🔹اینها آمدند و برای مردم ما و خصوصاً نسل جوان بازسازی هویتی انجام دادند. اما به شیوه خودشان و به نفع خودشان. کار فرهنگی هم اگر از طرف ایران صورت گرفت، صرفاً در حد فرستادن مهر و جانماز و کارهایی از این دست محدود ماند. جالب است وقتی شوروی از هم پاشید، کارشناسان غربی هشدار میدادند که مبادا یک ایران اسلامی دیگر در جمهوری آذربایجان تشکیل بشود. چون میدیدند اشتراکات بین دو ملت آنقدر زیاد است که باعث گرایش مردم ما به سمت محور مقاومت میشود. اما کمکاریهایی که ما در حوزه فرهنگی انجام دادیم باعث شد این فرصت تاریخی تا اینجا از دست برود. منظورم از ما صرفاً نهادهای فرهنگی داخل ایران نیست، بلکه روحانیون نسل قبل از ما هم در فضای فرهنگی و مذهبی آذربایجان کمکاری کردند. اگر از من بپرسند به لحاظ اعتقادی نسل جدید مردم آذربایجان را چطور تعریف میکنید، میگویم مذهب شیعه در این کشور همانند یک دریاچه کم عمق است. مردم اعتقادات خودشان را دارند، در مراسم مذهبی محرم و... هم شرکت میکنند، اما این تفکرات و این عقاید عمق ندارد. در واقع تبیین و عمقسازی صورت نپذیرفته است. اگر میآمدیم عمقسازی میکردیم، اگر میآمدیم کار فرهنگی درست انجام میدادیم، حالا اسرائیل غلط میکرد بیاید آنجا نفوذ کند و پایگاه درست کند. اصلاً خود مردم ما اجازه نمیدادند نه صهیونیستها و نه وهابیها و گروههای سلفی بیایند و آنجا مستقر بشوند.
📌شما برای حسینیون یک وجهه غالب فرهنگی هم قائل شدید. به نظر شما چه کاری باید انجام داد تا برخی از جریانها نتوانند بین دو ملت ایران و آذربایجان اختلاف ایجاد کنند؟
🔹اوایل دهه ۷۰ شمسی بود که حضرت آقا طی سخنانی گفتند برای کشورهایی مثل آذربایجان صرفاً نباید به بیان مسائل شرعی مثل نحوه وضو گرفتن و نماز خواندن و این چیزها بسنده کنیم و بگوییم که کار فرهنگی انجام دادهایم. این مسائل را خودشان هم میتوانند بروند و یاد بگیرند، باید برای آنها برنامهریزی هوشمند صورت بگیرد. تعریف این برنامهریزی هوشمند چیست؟ یعنی طوری کار فرهنگی بشود که مردم ما بتوانند در هر حالت و شرایطی که پیش میآید، واکنش مناسب همان شرایط را نشان بدهند و در برابر نقشهها و توطئههای دشمنان ضربه نخورد. به نظر من اولین کار فرهنگی برای کشور آذربایجان، توانمندسازی شیعیان این کشور بر مبنای الگوی مقاومت است. اگر کار عمیق انجام بشود، اگر توانمندسازی و بازیابی هویتی به خوبی انجام بگیرد، اگر عمقبخشی و ایجاد قدرت بازدارندگی به شکل صحیحی صورت بگیرد، اگر دیپلماسی مردمی «امت اسلامی» بین مردم ایران و مردم آذربایجان تقویت بشود، مطمئن باشید نقشه ۳۰ ساله اینها را میتوانیم در عرض چند سال نقش برآب کنیم.
http://www.javann.ir/004T1b
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
#حسينيون_آذربایجان
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
صدای ظهور
#حسينيون_آذربایجان کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️ http://eitaa.com/motaleat_Az
3270_48308 (1).pdf
539.6K
آشنایی با جنبش مقاومت اسلامی جمهوری آذربایجان (حسینیون)
#حسينيون_آذربایجان
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
📌چرایی و مصادیق پروژه طرد ایران اسلامی از جمهوری آذربایجان در طی 30سال:
1) سرداران و افسران ایرانی که در جنگ اول قره باغ به کمک آمده بودند و همچنین افسران امنیتی ایرانی که پس از فروپاشی شوروی در دولت ایاز مطلب اف به تاسیس پلیس این کشور کمک نموده بودند همگی با دیکته و تاکید ترکیه و رژيم صهيونيستي از این کشور اخراج شدند.
2) حوزه های علمیه که با حمایت مالی ایران در آذربایجان تاسیس شده بود نظیر
گوی چای، جلیل آباد و نارداران همگی بسته شدند
3) روحانیون و مبلغین ایرانی که پس از فروپاشی شوروی در آذربایجان مستقر شده بودند همگی اخراج شدند
4) کمیته امداد امام خمینی (ره) سالها به فقرا ، خانواده شهدا و آوارگان قره باغ را تحت پوشش خود قرار داده بود با آتش زدن دفتر آن، از آذربایجان بیرون رانده شد
5) دستگیری خبرنگاران وابسته به ایران
6)سالها سایتهای و افراد رسمی و غیر رسمی در بالاترین سطح در آذربایجان در افکار عمومی، ایران را دشمن معرفی می کنند
7) اخراج نماینده رهبر معظم انقلاب و بستن حسینیه ایرانیها در آذربایجان
8) دستگیری رهبران و اعضای حزب اسلامی که تحت حمایت ایران است نظیر حاج محسن صمداف و حاج الهام علی اف و دیگر روحانیون و دینداران عاشق انقلاب اسلامی که همگی به جرم ساختگی خیانت به کشور در زندان بسر می برند.
9) اعمال محدودیتهای شدید برای طلاب آذربایجانی محصل در ایران
10) دستگیری مدافعان حرم آذربایجانی که از ایران عازم جبهه های مقاومت شده بودند
11) کنار گذاشته شدن ایران از بازار داخلی آذربایجان به گونه ای که حجم معاملات بین ایران و آذربایجان در حدود 500 میلیون دلار و بین آذربایجان و رژيم صهيونيستي در حدود 6 میلیارد دلار می باشد.
12) هجوم به نارداران یعنی پایگاه ضد صهیونیستی و طرفدار جمهوری اسلامی در قفقاز و کشتن شیعیان بیگناه و تبدیل کردن نارداران به مرکز فحشای آذربایجان
13) پروژه نابودی پایگاه مردمی انقلاب اسلامی در آذربایجان و بدبین کردن شیعیان نسبت به این پایگاه
🔺این پروژه در جنگ 44روزه قره باغ با شدت پیش رفت و کار بجایی رسید که بسیاری از سربازانی که یاحسین گویان در این جنگ حضور داشتند ایران را دشمن اول خود پندارند و شهدای خود را کشته شده به وسیله سلاحهای ایرانی بدانند.
🔸در این سالها اکثر رسانه های تحت حمایت ایران که میخواستند بصورت مخفی و با رویکرد ترکیه ای به خیال خود مواضع انقلابی را به افکار عمومی تزریق کنند اما بلعکس فقط تنها افکار ترکیه ای منتشر شد و محبوبیت اردوغان در بین قشر دیندار به شدت افزایش پیدا کرد و این راهبرد که از دشمن الگو برداری شده بود با شکست مواجه شد.
🔸بعضا شاهد این بودیم که کارهای خودجوش و آتش به اختیار در حوزه رسانه و برنامه های مذهبی داخل آذربایجان را بعضی از مراکز به عنوان موفقیت خود گزارش کرده، حقائق آذربایجان را سانسور و آذربایجان متفاوتی از چیزی که می باشد را در ذهن خود و بعضی از افراد مسئول ساخته و پرورش داده اند.
بعضی از افراد به جای قبول واقعیت های جمهوری آذربایجان در تلاشند که دهان سخنرانان و منتقدین را بسته و با خوشبینی کودکانه میگویند که نباید الهام را ناراحت کنیم، همه چیز خوب است و مشکلی وجود ندارد.
علی رغم این انفعالها دولت الهام علیف در مقابل این خوشبینی ها روز به روز بخصوص بعد از سرمستی از جنگ اخیر قرهباغ گستاختر می شود.
🔸آخرین نمونه آن صحبت الهام و متهم کردن ایران به ترانزیت مواد مخدر به اروپا از طریق قره باغ اشغالی میباشد.
متاسفانه فردا روزی با تعریف و تمجید یک سیاست مدار آذربایجانی از ایران و یا یک کار نمادین حمایتی از ایران آقایان بعضا به خاطر منافع شخصی سعی مجدد در فراموشی صحبتها و دشمنی ها حکومت باکو خواهند کرد.
🔸باید به دنبال این جواب بود که چرا ایران جایگاه حقیقی خود را در آذربایجان از دست داده و در طول این 30 سال قدرت بازدارندگی برای خود ایجاد نکرده است؟
🔺چه کسانی باید پاسخگوی وضع موجود باشند؟!
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان⬇️
https://t.me/mutaliatazerb
اشغال آذربایجان توسط ترک های عثمانی تحت عنوان «نجات دادن آذربایجان » ؟!
آیا واقعا در 15 سپتامبر باکو آزاد شد و روز اعلان تبدیل جمهوریت آذربایجان به پایتخت است؟ بیاید صحت این ادعا را بررسی کنیم.
اولا، ارتشی به نام ارتش قفقاز اسلامی وجود نداشته است. این پوششی بود که امپراتوری عثمانی برای پنهان نگهداشتن وظیفه ی اشغالگری لشکر پنجم پیاده نظام خود به کار برده بود.
برای اینکه توجه ها را به خود جلب نکنند سریعا نام پنجمین لشکر پیاده ی عثمانی را تغییر داده و «اردوی قفقاز اسلامی» گذاشتند تا بتوانند بگویند «این ارتش عثمانی نیست، بلکه ارتش قفقاز اسلامی است.»
اگر عثمانی ها منجی بودند، چرا در سال 1918 در تبریز، شیخ محمد خیابانی علیه همان ارتش جنگید؟ نکند خیابانی هم خائن بود؟
حقیقت این است: عثمانی پس از شکست خود در بالکان و از دست دادن اراضی نفت خیز خود (بین النهرین، شبه جزیره عربستان و.. ) برای جبران این اراضی از دست رفته، نقشه ی اشغال قفقاز را زیر پرچم پان ترکیسم و نقشه ی اشغال افغانستان و هندوستان را زیر پرچم پان اسلامیسم برنامه ریزی میکرد.
در این کار متحد آنها یعنی آلمان ها کمک میکردند . به عبارت دیگر، نقشه ی اشغال قفقاز در فوریه سال 1918 آماده بود. یعنی اتحاد عثمانی_آلمانی توسط دولت باکو چه دعوت میشدند یا نمیشدند ، در جنگ جهانی اول نقشه ی تصرف قفقاز را برنامه ریزی کرده بود .
آرشیو انگلیس نشان میدهد که در ژوئن سال 1918 اختلافاتی بین آلمانی ها و ترک ها بر سر اینکه ابتدا چه کسی باکو را اشغال کند به وجود آمده بود. در استانبول نشست محرمانه ای بین انور پاشا و نماینده عالی ارتش آلمان برای بحث و گفتگو درباره این اختلاف برگزار شد.
(بایگانی بریتانیا- CAB/23/6)
اما هم اکنون آذربایجانی ها به این اشغال عنوان «نجات» داده اند و به اشغالگران هم عنوان «برادر».
قتل عامی که لشکر عثمانی در آذربایجان به پا کرد:
نیروی اشغالگر عثمانی شهر را از اشغالگری دیگر یعنی دیکتاتوری مرکزی خزر تحویل گرفت و شروع به غارت و کشتار کردند. در ماه اول اشغالگری در باکو 30 هزار نفر به قتل رسیدند! امروز ، مورخان ما (جمیل حسنلی، نسیمان یعقوبلی، نصیب نصیبلی و...) ماموریت این را دارند که دروغی را مبنی بر اینکه «تمام کسانی که در آنجا به قتل رسیدند ارمنی بودند» برای توجیه این جنایت جعل کنند . ارامنه هم بر اساس این حقیقت ادعا میکنند که در سال 1918 در آذربایجان بر علیه آنها قتل عام شده است. ببینید امروزه مورخان برای اینکه به ما «برادری ترکیه» را بقبولانند کدام لکه ننگ را بر گردن مردم می اندازند!
حال آنکه آرشیوها ثابت میکنند که تعداد کمی از کشته شدگان ارمنی بودند و باقی همه آذربایجانی بودند. نیروی اشغالگر عثمانی در کشور ما هزاران دهقان، شورشی و کمونیست را تحت برچسب «راهزنان انقلابی» اعدام میکردند.
این بسیار شبیه این واقعیت است که اعرابی که برای اشغال آذربایجان آمده بودند مردم محلی را "کافر" و شایسته مرگ خواندند (چون که کشور گشایی ها آن زمان به طرز سنت رسول خدا نبود) و یک اسلامگرای بومی آن منطقه از اشغال سرزمین خود توسط اعراب خوشحال شد و این اشغال را "نجات" نامید.
اعتراف تاریخی م.رسول زاده: عثمانی استقلال آذربایجان را نمیخواست!
در سپتامبر سال 1918 حاکمیت واقعی متعلق به افسران نیروهای اشغالگر عثمانی بود. انور پاشا تنها صاحب سخن باکو بود. اعدام ها، تیراندازی ها و ضرب و شتم ها همگی تحت صلاحیت دادگاه های صحرایی عثمانی بود. پاشاهای عثمانی تصمیم میگرفتند که چه کسی و چرا اعدام شود. حتی رئیس اراضی شوشا به وزیر امور داخلی شکایت میکرد که «فرماندار تُرک شهر که تمام قدرت را در دست داشت حکومت محلی را به رسمیت نمیشناخت.»
آیا فقط در شوشا اینگونه بود؟ خیر! نیروهای اشغالگر عثمانی به محض ورود به باکو اعلان کردند که آنها جمهوریت نمیشناسند و « با تصرف باکو مرزهای عثمانی را احیا میکنند.»
در سال 1919 م.رسول زاده مجبور شد اعتراف کند که « ایده استقلال آذربایجان بر خلاف منافع عثمانی بود.»
د.احمد برای موضع خود به عنوان استدلال، جواب فتحعلی خان خویسکی به تلگراف انور پاشا را مطرح میکرد. این حادثه در 17 نوامبر اتفاق افتاده. اما در بیستم این ماه یعنی فقط 3 روز بعد هنگامی که خویسکی به عنوان رئیس حکومت آذربایجان به همراه اسدعلی اف با تامسون دیدار کرد، از عواملی که منجر به تسخیر جمهوری توسط ترک ها شده بود شکایت کرده و از رفتن ترک ها خوشحال شده و خشم خود نسبت به انور پاشا را مطرح میکرد و به آمدن متفقین (انگلستان، ایالات متحده، فرانسه-) به منزله ی «امید مردم کوچک» نگاه میکند. (بایگانی بریتانیا، CAB 45/107)
⬇️⬇️⬇️ادامه
ظاهرا د.احمد از شکایات فرستاده شده ی خویسکی به رسول زاده در مورد انور پاشا در ژوئن-سپتامبر سال 1918 خبر نداشته است. دلیل این شکایات چه بوده است؟ دلیل این بود: «انور پاشا شورای ملی آذربایجان به رهبری خویسکی را به رسمیت نمیشناخت و حتی خواستار انحلال این شورا بود.»
تصور کنید که وقتی انور پاشا به گنجه آمد ، هیچ یک از وزرای مساوات را نپذیرفت و مقامات دولتی فقط توسط احمد بی آغایف ، دستیار انور پاشا پذيرفته شدند. انور پاشا حتی اجازه ایجاد پست وزیر دفاع در اولین کابینه جمهوری دموکراتیک آذربایجان را نداد. اگر به ترکیب دولت اول نگاه کنید ، می بینید که هیچ وزارتخانه نظامی وجود ندارد.
الان آذربایجانی ها همین انور پاشا را منجی خود میدانند. عجب منجی!
غارت و چپاول دولت عثمانی در کشورمان
دشمنی عثمانی ها با مردم و کشور ما به این چیزها ختم نمیشود . آنها همزمان با کشتارها ، شروع به غارت شهر کردند . تنها 60هزار مانات از منابع مالی شرکت نوبل، املاک شعبه ی محلی اتحادیه شهرها به ارزش 23 میلیون مانات ، واردات 155 میلیونی شرکت سهامی الکتریچسکایاسیلا ، صدمیلیون از ارزش و املاک های شرکت سهامی پنبه ی قفقاز و دیگر شرکت ها را غارت کرده و با خود بردند .
تنها شرکت های من را غارت کردند !؟ به هیچ وجه خیر .
آنها تا آخرین لقمه ی مردم فقیر را مصادره کرده و با خود بردند .
در یکی از اسناد بایگانی شده اینطور نوشته شده است : افسران ترک غلات ، لباس ها و سایر ملزومات را در آغدام به زور میگیرند و می برند . مردم شهرستان نوخا شکایت میکنند که ترک ها تمام ارزاق مارا غارت کرده اند و اگر وضعیت به همین منوال ادامه پیدا کند ، قحطی خواهد شد .
غارت و چپاول نیروهای اشغالگر عثمانی _ آلمانی به همین جا ختم نمیشود . آنها هزینه های نیروهای اشغالگر را به مردم محول کرده بودند . آنها یک دهم ارزاق مردم را تحت عنوان زکات مصادره میکردند و گوش هرکسی که بیشتر از مایحتاج یک روزه خود ، موادغذایی در خانه نگهداری میکرد را به دیوار میخکوب میکردند !
نیت اصلی عثمانی ها : تصاحب نفت باکو
خیلی زود معلوم شد که هدف اصلی عثمانی ها همانند انگلیسی ها و آلمان ها تصاحب نفت باکو بود. حمدی بیگ مشاور مالی سلطان عثمانی ، با وجود اینکه در استانبول بود ، شرط ممنوعیت استفاده و فروش نفت را بدون اجازه آنها (عثمانی ها ) را در مقابل رسول زاده گذاشت .
روزانه حداقل 23 تانکر و به طور میانگین 44 تانکر نفت به تفلیس منتقل می شد . در اینجا نیمی از نفت به اشغالگران آلمانی و همچنین نیمی دیگر از آن به آناتولی فرستاده می شد .
رئوف بیگ مورخ ترک می نویسد که در آن زمان قیمت نفت در استانبول 10 برابر ارزان تر از باکو بود . رسول زاده در نامه ی خود به حاجینسکی علنا به این موضوع اعتراف میکند و می نویسد : شما خود میدانید که مسئله نفت بیشتر یک موضوع ترکی _ آلمانی هستش تا یک مسئله آذربایجانی " (ARDA ، ص 894 ، شماره 10 ، مورد 30 ، ج 2) در مقابل یک قپیک هم به دولت مساوات پرداخت نشد ، این یک سرقت بود .سرانجام بر اساس پیمان مودروس در 30 اکتبر 1918 امپراتوری عثمانی آذربایجان ( درواقع کل قفقاز ) را به عنوان استان خود بدون اطلاع دولت مساوات به انگلیس بخشید .براساس بند های 11 و 15 این پیمان ،خود آذربایجان و راه آهن و میادین نفتی آذربایجان در اختیار انگلیس قرار گرفت .
سوالی که مطرح میشود اینست:
آیا کشتن 30 هزار نفر از یک کشور، به معنی ناجی آن کشور بودن است؟ آیا ناجی بودن برای یک کشور مساوی با غارت منابع طبیعی آن کشور و یغمای سپردههای بانکیاش و اعطای آنها به سایر کشورها و استهزاء و تحقیر اراده ملی و استقلال آن کشور است؟
آیا این تمسخر و تحقیر استقلال و اراده ملی یک ملت نیست !؟
https://t.me/mutaliatazerb
اسناد سفارت جمهوری آذربایجان در بلغارستان که در سال ۲۰۱۷ توسط گروه انانیموس هک و افشاء شده است، نشان میدهد دولت باکو با استفاده از پروازهای مخفی و دیپلماتیک شرکت هواپیمایی Silk Way در بازار سیاه تسلیحات تجارت میکند.
در این اسناد انتقال تسلیحات به گروهکهای تروریستی داعش در سوریه، به سفارش سعودی افشاء شده است.
در بازار سیاه تسلیحات، باکو نقش مرکز ترانزیت تسلیحات نظامی در منطقه را به گروهکهای تروریستی تحت حمایت ترکیه، عربستان سعودی و آمریکا ایفا میکند.
لینک مقاله تحلیل اسناد افشاء شده:
https://armswatch.com/350-diplomatic-flights-carry-weapons-for-terrorists/
لینک اسناد افشاء شده:
https://archive.org/details/SILKWAYFiles_Flights_Notes_Forms
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🔻کوتاهی ما نسبت به مردم کشور آذربایجان این بود که برای تقویت بنیۀ محبت به امامحسین(ع) در آنجا اهتمام نکردیم
👈🏼حرم جعفربنموسی(ع)-پیشوای ورامین
هر نعمتی که خدا به ما میدهد برای بهرهبرداری از آن، باید زحمت بکشیم. بزرگترین نعمت ما محبت اهلبیت(ع) بهویژه امامحسین(ع) است؛ ولی ما چقدر برای شکرگزاری از این نعمت، زحمت کشیدهایم؟
ما در قدردانی از نعمت محبت امامحسین(ع) کوتاهی داریم؛ یک نمونهاش نسبت به کشور آذربایجان است که مردمش اینهمه ظرفیت عاشقی برای امامحسین(ع) دارند.
ما نسبت به تقویت بنیۀ محبت و عزاداریِ امامحسین(ع) در میان مردم این خطۀ شریف، در زمان خودش اهتمام نکردیم؛ اگر بعد از حاکمیت کمونیست در این خطه، این کار را کرده بودیم الان با یک دولت مُعوج در آنجا روبرو نبودیم.
در حکومت کمونیستی شوروی، عزاداری و اصلاً دینداری و امور معنوی تعطیل بود، اما وقتی مردم آذربایجان از ستم کمونیستها آزاد شدند، ما تلاش نکردیم که فضای آنجا را حسینی کنیم و الان نتیجۀ این بیاعتنایی را میبینیم.
الان ببینید دولت آنجا برای اینکه مردم عزاداری نکنند چهکار میکند! تقریباً عزاداری امامحسین(ع) ممنوع است؛ مگر در ایام محرم و صفر و بهطور محدود. حتی قانون گذاشتند که دانشآموزان حق شرکت در مجالس عزاداری را ندارند.
الان ما چهکار کنیم؟ تک تک عزاداران امامحسین(ع) در کشورمان، هیئات و روضهخوانها و کسانی که به زبان آذری برای امامحسین(ع) اشعار حماسی و عاطفی گفتهاند، باید یک احساس رسالتی بکنند برای انتقال فرهنگ عزاداری به آن خطۀ غریب و جدا افتاده از موطن اصلی.
ما هنوز هم مهمترین سرمایه و دارائیمان محبت امامحسین(ع) است و مهمترین انرژی و قدرت، از ناحیه عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) بهدست میآید؛ سربسته عرض کردم.
🔻علیرضا پناهیان
👈🏼 پیشوا - ۱۴۰۰.۰۷.۱۴
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
http://eitaa.com/motaleat_Az
📌سیاست منفعلانه ما در آذربایجان به سود ما نيست
🔹آذربایجان یک گلوگاه ارتباطی است. برخی به دنبال تغییر ترکیب مذهبی آذربایجان هستند گسیل تکفیری ها از جمله کارهای عملیاتی در این زمینه است.
🔹آذربایجان به نظر می رسد برای رژیم صهیونیستی تبدیل به خیبری شده است که با فعالیت رسانه ای قوی اذهان عمومی آن را کنترل کرده اند.
#جغرافیایی_سیاسی
#گروه_خبری_جغرافیا
@GeographyNews_Group
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
احیای دوباره فرهنگ ایرانی اسلامی در کشورهای جدا شده از شوروی و اروپای شرقی فقط از طریق آذربایجان ممکن است
بخشی از سخنان اورخان محمد اف در سلسله نشستهای واحد بین الملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل
اورخان محمد اف بیان کرد: در نتیجه سالها تبلیغات کمونیست و بعد از آن به خاطر تغییر هویت و تحریف تاریخ علیرغم اشتراکات قومی و زبانی آذربایجان با ایران مشترکات فرهنگی ما به حداقل رسید است.
ارتش سرخ پس از تسخیر آذربایجان و قفقاز تلاش کرد فرهنگ ایرانی_اسلامی را از مردم بگیرد، زیرا آذربایجان در آن زمان گلوگاه صدور فرهنگ اسلامی ایرانی به قفقاز بود.
عضو شورای مقاومت الاسلامیه الاذربایجانیه گفت: شوروی به مدت ۳۰ سال تلاش کرد تا فرهنگ و هویت دینی را در آدربایجان و متاطق قفقاز از بین ببرد و فرهنگ دینی را با نظرات فروید و لنینیسم جایگزین کند. تغییر فرهنگ مردم آذربایجان توسط شوروی در چند گام اتفاق افتاد، آنها سعی کردند به دلیل ترس از قیام مردم مسلمان با یک حرکت نرم فرهنگی نیاز جنسی را تبدیل به استعداد کنند سپس این برنامه را نیز در مدارس پیاده کردند مانند اختلاط دانش آموزان. آنها برای ممناعت از انتقال فرهنگ و تاریخ ایرانی اسلامی ۵ بار زبان این کشور را تغییر دادند. مردم آذربایجان پس از این سالها از نظر دینی به تضعيف شدند و اکثرا تحت تاثیر کمونیست اعتقاداتشان را از دست دادند و در دانشگاهها آتئیسم علمی تدریس میشد.
محمد اف افزود: شوروی در زمینه فرهنگی فوق العاده عمل کرد. در حدی که در جنگهایی که شوروی حضور داشت، چند هزار نفر از اهالی آذربایجان شرکت میکردند.
به گفته محمد اف؛ در سال ۱۹۸۰مردم دانستند دین توانایی اداره حکومت را دارد پس از آن اولین درگیریها با حکومت شوروی توسط جوانانی که تحت تاثیر امام بودند و از باکو شروع شد، اما بخاطر ضعف در کار فرهنگی_تشکیلاتی، پروژه اسلامگرایان در آدربایجان شکست خورد.
این تحلیل گر آذربایجانی بیان کرد: با آغاز زمینههای فروپاشی شوروی، در آذربایجان سال ۱۹۸۹ مردم پرچم شوروی را پایین کشیدند و در ۳۱ دسامبر همان سال مردم مرز ایران را شکستند آنها در تظاهرات خودعکس امام خمینی را بلند کرده بودند و کار به جایی رسید که تحلیلگران میگفتند آذربایجان به دست آخوندها افتاد در نهایت۲۰ ژانویه ۱۹۹۰ با کشته شدن ۱۷۰ نفر بی گناه توسط سربازان شوروی قیام مردم کمی خنثی شد. مردم آذربایجان اقبال و علاقه بسیار زیادی به امام خمینی و افکار او پیدا کرده بودند. عدم ورود و توجه ایران به منطقه قفقاز از لحاظ فرهنگی باعث شد تا این ظرفیت عظیم از بین برود.
وی ادامه داد: رسانههای بیگانه معجزه کردند، گفتند انقلاب خمینی، انقلاب فارس هاست و ما ترکیم. ترکها دانشگاهها را در دست گرفتند و نیرو تربیت کردند، اسرائیل رسانه را در دست گرفت و با معجزه تبلیغات اهداف خود را پیاده کرد. کار به جایی رسیده است که بعد از ۳دهه میبینیم، الان جمهوری آذربایجان استان اسرائیل است. آذربایجان در حال حاضر تامین کننده ۶۰% سوخت اسرائیل است.
محمد اف گفت: احیای دوباره فرهنگ ایرانی اسلامی در کشورهای جدا شده از شوروی سابق و اروپای شرقی فقط از طریق آذربایجان ممکن است. آن هم نه به واسطه دولت، بلکه توسط مردم و فرهنگ سازی. مردمی که کاملا بی دین هستند و در مدارس آنها آتئیست تدریس میشود، نمیتوان با آموزش دادن نماز و وضو با جایی رسید، باید کار فرهنگی عمیق کرد.
کانال مطالعات جمهوری آذربایجان ⬇️
https://t.me/mutaliatazerb
سید حسن نصرالله برای اولین بار اعلام کرد؛ فقط از لبنانی ها حزبالله ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده آموزش دیده دارد.
(سید حسن نصرالله از تعداد نیروهای غیر لبنانی حزبالله سخنی به میان نیاورد.)
🔰القوات درباره قدرت حزبالله سخت در اشتباه است؛ حزبالله اشاره کند، ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده آماده دارد؛ [سر جایت] بنشین و مؤدب باش!
🔰 این حرف رئیس حزب القوات که حزب الله الان از سازمان آزادیبخش فلسطین هم ضعیفتر است، «خطای بزرگی» است
🔰حزبالله در طول تاریخ خود هیچ گاه مثل امروز قدرتمند نبوده است. تو اشتباه میکنی [آقای جعجع].
🔰 حزب القوات سخت در اشتباه است. فقط درباره تعداد نیروهای حزبالله بخواهم بگویم، میگویم، فقط کافی است اشاره شود تا ۱۰۰ هزار نیروی رزمنده را ببینی
🔰 ما حساب و کتابمان درست است. اشتباه نکنید و عاقلانه سر جایتان بنشینید و مؤدب باشید و عبرت بگیرید.
🔰 حکومت لبنان باید مقابل این جنایتکار خونریز را بگیرد تا جنگ داخلی در لبنان راه نیندازد
🔰 ما برای نخستین بار شمار نیروهای رزمنده خود را اعلام کردیم؛ نه برای تهدید، بلکه برای جلوگیری است.
https://t.me/mutaliatazerb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دورویی الهام علی اف زمان جنگ و پس از جنگ
https://t.me/mutaliatazerb