eitaa logo
بیدارباش
49 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
877 ویدیو
54 فایل
راه ارتباطی @abpoom
مشاهده در ایتا
دانلود
«مهدی سوفالی» تهیه‌کننده آهنگ معروف «باران تویی» به پنج سال حبس محکوم شد 🔸«مهدی سوفالی» تهیه‌کننده موسیقی که انتشار آلبوم‌های «باران‌تویی» و «جاده می‌رقصد» گروه «چارتار» را در کارنامه خود دارد، روز یکشنبه ۱۳ آذر با حکم قاضی صلواتی به تحمل پنج سال حبس تعزیری و دو سال ممنوع‌الخروجی محکوم شد. 🔹گزارش‌های منتشر شده حاکی است که قاضی صلواتی با تبدیل قرار بازداشت او به قرار وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه تجدیدنظر مخالفت کرده است. 🔸«مهدی سوفالی» بیستم مهرماه در خیابان شریعتی تهران بازداشت و به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام» محاکمه شد./خبرآنلاین
زنی که می‌توانست پیغمبر باشد.mp3
5.22M
🎙 بشنوید | زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد 🔹 رهبرانقلاب: فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) یک زن اسلامی است، زنِ در بالاترین طراز زن اسلامی، یعنی در حدّ یک رهبر، امّا همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد، همین زن مادری میکند، همسری میکند، خانه‌داری میکند؛ ببینید اینها را باید فهمید. این فریفتگان غافلِ -انسان چه بگوید؟- حرفهای پوچ غربی‌ها، این‌قدر خانه‌داری را تحقیر نکنند. معنای خانه‌داری زن تربیت انسان است، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول و متاع عالم وجود است؛ یعنی بشر... 🎧 ادامه متن را در این بشنوید. 🏴 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹ پی نوشت: برخی مذهبی ها هم همچنان نمی توانند زن را خانه دار ببینند و فکر می کنند حتما باید روی شاغل بودن زن تاکید کنند و الا مورد هجمه قرار می گیرند!
🔻«خیلی‌ها» مخالف بودند! آن روزی که امام، این الزام را که زن‌ها در محیط اجتماعی باید «حجاب» داشته باشند مطرح کردند، «خیلی‌ها» مخالف بودند؛ حتّی افراد نزدیک به خود امام. یکی از نزدیکان امام آن روز آمد پیش من و ‌گفت این چه حرفی است که امام دارند می‌زنند؟ و شماها بروید به امام بگویید منصرف بشوند. البتّه عقیدۀ ‌خود ما هم عقیدۀ امام بود. به‌هرحال، «خیلی‌ها» مخالف بودند، امّا نظر امام این بود و «به‌طور قاطع»، مسئلۀ حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود(در سالگرد رحلت امام خمینی، ۱۴۰۰/۳/۱۴) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، گویا امروز باید "بدیهیّات انقلاب" را برای برخی از نیروهای خودی که گاه، مؤثّر و تصمیم‌ساز نیز هستند، تکرار کنیم، شاید متنبّه شوند و از "استدلال‌های شبه‌لیبرالی" عبور کنند. دوستان می‌خواهند بر سر "احکام شرع"، معامله کنند و نام این اقدام خویش را نیز "مصلحت" و "حفظ نظام" و "جذب حداکثری" و "مدارای اجتماعی" بگذارند. دوستانِ عمل‌زده و بیگانه با تفکّر اصیلِ اسلامی و انقلابی، سخت محتاج بازخوانیِ خطّ انقلاب هستند؛ چراکه در حال چرخش‌های نظریِ خطرناکی هستند که به بیراهه می‌انجامد. سیاست‌ورزیِ انقلابی، اقتضائی و موقعیّت‌زده نیست و در چهارچوب تفکّر امام خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای، نباید از "حقایق قدسی" عقب نشست و فساد را به "رسمیّت" شناخت. حرف‌های گزندۀ فراوانی در سینه حبس کردیم تا مبادا گفتن، آتش اغتشاش را شعله‌ور سازد. اگر عنان در اختیار اینان باشد، چندی نخواهد گذشت که از "نظامِ انقلابی"، فقط پوسته‌ای از "نظام" باقی خواهد ماند و "ارزش‌ها"یش یکی پس از دیگری، از دست خواهند رفت. و مگر "استحاله"، چیزی جز تهی‌سازیِ انقلاب از ارزش‌هایش است؟! دیروز به دست نیروهای اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا، و امروز نیز به دست برخی از نیروهای محافظه‌کار و گرفتار بلای تعارض منافع.
♦️‌ اینم استوری امین حیایی!t 🔹‌ آقای قوه قضائیه حواست هست؟ پس چرا برخورد قاطع صورت نمیگیره با اینا؟! ظاهرا برخوردها بازدارنده نیست یا اینکه پشت این جماعت به جایی گرم است. پی نوشت: برکات عصر جدید و الگوسازی هاش روز به روز بیشتر میشه، اون از تهیه کننده و مجریش، این از داورش،اون از نینجاش، اون از خواننده اش و... ماشاالله ترکوندن... آقایان ببخشید این دست اظهارنظرات ربطی به آزادی بیان نداره و تحریک و تشویش و اعتصاب و ... برهم زدن جامعه به حساب میاد... بنابراین باید باهاشون برخورد کنید...
🔴 مهندسی صحیح فرهنگی ⏪ مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی چند نکته بسیار مهم را مطرح کردند: 1️⃣ هوشیاری دائم 2️⃣ شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی 3️⃣ تلاش برای دستیابی به راه‌حل‌های عالمانه 4️⃣ ترویج گزاره های صحیح فرهنگی 🔹شورای‌عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گسترده‌ای فعالیت دارند، زمینه‌ساز شکل‌گیری حرکت عمومی در مقوله‌های مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود. 🔹می‌توان به کمک پایه‌های فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد. 🔹هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصه‌هایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راه‌حل‌های عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
رهبر انقلاب: رصد دائم تغییراتِ پنهان فرهنگی و علاج به موقع آن‌ها از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور است 🔹اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آن‌ها دچار ضعف و عقب‌ماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهم‌ترینِ این خسارات است. 🔹مهندسی صحیح فرهنگی کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی است. هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعف‌های فرهنگی در عرصه‌هایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه‌ها و تلاش برای دستیابی به راه‌حل‌های عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره‌های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است. 🔹مهندسی فرهنگی موجب روشن‌شدن تکالیف دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی،‌ مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکل‌های مردمی می‌شود. اگر اینگونه دستگاه‌ها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
چرا ما در تبلیغات ضعیفیم؟/جلسه هفتم علیرضا پناهیان ناشنوندگان حق، نه‌تنها خودشان نمی‌شنوند بلکه نمی‌گذارند دیگران هم بشنوند یکی از مشکلات بسیار مهم سرِ راه تبلیغ دین و تبلیغ حقایق، این است که بعضی‌ها ناشنوندگانِ بسیار مُصرّ و متحجری هستند، اصلاً حاضر نیستند بشنوند، شنیدن را آغاز نمی‌کنند، خوب نمی‌شنوند و حتی قبل از اینکه به کج‌فهمی برسند، کج‌شنوی دارند. قرآن در مورد ناشنوندگان حق، مفصّل بحث کرده است. خداوند متعال علّت ناشنوا بودن اینها را نسبت به حق، بیان می‌کند و می‌فرماید: من کاری می‌کنم که اینها نشنوند: «أُولئِکَ الَّذینَ طَبَعَ اللَّهُ عَلى‏ قُلُوبِهِمْ وَ سَمْعِهِمْ وَ أَبْصارِهِمْ وَ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُون‏» (نحل،108) ناشنوندگی، خودش یک نوع مجازات الهی است برای کسانی که شایستگیِ شنیدن ندارند. این یک معضل است که بعضی وقت‌ها شما اصلاً نمی‌توانید پیام حق را منتقل کنید و به گوش بعضی‌ها برسانید. ناشنوندگان حق نه تنها خودشان نمی‌شنوند بلکه دیگران را هم نمی‌گذارند بشنوند. مشرکین در مکه، زائران خانۀ خدا را وادار می‌کردند که پنبه در گوش‌شان بگذارند تا صدای پیامبر(ص) به آنها نرسد. ما اینجا دوتا مشکل داریم: «یکی مشکل ناشنوندگان» که باید بدانیم با این افراد، در عرصۀ تبلیغات چه‌کار کنیم؟چه اقدامی برای‌شان انجام بدهیم؟ آیا آنها را رها کنیم؟ مشکل دیگر اینکه: اینها اجازۀ شنیدن به دیگران نمی‌دهند، فرهنگ شنیدن را کلاً تخریب‌ می‌کنند. با اینها باید چه‌کار کنیم؟ برای برطرف‌کردن مانعی که اینها برای شنیدن بقیه ایجاد می‌کنند، چه فکری باید بکنیم؟ باید از بخشی از مخاطبان ناامید شده و آنها را رها کنیم؛ این یک راهبرد است ما باید ابتدا اصل ماجرا را دقیق‌تر ببینیم. کسانی که می‌خواهند در عرصۀ تبلیغ حقایق دینی قدم بردارند این را بدانند: «شما باید از بخشی از مخاطبین ناامید بشوید؛ این خودش یک استراتژی و راهبرد است» خدا در قرآن کریم می‌فرماید: «وَ لَوْ عَلِمَ اللَّهُ فیهِمْ خَیْراً لَأَسْمَعَهُمْ وَ لَوْ أَسْمَعَهُمْ لَتَوَلَّوْا وَ هُمْ مُعْرِضُون‏» (انفال،23)؛ اگر خدا خیری در اینها می‌دید حقیقت را به گوش‌شان می‌رساند، اینها اگر هم بشنوند، تبعیّت نخواهند کرد؛ پس اصلاً نمی‌خواهم بشنوند. بعضی وقت‌ها مؤمنین به پیروی از پیامبران خیلی حرص می‌خورند به‌خاطر اینکه چرا بعضی‌ها حقیقت را نمی‌دانند؟ درحالی‌که آنها خودشان نمی‌خواهند بشنوند. این‌طور نیست که حق به گوش‌اش نرسیده باشد؛ شاید بارها به گوش‌اش خورده است ولی او نمی‌تواند شنوندۀ خوبی باشد. از بعضی‌ها باید ناامید شد. خدا به پیغمبرش می‌فرماید: «إِنَّ الَّذینَ کَفَرُوا سَواءٌ عَلَیْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا یُؤْمِنُون‏» (بقره،6)؛ کسانى که کافر شدند، براى آنان تفاوت نمى‏کند که آنان را (از عذاب الهى) بترسانى یا نترسانى؛ ایمان نخواهند آورد... در اینجا خدا دارد ناامید می‌کند و می‌فرماید: «شما این‌طور افراد را رها کن» آیا در زمان امام‌زمان ارواحناله‌الفدا که جهان توسط ایشان اداره می‌شود هم عده‌ای هستند که نخواهند حق را بشنوند؟ بله. پس چه‌طور در آن زمان مشکل نداریم؟ راه‌حل‌هایی را که ما باید اقدام کنیم تا بتوانیم از مانع این افراد عبور کنیم در ادامه عرض خواهم کرد. دربارۀ اینکه اینها نمی‌شنوند و نمی‌خواهند بشنوند، آیات زیادی در قرآن هست.
مادر نیکا شاکرمی اینو به عنوان دفترچه خاطرات بچه‌اش منتشر کرده نیکا متولد ۸۴ بوده و تاریخ نوشته برای ۹۱ یعنی توی ۷ سالگی چنین دست خط و ادبیاتی داشته ؟ :)) اگر به جای سواستفاده از مرگ بچه ات رو تربیتش کار میکردی شاید کار نیکا به اون ساختمون نیمه کاره نمی کشید خانم! مردم رو احمق فرض نکنید! هر کسی عقل داشته باشه می فهمه که این نه دست خط دختر هفت ساله است نه خاطره اش! نه اصلا بچه ای تازه حروف و تو هفت سالگی یاد میگیره اینطوری خاطره میتونه بنویسه!
🛑🎥 رئیسی: محدودیت‌ اینترنت به دلیل اخلال دشمن و ایجاد ناامنی است 🔹وعده هایمان را فراموش نکردیم مسئولین گرامی فضای مجازی هیچ وقت امن نبوده و ما سالهاست تحت حمله دشمنان هستیم، دشمن سالهاست برای اینکه امروز اینطور از فضای مجازی بهره برداری کنه در حال فعالیت و برنامه ریزی در بستر همین فضای مجازی بوده است. لطفا با تمام شماره های قرار داده شده و لینک های مجازی تماس بگیرید باید از تمام ظرفیت ها برای مطالبه گری استفاده کنیم. در هر بخشی مطالبات قوی نباشه مسئولین ممکنه دوباره به سیاست های غلط گذشته در اون مورد ادامه بدهند. دوستان مساله مطالبات فضای مجازی باید قوی تر دنبال بشه... ببینید که هنوز مسئول فضای مجازی روحانی دبیر شورای فضای مجازیه و چه حرف هایی از مسئولین شنیده می شه. پس صدای ما خوب به اونها نرسیده. اینستاگرام مسدود نشه حکمرانی دشمن بر فضای مجازی ادامه خواهد داشت اونها هیچ وقت تابع قوانین ما نمیشن حتی اگر وعده بدن بازم زیرش میزنن... همونطوری در مورد تلگرام گفتن قرارداد بستیم و گذاشتیم اما در اغتتشاشات دیدیم که تلگرام به وعده اش وفا نکرد و البته جزو بی قانون ترین پیام رسان های دنیا است. ما باید قوی درخواست کنیم تلگرام، اینستاگرام و واتس آپ مسدود بشه تا حکمرانی دشمن بر فضای مجازی ما پایان پیدا کنه. تازه فضای مجازی داخلی هم نیاز به ساماندهی داره. یک برکناری دبیر شورای فضای مجازی ابوالحسن فیروزآبادی مسئولی که روحانی اون رو بر سر کار اوورده بود و از عاملین فضای مجازی ولنگار هست و هنوز برکنار نشده دوم مسدودسازی پلتفرم های مجازی خارجی یعنی اینستاگرام، تلگرام و واتس آپ سوم ایجاد و اجرایی کردن قانون حجاب و عفاف و تولید محتوای سالم فرهنگی در فضای مجازی/ ایجاد و اجرای قوانین در مورد شایعه پراکنی، دروغ پردازی، تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی شماره هایی در زیر قرار گرفته همه شون مهم هستند و باید با اونها تماس گرفته بشه. حتما عنوان کنید که ما خواهان مسدودسازی اینستاگرام، تلگرام و واتس آپ هستیم.حکمرانی مجازی رو نمیشه با تسلط پلتفرم خارجی برقرار کرد. نمیشه با قرارداد و مذاکره از فضای حکمرانی دشمن امنیت مجازی برای مردم فراهم کرد. سبک زندگی غلط و ولنگاری ایجاد شده در فضای مجازی خارجی رو نمیشه مدیریت کرد همونطوری تا الان بوده و اینکار رو نکردین و به دلایل متعدد از اون سرباز زدین. بی حجابی و بد حجابی و محتواهای زشت و زننده و تمسخرآمیز و ضد اخلاق و دین در همین فضا شکل گرفت و شدت یافت و بعد به فضای واقعی اومد. افرادی که بخاطر اونها هربار از ساماندهی فضای مجازی عقب نشینی می شد یعنی همین سلبریتی های مجازی اکثرا در اغتتشاشات اخیر علیه روح و روان و امنیت مردم نقش آفرینی کردن و بازگشت این شبکه و عدم مسدودسازی جایزه ی بزرگ به این سربازان فرهنگی دشمنه. عده دای دانسته و عده ای نادانسته سرباز فرهنگی دشمن شدند در این سالها و اونی رها شد در برابر اینها ما مردم بودیم. در پلتفرم داخلی شما می تونید برای صاحب پلتفرم و کاربران قانون حجاب و عفاف بذارید، قوانین دیگری بگذارید اما در پلتفرم خارجی چه؟ در پلتفرم خارجی شما نمیتونید یقه صاحب اینستاگرام رو برای فرهنگ منحط بگیرید. امنیت روان و امنیت فرهنگی و صلاح ما رو در نظر بگیرید نه شعر و شعار سیاسی و منفعت طلبی های سیاسی و مشورت های غلط عده ای که معلوم نیست کدوم صلاح مد نظرشون هست. از هر طرف که نگاه می کنیم متضرر و مظلوم در برابر این فضای مجازی و تسلط دشمن ماییم. وضعیت امروز به سبب عدم توجه به فرمایشات رهبری در مورد فضای مجازی و مطالبات مردمی گذشته در این مورد به وجود اومده. شجاع باشید و پای حق مردم برای صلاح مردم که قطع کردن دست دشمن از فضای حکمرانی فضای مجازی کشوره اقدام کنید. اگر در تماس تلفنی گرفتن ضعف دارید، سعی کنید مطالبی میخواید بیان کنید روی کاغذ بنویسید و بعد از رو بخونید به همین سادگی. کم کم عادت می کنید و براتون عادی میشه. تماس با صدا و سیما و درخواست برای روشنگری در مورد حکمرانی مجازی دشمن و تسلط پلتفرم های خارجی بر کشور 162 🔻شورای عالی فضای مجازی 📞02186121084 بخش ارتباط با ما سایت majazi.ir آقای زارع پور، وزیر ارتباطات در پیامرسان های داخلی ایتا @zarepour1 روبیکا @EisaZarepour 🔻معاونت فضای مجازی 📞02138582312 🔻کمیسیون فرهنگی مجلس 📞02139932058 ☎️حوزه رياست قوه قضائيه حجت‌الاسلام و المسلمین اژه ای تلفن شکایات: 021-66952536 ☎️روابط عمومی دادستانی کل کشور 021 33917006 ☎️دفتر دادستان کل : 021 33917000 پیامک: 2000435 سایت: https://dadiran.ir/contact-us ☎️ شورای عالی انقلاب فرهنگی 02166976601 ☎️ ارتباطات مردمی ریاست جمهوری 111 https://111.ir/ سایت ریاست جمهوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقاحت هم حدی داره!!!!! 🔹اسماعیلی، وزیر ارشاد در دانشگاه الزهرا(س):همین هنرمندان و دانشجویانی که علیه انقلاب و ایران اقدام می‌کنند، احکام زندان ۷ ساله و ۵ ساله داشتند که سال ۹۸ توسط آقای رئیسی عفو شدند. پی نوشت: خوب آقای محترم وزیر ارشاد باز هم می خواید کسانی که بارها امتحان پس داده و رفوزه شدند و قدر امکانات، تریبون و همه اون چیزهایی از این نظام بهشون رسیده نمی دانند ببخشید!؟ حق ما مردم این است که با آنانی که بیشتر بهره برده اند سخت تر برخورد کنید...محرومیت این افراد کمترین کاری است که می توانید انجام دهید
مطالبه زمانی که میرزای شیرازی و سایر علما دریافتند که دشمن با امتیازگیری از این سرزمین در حال تسلط به ایرانیان و نفوذ بر ابعاد گوناگون زندگی آنهاست قاطعانه و محکم در برابر این زورگویی و نفوذ ایستادند و دست دشمن را همانجا قطع کردند. اما حالا سالهاست دشمن از طریق فضای مجازی بر تمام ابعاد زندگی مردم مسلمان ایران سایه افکنده و علاوه بر دزدیدن اطلاعات از آنها چه مصیبت و بلاهایی بر سرشان نازل کرده است اما مسئولین همچنان این آسیب ها را شوخی گرفته و نفهمیده اند آسیب و ناامنی در فضای مجازی چیست و نمی خواهند دست دشمن را از این تسلط و نفوذ و پیش روی قطع کنند. ما سالهاست در این فضای مجازی ناامن و خطرناک تحت حکمرانی دشمن در حال از دست دادن باورها و عقب نشینی هر روزه از آنان هستیم... طوری که خودمان هم متوجه نمی شویم کی دیدگاه ما در مورد مساله ای مهم و ارزشمند تحت تاثیر این فضا تغییر می کند. در این فضای مجازی ولنگار و با وجود جولان پلتفرم های خارجی چون اینستاگرام ما مردم همواره تحت ظلم هستیم و فریاد رس می خواهیم تا مسئولین را متوجه کند که باید ما را از دست این دشمن نجات دهد. با شماره های مربوط به سازمان تبلیغات و مراجع تماس بگیرید و اعلام کنید از دولت، مجلس قوه قضاییه بخواهند که دست دشمن را از فضای حکمرانی کشور با مسدودسازی این پلتفرم های خارجی یعنی اینستاگرام، واتس آپ و تلگرام قطع کنند. 🔻سازمان تبلیغات 📞02166463695 🔻سازمان تبلیغات 📞02166463695 🔻مراجع عظام: مکارم شیرازی 📞02537840001 نوری همدانی 📞02537748218 جوادی آملی 📞025 37744769 شبیری زنجانی 📞025 37740322
🔴🔴رقیه ندیری در زمان ناصرالدین شاه، شرکتی انگلیسی رژی، قراردادی با ایران امضا کرد. بر اساس این قرارداد، خرید و فروش و تولید محل توتون و تنباکوی ایران در داخل و خارج، به مدت پنجاه سال به صورت انحصاری به آقای ماژور تالبوت و شرکای او داده شد. در مقابل، صاحبان امتیاز متعهد شدند سالانه مبلغ پانزده هزار لیره انگلیسی و یک چهارم سود کمپانی را پس از کم کردن همه مخارج، به دولت ایران بپردازند. این قرارداد، افزون بر زیان های اقتصادی، در زمینه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نیز زیان هایی در پی داشت؛ زیرا بنا بر بندهای گوناگون قرارداد، صاحبان امتیاز توتون و تنباکو برای آگاهی از میزان محصول زارعان، به هرگونه تفحص و تجسس مجاز بودند. مأموران دولتی نیز باید برای تحقق این امر با آنها همکاری می کردند. افزون بر این، همه وسایل و لوازمی که صاحبان امتیاز از خارج وارد می کردند، از هزینه های گمرکی و پرداخت هرگونه مالیات معاف بود. با به اجرا درآمدن این قرارداد، عوامل انگلیس بر همه مقدرات مردم ایران حاکمیت می یافتند و هرگونه سلاح و ابزار نظامی را برای تسلط تدریجی بر ایران لازم داشتند، با عنوان لوازم کمپانی به ایران وارد می کردند. ناگهان عده زیادی از فرنگیان از لندن به تهران آمدند و از آنجا به شهرهای گوناگون ایران رفتند. آنها برای پیشرفت کار خود زمین هایی خریدند، بیمارستان، مدرسه، کلیسا و مدرسه های متعدد ساختند و دختران ایرانی را برای پرستاری کودکانشان استخدام کردند. آنها همچنین مردانی را به منظور نگهبانی و دفاع از منافع کمپانی به خدمت گرفتند و مردم را به آیین مسیحیت فرا خواندند. فتوای سبز رهبران مذهبی وقتی این وضعیت را دیدند، کوشیدند افزون بر گوشزد کردن زیان های اقتصادی این قرارداد، پی آمدهای فرهنگی و اجتماعی آن را نیز به مردم یادآور شوند. مردم به ندای رهبران خود پاسخ مثبت دادند و دست به قیام گسترده و عمومی زدند. در این شرایط میرزای بزرگ فتوای تحریم تنباکو را صادر کرد. متن فتوا به این شرح بود: بسم الله الرحمن الرحیم «الیوم استعمال توتون و تنباکو بأی نحو کان در حکم محاربه با امام زمان عج) است. حرره الاحقر محمدحسن الحسینی». شروع فتوا با نام خدا، نشانه قداست کلام و یاری خواستن از قدرت بی پایان خداوندی است. واژه «الیوم»، به معنای «امروز» نیز نشان دهنده آن است که فتوا به مناسبت امری مستحدث صادر شده و در حقیقت، از احکام ثانویه است. واژه «استعمال»، برای هر نوع استفاده و مصرف توتون و تنباکو به کار می رود و همراه با قید «بأی نحوکان» به معنای «هر گونه که باشد»، جلوی هر نوع نیرنگ و حیله به ظاهر شرعی را می گیرد. نکته دیگر در این فتوا این است که به جای کاربرد واژه «حرام»، از تعبیر حساس و تکان دهنده «در حکم محاربه با امام زمان عج) است»، استفاده شده است. این تعبیر، استعمال توتون و تنباکو را از حد گناهی معمولی به بالاترینِ گناهان که همان تیغ کشیدن به روی ولی خدا و ستیز با کیان اسلام است، بالا برده است. ازاین رو، به گفته تاریخ نگاران، حتی اوباش فاسق که از هیچ گناهی رویگردان نبودند، چپق های خود را شکستند و تکه های آن را جلوی عمارت کمپانی انباشتند و فریاد برآوردند: «ما شراب را آشکارا می خوریم، ولی چپق را تا آقا میرزا حلال نکند، دم نخواهیم زد. شراب خوردن توبه دارد، ولی محاربه با امام زمان عج) توبه ندارد». این فتوای کوتاه و قاطع، چون آیات آسمانی در قلب ها نفوذ کرد و حماسی ترین و شکوهمندترین نهضت مردمی را پدید آورد که تا آن زمان در تاریخ بی مانند بود. وحدت مردم در پیروی از این حکم، دولتیان را بر آن داشت، به منظور ایجاد خلل در رفتار معترضانه مردم، شایعه جعلی بودن حکم را مطرح کنند و برای خنثی کردن تأثیر آن بکوشند. مردم و علما برای کسب اطمینان از درستی حکم، تلگرام ها و نامه هایی به سامرا فرستادند. در پاسخ آنان، میرزا حسین نوری، محدث و فقیه مشهور، در تلگرامی برای داماد خود، شیخ فضل الله نوری، درستی حکم و صدور آن را تأیید کرد. دولت، نخست در برابر موج اعتراض، انحصار داخلی را لغو و اعلام کرد مردم می توانند توتون و تنباکوی خود را آزادانه در داخل کشور خرید و فروش کنند. با لغو انحصار داخلی، علما در برابر اصرار امین السلطان گفتند: «چون امتناع مردم از استعمال دخانیات مستند به حکم میرزای شیرازی است، تنها چاره کار، مراجعه به وی و کسب اطلاع از نظر اوست». دو هفته پس از اعلام لغو امتیاز داخلی، پاسخ میرزای شیرازی به تلگرام علما به تهران ارسال شد. ایشان در این تلگرام با سپاس از شاه، اظهار امیدواری کرد که دست بیگانگان به کلی از ایران کوتاه شود. این پاسخ، دولتیان را که خواهان صدور حکم حلیت استعمال تنباکو بودند، به مقصودشان نرساند.