17.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥افشاگری پدر شهید آذربایجانی از جنایت هولناک رژیم علی اف
🔸این پدر شهید آذربایجانی میگوید حکومت اعضای بدن پسر جانبازش را از بدنش در آورده و فروخته است و در یکسال اخیر حداقل برای ۲۴ جانباز این اتفاق رخ داده است
وی میگوید وقتی جسد پسرش را دید، کاملا مشخص بود که کل سینه و شکمش را شکافته و اعضای بدنش را برداشته اند
▪️لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی مرکز تجارت اعضای بدن در دنیا شناخته میشود و رژیم باکو نیز روابط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
دستگیری های قبل محرم ادامه دارد.
هدف از این فشارها ایجاد ترس و وحشت قبل از محرم میباشد.
امروز جیهون بالاش اف ساکن شهر بیلقان، یکی از مومنین فعال و عضو اتحادیه مسلمان آذربایجان بعد از دستگیری با اتهامات ساختگی به 30 روز انفرادی محکوم شد
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb
دستگیری های قبل محرم ادامه دارد.
هدف از این فشارها ایجاد ترس و وحشت قبل از محرم میباشد.
امروز یکی از مومنین فعال جیهون بالاش اف ساکن شهر نفتچالا دستگیر و با اتهامات ساختگی به 30 روز انفرادی محکوم شد
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb
💠 علیرغم اینکه رژیم صهیونیستی الهام علیاف شرایط امنیتی سختی را بر شیعیان آذربایجان حاکم کرده و برگزاری مراسمات اباعبدالله الحسین و اهتزاز پرچمهای عزاداری ممنوع و برابر با جریمههای سنگین و زندانی شدن با اتهامات ساختگی است ولی شیعیان مقاوم و حسینی از قبل محرم شروع به نصب پرچمهای عزاداری و دیوارنگارهها کردهاند و در یکی از این فیلمها هم چنانچه میبینید در دست یکی از خواهران پلاکارد «سفیر اسرائیل از آذربایجان طرد شود» هک شده. این بدان معنی است که مسلمان آذربایجان تمام فشارها را زیر سر رژیم صهیونیستی میبینند.
🔸 شیعیان با این هشتگ ها به استقبال ماه محرم و جهاد با رژیم صهیونیستی میروند.
۱. هر خانه یک حسینیه
۲. هر حسینیه یک هیئت
۳. هر خیابان کربلا
۴ یا حسین (ع)
۵. لبیک یا حسین (ع)
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb
امام خامنهای:
موضوعِ «استقامت» است. با کلمه استقامت و معنای آن، نباید عبوری و گذرا برخورد شود؛ چون خیلی مهمّ است.
در مورد امام حسین علیهالسّلام استقامت به این صورت است که آن حضرت تصمیم گرفت تسلیم یزید و حکومت جائرانه او نشود. مبارزه از اینجا شروع شد؛ تسلیم نشدن در مقابل حاکمیت فاسدی که راه دین را به کلّی منحرف میکرد. امام از مدینه که حرکت فرمود با این نیّت بود. بعد که در مکه احساس کرد یاور دارد، نیّت خود را با قیام همراه کرد. و الّا جوهر اصلی، اعتراض و حرکت در مقابل حکومتی بود که طبق موازین حسینی، قابل تحمّل و قبول نبود.
امام حسین علیهالسّلام ابتدا در مقابل آن حرکت، مواجه با مشکلاتی شد که یکی پس از دیگری رخ نمود. ناگزیرىِ خروج از مکه، بعد درگیری در کربلا و فشاری که در حادثه کربلا بر شخص امام حسین علیهالسّلام وارد میآمد، از جمله این مشکلات بود. یکی از عواملی که در کارهای بزرگْ جلوِ انسان را سد میکند، عذرهای شرعی است. انسان، کار واجب و تکلیفی را باید انجام دهد؛ ولی وقتی انجام این کار مستلزم اشکال بزرگی است - فرض بفرمایید عدّه زیادی کشته خواهند شد - احساس میکند که دیگر تکلیف ندارد. شما ببینید در مقابل امام حسین علیهالسّلام از این گونه عذرهای شرعی که میتوانست هر انسان ظاهر بینی را از ادامه راه منصرف کند، چقدر بود! یکی پس از دیگری، رخ مینمود. اوّل اعراض مردم کوفه و کشته شدن مسلم پیش آمد. فرضاً اینجا بایستی امام حسین علیهالسّلام میفرمود: «دیگر عذر شرعی است و تکلیف ساقط شد. میخواستیم با یزید بیعت نکنیم؛ ولی ظاهراً در این اوضاع و احوال، امکانپذیر نیست. مردم هم تحمّل نمیکنند. پس، تکلیف ساقط است. لذا از روی اجبار و ناچاری بیعت میکنیم.»
مرحله دوم، حادثه کربلا و وقوع عاشوراست. اینجا امام حسین علیهالسّلام میتوانست در مواجهه با یک مسأله، به مثابه انسانی که حوادث بزرگ را با این منطقها میخواهد حل کند، بگوید: «زن و بچه در این صحرای سوزان، طاقت ندارند. پس، تکلیف برداشته شد.» یعنی تسلیم شود و چیزی را که تا آن وقت قبول نکرده بود، بپذیرد. یا بعد از آنکه در روز عاشورا حمله دشمن آغاز گردید و عدّه زیادی از اصحاب امام حسین علیهالسّلام به شهادت رسیدند - یعنی مشکلات، بیشتر خود را نشان داد - آن بزرگوار میتوانست بگوید: «اکنون دیگر معلوم شد که نمیشود مبارزه کرد و نمیتوان پیش برد.» آنگاه خود را عقب بکشد. یا آن هنگام که معلوم شد امام حسین علیهالسّلام شهید خواهد شد و بعد از شهادت او، آل اللَّه - حرم امیرالمؤمنین و حرم پیغمبر علیهماالسّلام - در بیابان و در دست مردان نامحرم، تنها خواهند ماند - اینجا دیگر مسأله ناموس پیش میآید - به عنوان یک انسان غیرتمند، میتوانست بفرماید: «دیگر تکلیف برداشته شده است. تکلیف زنان چه میشود؟ اگر این راه را ادامه دهیم و کشته شویم، زنان خاندان پیغمبر و دختران امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام و پاکیزهترین و طیّب و طاهرترین زنان عالم اسلام، به دست دشمنان - مردان بی سرو پایی که هیچ چیز از شرف و ناموس نمیفهمند - خواهند افتاد. پس، تکلیف برداشته شد.»
توجّه کنید برادران و خواهران! مطلب مهمّی است که در واقعه کربلا از این دیدگاه دقّت شود که اگر امام حسین علیهالسّلام میخواست در مقابل حوادثِ بسیار تلخ و دشواری مثل شهادت علی اصغر، اسارت زنان، تشنگی کودکان، کشته شدن همه جوانان و حوادثِ فراوانِ دیگری که در کربلا قابل احصاست، با دیدِ یک متشرّعِ معمولی نگاه کند و عظمتِ رسالتِ خود را به فراموشی بسپارد، قدم به قدم میتوانست عقب نشینی کند و بگوید: «دیگر تکلیف نداریم. حال با یزید بیعت میکنیم. چاره چیست!؟ الضرورات تبیح المحذورات.» اما امام حسین علیهالسّلام چنین نکرد. این، نشانگر استقامت آن حضرت است. استقامت یعنی این! استقامت، همه جا به معنای تحمّل مشکلات نیست. تحمّل مشکلات برای انسان بزرگ، آسانتر است تا تحمّل مسائلی که بر حسب موازین - موازین شرعی، موازین عرفی، موازین عقلی ساده - ممکن است خلاف مصلحت به نظر آید. تحمّل اینها، مشکلتر از سایر مشکلات است.
یک وقت به کسی میگویند: «این راه را نرو؛ ممکن است شکنجه شوی.» خوب؛ انسانِ قوی میگوید: «شکنجه شوم! چه مانعی دارد؟! راه را میروم.» یا میگویند: «نرو! ممکن است کشته شوی.» انسان بزرگ میگوید: «خوب؛ کشته شوم! چه اهمیت دارد؟!» اما یک وقت صحبتِ کشته شدن و شکنجه شدن و محرومیت کشیدن نیست. میگویند: «نرو؛ ممکن است که گروهی از مردم، به خاطر این حرکت تو کشته شوند.» اینجا دیگر پای جان دیگران در بین است: «نرو؛ ممکن است بسیاری از زنان و مردان و کودکان، به خاطر پیش رفتن تو، سختی بکشند.» اینجا دیگر کسانی که کشته شدن برایشان مهمّ نیست، پایشان میلرزد. آن کسی پایش نمیلرزد که اوّلاً در حد اعلی بصیرت داشته باشد و بفهمد چه کار بزرگی انجام میدهد. ثانیاً قدرت نفس داشته باشد و ضعفِ نفس نگیرد.
این دو خصوصیت را امام حسین علیهالسّلام در کربلا نشان داد. لذا، حادثه کربلا مثل خورشیدی بر تارک تاریخ درخشید؛ هنوز هم میدرخشد، و تا ابدالدّهر هم خواهد درخشید.
عرض من این است که امام بزرگوار ما در این خصوصیت، به طور کامل دنباله رو امام حسین علیهالسّلام شد. لذا، این خصوصیت امام، انقلاب را به پیروزی رساند. ثانیاً، پیروزىِ بعد از رفتن خودش را هم تضمین کرد؛ هم پیروزی فکرش و هم پیروزی راهش را که مظهر آن، همین اجتماع عظیم شما مردم و مظهر وسیعترش در سطح عالم، گرایش ملتها به اسلام و به راه امام است. کسب این پیروزیها، به خاطر استقامت او بود.
روزی به امام گفتند: «اگر شما این نهضت را ادامه دهید، حوزه علمیه قم را تعطیل خواهند کرد.» اینجا صحبتِ جان نبود که امام بگوید: «جان مرا بگیرند. اهمیت ندارد.» خیلی کسان حاضرند از جانشان بگذرند؛ اما وقتی بگویند «با این اقدام شما ممکن است حوزه علمیه قم تعطیل شود.» پای همه میلرزد. اما امام نلرزید؛ راه را عوض نکرد و پیش رفت.
روزی به امام گفتند: «اگر این راه را ادامه دهید، ممکن است همه علمای بزرگ و مَراجع را علیه شما بشورانند و تحریک کنند.» یعنی اختلاف در عالم اسلام پیش آید.» پای خیلی کسان، اینجا میلرزد. اما پای امام نلرزید و راه را ادامه داد تا به نقطه پیروزىِ انقلاب رسید. بارها به امام گفته شد: «شما ملت ایران را به ایستادگی در مقابل رژیم پهلوی تشویق میکنید. جواب خونهایی را که بر زمین میریزد چه کسی میدهد؟» یعنی در مقابل امام رضواناللَّه علیه، خونها را - خونهای جوانان را - قرار دادند. یکی از علمای بزرگ، در سال 42 یا 43، به خود بنده این مطلب را گفت. گفت: «در پانزده خرداد که ایشان - یعنی امام - این حرکت را کردند، خیلی کسان کشته شدند که بهترین جوانان ما بودند. جواب اینها را چه کسی خواهد داد؟» این طرز فکرها بود. این طرز فکرها فشار میآورد و ممکن بود هر کسی را از ادامه حرکت منصرف کند. اما امام، استقامت ورزید. عظمت روح او و عظمت بصیرتی که بر او حاکم بود، در اینجاها دیده میشد.
به هر حال؛ این همه، مربوط به دوران مبارزه با رژیم ستمشاهی بود. آنچه که برای ما درس است، مربوط به بعد از پیروزی انقلاب است. همه باید به این نکته التفات و توجّه داشته باشند و همانطور که عرض کردم، اندیشمندان سیاسی، صاحبان فکر سیاسی و اهل تحلیل، روی این کار کنند. واقعاً مهمّ است
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2804
از دید یک خبر نگار روسیه ای که خودش هم به شدت به عنوان طرفدار ایران در روسیه شناخته می شود.
ترجمه:
دیروز مجله آگاهی نو الکترونیکی را که می توان آن را اندیشه نو ترجمه کرد، از دکه روزنامه فروشی تهران خریدم. مجله با کیفیت، ضخیم، گران قیمت (تقریباً 4 دلار - برای ایران غیرقابل تصور) و لیبرال است! یعنی نویسندگان مطالب (روزنامه نگاران، نویسندگان، مورخان) و سردبیر، اصلاح طلبان غرب گرا هستند.
مجله بلافاصله با یک جلد قرمز روشن جذب می شود - ولادیمیر پوتین در تصویر استالین. بله، سهم اصلی این موضوع به روسیه اختصاص دارد - سیاست مدرن آن، تاریخ روابط با ایران، کمونیست های ایرانی و نحوه ارتباط آنها با اتحاد جماهیر شوروی. به طور کلی، تمام مقالات با مفهوم منفی.
سرفصل ها را باز کنید و بخوانید:
"شیطان بزرگ" یا "جاسوسی که تزار شد". در اینجا نویسنده، روزنامه نگار جوان، محمدحسین بگی، این سوال را مطرح می کند: "پوتین کیست - سیاستمدار یا افسر اطلاعاتی؟"
بعدی: "نفوذ روسیه". این درباره جاسوسان روسی است که دو قرن است در ایران زندگی و کار می کنند.
سپس مصاحبه ای با آخرین سفیر ایران در شوروی، نعمت الله ایزدی می آید. در اینجا به ما می گویند که اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ ایران و عراق چگونه رفتار می کرد (از صدام حسین حمایت می کرد و به طور کلی نسبت به ایرانی ها بسیار خصمانه بود).
و البته مطالبی که به الکساندر دوگین اختصاص داده شده است. در مجله به فیلسوف "راسپوتین پوتین" می گویند 🤷🏽♂️
به طور کلی، تا زمانی که چنین مجلاتی همچنان هستند، ایجاد اعتماد دشوار خواهد بود و قابل درک است که چرا با وجود موضع مقام معظم رهبری، مردم عادی ایران اغلب نسبت به روسیه بدبین هستند.
⭕️ توییت تبریک تولد جوانک خام سفیر رژیم منحوس کودک کش در باکو برای تبریک تولد رضا دقتی عکاس ایرانی تجزیه طلب. دیروز هم الهام علی اف به مناسبت تولد وی مدال دوستی تقدیم رضا دقتی کرد.
🔹 جشن هفتادمین سالگرد عکاس رضا دقتی دیروز در مرکز حیدر علی اف برگزار شد.
دقتی دو سال آخر عمر خود را وقف بازتاب اخبار سرمستی های الهام علیاف بعد جنگ اخیر قرهباغ در آثارش کرد است.
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb