#یادداشت_تحلیلی
🕎 فروپاشی؛ سرنوشت محتوم رژیم اشغالگر
📝 حمید خوشآیند
✅ متغیرهای متعددی از دو ناحیه «درونی» و «بیرونی» وجود دارد که نشان میدهد، رژیم نژادپرست صهیونیستی با چالشهای موجودیتی متعددی مواجه شده است:
1⃣ _ کاهش انسجام داخلی، بیثباتی و آشفتگی نظام سیاسی، بحرانهای اقتصادی، هرجومرج، گسست و شکافهایی که رژیم اشغالگر قدس با آن مواجه است.
2⃣ _گسترش عملیاتهای راهبردی مقاومت اسلامی در سرزمینهای اشغالی که عملاً این رژیم را با یک تهدید موجودیتی واقعی مواجه کرده است.
3⃣ _ عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی که اگرچه در کوتاهمدت یک امتیاز تلقی میشود، اما با توجه به مخالفت افکار عمومی جهان اسلام، قطعاً در میان مدت و بلندمدت، پیامدهای بزرگی برای رژیم صهیونیستی خواهد داشت.
4⃣ _ عدم برخورداری رژیم صهیونیستی از عمق استراتژیکی، یک پاشنه آشیل جدی در نبردهای این رژیم با مقاومت اسلامی محسوب میشود. ابعاد مرزهای فلسطین اشغالی حداکثر ۱۳۷ کیلومتر است و به این ترتیب جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و تأسیسات حساس آن، فاصله زیادی با مرزها ندارد و این جبهه اولین منطقهای است که در جنگ احتمالی، هدف موشکها قرار خواهد گرفت.
✅ نکته پایانی اینکه، حیات و بقای رژیم صهیونیستی به چیزی جز «نژادپرستی» که دربرگیرنده مجموعهای از رفتارهای تروریستی، خشن، نسلکشی، سلطهجویانه، بحرانآفرین، جنایات سازمانیافته علیه بشریت و اشغالگری بنا نشده است. با توجه به اینکه رژیمهای آپارتاید به سرنوشت مشترکی مبتلا شده و از صحنه روزگار محو میشوند؛ همچنان که درباره رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی دیدیم، رژیم آپارتاید صهیونیستی نیز قطعاً به همان «سرنوشت محتوم» آفریقای جنوبی دچار شده و موجودیت آن در تمام ابعاد وجودی از بین خواهد رفت.
#ثامن_21
#فلسطین
#روشنگری
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برای روز جهانی قدس .
اسرائیل چگونه متولد شد؟
🔹در اواخر قرن ۱۹ میلادی، اوج گرفتن یهودستیزی در اروپا "مسئله یهود" را برای دههها تبدیل به موضوعی برای بحث در اروپا کرده بود.
🔹جمعیتی یهودی در قارهای مسیحی که اگرچه در کشورهای زیادی پراکنده شدهاند اما در همه این کشورها در اقلیت بودند و بسیاری از اروپاییها نیز دل خوشی از آنها ندارند.
🔹اگر علاقه دارید کمی به معلومات تاریخی خود اضافه کنید تماشای این ویدئو را از دست ندهید.
#ثامن
Voice 003_sd.m4a
12.85M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅
🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊
✅ نشست روشنگری
1⃣ قسمت اول
❇️ باموضوع: "روزقدس،چگونگی اشغال فلسطین توسط رژیم غاصب صهیونستی و مقاومت مردم فلسطین "
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
─┅═༅🕊1⃣🕊༅═┅─
سخنران: آقای معینی هادی سیاسی
#نشست_روشنگری
#ثامن21
بسم الله
سی و پنجمین جلسه هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
سخنران: جناب آقای دکتر علی قاسمی
جانشین سابق معاونت سیاسی سپاه
موضوع: عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم
زمان: شنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۲۱:۳۰
#نشست_روشنگری
#ثامن21
https://rubika.ir/tahlil_samen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کافیست مسؤلین کمی با عملکرد خود، رضایت مردم را فراهم کنند ،دلهای اکثریت با جبهه انقلاب است حتی اگر ظاهر و سبک زندگیشان برخلاف آموزه های دین و نظام باشد. 🔴
مردم تهران/ امروز / راهپیمایی روز قدس
▪️همخوانی «سلام فرمانده» توسط مادری با فرزندش که روی سن قرار دارد.
✅ رحمت خدا بر حاج قاسم که تاکید بر نگاهِ جامعِ جذبِ حداکثری همه آحاد مردم را داشت.همه مردم در دایره نظام هستند.همه فرزندان این سرزمینند، همه دل در گروه امام و انقلاب و رهبری دارند...
آری، سلام فرمانده، سیدعلی دهه نودی هاشو فراخوانده...
بعد از دهه هفتادی هایی مثل محسن حججی و دهه هشتادی هایی مثل علی لندی نوبت دهه نودی هایست...
🌷اللهم عجل لولیک الفرج
✍"محمدصالحی"
#ثامن
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه |
۶ نکته از مأموریت #داعش در #افغانستان
🍃🌹🍃
🔻 وقوع انفجارهای متعدد در مساجد و مراکز آموزشی در چند نقطه از افغانستان، موج ناامنی جدیدی را در این کشور رقم زده است. در رابطه با این انفجارها و اهداف بازیگران آن باید به چند نکته اشاره کرد:
1⃣ ابعاد این عملیاتها نشان میدهد که گروه تروریستی داعش، با سازماندهی برخی بازیگران خارجی، اقدام به این عملیاتها میکند.
2⃣ نوع این عملیاتها که از نوع عملیاتهای مقیاس کوچک است، نشان میدهد که داعش به دنبال ضربه زدن و مورد هدف قرار دادن اماکنی است که محل تجمعات است؛ زیرا امکان تلفات انسانی آن بیشتر است.
3⃣ گروههای تروریستی همچون داعش در فضاهایی شروع به تکثیر و انجام عملیات میکنند که خلأ امنیتی در آن وجود داشته باشد. افغانستان که در یک سال گذشته از این خلأ رنج میبرد، به محلی برای اقدامات داعش در سطح منطقهای تبدیل شده است.
4⃣ این عوامل حامل یک پیام برای کشورهای منطقه و حتی فرامنطقه است که تهدیدهای داعش منحصراً در افغانستان نخواهد ماند و گسترش و رشد آن در افغانستان، تهدیدی برای همه جوامع بشری خواهد بود.
5⃣ داعش همان راهبردی را اجرایی میکند که بازیگران حامی آن یعنی آمریکا به دنبال پیادهسازی آن هستند؛ راهبرد بیثباتسازی منطقه با تکثر کشورهای درگیر؛ یعنی ابتدا بیثباتی در یک حوزه و سپس تعمیم آن به سایر حوزهها.
6⃣ نکته پایانی اینکه، داعش در پروژهای با بازیگردانی آمریکا وارد شده که هدف آن علاوه بر موارد ذکرشده، ایجاد یک نوع دوئیت بین شیعه و سنی است. مورد حمله قرار دادن اماکن شیعی و سنی در افغانستان و ایجاد فرافکنیهای دینی نشان از این سیاست قدیم انگلیسی دارد.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#ثامن21
#ماه_رمضان
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | پُربرکتترین پدیده منطقه!
🍃🌹🍃
🔻 #رهبر_معظم_انقلاب در سخنرانی روز #قدس به فلسفه این روز و دستاوردهای گفتمان #مقاومت پرداختند. یکی از بیانات ایشان که نیازمند دقت بیشتر است، این بود که فرمودند: «شکلگیری مقاومت پُربرکتترین پدیدهی این منطقه بوده است». برای بحث و بررسی تأثیر گفتمان مقاومت، باید نگاهی به پیش از شکلگیری این گفتمان و تغییرات پس از آن داشت.
🔸اگر به مناطقی که امروز ذیل گفتمان مقاومت تعریف میشوند نگاهی بیندازیم متوجه میشویم که سرزمین فلسطین پس از شکست فضاحتبار دولتهای عربی در دو جنگ ششروزه و یوم کیپور، کاملاً ذیل سلطه صهیونیستها قرار گرفت. این پیروزی صهیونیستها باعث شد که در سال ۱۹۸۲ به فکر اشغال لبنان بیفتند.
🔹پیروزي انقلاب اسلامی که میشل فوکو از آن به «انقلابی با دستهای تهی» و رابین رایت از آن بهعنوان «آخرین انقلاب بزرگ» یاد میکند، موجب بروز تحول عظیمی در نظام بینالملل شد، تأثیر امام راحل(ره) در منطقه را باید شکلگیری نگاه نو به غرب پس از روی کار آمدن اندیشههای واپسگرایی مانند سلفیت تکفیری و خودفروختگی حکام مرتجع، احیاء و تقویت هویت دینی ملل، به جوشش درآمدن نهضتهای اسلامی، استقلالخواهی مردم منطقه و ... تعریف نمود. شکلگیری گفتمان مقاومت ملهم و متأثر از نهضت امام(ره)، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب «لبنان را از لوث وجود صهیونیستها پاک کرد، عراق را از حلقوم آمریکا بیرون کشید و از شر داعش نجات داد، به مدافعان سوری در برابر نقشههای آمریکا مدد رساند، به مردم مقاوم یمن در جنگی که به آنها تحمیل شده است یاری میرساند، با پنجه افکندن به موجودیت غاصبان صهیونیست به توفیق الهی آنها را به زانو درمیآورد».
🔺نکته پایانی: گسترش روزبهروز مقاومت در حالی است که ما شاهد افول قدرت صهیونیسم در منطقه هستیم و رژیمی که در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی اعراب را به ستوه آورده بود، امروز از درافتادن با گروههای کوچک مقاومت عاجز است؛ موضوعی که نویدبخش آیندهای روشن برای منطقه است.
✍ یعقوب ربیعی
#روشنگری
#ثامن21
#ماه_رمضان