eitaa logo
پایگاه حسینیه شهدا
32 دنبال‌کننده
2هزار عکس
996 ویدیو
132 فایل
https://eitaa.com/Mehrpayan ارتباط باادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
🤱علاقه به فرزندآوری از نگاه بانوان ایرانی 👈 ۲ تا ۳ فرزند تعداد فـرزند موردپسند هر خانم ایرانی 👵🏻👴🏻کم شدن تعداد فرزندان مشکلات زیادی برای جامعه ایرانی ایجاد می‌کنه هرچه مادران ایرانی از تعداد فرزندانشون کم کنن.وضعیت سالمندی درایران هم بحرانی‌تر میشه. 🔸میزان فرزندخواهی خانم‌های ایرانی نسبت وضعیت دیگر کشورها بالاتره؟ وضعیت فرزندخواهی بانوان ایرانی در جهان مناسبتر از خانم‌های آمریکایی و اروپاییه. 🔸٪۶۸/۱ نگران آینده فرزندان 🧕🏻مهمترین دلایل عدم فرزندآوری خانم‌های ایرانی بیشتر چالش‌های ذهنیه که شیوه زیستن خانوده‌های ایرانی مهمترین عامل بوجود آمدن این چالش‌هاست. 🧕🏻آیا فاصله فرزندخواهی تا فرزندآوری میان زنان ایرانی زیاده؟ زنان ایرانی یکی ازبیشترین فاصله‌ها میان فرزندخواهی تافرزندآوری رو در جهان دارن. 🔸٪۵۰ از زنان متأهل ایرانی بدون فرزند و تک فرزند هستن و فقط ۰/۵٪ از زنان ایرانی تمایلی به مادر شدن ندارن! 🔸میزان تمایل به مادرشدن بین خانم‌های ایرانی پایینه؟ ٪۹۹/۵ اونا تمایل دارن که مادری روتجربه کنند.
💑 یک توصیه کاربردی به آقایان: شوخ طبع باشید! 🔸خانم ها جذب مردانی می شوند که خنده به لب هــای آن ها می آورند و خنداندن یک خانم وقتی بی حوصله و کسل است هنریست که هر مردی آن را ندارد. 🔸اگر ذاتا فــردی شوخ طبع هستیـد کارتان سخت نیست با این حال در جمـعی که او هست باید دقت زیادی به خرج دهید زیرا هر حرفی زمان و مکان خودش را دارد و اگر در موقعیتی اشتباه بخواهید شوخي طبعی خود را به رخ بکشانید ممکن است نتیجه بسیار بدی به دنبال داشته باشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💑🎥 ابراز ناراحتی محترمانه به همـسر 🔸استاد_عباسی: ناراحتی خود را ابراز و بیان کنید اما محترمانه و مهربانانه. بی احترامی و توهین در ابراز ناراحتی قضیه را بدتر می کند.
💑 ترک منزل در هر شرایطی ممــنوع 🔸بدترین و بزرگترین اشتباه یک زن می‌تواند این باشد که خانه را به‌قصد قهر ترک کند.حتی هنگام قهر از تخت خود جدا نشوید، چون این کار باعث عادت مرد و سردی او نسبت به شما و رابطه تان می شود. 🔸سعی کنید ناراحتی ها را با صحبت و گفت و گو حل کنید و از قهرهای طولانی پرهیز کنید.
💑 به سخنان همســر خود با دقت گوش دهیـد! 🔸کسی که به قصد دلگرم کردن همسرش به صحبت های او گوش می دهد، هم کلمات او را می شنود و هم احساسات پشت کلمات او را... برای شنیدن حرف های همدیگر وقت بگذارید و با همـــسر خــود همـــراه شــویــد...
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ۱۸۷ 🔴 پیـــروز بـــزرگــــ انتخــابات 🔻انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی،‌ محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفت‌زده کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌹🌹🌹 رفیقی می گفت: 🌸انسانهای ناپخته وخام همیشه میخواهند که در مشاجرات پیروز شوند 🌸حتی اگر به قیمت از دست دادن "رابطه" باشد 🌸اما انسانهای عاقل وهوشمند وباتجربه درک میکنند که گاهی بهتر است در مشاجره ای ساکت شوند وبه ظاهر ببازند، 🌸تا در رابطه ای که برایشان با ارزش تر است "پیروز" شوند 🌸هیچگاه فراموش نکنیم که هیچکس بر دیگری برتری ندارد ؛ مگر به " فهم و شعور " ؛ مگر به " درک و ادب " ؛ که در رفتارو گفتارش متبلور می باشد 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 @hamsaranekhoob
👨‍👩‍👧‍👦 شکم‌درد بچه‌ها رو کی جدی بگیریم؟ 🔸هر کسی بچه‌داری کرده باشه می‌دونه که یک کودک خردسال زیاد دل درد می‌شه. حالا یا بخاطر پُر شدن معده بعد از غذا باشه و چه صرفاً جلب‌توجه، به هر حال مشکل عجیبی نیست. 🔸اما ناراحت‌کننده‌ترین قسمت ماجرای شکم درد بچه‌ها اینه که ندونیم کی باید اونو جدی بگیریم. اینفوگرافیک بالا کمکتون می‌کنه بهتر درد بچه‌ها رو بفهمین.
💑 دیر رفتن به منزل را به همسرتان اطلاع دهید 🔸آقایان عزیز، زمانی که مشغله کاری زیادی دارید و یا به هر دلیلی مجبورید دیرتر به خانه بروید با تلفن به او اطلاع دهید که دیرتر به منزل می‌رسم تا موجب نگرانی او نشوید. 🔸ظاهر این کار، ساده و کوچک است اما به معنای توجه شما به همسرتان است که برای زنان خیلی مهم و دلگرم کننده است.
💑 ویژگی های مثبت همـسرتان را به او بگـویید! 🔸خوشتیـپه بهـــــش بگـــــو 🔸خوشگــــله بهــــش بگـــــو 🔸غذاش خوشمزس بهش بگو 🔸خوشگل میخنده بهش بگـو 🔸صداش قشنــگه بهش بگــو 🔸مــــهربونه بهــش بگـــو و... 👈 با تکـــرار خوبی های همسرتان علاوه بر اینکه محبت او نسبت به شما بیشتر می شود، همچنين باعث می شود او رفتارهای مناسب و ویژگی های مثبت خود را تقویت و تکرار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💑🎥 بدترین حیاورزی کدام است؟ 🔸غلامعلی افروز: همسران در پیشگاه خداوند درباره نیاز روانی و نیاز عاطفی یکدیگر مسئول هستند و بدترین نوع حیاورزی، کمرویی در قبال همسر است.
🧕دختران مایه ی برکت در زندگی ✍ پیامبـــر اکـــرم (ص): 🔸نِعْمَ الْوَلَدُ، الْبَناتِ؛ مَلَطَّفاتٌ، مُجَهَّزاتٌ، مُؤَنَّساتٌ، مُبارَكاتٌ، مُفَلَّياتٌ 🔸دختران چه فرزندان خوبى هستند! چرا كه گرم و با لطافت اند، آماده به خدمت والدین، انس ‏گير و با الفت هستند، با بركت اند و پاكيزه ‏اند. 📚کافی ج۶ ص۵