هدایت شده از تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
🌹تصاویری از تشرف حضرت آیتالله خامنهای به حرم حضرت زینب (سلاماللهعلیها)
🌺با گذشت شش سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز هیچکدام از رؤسای جمهوری اسلامی ایران به شهر یا کشور خارجیای سفر نکرده بودند. حساسیت رخدادهای جنگ تحمیلی و بیش از همه، بحرانهای داخلی که یکی پس از دیگری همهی نیروهای دولت و ملت را صرف مبارزه با معارضان انقلاب میکرد، فرصتی برای دید و بازدیدهای بینالمللی باقی نگذاشته بود.
در این شرایط، نخستین سفر خارجی یک رئیسجمهور در تاریخ ایران، زمانی رقم خورد که حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور وقت کشورمان، به دعوت «حافظ اسد» رئیسجمهور فقید سوریه، راهی «دمشق» شدند.
حضرت آیتالله خامنهای در جریان این سفر که در پانزدهم شهریور ۱۳۶۳ صورت گرفت به زیارت حرم و بارگاه حضرت زینب کبری سلامالله علیها در زینبیهی دمشق نیز مشرف شدند.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
💐 ارسال مطلب با لینک کانال💐
🌹 eitaa.com/tabyinir 🌹
🍀بهار مومن از #شب_یلدا آغاز میشود
🌹پیامبر خدا صلی الله علیه و آله :
♦️زمستان بهار مؤمن است، از شب های طولانی اش برای شب زنده داری، و از روزهای کوتاهش برای روزه داری بهره می گیرد.
📚 وسائل الشیعه،ج7،ص302
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
✅ مفضّل مى گويد: امام صادق عليه السّلام فرمود: «همراه با قائم عليه السّلام سيزده نفر زن هستند.»
✅عرض كردم: «به آنها چه كارى واگذار مى كند؟»
✅ فرمود: «آنها مجروحان را مداوا و از بيماران نگهدارى و پرستارى مى كنند، همچنانكه در زمان پيامبر چنين بود.» (اثبات الهداة، ج 3، ص 575، روايت 725.)
🌸سالروز میلاد عقیله بنی هاشم ، پرستار دشت کربلا، زینب کبری سلام الله علیها را تبریک و تهنیت عرض می کنیم.🌸
📚برگرفته از کتاب ظهور نور، ترجمه الشموس المضیئه تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور ره🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از کانال دروس آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 شاگرد زینب کبری (سلام الله علیها)
🔹 بعضی افراد به تعبیر بعضی از مشایخ ما (رضوان الله علیه) جنازه های عمودی اند [و] فرقشان با مرده این است كه آن افقی است و این عمودی، این مردهٴ ایستاده است. این همان است كه در نهج البلاغه درباره #علمای_بی_عمل فرمود این عالم بی عمل «مَیتُ الأحْیاء»؛[1] به تعبیر همان بزرگ و بزرگوار #جنازه_عمودی است. یك عده به تعبیر قرآن ماندنی اند اینها ﴿أُولُوا بَقِیةٍ﴾[2] هستند؛ حرف از آنِ اینهاست، فكر از آنِ اینهاست. امام جزء ﴿أُولُوا بَقِیةٍ﴾ است، ماندنی است! دیدید مقام رهبری درباره امام فرمود که امام یك #حقیقت_همیشه_زنده است، چون این وصل است به اهل بیت [و] آنها چون ﴿أُولُوا بَقِیةٍ﴾ هستند این به تبع آنها ﴿أُولُوا بَقِیةٍ﴾ است، اینها ماندنی اند! این است كه زینب كبری كه این ایام زادروز آن #عقیله_بنی_هاشم بود سوگند یاد كرد كه «ففَوَ اللَّهِ لَا تَمْحُو ذِكْرَنَا وَ لَا تُمِیتُ وَحْینَا»،[3] چون ما ﴿أُولُوا بَقِیةٍ﴾ هستیم!
🔹 می بینید که ابنطاووس را زینب كبری چطور تربیت كرد؟! در جریان كوفه وقتی ابن زیاد از زینب كبری (سلام الله علیها) سؤال كرد «كَیفَ رَأَیتِ صُنْعَ اللَّهِ بِأَخِیكِ»؟ او در جواب چه گفت؟ فرمود: «مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا».[4] سخن از صبر نیست، اینها هم كه عالمهٴ غیر معلّمه و فهمهٴ غیر مفهّمه اند[5] ـ معاذ اللهـ اغراق كه نیست؛ نفرمود به ما خوش گذشت فرمود ما #جز_جمال چیزی ندیدیم كربلا خیلی سفر خوبی بود! نفرمود به ما خوش گذشت، بد كه نگذشت، هیچ! خوش هم نگذشت! فرمود جز خوشی چیزی ندیدیم: «مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا». این زینب كبری شاگردی دارد به نام ابنطاووس (رضوان الله علیه) كه در همان مدخل [کتاب] لهوف این چنین می گوید ـ همهتان مستحضرید ابنطاووس در بین علما جزء اوحدی از اینهاست ـ اگر به ما دستور نداده بودند كه جزع كنید و ناله كنید و اشك بریزید، من عصر عاشورا جشن می گرفتم،[6] برای اینكه مولای من به عنوان ﴿أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یرْزَقُونَ﴾[7]، ﴿فَرِحینَ بِما آتاهُمُ اللّهُ﴾[8] و مانند اینها رسید؛ وقتی حسین بن علی به هدف برسد از نظر #احیای_كلمه_حق و به مولای خود بار یابد از نظر ﴿یسْتَبْشِرُونَ﴾[9]، ﴿فَرِحِینَ﴾، خب من چرا خوشحال نباشم؟! من گریه ام برای حسین بن علی است، او كه الآن دارد می خندد! ﴿وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ﴾[10]، ﴿فَرِحِینَ﴾، ﴿یسْتَبْشِرُونَ﴾، خب او كه دارد می خندد! فرمودند شیعه ما كسی است كه «یفْرَحُونَ بِفَرَحِنَا»[11] خب ما هم باید جشن بگیریم. این همان حرف «مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا» است. این حرف علمای عادی نیست چه رسد به توده مردم! البته اگر كسی از توده مردم گذشت، از سطح علمای عادی هم گذشت، پا جای پای ابنطاووس پا گذاشت و به مقام منیع او بار یافت كه جزء اوحدی از علماست، آن گاه میتواند بگوید من معنای سخن زینب كبری (سلام الله علیها) كه فرمود: «مَا رَأَیتُ إِلَّا جَمِیلًا» را فهمیدم.
[1]. نهجالبلاغه، خطبه 87.
[2]. سوره هود، آیه 116.
[3]. مثیرالاحزان، ص102.
[4]. اللهوف على قتلى الطفوف، ص160.
[5]. الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسی)، ج2، ص305؛ «... فَقَالَ عَلِی بْنُ الْحُسَینِ یا عَمَّةِ اسْكُتِی فَفِی الْبَاقِی مِنَ الْمَاضِی اعْتِبَارٌ وَ أَنْتِ بِحَمْدِ اللَّهِ عَالِمَةٌ غَیرُ مُعَلَّمَةٍ فَهِمَةٌ غَیرُ مُفَهَّمَةٍ ...».
[6]. اللهوف على قتلى الطفوف، ص4؛ «... و تأسفا على ما فاتنا من السعادة و تلهفا على امتثال تلك الشهادة و إلا كنا قد لبسنا لتلك النعمة الكبرى أثواب المسرة و البشرى و حیث فی الجزع رضا لسلطان المعاد و غرض لأبرار العباد فها نحن قد لبسنا سربال الجزوع و آنسنا بإرسال الدموع و قلنا للعیون ...».
[7]. سوره آلعمران، آیه 169.
[8]. سوره آلعمران، آیه 170.
[9]. سوره آلعمران، آیه 170.
[10]. سوره آلعمران، آیه 169.
[11]. تحف العقول، ص123.
#سالروز_ولادت_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#حقیقت_همیشه_زنده
#احیای_كلمه_حق
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 خطبه های نماز جمعه
تاریخ: 1376/05/24
🆔 @a_javadiamoli_doross
هدایت شده از چلچراغ بصیرت(گروه تربیت فرهنگی اجتماعی المصطفی)
خطبه های حضرت زینب کبری سلام الله علیها.pdf
649.9K
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
کانال رسمی گروه تربیت فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی
@chelcherag98
🌸🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼
📣🌹📣🌹📣🌹📣🌹📣🌹📣🌹
قابل توجه طلاب محترم مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث:
ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها؛
مرکز مشاوره مجتمع؛ جهت ارائه مشاوره های تربیتی اخلاقی و روان شناختی با حضور اساتید مجرب و متخصص این حوزه، افتتاح گردید.
طلاب گرامی می توانند جهت استفاده از حضور اساتید، با هماهنگی واحد تربیتی مجتمع با شماره تماس 37110487 ( حجت الاسلام والمسلمین رضائی مسجد) اقدام نمایند.
✅مکان:
طبقه سوم مجتمع قرآن و حدیث، اتاق شماره 408
✅زمان:
شنبه ها و یکشنبه ها؛ ساعت 9 تا 12 با کارشناسی:
💠حجت الاسلام والمسلمین دکتر نظری
دوشنبه ها: 10:30 تا 14:30 با کارشناسی:
💠حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدوی نیک
ان شاءالله در روزهای بعدی، اساتید دیگری به جمع مشاوران خواهند پیوست و مرکز مشاوره بر آن است تا خدمات خود را در تمام روزهای هفته به طلاب عزیز و گرامی ارائه نماید.
🛑 معاونت فرهنگی تربیتی 🛑
هدایت شده از سید رضی مرتضوی
🔰 جایگاه قرآن در روایات اهلبیت ع «۳۵»
✍️ سید رضی مرتضوی
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
قال عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ علیه السلام: آیَاتُ الْقُرْآنِ خَزَائِنُ الْعِلْمِ فَکُلَّمَا فَتَحْتَ خِزَانَةً فَیَنْبَغِی لَکَ أَنْ تَنْظُرَ فِیهَا
📚بحار ج ۸۹ / ص ۲۱۵
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
امام سجاد علیه السلام فرمودند:آیات قرآن مانند گنجینه های علم هستند، وقتی در یک گنجینه را باز می کنی، شایسته است به درون آن نگاهی بیندازی
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
🔹نکته ها:
🔸آیات قرآن در برابر غافلان، مانند تکه الماسی است که در دست نوزادی باشد، او هیچ درکی از ارزش جواهرات ندارد و تنها با آن بازی می کند، غافلان نیز تنها به الفاظ و الحان قرآن بسنده کرده و به گنجینه های علمی آن بی اعتنا هستند.
🔸هر یک آیه، چشمه جداگانه ای از معارف است، که رسیدن به جرعه ای از آن، تغییر نگاه ما به قرآن و آیات آن را می طلبد
🔸انتظار اهلبیت علیهم السلام از شیعیانشان اینست که در هنگام قرائت، به معانی قرآن توجه کنند
💠 قرآن بخوانیم 💠