#دعای_ماه_رمضان
🔰 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
🌹 #بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🔸 اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین.
🔸 خدایا، مرا در این ماه به پوشش و پاک دامنی زینت ده و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان و بر عدالت و انصاف وادارم نما و مرا در این ماه از هرچه می ترسم ایمنی ده، به نگهداری ات ای نگهدارنده هراسندگان.
#ماه_قرآن
یا علی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷دعاى روزدوازدهم ماه مبارك رمضان
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِوالعَفاف واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والكَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیه ِمن كلِّ ماأخافُ بِعِصْمَتِك َیا عِصْمَةَ الخائِفین.
🌷خدایا
زینت ده مرا در آن باپوشش و پاكدامنى وبپوشانم درآن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف وآسوده ام دار درآن ازهرچیزكه می ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه دارترسناكان .
"الهی_آمین"🙏
🌷طاعات و عبادات قبول، التماس دعا
🌍لبیک یامهدی (عج)🌎
یا علی (ع)
ﻣﻨﺎﺟﺎﺕ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ از شهید ﺩﮐﺘﺮ ﭼﻤﺮﺍﻥ :
🦋🌼...
ﺧﺪﺍﯾﺎ …
ﺍﺯ ﺑﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺖ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻫﺖ …
ﺍﻣﺎ ﺷﮑﺎﯾﺘﻢ ﺭﺍ ﭘﺲ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ …ﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ …
ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺪﯼ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﯼ ﺗﺎ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺖ …
ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ …
ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ …
ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﻢ …
ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺧﻮﺩﺕ …
ﺑﺎ ﺗﻮ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﻌﻨﺎ ﻧﺪﺍﺭﺩ …
ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﭼﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ …
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ؛ﺧﺪﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﻦ
یا علی (ع)
#حدیث_روز
⛅️امام عصر عج فرمودند:
درحوادث آخرالزمان تقوای الهی پیشه سازیدوبه ما اعتماد کنید و چاره ی فتنه ها و امتحاناتی که به شما رو آورده است را از ما بخواهید.
🖌بحارالانوار،ج ۵۳
🌍لبیک یامهدی (عج)🌎
🌸
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
یاعلی (ع)
ستاد تربیتی دبستان غیردولتی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها