7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گرانی؛ هدیۀ بانکها به مردم
◀️ حجم بالای نقدینگی و سرعت زیادِ خلق پول یکی از پرتکرارترین عباراتی است که در پاسخ به علت تورم میشنویم. انگشت اشارۀ همه هم به سمت بانکهاست.
🔸 عمدۀ مشکلات کشور در ساختمانهای مجلل بانکهایی ایجاد میشود که به جای حمایت از تولید و کسب و کار، با ورود به کارهای اقتصادی و مالسازی و ... تیشه به ریشهی اقتصاد این کشور زدهاند.
🔺 بانک مرکزی هم که باید نسبت به عملکرد بانکها نظارت کند و از تخلفات آنها جلوگیری کند، عملاً کار خاصی انجام نمیدهد. در این ویدئو ببینید که بانکها چگونه به جای رونق اقتصادی، با افزایش نقدینگی اقتصاد ایران را فلج میکنند.
🔺 @ut_edalatkhahi
🎬 @Mostazafin_TV
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ به یاد برجام؛ تنها در ۸ دقیقه!
◀️ وقتی عدهی قابل توجهی از نمایندگان مجلس با سرعتی مافوق تصور و تنها در ۸ دقیقه، ابهام شورای نگهبان به مهمترین قسمتِ طرح راهبردی را پاسخ دادند! -که به نوعی یادآور تصویب ۲۰ دقیقهای برجام بود- برخی تعجب کردند که چطور ممکن است بدون اظهارنظر حتی یک مخالف و موافق، با این سرعت رأی گرفته شود و بیش از ۱۷۰ نماینده انقلابی بدون اعتراض خاصی به آن رأی مثبت دهند و خلاص.
🔸 ریشهی این نوع مواجهه با مسائل را نباید در امروزِ این مجلس، که باید در سالهای گذشته، و در نگاه و منطق حاکم بر اذهان این نمایندگان خصوصاً رئیس فعلی مجلس، جستجو کرد.
🔹 منطق اینها همان منطق تکنوکراتی و محافظهکارانه است که در کنار منطق لیبرالها، برجام را به وجود آورد. این همان نگاهی است که منطقهگرایی را جایگزین به وجود آوردن هستههای مقاومت در تمام دنیا، برای نابودی نظام سلطه، کرد. این همان نگاهی است که عدالت را نه اولویت اول، که اولویت دست چندم هم فرض نمیکند.
🔺 با وجود این منطق، به وجود آمدن این نوع اتفاقات نه تنها چیز عجیبی نیست که باید منتظر تکرارشان نیز بود.
#مجلس_انقلابی
#چهارشنبه_سیاه
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خوزستانِ تشنه، غرق در آب باران!
◀️ چند ماه پیش بود که خبر اعتراض مردم غیزانیهی خوزستان بابت بیآبی و برخورد خشن نیروی انتظامی احساسات بسیاری از مردم را جریحهدار کرد. حالا باید هر چند روز یکبار خبر سیل در شهرهای مختلف این استان را بشنویم.
🔸 با وجود چنین تناقضاتی چطور میتوان قبول کرد که بیآبیِ خوزستان در تابستان و سیلهای خانهخرابکُنَش در زمستان، بلایی طبیعی باشد؟ بنظر میرسد خوزستان بیش از آنکه دچار بلایای طبیعی باشد، دچار بلای مدیریتی است.
🔺 انتقادات به مدیران دولتی در خوزستان که نتوانست کاری را از پیش ببرد. امیدواریم وعدههای مسئولان قضایی و بازرسی عملی شود و برخورد با مدیران متخلف، مشکلاتِ تکراریِ مردم خوزستان را حل کند.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ اعدامِ نصیحت
🖊 حجتالاسلام #محسن_قنبریان :
◀️ آقای #امجد سال ۹۱ با زیر سؤال بردن فتوای ارتداد شاهین نجفی بخاطر توهین به ائمه اطهار(ع) و جاهلانه خواندن آن، مراجع را نصیحت کرد! امام خمینی را هم در درجۀ میرزای شیرازی ندید و فتوای ایشان درباره #سلمان_رشدی را هم اشتباه خواند!
🔸 اینبار هم بهانۀ نصیحتش را اعدام روحالله زم قرار داده، او را شهید خوانده و رهبر انقلاب را دعوت به توبه کرده است. بیخیال برخی الفاظ، این گریزها برای نصیحت، نشان میدهد ایشان واعظ حکیمی هم نیست!
🔺 پیامبر(ص) از اصحابش موعظه میخواست. مراجع و رهبر انقلاب و روحانیت هم بینیاز نیستند؛ اما شهید خواندن زم و مستکبر خواندن رهبری و زیر سؤال بردن آیتالله سیستانی دربارۀ زم، «النصیحة لأئمة المسلمین» را اعدام میکند.
🔺 @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_TV
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ به شما ربطی ندارد، دخالت نکنید!
➖ پاسخ #حسین_فریدون خطاب به معاون حقوقی ریاست جمهوری که میخواست برجام را به لحاظ حقوقی بررسی کند!
🎙 #امین_زاده، معاون حقوقی روحانی در زمان تصویب برجام:
💬 در برجام هیچ مشاورهای بعنوان معاون حقوقی رئیس جمهور و استاد حقوق بینالملل از من نگرفتند.
💬 سال ۹۴ برای بررسی حقوقی برجام جلساتی را با حضور حقوقدانان برگزار کردم و برادر رئیس جمهور (حسین فریدون) گفت به شما چه ربطی دارد و دخالت نکنید.
🔺 @bisimchimedia
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ حفظ نظام مهم است اما حفظ مکتب مهمتر!
🖊 #داوود_مدرسیان:
◀️ از اواخر صفویه تا قبل از انقلاب ۵۷، ترویج دین فردی و بیتفاوت نسبت به اجتماع در حوزهها و مراکز دینی بیش از ترویج اسلامِ سیاسی بود. دینی که صرفاً رعایت ظواهر و اعمال فردی برایش مهم بود و نسبت به مدیریت جامعه، مبارزه با ظلم، سلوک اجتماعی و امر و نهی اصحاب قدرت و ثروت بیتفاوت بود. هنر امام بزرگوار (ره) این بود که توانست با حلقۀ یاران و شاگردان جوان خود همچون آقایان #بهشتی، #طالقانی، #خامنهای، #مطهری، #باهنر، #مفتح، #هاشمی و سایرین، #اسلام_ناب را در مقابل اسلام بی تفاوت به حقوق مردم(#اسلام_آمریکایی) عَلَم کند.
🔸 در حالیکه جوانان و دانشگاهیان، اسلام را مکتب مبارزه با ظلم نمیدیدند و به مارکسیسم می پیوستند یاران امام، در اقصا نقاط کشور به بازتعریف مفاهیم و معارف اسلام پرداختند. آیت الله خامنهای در مسجد امام حسن(علیه السلام) مشهد جلسات مهم «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» را برگزار کردند تا معارف اسلام ناب را بازتعریف کنند معارفی که اسلام را به عنوان یک مکتب مبارزه اجتماعی معرفی میکرد. شهیدان بهشتی و مطهری و مفتح و باهنر هر کدام به یک شکل.
🔹 نهضت امام خمینی(ره) و حواریون ایشان به «انقلاب اسلامی ۵۷» منجر شد. انقلاب اسلامیای که آرمانهایی داشت من جمله: اعتلای توحید، عدالت، مبارزه با تبعیض و فساد، ساده زیستی مدیران، مبارزه با استکبار، سبک زندگی اسلامی و غیره. از دل انقلاب اسلامی، «نظام جمهوری اسلامی» بیرون آمد که بنا شد این نظام، ساختار و وسیلهای باشد برای رسیدن به اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی.
🔸 حضرت آیت الله خامنهای در ۱۳۶۸/۰۴/۱۹ در اوایل رهبری خویش میفرماید: «خدا نکند سرنوشت کشور ما به آنجا برسد که جمهورى اسلامى از انقلاب جدا بشود و آرمان برایش مطرح نباشد». ایشان در سال های گذشته میفرماید: «دشمنان به این نتیجه رسیده اند که انقلاب را از محتوای خود، از مضمون اسلامی و دینی خود، از روح انقلابی خود تهی کنند و جدا کنند... جمهوری اسلامی، اسمش جمهوری اسلامی باشد، اسمش نظام انقلابی باشد، اما از محتوای اسلام، از محتوای انقلاب در آن خبری نباشد.(۱۳۸۷/۱۱/۲۸) حتی «از اینکه یک عمامهبهسری در رأس جمهوری اسلامی باشد هم [باکی ندارند].» (۱۳۹۴/۱۱/۱۹)
🔹 از این نکات متوجه میشویم که باطن و محتوا بسیار مهمتر از پوسته و ظاهر و ساختار است. بلی؛ برای رسیدن به اهداف و آرمانها باید با این نظام و ساختار جلو برویم و این ساختار را حفظ کنیم اما باید بدانیم این ساختار و این مسئولین وحی منزل نبوده و به اصلاح دائمی نیاز دارند. ما باید کژیها را راست و کج دستها را قطع یَد کنیم.
🔸 جمهوری اسلامی با انقلاب اسلامی متفاوت است. اگر تفاوت نداشته چرا رهبر انقلاب دعا می کند که هیچ روزی جمهوری اسلامی مقابل انقلاب اسلامی قرار نگیرد! دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال فروپاشی این ساختار و یا خالی کردن آن از محتوا هستند؛ در داخل هم برخی با محافظه کاری و برخی با شیادی بدنبال تهی کردن جمهوری اسلامی از آرمانهای انقلابی و مکتبی هستند؛ باید با هر دو مبارزه کرد.
🔹 #امام_خمینی حفظ مکتب و آرمانها را مهمتر از حفظ ساختار و نظم میدانستند: «ما و شما دو مسئولیت داریم؛ یک مسئولیت کوچک و یک مسئولیت بزرگ. مسئولیت کوچک حفظ کشور، حفظ نظام و پیشبرد و رعایت جهات نظمی و تربیتی افراد [است] که این مهم است، لکن کوچکتر از آن دومی است. دوم، حفظ مکتب و چهرۀ اسلام.» (صحیفه امام، ج۱۰، ص۱۰۶)
🔸 امام عزیز ما فرمود: «اگر اسلام عزیز و جمهوری اسلامی نوپا به انحراف کشیده شود و سیلی بخورد و به شکست منتهی شود، خدای نخواسته اسلام برای قرنها به طاق نسیان سپرده میشود». منظور امام از اسلام، کدام اسلام است؟ اسلام فردی و بی تفاوت به حقوق مردم؟ معلوم است که منظور امام آن اسلامی است که قبل از انقلاب بازتعریف شده؛ آن اسلامی است که ادعای مدیریت جامعه را دارد؛ آن اسلامی است که مدعی مکتب مبارزه اجتماعی است نه اسلام فردی و بی تفاوت به جامعه و ظلم ظالمان و مظلومیت مستضعفان!
🔹 عزیزانی که دغدغه نظام و حفظ نظام را دارند ولی چشم خود را بر کژی ها، انحرافات، ظلم و تعدی به حقوق مردم بستهاند و توجیه میکنند و هر نقدی به ساختار جمهوری اسلامی را بر نمیتابند اینها در شکست اسلام سهم دارند!
🔸 ما باید بدانیم هم «اسلام سیاسی» برای ادامه حیات به ساختار جمهوری اسلامی نیازمند است هم جمهوری اسلامی باید روز بروز ترمیم و اصلاح شود تا ظرفیت تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی را داشته باشد.
🎬 @Mostazafin_TV
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جانِ مردمِ تهران با ارزشتر بود؟
◀️ چند روز پیش که شایعۀ وجود تمساح در دریاچۀ چیتگر تهران پخش شد، بلافاصله دریاچه را تعطیل کردند، شهرداری وعدۀ اسکن کردنِ کل آب دریاچه را داد و به وسیلۀ پهباد، دریاچه را هم رصد کردند.
🔸 در سیستان و بلوچستان اما وضعیت بسیار متفاوت است. بسیاری از مردم آب آشامیدنیشان را از برکههایی تهیه میکنند که محل زندگیِ تمساحهاست. به گفتۀ سازمان محیط زیست ۳۰۰-۴۰۰ تمساح در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد ولی امکانات کافی برای نگهداریِ همۀ آنها موجود نیست.
🔺 با کدام توجیه باید شاهد چنین تبعیضهایی میان مردم پایتخت و مردم سیستان و بلوچستان باشیم؟ این تبعیضِ غیرقانونی و ظالمانه نتیجۀ نگاهِ مرکزگرایانه است که با گذشت ۴ دهه از انقلاب اسلامی همچنان مردمِ دور از مرکز از اساسیترین حقوق خود هم محرومند.
🔺 @TasnimNews
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ ما را به خیرِ تو امید نیست؛ شر مرسان
◀️ مجلس دهم قانونی تصویب کرده بود که بازرگانی، ثبت سفارش و ترخیص و تنظیم بازار را بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته بود. اما در جلسه سران قوا تصمیم گرفته شد این اختیارات دوباره به وزارت «صمت»بازگردانده شود.
🔸 این تصمیم مشکلات زیادی از جمله موازی کاری بین این دو وزارتخانه که نتیجه آن افزایش قیمت مرغ است را به وجود آورده است. ۵۰ نماینده در تذکری به رئیس جمهور خواستار بازگشت دولت به مصوبه مجلس شدند.
🔹 این جملات را #محمودزاده، عضو هیئت رئیسهی کمیسیون کشاورزی مجلس، گفته است. شورای سران که با هدف مقابله با تحریمها و حل مشکلات اقتصادیِ مردم ایجاد شده بود حالا مصوباتش باعث موازیکاری و گرانی شده است.
🔺 در شرایطی که باید همۀ ساختارهای نظام به صورت یکپارچه در جهت رفع مشکلات مردم و مقابله با تحریم فعالیت کنند، شاهد چنین ناهماهنگیهای مضحکی هستیم. شورای هماهنگی وظیفهاش هماهنگ کردن دستگاههاست یا ناهماهنگ کردن آنها؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ تحریف در روز روشن
🖊 #محمدصادق_شهبازی :
◀️ قبلالتحریر: همیشه در دورهها و کلاسهای روزنامه نگاری و خبرنگاری به بچهها تاکید دو قبضه میکنم ولو آنکه سوژه و رخداد در جایگاهی است، خلاف دیدگاه و مواضع شما اما آنگاه که در مقام «اطلاعرسانی» قرار گرفتهاید هیچگاه و هیچگاه و هیچگاه با تحریف رویداد، مخاطب را فریب ندهید. بگذارید مخاطب به شما اعتماد داشته باشد و بداند روایت شما از رخداد، روایتی صادقانه است ولو آنکه نگاه و موضع شما را قبول نداشته باشد.
🔸 حینالتحریر: حکایت دیدار اخیر سیدناالقائد است و موضع هماهنگ و غیرصادقانهٔ رسانههایی که صفحه اولشان را اینجا میبینید. در جلسهای، سخنی گفته شده که تنه به تنه کنایه میزند و در بافت و کلیت اصلیاش، معنایی دارد درست عکس این معنایی که با چنین «#تیتر_یک»هایی به ذهن مخاطب متبادر میشود. ما در ژورنالیسم به چنین کاری میگوییم تحریف. تحریف همان دروغِ شیک است. یعنی سوژه عین چنین جملهای را بر زبان رانده. جملهای که در کانتکست اصلی رویداد، معنای دیگری دارد. رسانه اما آن جمله را با عین همان کلمات در میزانسنی به مخاطب عرضه میکند که به «مراد» خود نائل آید.
🔹 بعدالتحریر: این تحریف هماهنگ و غلیظ رسانهای که حتی رسانه متبوع #محمد_قوچانی هم تن به آن داده در کنار «اظهارات چند روز قبلِ به ضرس قاطعِ آقای رئیسجمهور برای رئیسجمهور هنوز از راه نیامدهٔ ایالات متحده» و البته رفت و آمدها و سُکسُکهای این روزهای وزارت خارجهایها به #عمان در نگاه من یک معنا دارد؛ حضرات حتی مذاکراتشان را هم انجام دادهاند و فقط منتظرند جناب #بایدن محلّف شود که با دستهگل و شیرینی، پشت در #کاخ_سفید زنگ خانه جنابشان را بزنند. اینها در کنار بعضی قرائن دیگر که سخن گفتن ازشان در این مقال نمیگنجد یعنی «احتمالا» هفت هشت ماه عجیبی را پیش رو خواهیم داشت با حوادثی عجیبتر.
🎬 @Mostazafin_TV
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ «خنثیسازی یا رفع تحریمها»؛ کدامیک خیالبافی است؟
◀️ «خنثیسازی و بیاثر کردن تحریمها» را بارها و بارها از زبان رهبر انقلاب شنیدهایم. اما در عمل، امکانِ خنثی سازی تحریمها وجود دارد؟ آیا تجربهی موفقی در این باره داشتهایم؟
🔸 یکی از تجربههای موفق در این زمینه، مربوط به سالهای ۹۰-۹۱ است؛ زمانی که آمریکا تحریمِ فروش بنزین را به صورت تهدید مطرح کرد و با توجه به نیاز چند میلیون لیتری به واردات بنزین در هر روز، میتوانست شرایط سختی برای کشور رقم بخورد؛ اما با خودکفایی در تولید بنزین عملاً این اهرم فشار برای همیشه از دست دشمن خارج شد.
🔹 علاوه بر این، راههای دیگری هم برای خنثی کردن تحریمها وجود دارد. راههایی که شاید آسان نباشند، اما در صورت عملی شدن مشکلاتِ ناشی از تحریم را برای همیشه برطرف خواهند کرد. بخشی از این راهکارها را در این ویدئو ببینید.
🔺 بهتر نیست مسئولان کشور بهجای امید بستن به «رفع تحریمها» که در اختیار و ارادۀ دشمن است و با یک امضا رفع یا وضع میشود، به «خنثیسازی تحریمها» امید ببندند و برای آن تلاش کنند؟
🎬 @Mostazafin_TV
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اگر انقلاب اسلامی شکست بخورد...
➖ بررسی و بازخوانی الهیات انقلاب اسلامی/ جلسه (۱)
◀️ برخی شدیداً تلاش میکنند انقلاب اسلامی را صرفاً یک پدیده بدانند؛ پدیدهای که در ۲۲ بهمن ۵۷ رقم خورد و به پایان رسید. ایدئولوگهای انقلاب اسلامی، اما انقلاب را فراتر از یک پدیده، که به عنوان روح جمهوری اسلامی میدانند. روحی که اگر کمرنگ شود یا از بین رود، از جمهوری اسلامی، بیش از لفظ چیز دیگری، باقی نخواهد ماند.
🔸 فارغ از هیاهوی اخبار و بازیهای سیاسی، امروز اما بیش از همیشه، ضرورت بازخوانی الهیات انقلاب اسلامی، برای صیانت از این انقلاب، احساس میشود.
🔺 حجه الاسلام #محسن_قنبریان، در کاری زیبا، به صورت مختصر و مفید، در سلسله جلساتی، این الهیات را از زبان متفکرین انقلاب شرح داده است. در اولین جلسه به "رابطهی بین جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی"، و اینکه "چگونه انقلاب اسلامی شکست میخورد" پرداخته شده.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چگونه از تحریمهای آمریکا بیشترین ضربه را بخوریم؟!
◀️ این روزها که با درخواست روحانی و تأیید رهبری، مهلت بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام تمدید شده است، شنیدن این توضیحات دربارۀ پیشینه و اهداف تشکیل FATF و همچنین چراییِ تهدید بودن آن برای کشور خالی از لطف نیست.
🎙 #مسعود_براتی، کارشناس مسائل تحریم :
💬 دیوید کوهن که یکی از معماران تحریمهای ایران است، گفته است میزان موفقیت ما در اعمال تحریمها بستگی عمیق دارد به میزان شفافیت در روابط بانکی. FATF در سطح کلان برای ما یک تهدید است اما در سطح خرد قضیه تفکیک میشود که کدام توصیه مفید و کدامیک خطرناک است.
💬 نهاد #FATF یک نهاد بینالدولی است یعنی نهاد بینالمللی نیست که بر اساس اصول حاکم بر سازمان ملل شکل گرفته باشد. لذا تمام ۱۹۶ کشوری که الآن بحثشان مطرح است عضو FATF محسوب نمیشوند.
📎 مشاهده صوت کامل مناظره (https://t.me/MTV_Links/779)
🎬 @Mostazafin_TV