دانستن حق مردم میدانیم
باورتان میشود در دولت احمدی نژاد سردمدار اصلاحات ایوان اجازه نداد کمربندی شهرستان ایوان با ۱۸ میلیارد تومان به بهرهبرداری برسد و الان با برآورد ۵۰۰ میلیارد تومانی به بهرهبرداری نخواهد رسید
این سردمدار منافع خویش بر منافع عمومی شهرستان ترجیح داد و اخیرا درستاد پزشکیان حضوری موثر و چشمگیر داشت.
ما میدانیم شما هم بدانید /سایه
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
⭕️شورای امنیت ملی آمریکا:
🔹آمادۀ مذاکرات هستهای با دولت جدید ایران نیستیم
🔹آمریکا دیگر قصدی برای ادامه مذاکره با تهران ندارد
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
#فوری
شنیدهها حکایت از آن دارد که بزودی آیت الله جنتی از شورای نگهبان خواهد رفت و آیت الله مدرسی یزدی جانشین ایشان خواهد شد
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
🔴 خبر جدید قوه قضائیه درباره وحيد اشتری، صبا آذرپیک و یاشار سلطانی
▫️اخیرا در مورد ۳ فعال توییتری به نامهای صبا آذرپیک، یاشار سلطانی و وحید اشتری به حکم قطعی آنها اجرا شده است، نامهای خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشته شده است که موارد مطرح شده در آن درست نیست.
▫️برخی انتظار دارند به اسم افشاگری هر کاری انجام دهند و قانون در برابر آنها بیاعتبار باشد.
▫️قوه قضاییه از افشاگری فساد با سازوکار قانونی حمایت میکند، البته افشاگری با دروغپراکنی و اتهامزنیِ بدون سند تفاوت دارد.
▫️محکومان دارای حکم قطعی هستند و از ارفاقات قانونی بهرهمند شدند.
▫️ادعای بارداری یکی از محکومان کذب است./میزان
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
🛑 هرکس بیشتر برای آمدن پزشکیان کار کرده، صریح تر نقد کند
🚩روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔺بر خلافِ برخیها که اگر دولت از جناح شان باشد یک دفعه قدسی میشود و اگر از جناح مقابل باشد واجبالتخریب، ما دولت را مقدس نمیدانیم.
🔺هالهای از قداست بر رئیس جمهورمان نمیپوشانیم. او را فرانقد نمیدانیم بلکه برای انتقاد از او قلم هامان را هم تیز میکنیم. خود را موظف میدانیم آینه باشیم تا خود را با همه نقص و ضعف و قوتهایش در کلمات ما ببیند.
🔺برخی هواداران رئیسجمهور منتخب همان روز اعلام نتایج به صراحت نوشتند که بعد از این "موی دماغ" دولت خواهند بود. گفتند خداحافظ آقای پزشکیان و سلام آقای رئیس جمهور. نه به تملق که به هشدار.
🔺هرکس برای پیروزی پزشکیان بیشتر تلاش کرده است در نقد باید زبانی و قلمی تندتر داشته باشد. این بهترین نوع یاری دولت چهاردهم است.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام نظامی به قمر منیر بنی هاشم
#محرم
#محرم_۱۴۰۳
#خادمان_امین
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با تلاش نیروهای مردمی و امدادرسان، آتشسوزی جنگلهای زرانگوش بدره مهار شد.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
اطلاعیه
به اطلاع شهروندان محترم شهر ایلام می رساند
بدلیل پاره ای تعمیرات شبکه توزیع آب . آب مناطق خیابان خرمشهر، بلوار اصناف، ۲۴ متری اشرفی اصفهانی، بلوار سیدالشهدا تا پایان تعمیرات(احتمالا تا عصر طول بکشد) با افت فشار مواجه خواهند شد؛ ضمن پوزش از شهروندان محترم، تلاش خواهیم کرد این تعمیرات در کوتاهترین زمان ممکن انجام پذیرد.
از صبر و شکیبایی تان سپاسگزاریم.
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
میدان و دیپلماسی یا میدان یا دیپلماسی
عرصه پس از انتخابات ریاست جمهوری دارای ابعاد مختلف بوده و یکی از ابعاد مهم آن تعیین وزرا، مسولان و مدیران قوه مجریه بوده و میباشد.
در چند دهه گذشته اکثرا" پس از مشخص شدن نفر اول قدرت اجرایی کشور یعنی رئیس جمهور ،افراد تکراری، فرصت طلب،متملق،دروغگو و عمدتا" فاسد به تعبیری منافقان انتخابات، اطراف رئیس جمهور حلقه زده و باعث حذف افراد شایسته،توانمند،متخصص و کار بلد بهنگام گزینش و انتخاب مدیران و مسولان توسط رییس جمهور می شوند.
گویا این دوره هم شاهد چنین وضعیتی هستیم.و افکار عمومی بشدت نگران حضور افراد تکراری، فرصت طلب وغیره در عرصه مدیریت کشور می باشند.
به نظر میرسد زمانیکه آحاد جامعه با رای خویش دنبال انتخاب فرد جدید، و خواهانتغيير و جابجایی قدرت برای بهبود شرایط داخلی و خارجی می شوند و افراد تازه نفس و توانمند در عرصه میدان موفقیت های شگفت انگیزی را کسب می کنند.مثل همین انتخابات ریاست جمهوری( کمتر کسی باور میکرد که دکتر پزشکیان تایید صلاحیت شود چه برسد که رئیس جمهور شود)
منطق ایجاب می کند به عرصه دیپلماسی و صاحبان کرسیهای مدیریت،وزارت وغیره هم باید مدیران و افراد تازه نفس و صاحبان اندیشه های جدید وارد شوند.
برخیها معتقدند که مثل عرصه جنگ پیاده نظامها و نظامیان باید بجنگد و سیاسیون و مدیران در موضوعات محتلف ریاست و مدیریت کنند.چون تخصص دارند و...
ظاهر قضیه درسته اما باید توجه کنیم عرصه سیاست با عرصه جنگبسیار متفاوت و قیاس مع الفارق بوده واشتباه محض است.که یکی دانسته شوند.
کنشگران سیاسی وقتی در میدان توانمندی خویش را نشان داده و باعث تحولات عظیم سیاسی شده اند، تا حدود زیادی همین کنشگران میدانی که عرضه و توان خویش را در جلب مشارکت مردم نشان داده اند در عرصه دیپلماسی و مدیریت و غیره هم میتوانند توانمندی خود را نشان دهند.ولی اگر افراد تکراری و البته ضعیف و فاسد، دوباره وارد عرصه دیپلماسی و مدیریت کشور گردند یقینا" باعث دلسردی، ناامیدی مردم و چه بسا منجر به اتفاقات ناخوشایند در رفتارهای اجتماعی آحاد جامعه منجر گردد. الان شواهد آنرا در نگران مردم در رسانه ها و محاوره های گوناگون میشنویم و می بینیم.
لذا منطق و اصول حکمرانی مطلوب ایجاب می کند باید بین نیروهای میدان و دیپلماسی در استفاده از پتانسیل آنها ،رابطه منطقی برقرار گردد.و صرفا" میدان یا دیپلماسی حذف و دیدگاه میدان و دیپلماسی بکار گرفته شود.
قابل ذکر است ،
حتما"افراد با تجربه،دارای سابقه شفاف ومتخصص، توانمند، بویژه پاکدست و دارای دانش مدیریت از هر خط و جناحی باید مورد توجه،استفاده و بکارگیری توسط رئیس جمهور محترم قرار گیرد.
ادامه دارد
یونس قربانی عضو هیئت علمی دانشگاه و خدمتگزار ستاد دکتر پزشکیان ۱۴۰۳/۰۴/۱۹
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
🛑 چراغ اول پیرمردزدایی از دولت پزشکیان روشن شد
✍عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت خاتمی:
🔺قبول کنیم پیرمردهایی مثل من، که هریک در دولتهای گذشته نقشی داشتهایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بودهایم.
🔺پس اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.
🔺پی نوشت:
شروع اعترافات وَضع موجود
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
.
از دولت عبرت تا دولت الگو
جمعبندی رهبر انقلاب از عملکرد دولتهای دوازدهم و سیزدهم
رئیسجمهور منتخب برای اداره امور کشور دو تجربه متفاوت مدیریتی را پیش روی خود دارد که میتواند با توجه به این تجربهها، چشمانداز دولت چهاردهم در ۴ سال آینده را تعیین کند.
پزشکیان میتواند با نگاه به گذشته، انتخاب کند که مسیر طی شده توسط دولت دوازدهم را در پیش گیرد یا اینکه قدم در مسیری بگذارد که پیشتر رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی آن را آغاز کرد.
جمعبندی حضرت آیتالله خامنهای از دولتهای دوازدهم و سیزدهم میتواند در ارتباط با تنظیم سیاستهای دولت چهاردهم، به کمک مسعود پزشکیان آید.
دولتی که عبرت آیندگان شد
مردادماه ۱۴۰۰، آخرین دیدار کابینه دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی درحالی برگزار شد که امریکا از برجام خارج شده و سیاست خارجی کشور به بنبست رسیده بود.
اعتماد بیش از اندازه دولت روحانی به طرف امریکایی و عدم اتخاذ تدابیر مناسب در مذاکره با غرب، خسارت بزرگی را برای کشور به بار آورده بود. در شرایطی که ایران به تمام تعهدات خود در توافق برجام عمل کرده بود، امریکا به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و در حالی که انتظار میرفت با تغییر دولت در ایالات متحده، سیاستهای این کشور دچار تغییر شود، بایدن هم مسیر ترامپ را در پیش گرفت.
جملگی این مسائل باعث شد تا در دیدار پایانی اعضای کابینه دولت دوازدهم با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب از تجربیات به دست آمده در دولت حسن روحانی بهعنوان تجربهای برای آیندگان تعبیر کنند.
در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیأت دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به لزوم استفاده از تجربههای دولتهای یازدهم و دوازدهم در آینده، تأکید کردند: یک تجربه بسیار مهم در این دوران عبارت است از بیاعتمادی به غرب که آیندگان باید از آن استفاده کنند.
رهبر انقلاب همچنین با بیان اینکه در دولت دوازدهم معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هرجا که بتوانند ضربه خواهند زد، افزودند: مطلقاً نباید برنامههای داخلی را به همراهی غرب منوط کرد زیرا حتماً شکست خواهد خورد.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین خطاب به رئیسجمهور و اعضای دولت تأکید کردند: هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و امریکا کردید ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید.
از عبرت تا الگو
با توجه به این تجربهها، شهید آیتالله رئیسی دولت سیزدهم را تشکیل داد؛ دولتی که پیش از هر چیز، به دنبال تقویت توانمندیهای داخلی بود. حل مشکلات و تأمین نیازهای مردم که در دولت پیشین مورد غفلت قرار گرفته بود، به محور اقدامات دولت شهید رئیسی تبدیل شد.
چه آنکه دولت سیزدهم با راهاندازی نهضت تکمیل پروژههای ناتمام، تمرکز خود را بر تکمیل پروژههای روی زمین مانده معطوف کرد.
در حوزه سیاست خارجی نیز دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم افزایش تعامل و در برخی موارد از سرگیری ارتباط با کشورهای همسایه و مستقل از غرب را با محوریت دیپلماسی عزتمندانه در دستور کار خود قرار داد. عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس، از نتایج ملموس این دیپلماسی عزتمندانه بود.
چه آنکه رهبر انقلاب اسلامی نیز در دیدار اخیر اعضای دولت سیزدهم، رعایت همزمان تعامل و عزتمندی را از جمله خصوصیات برجسته شهید رئیسی دانستند و تأکید کردند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث میکرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین میگرفت و امتیاز میداد.
حضرت آیتالله خامنهای تلاش بیوقفه برای حل مشکلات تودههای مردم، اعتقاد عمیق به تواناییهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگیناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگیهای برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد میتوان به عنوان رئیسجمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
✍ روزنامه ایران / سه شنبه ۱۹ تیرماه
برای دیدن تحلیلهای مطالبهگران عضو کانال شوید
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
توصیه مهم امام خامنهای در روز پایانی دولت روحانی که خیلی به درد دولت پزشکیان هم میخورد به خصوص بعد از موضعگیری امروز جان کربی سخنگوی شورای امنیتی ملی آمریکا
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran