🔸چرا فساد (اینجا اداری و مالی) در دانمارک خیلی کم و در سومالی خیلی زیاد است؟ چرا در ادارات کره جنوبی یا ژاپن، رشوه خیلی کم داده و گرفته میشود اما مثلا در سومالی و لیبی و افغانستان زیاد؟ آیا دانمارکیها به دلیل مسائل فرهنگی و اعتقادات دینی است که اختلاس نمیکنند؟ و در مصر یا سومالی برعکس، اعتقادات دینی ضعیف است که این کشورها را به شدت درگیر فساد کرده است؟ یا نه، مسائل اقتصادی است که در این موضوع، تعیینکننده است. مثلا چون کارمند فلان اداره در سوئد به لحاظ مالی تامین است، نیازی به گرفتن رشوه نمیبیند و در سومالی چون کارمند تامین نیست، مجبور میشود رشوه دریافت کند؟!
در این مطلب، تلاش میشود، پاسخهایی برای این چند سؤال «مهم» بیابیم.
باید گفت هیچ یک از دلایلی که نام بردیم، عامل اصلی کم بودن فساد در این کشورها نیست. این عوامل در کاهش میزان فساد قطعا موثرند اما نه آنقدر که بشود با آن، مشکل را «حل» کرد. هر جا «پول» و «ثروت» باشد، در آنجا احتمال فساد هم هست. «موقعیت فساد» هر جا که پیش بیاید، فساد اتفاق میافتد و در اینجا
بین دانمارک و سومالی هم تفاوت زیادی وجود ندارد، چون در همه دنیا آدمهایی هستند که مترصد فرصت برای «سوءاستفاده» هستند. با این حساب، «دلیل اصلی» و «اول» اینکه میزان فساد در برخی کشورها زیاد و در برخی کشورها کم است، مواردی که در بالا نام بردیم نیست. پس علت اصلی چیست؟
👌اولا باید توجه داشت فساد هیچ وقت به صفر نمیرسد حتی در برخی کشورها، علت اینکه فساد اداری و مالی خیلی کم اتفاق میافتد، به خاطر سیستمی است که در ادارات این کشور از سوی مدیران «تدبیر» شده است.
👈فرهنگ بهاندازه خود در کاهش چنین معضلاتی تاثیر دارد اما نه بهاندازه «سیستم» و «تدبیر مدیران» آن کشور.
👈تامین بودن کارمند نیز موثر است اما چقدر مفسدان اقتصادی در دنیا وجود دارند که از خوردن و دزدی کردن سیر نمیشوند؟!
👌بنابراین، این سیستم است که باعث کاسته شدن از میزان فساد میشود.
جعفر بلوری
هدفهایمان را نباید فراموش کنیم
فلسفه وجودی سازمانها، رسیدن به اهداف بوده و آنچه ملاک و معیار موفقیت است، میزان تحقق اهداف است. لذا اهداف هستند که راهنمای تعیین سیستمها و فرایندهای مناسباند و باید هوشمندانه سیستم ها و فعالیتها را تعریف کنیم در غیر اینصورت از هدف سازمان دور خواهیم شد.
بهانه این مطلب ساخت 26 ویلا توسط بنیاد مستضعفان با مساحتی بیش از 10هزار متر مربع و هزینه 30 میلیارد تومان است ( ساخت ویلاهای چند میلیاردی توسط بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی )
#گام_دوم_انقلاب #ضعف_مدیریتی #چالشهای_درونی #چالشهای_اقتصادی #اقتصاد
علم و پژوهش.jpg
53.2K
توصیه های رهبری در حوزه #علم_و_پژوهش
#گام_دوم_انقلاب
اقتصاد.jpg
116K
توصیه های رهبری در حوزه #اقتصاد
#گام_دوم_انقلاب
خبر زیر 👇 در رابطه با قطع برق ونزوئلا است.
یکی از متخصصین بیان می کرد اگر به هر دلیل تجهیزات کشورهای غربی در مسیر برق یزد - کرمان از مدار خارج شود یک هفته طول می کشد😱 تا برق مسیر فوق متصل گردد.
جالبتر اینکه رمز دوم همین تجهیزات اصلا در اختیار ایرانی ها نیست.😮
اما چرا مدیران وزارت نیرو از تجهیزات داخلی استفاده نمیکنند جای تعجب دارد
#گام_دوم_انقلاب #ضعف_مدیریتی #چالشهای_درونی #چالشهای_اقتصادی #اقتصاد #برونگرایی
خبر در کانال رجانیوز :
🔻قطع سراسری برق،صادرات نفت ونزوئلا را متوقف کرد
راشاتودی:
🔹قطع سراسری برق در ونزوئلا که حدود یک هفته است ادامه دارد باعث شده تا صادرات نفت این کشور نیز با مشکل جدی مواجه شود.
🔹به گفته منابع آگاه در حال حاضر ترمینال اصلی صادرات نفت ونزوئلا و یکی از مجموعههای فرآوری نفت سنگین در شهر خوزه این کشور به طور کامل خاموش شدند.
🔹برق در ۲۰ ایالت از ۲۳ ایالت از این کشور قطع شده است.
✅ @Rajanews
#تلنگر_قرآنی
🔴شیرین باش!
🔰کنار چای تلخ همیشه یا قند است یا شکر به همین خاطرهم هست که گوارا می شود. یادمون باشه بعضی ها مثل چای اند؛ یعنی تلخ اند. پس با آنها #شکر باشیم یعنی #شیرین حرف بزنیم، شیرین رفتار کنیم؛ به قول سعدی شیرین حرکات باش.
⏮این سفارش خداست:
#ادفَع_بِالَتی_هِیَ_اَحسَنُ؛
بدی های دیگران را با خوبی های خود دفع کن،
یعنی اگر دیگران تلخ بودند #شیرین_باش.
🔅و لَا تَستَوی الحَسَنَةُ وَ لَا السَیئَةُ ادفَع بِالَتی هِیَ اَحسَنُ فَاِذا الَذِی بَینَکَ وَ بَینَهُ عَدَاوَةُ کَاَنَهُ وَلِی حَمِیمُ
📙سوره فصلت،آیه 34
🍃🌸🍃🌸
گاهی تا عاقبت بخیری چند قدمی فاصله نداریم ولی خودمان بدلایل مختلف مسیر زندگیمان را عوض می کنیم
بطور مثال ضَحّاک بن عبدالله مشرقی و مالک بن نضر در میانه راه کاروان حسینی به سوی کوفه، با امام حسین (ع) ملاقات کرد. امام حسین (ع) آنها را به یاری خود خواند، مالک بن نضر از امام عذر خواهی کرد اما وقتی امام (ع) علت عدم همراهیشان را جویا شد. مالک بن نضر گفت: من بدهی و نانخور دارم. اما ضحاک دعوت امام را مشروط قبول کرد و گفت: «من هم فردی عیالوارم و به مردم مقروض هستم؛ اما اگر به من اجازه دهی، هنگامی که هیچ جنگجویی -در کنارت- نیافتم، بازگردم و فقط تا آنجا برایت بجنگم که برایت سودمند باشد و بتوانم از تو دفاع کنم.» امام (ع) پذیرفت
✔️ضحّاک از یاران امام حسین (ع) در واقعه عاشورا در کربلا حضور داشت .
✔️در صبح روز عاشورا در حمله اول شرکت کرد و شجاعتهای بسیاری از خود به نمایش گذاشت. و با سپاه عمر بن سعد جنگید و چند تن را کشت.
✔️نماز ظهر را همراه امام به جای آورد.
😥 اما در واپسین لحظات روز عاشورا از نبرد گریخت.
ضحاک در لحظات آخر جنگ روز عاشورا به امام حسین (ع)گفت : یابن رسول الله! به خاطر دارید که بین من و شما چه شرطی بود؟ حضرت فرمود: آری، من بیعت خود را از تو برداشتم ولی تو چگونه میتوانی از بین سپاه دشمن فرار کنی؟ ضحاک گفت: من اسب خود را در خیمهای پنهان کردهام و به همین جهت بود که پیاده میجنگیدم.»
گفتنی است ضحاک بن عبدالله از گزارشگران واقعه کربلا در کوفه بوده و همچنین او در زمان امامت امام سجاد (ع) زنده بوده و شیخ طوسی وی را از اصحاب امام سجّاد (ع) نام برده است.
😱حذف نرم افزار بدون اجازه صاحبان موبایل توسط گوگل
چهارشنبه هفته پیش ( 4 اردیبهشت 1398 ) کاربران موبایلهای اندروید شاهد حذف خودکار و بدون اجازه نرم افزارهای تلگرام طلایی و هاتگرام در گوشیهای موبایل خود با هشداری مبنی بر جاسوسی بودن و مضر بودن این نرم افزارها توسط گوگل پلی (مرجع اصلی دریافت نرمافزارهای آندروید) شدند.
اما چند سوال:
آیا دشمن با چنین روشی به راحتی نمیتواند بدافزارها و جاسوسافزارها را به میان مردم بفرستد؟
تلگرام و گوگل چه ارتباطی با دشمنان ما دارند؟
غربی ها چه چیزی در تلگرام دارند که حاضریند اینجوری شرکت گوگل را برای این حمله ها هزینه کنند؟
آیا استقلالی که مدافعان رفع فیلتر تلگرام دنبال می کرده اند درست بوده است؟
اینترنت ملی کجاست؟
چرا حمایت از تولید کنندگان سیستم عامل موبایل انجام نمی شود؟
چرا مسئولین تلگرام طلایی با بیش از 25 میلیون کاربر را از تلگرام جدا نکرده اند؟
👌نکته : تولید سیستم عامل موبایل را جدی بگیریم🙏
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به نظر شما این قوانین مربوط به کدام دانشگاه است؟
🔹از ممنوعیت شلوار جین تا سوهان زدن ناخن ها!
@Farsna