خواهی، به مبارزه با مفاسد اقتصادی و #رانتهای_خرد، تقلیل پیدا کرده است. همین مبارزهی با فساد هم، چون دیگر یکی دو تا نیست، عملاً دلخوشکنکیست برای بقا، برای زنده ماندن، برای حیات بدنهای که هنوز آرزوی تحقق آرمان عدالت، در تمامِ شئون آن را دارند.
🔹وگرنه چه کسیست که نداند، قوارهی فسادهای اصلی، نه در حد این مثلاً دانهدرشتها، که فراتر است. در جایگاههایی که بازار را بالا و پایین میکنند. در همین بانکهایِ مثلا خصوصی که خلق پول میکنند و هم از آخور گرانیها میخورند و هم از توبرهی سلطه و اعتبارشان در اقتصاد.
🔸در پیوندِ رسمیشدهی بخش مثلاً خصوصی با دولت و #کارتل_های_بزرگ_اقتصادی، که حاکمیتی هستند. در گرهها و نقطههایی که اصلاً دست من و شما نیست. بحثهای اساسی عملاً در سوژههای روزمره گم میشوند. منفعتهای اقتصادی با ادبیات و صورتبندیِ ایدئولوژیک، سیاسی و اجتماعی، پنهان میشوند.
🔹تصمیمهای کلان مدیریتی، به نابودی مردمی میانجامد که راه اعمال نظرشان، #صرفا_در_انتخابات محدود شده است. ساختارهای اساسی برای تغییر و تحویل و نظارت، مثل مجلس، در چنبرهی #منافع_اقتصادی_قبیلهها، قرار میگیرد. بیسوادی و عدم اشراف نمایندگان، خوشبینانهترین تحلیل است.
🔸رسانهها، در اتصال با قدرت شکل گرفته و میگیرند. اتاق بازرگانی و کارتلهای اقتصادی مثلاً خصوصی، رسانههای خود را دارند و ادبیاتِ شبهعلمی، تریبونهایشان را به سمت تغییر تصمیمهای مدیریتی کلان، به نفع اصحاب تجارت و پول، میل میدهد.
جالب اینکه کسانی مدیر هستند، که خود منتفعاند.
🔹نه عدالت این چیزهاییست که به صورت روزمره «مصرف» میشوند و نه سطح فساد، در همین سطوحِ جرمانگاریشده، قرار دارد. بله، ما مجبوریم تمرین کنیم و گرم کنیم برای روزی که بشود، قدمهای بزرگتری برداشت؛ اما باید متوجه باشیم که این، چیزی خیلی خیلی کوچک و کم، به نسبت آن اتفاقِ اساسی است.
🎬 @Mostazafin_TV