هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
📚 حمایت از دو پویش حیاتی و مهم
🔺با امضاء دو پویش زیر، شما هم در پیشگیری از اغتشاشات بعدی همکاری کنید:
🔺پویش «فیلتر اینستاگرام دائمی شود» در فارس من 👇
👉 farsnews.ir/my/c/164703
🔺پویش افزایش سرعت و پهنای باند ایتا در فارس من 👇
👉 farsnews.ir/my/c/164698
#از_تبیین_تا_قیام
#حمایت_از_کالای_ایرانی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
📸 هشدار تکاندهنده امام صادق علیهالسلام به صاحبان خانههای خالی!
هر کس دارای خانهای زائد باشد و ....
#مسکن
#امام_صادق
#بهشت
👁🗨اینستاگرام؛ اشتغال زا یا اشتغال زدا !؟
🔸تاثیرات مخرب اینستاگرام از منظر فرهنگی، امنیتی و سیاسی آشکار است. لیکن تصور میشود این پلتفرم، #اشتغال را تحت تاثیر مثبت قرار داده و محدودیت آن موجب بیکاری میگردد.
✍در این یادداشت، تاثیر اینستاگرام بر تک شاخص اشتغال را بررسی مینمائیم.
🔹به نظر میرسد افرادی (مانند آقایان رئیسی و قالیباف) که از ایده ی اشتغال اینستایی دفاع میکنند، به کارکرد ذاتیِ اقتصاد فجازی توجه ندارند.
🔸نکته ی مغفول این است که اساسا بنگاه های اقتصادی از فضای مجازی به منظور کاهش اشتغال استفاده میکنند، نه بالعکس !
🔹به عنوان مثال؛ یک فروشگاه پوشاک در بازار، پنج نفر را مستقیما مشغول به کار میکند و در کنار آن مشاغل ساختمانی و تاسیساتی نیز فعال میشوند. اما همان فروشگاه پوشاک در اینستاگرام تنها با یک یا دو نفر اداره میگردد و اشتغال را کاهش میدهد.
🔸یا مثلا واضح است که فروشگاه آنلاین دیجیکالا به قیمت بیکار کردن هزاران نفر در فضای واقعی توسعه یافته است. اینستاگرام نیز تعمیم یافته ی همین رویکرد است و اساسا به دلیل کاهش اشتغال، مزیت اقتصاد خرد دارد.
🔹از طرفی سراب "اشتغال کم هزینه" در اینستاگرام نیز سرمایه های زیادی را بر باد داده است. رقابت در این پلتفرم آنقدر بالا گرفته که با مبالغ خرد نمیتوان موفقیتی کسب کرد و برند شدن در این فضا، نیازمند مبالغ سنگین است.
🔸بنابراین؛ شاید بتوان مزایای اقتصادی برای اینستا تصور کرد، لیکن کوچاندن صاحبان کسب و کار از اینستاگرام -گرچه هر روز سختتر میشود- قطعا تاثیر مثبتی بر #شاخص_اشتغال دارد و بیکاری را کاهش میدهد.
✍گروه معیشت و اقتصاد متا
🔥نان مردم در تنور #اینستاگرام❗
🔻یک گام مهم و فوری در سامانبخشی به فضای مجازی، بازکردن گرهی #معیشت بخشی از مردم از اینستاگرام است.
🔻ایجاد و معرفی بستر مناسب #ایرانی در فضای مجازی، کمک در تبلیغات و تخصیص وام بدون سود متناسب با تعداد اعضا برای کسب کارها، نمونهای از این اقدامات است.
🔻خناسان، برای دمیدن به آتش اغتشاشات، به این گره، امید بستهاند.
🔻اقدام جهادی و سریع وزاری ارتباطات و اقتصاد و صمت و ...واقعا ضروری است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🛑تذکر امام خامنهای به خواص درباره اتفاقات اخیر
🔹در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند.
🔹اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و #صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی مخالفند.
🔹کسی که به پاسگاه پلیس یا پایگاه بسیج حمله میکند یا در #سخنان خود به ارتش یا سپاه طعنه میزند، به امنیت کشور حمله میکند.
📚بررسی فقهی هشدار مجازی استاد خسروپناه
۱. گونههای حکم فقهی
ما دو دسته فقه داریم، فقه الهی یا فتوا و فقه ولایی که همان حکم ولیّ امر در اداره جامعه است. در فقه الهی میتوان صدها مجتهد و دهها مرجع تقلید داشت؛ ولی در حوزه فقه ولایی (حکومتی)، تنها یک مجتهد و مرجع داریم و تنها حکم او به عنوان رهبر، حجت است.
۲. هشدارِ بدون ارزش فقهی
کسی که مجتهد فقه ولایی و مسائل حکومتی نیست، صلاحیت صدور حکم یا اعلام «هشدار» برای امور حکومتی ندارد؛ مگر آنکه هشدارش، تبیین سخن ولیّ امر باشد و هشدار استاد خسروپناه درباره فضای مجازی، هم خلاف چارچوبهای علمی است و هم نادرست.
۳. ادعاهای سابقهدار ایشان و نقد آن
خبرگزاری حوزه از قول آ. خسروپناه: «برخی میگویند به دلیل آثار فرهنگی، اپلیکیشنهای خارجی را تعطیل کنیم درصورتیکه با تعطیلی این اپلیکیشنها، اقتصاد خانوار آسیب جدی خواهد دید». ایشان بدون تخصص و با استحسان، ادعاهای تیم فیروزآبادی را #تئوریزه میکند که ارمغانش ایجاد مانع بر سر راه فرمایشهای رهبری بوده و تازهترین پیامدش هم اغتشاش بود.
اتفاقا نرمافزارهای «ناامن»، بزرگترین دشمن سرمایهگذاری در فضای مجازیاند و ظرفیت دهها میلیارد دلاری سرمایهگذاری امن در فضای مجازی را از بین بردهاند و افزون بر باتلاق اقتصادی، قتلگاه امنیت و ایمان و خانواده و اجتماع هم هستند.
۴. موضع کنونی استاد خسروپناه
آ. مقدمات خوب
ایشان با آیه قرآن و تاکیدات فرهنگی رهبری و ناتوی فرهنگی و «اینترنت ملی» و «بومیسازی فضای مجازی» و مقصر دانستن متولیان فضای مجازی آغاز کردهاند و به تهاجم فرهنگی دشمن از راه فضای مجازی پرداختهاند و زمینهسازی خوبی کردهاند؛ اما ...!
ب. نتیجهگیری غلط
آقای خسروپناه به جای آنکه در بزنگاه بحث، فرمایش تنها مجتهد و مَرجعِ «فقه ولایی» یعنی رهبری را بیان کنند باز هم به سراغ استحسان و گمانهای نادرست پیشین رفتهاند و گفتهاند: «راه مقابله (با این جنگ شناختی)، جهاد #فرهنگی است؛ از طریق تسریع در ساماندهی #اینترنت_بومی و فضای مجازی ایرانی اسلامی و #ساخت نرمافزارهای کاربردی در حوزههای فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، سیاسی و... که 👈 [۱] اگر این #سامانه_هوشمند_ملی به سرعت شکل نگیرد 👈 و [۲] نرمافزارهای کاربردی موجود قطع گردد، باعث نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.»
۵. نقد ادعای استاد خسروپناه
معنای سخن آقای خسروپناه این است که اکنون نباید اینستا و واتساپ را بست! هر چند که به فرمایش رهبری اینها «قتلگاه» به پا کرده اند! کی باید آنها را بست؟ وقتی که «سامانه هوشمند ملی» شکل بگیرد!
أ. پاسخ روششناختی: بیان ایشان درباره یک مسأله حاکمیتی، بر خلاف ضوابط فقه ولایی و کاملا خارج از تخصص ایشان است.
ب. پاسخ نقضی: بستن تلگرام مورد تایید رهبری بود؛ ولی با معیار استاد خسروپناه، این کار اشتباه بود! الان که حاکمیت بر بستن اینستا و واتساپ دستور داده، ایشان با چه صلاحیتی «هشدار» میدهد؟!
ج. پاسخ حلی: رهبری فضای مجازی را قتلگاه جوانان و نوجوانان و در زیرکلید دشمن و همانند بمب شیمیایی بر سر مردم بیپناه دانستهاند و بر سلب سلطه دشمن تأکید دارند و هرگز نگفتهاند که «ابتدا باید سامانه هوشمند ملی درست کرد و سپس دست دشمن را بست»! رهبری در همین سالها به «فیلتر، شبکههای مجازی مخل کار» فرمان دادهاند.
د. پاسخ فقهی درباره تزاحم: اولاً نباید همه فعالان اجتماعی و اقتصادی را در کفه «فیلتر نشدن شبکههای دشمن» گذاشت! و ثانیا آیا «نارضایتی برخی فعالان اجتماعی یا اقتصادی»، برای صدور حکم «نبستن نرمافزارهای دشمن» کافی است؟ آیا نباید به ابعاد و احکام دیگر هم توجه کرد! مانند: «سلب استقلال مجازی، سلب امنیت، فروپاشی خانواده، دوقطبی اجتماعی و فرار سرمایههای بزرگ اقتصادی» نباید بخشینگری و کلانداوری کرد! خب در هنگام تزاحم میان احکام، حکمی را باید گرفت که «ملاک اقوَی» و ارزش بیشتری دارد.
ه. تهدید تلویحی مسئولین و امید تلویحی به دشمن:
آقای خسروپناه به مسئولین هشدار میدهد که تا پیش از تشکیل #سامانه_هوشمند_ملی و #ساخت نرمافزارهای کاربردی گوناگون»، «نرم افزارهای کاربردی کنونی» را نبندند! گرنه به نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی میانجامد.. خب چرا باید سرمایه یک روحانی فاضل و اهل علم و انقلابی، فدای خواسته دشمن بشود؟
✅ آری! ادامه مسدودی شبکههای دشمن لازم است کمک فوری به پیامرسانهای دخلی برای میزبانی بهتر از مردم نیز لازم است.
گویا منظور از «سامانه هوشمند ملی» و «ساماندهی اینترنت بومی»، شبکه ملی اطلاعات است که این کار، ۳سال زمان میبرد! آیا در این مدت، مردم و خانوادهها باید در قتلگاه رها شوند؟
⛔️حکم و هشدارِ مغایر با موازین فقه ولایی، تضعیف جایگاه فقه ولایی و ولیّ فقیه است!
🖌 مجتبی شیخی، دکترای علوم اقتصادی و پژوهشگر #ابرفقه
هدایت شده از موسسه فمتا
✅ دروغی به نام کسب و کارهای اینستاگرامی❗️
◀️ در روزهای اخیر و در پی شدت یافتن برخی #آشوب ها و اغتشاشات در کشور و آتش بیاری مستمر فضای مجازی به ویژه #اینستاگرام، زمزمه هایی در کشور مبنی بر فیلترینگ دائمی اینستاگرام شنیده می شود. نکته ای که توسط برخی مخالفان به عنوان استدلال مخالفت با فیلترینگ دائمی اینستاگرام مطرح می شود قابل تامل است؛ مخالفین بر این نکته تاکید دارند که فیلترینگ اینستاگرام 400 هزار شغل و کسب کار مجازی را نابود می کند! در خصوص این ادعا نکات قابل تأملی وجود دارد:
🔹🔸نکته اول اینکه این عدد غیرقابل استناد است و اساسا امکان ذکر عددی دقیق در خصوص کسب و کارهای اینستاگرامی وجود ندارد، زیرا چنین دسترسی به داده های اینستا در کشور وجود ندارد.
🔹🔸نکته دوم اینکه ماهیت اصلی کسب و کارهای اینستاگرامی عمدتا ماهیتی تبلیغاتی است به این معنا که اغلب این کسب و کارها مربوط به کسانی است که در فضای واقعی کسب و کار تجاری دارند و تنها از بستر اینستاگرام برای تبلیغ استفاده می کنند.
🔹🔸سومین نکته به این مسأله بر میگردد که بخش زیادی از کسب و کارهای اینستاگرامی اساسا ماهیتی خلاف قانون و قاچاق دارند و در بسیاری از موارد اقلام ممنوعه هستند. به عنوان مثال فروش سلاح و جنگ افزار، فروش اجناس قاچاق، فروش داروهای ممنوعه و غیراستاندارد و آلات جنسی غیر قانونی تنها بخشی از این تجارت کثیف اینستاگرامی است.
🔹🔸نکته چهارم فرار مالیاتی است. بخش دیگری از کسب و کارهای اینستاگرامی در اصل بستری برای فرار از مالیات هستند؛ یعنی کسانی برای اینکه مالیات ندهند روی به فروش اینستاگرامی آورده اند.
🔹🔸نکته پنجم اینکه عمده مردم به هیچ وجه اعتمادی به تجارت در بستر اینستاگرام ندارند زیرا فضای جعل، کلاهبرداری اجناس قاچاق و اجناس تقلبی و سایر راهکارهای خلاف قانون باعث شده تا مردم به خرید از این بستر اعتماد نداشته و احساس امنیت نکنند.
🔹🔸بنابراین در یک جمع بندی باید گفت اگر کسانی واقعا به دنبال رونق کسب و کارهای مجازی هستند تقویت و ترویج اینستاگرام چیزی جز خسارت برای اشتغال و اقتصاد کشور نخواهد داشت و اتفاقا با بسته شدن این بستر و انتقال کسب و کارهای مجازی به یک پیامرسان امن داخلی که امکان تراکنش های قانونی و مورد اعتماد مردم را فراهم کند، بهترین کمک به رونق تجارت در فضای مجازی صورت گرفته است. لذا مسئولین امر نباید فریب این نوع #شارلاتانیزم_تحلیلی جریان تحریف را بخورند و لازم است محکم در خصوص تعیین تکلیف اینستاگرام بر اساس تبعات منفی فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی آن تصمیم گیری کنند.
#فیلترینگ_اینستاگرام
✍️دکتر ناصحی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
هدایت شده از موسسه فمتا
🔴از کسب و کارهای روی هوا تا کسب و کارهای پایدار/
اتفاقاً برای کسب و کارها هم که شده، اینستاگرام باید مسدود باشد❗️❗️❗️
🔹اشکالی که برخی افراد در مورد مسدود شدن اینستاگرام مطرح می کنند این است که با این کار، کسب و کارهای فعال در اینستاگرام آسیب می بینند. به عبارت دیگر، برخی افراد به گونه ای از کسب و کارهای مجازی سخن می گویند که گویی با بسته شدن اینستاگرام، ما به دنبال قلع و قمع کردن بساط کسب و کار مجازی و خداحافظی با آنها هستیم❗️
🔸اما اولاً که کسب و کارهای مجازی موجود در اینستاگرام با یک اشاره – که می تواند از سوی مقامات آمریکایی و یا مدیران اینستاگرام باشد – به راحتی و با هر بهانه ای می تواند از بین برود و دست ما هم در حنا گذاشته شود و کسی هم به ما پاسخگو نباشد.
ثانیاً، آیا اگر برای رعایت بدیهیات حکمرانی و مدیریت اقتصاد جامعه و برای ایجاد امنیت شغلی و تضمین ثبات برای کسب و کارها، قدم برداریم و کسب و کارها را از جایی که در آن، خطر سیل، طوفان یا سقوط بهمن وجود دارد به یک جای امن و پایدار ببریم، این به معنی تعطیل کردن کسب و کارهاست⁉️⁉️⁉️
آیا اگر یک روزی به جای لکوموتیوهایی که دارای نقص فنی هستند، لکوموتیوهای ساخت داخل را جایگزین کنیم، این به معنی تعطیل شدن ناوگان حمل و نقل کشور است⁉️
🔹البته این را هم قبول داریم که ممکن است در مسیر این جابجایی و تغییر محل کسب و کارها برخی هم ضرر کنند. اما این ضررها که بعضاً می تواند مقطعی هم باشد، در مقابل ضررها و آسیب های قابل توجهی که فعالیت اینستاگرام در کشور دارد، قابل مقایسه نیست.
🔸در هر صورت، این اتفاقات در زمینه های دیگر هم می تواند رخ دهد؛ مثلاً اگر بخواهیم در یک تقاطع خطرناک و پرحادثه، پل یا تقاطع غیر همسطح بزنیم، قطعاً در اینجا برخی کسبه ممکن است ضرر کنند، ممکن است مسیر عبور و مرور، موقتاً مسدود و یا محدود شود و یا در برخی نقاط، ترافیک به وجود آید؛ اما منطقی نیست که از انجام کاری که ضروری است یعنی احداث پل یا تقاطع غیر همسطح، کوتاه بیاییم.
💢در محل بحث ما هم اگر عده ای از این جراحی مجازی، که ضروری و حیاتی است، آسیب ببینند، مقصر، کسانی نیستند که در حال حاضر قصد جراحی دارند، بلکه مقصر کسانی هستند که از سال ها قبل، با سیاسی بازی، ترک فعل و اقدامات خلاف امنیت ملی خود، مردم و کشور را در این پرتگاه قرار داده اند.
✍متن اصلی را در جهان نیوز بخوانید👇👇
https://www.jahannews.com/report/813916/
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
مى زند آتش به قلبم سوز داغ عسکرى
گیرد امشب اشک من هر دم سراغ عسکرى
شد به سن کودکى فرزند دلبندش یتیم
گشت دُرّ اشک مهدى چلچراغ عسکرى
در دل صحراى غم ها و به دشت سرخ عشق
لاله سان شد قلب ما خونین ز داغ عسکرى
بس که اندوه فراوان دید از جور خسان
شد لبالب از مى غم ها ایاغ عسکرى
با گلاب اشک و با سوز درون گوید سخن
«حافظى» آن بلبل خوش خوان باغ عسکرى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مردم به بدل رهبر انقلاب!
@tahlilgar_siasi ،..mp3
11.96M
كاهش دو ميليون بشكه اي توليد نفت اوپك، وحشت در آمريكا همراه با تحلیل وضعیت اروپا، چین و غیره
✍محمد ندیمی
🌱 به نام حق
«ذهنهای ماشینی یا اسارت ذهن»❗️
🔺آشوبهای مهرماه ۱۴۰۱ با اغتشاشات و فتنههای سالهای پیشین یک تمایز بزرگ و نگرانکننده داشت و آن: «پدیده حضور نوجوانان با حرکات متأثر از بازیهای خشن رایانهای»❗️
جانشین فرماندهی کل سپاه میگوید «میانگین سنی اغلب بازداشتیها ۱۵ سال و کلیدواژههای مشترک آنها در اعترافات، شبیهسازی اغتشاشات خیابانی به بازیهای رایانهای و اعتیادبه فضای مجازی است» ۱۳/۷/۱۴۰۱
👈خشونت و هیجانات کاذب یکی از مهمترین محرّکههای بازیهای رایانهای است که تولیدکنندگان آنها به ویژه شرکتهای خارجی در حد افراطی از آن استفاده میکنند تا سود خود را حداکثر نمایند.
🔺اما مسئله بسیار نگرانکنندهتر جنگ ادراکی شناختی خطرناک و پیچیدهای است که به طور خزنده و زیرپوستی از طریق این بازیها و فضای سایبری در حال تزریق به ذهن و جان کودکان و نوجوانان ماست. تفکر اومانیستی، شیطانپرستی، هنجارشکنی، اباحهگری، اصالت خشونت و شهوت و نیز حمله به نمادهای دینی و ارزشی در ظاهری جذاب و هیجانی و نامحسوس با روح و جان کاربر آمیخته میشود. نتیجه آن، ذهنهایی اسیر و دربند است که ماشینوار و بیاختیار برنامههای دیکتهشده و خوراندهشده را در میدان واقعی پیاده میکنند؛ با کمترین هزینه!
⚠️ هشداری به نهادهای نظارتی❗️
لحظهای غفلت کیان اسلام و انقلاب و هویت دینی و انسانی فرزندانمان را بر باد میدهد. محتواسازی دیجیتالی مناسب برای کودکان و نوجوانان و نظارت هوشمندانه و مستمر بر بازیهای رایانهای، شبکههای اجتماعی و پیامرسانها، به معنای واقعی کلمه امری حیاتی است.
✍️ سیدجواد میرزازاده
هدایت شده از ابرفقه
◻️ آیا بستن اینستاگرام، پیمانشکنی آقای رئیسی است؟
⁉️ شبهه: پیش از انتخابات، آقای رئیسی به گونهای سخن گفته بود که اینستاگرام را نمیبندد! پس چرا پیمانشکنی کرده است؟!
۱. کشور، تنها با دیدگاه رئیس جمهور اداره نمیشود.
۲. اگر آقای رئیسی حتی قول باز بودن اینستاگرام داده باشد و اکنون به درستی در پی بستن آن باشد، قولدادن، برای شرایط عادی است. ولی وقتی اینستاگرام شرایط را عوض میکنند و «اغتشاش» را آموزش میدهند و آشکارا در پی براندازی یک نظام و بلکه تجزیه یک کشور بر میآیند، قول هم تمام میشود! خدا میفرماید:
🔺 «وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ» انفال: ۵۸. اگر از گروهی بیم خیانت دارید، تو نیز پیمانشان را به سویشان بیندازید!
👈فقه ولاییِ فضای مجازی
هدایت شده از قلم اقتصادی
🌱 به نام حق
«از تبار ابراهیم» ⛏
👈 وقتی نمرود و نمرودیان ابراهیم بتشکن علیهالسلام را به آتشی عظیم افکندند، به اراده و قدرت برتر الهی آتش بر او سرد و سلامت شد. نقل است مارمولک (یا وزغ) با دهان کوچکش در این آتش میدمید تا شعلهورتر شود! (تفسیر قمی، ج ۲، ص ۷۲).
👈 انقلاب اسلامی ایران انقلابی از تبار مرام توحیدی ابراهیم خلیل و جلوهای از هیمنه بتشکنانه اوست.
🔹بتهای بزرگ استکبار و سلطه و سلطنت شکسته شد.
🔸این به مذاق نمرودیان زمانه خوش نیامد و منافع خویش را در خطر دیدند.
🔸به خیال خود آتشی گسترده برافروختهاند و انقلاب را خواهند سوزاند.
🔸مارمولکصفتانی نیز این گوشه و کنار با دهان حقیر خود مدام در این آتش میدمند تا شعلهورتر گردد!
🍀آتش بر این انقلاب سرد و سلامت خواهد شد و دوده سیاه بر چهره نمرودیان و مارمولکصفتان خواهد نشست.
و عاقبت، یک پشه ...
✍️ سیدجواد میرزازاده
✅ @ghalam14
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⬅️ با شاخصهای جماعت ریشدار آقاگوی مردد و شلانقلابیها، این دو مرد، هزینهسازترین چهرههای تاریخ برای ایران هستند و ما هم فرزندان هزینهسازِ این هزینهسازان تاریخسازیم…
و آقا، چه کامل و جامع و مانع فرمودند: «هر جائی که مردمان عافیتطلب و راحتطلب، در وسط میدان مبارزه، جائی برای خود باز نمیکنند و خطرپذیری نمیکنند، انسانهای مؤمن و مبارز را به تندی و افراطیگری متهم میکنند»
روحالله #مومن_نسب ✍
🔗 https://wekhed.ir/w/53782
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از ابرفقه
👻 حلول روح برجام در تن تفریطیها: «تنشزُدایی»!
◻️ ظریف و روحانی، دوگانهی «تنشزایی یا تنشزُدایی؟» میساختند و بیدرنگ دست «تنشزُدایی» را بالا میبردند و در پی آن بودند که «بهانه» را از دست دشمن بگیرند!
⁉️ بقایای «دولت عبرت» در سه شورای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی، به همراه حزباللابیهایی مانند قالیباف و نیروهای وی در دولت، جوّ محافظهکاری و «تنشزُدایی» را در کشور پی میگیرند!
👈 اینک صداوسیمای ما، گاهی بوی التماس از برخی فتنهگران میدهد! رئیس قوه قضائیه ما، پیام «گفتگو» می دهد! دادستان از حکم محاربه، فساد فیالارض و بغی برای براندازان چیزی نمیگوید و به حکم «قصاص» برای آنکه جرم قتل برای وی ثابت شده، روآورده! آری لغزش برخی مردم و نوجوانان فریفته، سزاوار تنبّه و بخشش است.
◻️ تنشزدایی، در سیاست خارجه دولت عبرت، آزموده شد و بهره آن، به اقرار خودشان «تقریبا هیچ» و به سخن درستتر «خسارت محض» بود و سبب شد که اینک همان آمریکا، مزدورانش را برای نابودی نظام اسلامی و ایران یکپارچه، در درون کشور بکار بگیرد.
🔺شوربختانه اینک در داخل نیز، برخی بهجای سخن از قانون اسلامی، به پیگیریِ پندارهای ذلیلانه ظریف روآوردهاند و در پی «تنشزدایی» و گرفتن بهانه از دست بهانهتراشها هستند!
◻️ گلوبالیزم، نه تنها در پی نابودی «اسلام»، بلکه «ایران» و بلکه «خانواده» و بلکه «هویت انسانی»، و بلکه در پی نابودی «هویت هر آفریده» است! آیا میتوان بهانه را از آنها گرفت؟! «و لَآمُرَنَّهُم فَلَیُغَیِّرُنَّ خَلقَ الله» نساء ۱۱۹
📚 دستور اسلام، «تهدیدزدایی» است. تنشزایی و تنشزدایی، افراط و تفریط و دو تیغه قیچی دشمن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حمایت تمام قد وزیر ارتباطات از کسب و کارهای اینترنتی👏👏
👤 عیسی زارع پور در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔹دیروز معافیت های مالیاتی و تسهیلات بانکی و حمایت های تبلیغاتی و غیره در حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی در قالب 15 ماده در کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال تصویب شد.
🔹استفاده از ابزارهای فیلترشکن برای دستگاه ها و گوشی ها آسیب پذیرهای جدی به دنبال خواهد داشت.
🔹قول میدهم در کوتاهترین زمان ممکن، کسب و کارهای فضای مجازی بتوانند آن شرایطی را که در پلتفرمهای خارجی داشتند را در پلتفرمهای داخلی احیا بکنند
🔹بحث توسعه اقتصاد دیجیتال بسیاری از مشکلات کشور را می تواند حل کند دولت به آن اعتقاد دارد.
🔹بسته حمایتی برای جذب تبلیغات و دنبال کننده برای کسب و کارهای فضای مجازی دیده شده است./ دانشجو
#فمتا
بعضی از مزیت های پیام رسان ایرانی ایتا نسبت به برنامه صهیونیستی واتساپ
واتساپ رو اگه حذف و نصب مجدد کنید تمام پیام ها و فیلم ها رو از دست خواهید داد.
🇮🇷اما ایتا رو حذف و نصب کنید پیامهای سه سال پیش هم محفوظ خواهد ماند و حذف نخواهد شد.
⭕️در واتساپ هیچ مطلبی رو نمیشه «ویرایش» زد. وقتی مطلبی فرستادی دیگه کار از کار گذشته
فوقش میتونی تو پست بعدی، صحیح اون کلمات غلط رو تایپ کنی و بفرستی. تو واتساپ هر مطلبی رو فقط تا مدت محدود میشه حذف کرد. و تازه همون هم واتساپ اعلام میکنه : « فلانی یک پیام حذف کرد» حتی واتساپ های دیگه... که کلا چیزی حذف نمیشه.
🇮🇷ولی تو ایتا هر مطلبی رو میشه تا چند ماه بعد از ارسال هم، حذف کرد، و حذف پیام هم، اعلام نمیشه.
⭕️واتساپ، نمیشه هیچ مطلب و فیلم و عکسی رو ذخیره کرد
و فقط باید برای دیگران ارسال کرد.
🇮🇷ولی ایتا «فضای ابری» هست که مخصوص ذخیره مطالبه.
⭕️واتساپ هر مطلبی رو همزمان فقط برای «۵» نفر میشه ارسال کرد.
🇮🇷ولی ایتا هر مطلبی رو میشه همزمان برای «۱۰۰» نفر ارسال کرد.
⭕️اگر باز ارسال به دفعات زیاد باشه که فقط برای یک گروه میشه ارسال کرد. در واتساپ اگه بخوای برای «یک مخاطب» چند تا مطلب رو همزمان بفرستی، باید «یه دونه یه دونه» اون مطالب رو براش بفرستی.
🇮🇷ولی ایتا میشه ۵۰ پیام و فیلم و عکس انتخاب کرد و «یکباره» برای «یک مخاطب» ارسال کرد.
⭕️واتساپ هر فیلم و عکسی که باز می زنید «خود به خود» میره در گالری ذخیره میشه و به همین دلیل باید چند روز یکبار، گالری رو «خالی» زد.
🇮🇷ولی ایتا هر فیلم و عکسی که «خودت» بخوای، ذخیره میکنی
و به همین دلیل «گالری» خیلی دیرتر پُر میشه.
⭕️واتساپ وقتی داری صوت گوش میکنی، نمیتونی از واتساپ خارج بشی، چون پخش صوت متوقف میشه
🇮🇷ولی ایتا موقع گوش دادن صوت، یا حتی فیلم میشه از صفحه خارج شد. و همزمان، اون صوت رو گوش کرد.
⭕️واتساپ وقتی داری فیلم میبینی، اگه از صفحه خارج شی و دوباره برگردی، باید اون کلیپ و فیلم رو از اول ببینی.
🇮🇷ولی ایتا اگه موقع دیدن فیلم و کلیپ از صفحه خارج شی، وقتی برمیگردی، ادامه فیلم و کلیپ پخش میشه، نه از اول.
⭕️واتساپ همه افراد و گروهها و کانالها توی یک صفحه میان و هی باید دنبال یه آیدی(نشانی) یا یه گروه یا یه کانال بگردی
🇮🇷ولی ایتا لیست «افراد» جداگانه توی صفحه میاد، لیست «گروهها» هم جداگانه، لیست کانالها هم «جداگانه»
⭕️توی واتساپ کپی متن، همراه عکس که امکان نداره، حتی برای زیر نویس عکس اینتر زدن و رفتن به خط بعد ممکن نیست. حجم قابل ارسال توی واتساپ کمتر از ایتا هست، سرچ واتساپ خیلی ضعیفه، فایل ارسالی اگر از طرف فرستنده حذف بشه غیر قابل دانلود میشه، شماره ما عمومی میشه و امنیت مطلب و شماره نداریم و... دلایل زیاد دیگه.
📢با این حساب، و به دلایل متعدد دیگه، لازمه با واتساپ خداحافظی کنیم.
🇮🇷ایتا ایرانیه
⭕️واتساپ صهیونیستی
📚امضای قرارداد صادرات ۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به روسیه
✍ مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران
🔹اکنون ۸۵ درصد تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز صنعت گاز در داخل کشور ساخته میشود و به پشتوانه همین توانمندی، بهتازگی قراردادی برای صادرات ۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به کشور روسیه امضا شده است.
🔹جوانان با استعداد ایرانی پس از انتقال موفق فناوری ساخت توربین از کشورهای اروپای شرقی و غربی، به تلاش مقدس خود برای استقلال صنعتی ادامه دادند و اکنون کشور به جایگاهی رسیده که توربین ملی از بازدهی بیشتری نسبت به انواع مشابه خارجی برخوردار است. / تسنیم.
هدایت شده از موسسه فمتا
⭕️ سهم فروشندگان محصولات اینستاگرامی فقط ۳ درصد از کل اقتصاد دیجیتال ایران است. آمارهای نجومی خلاف واقع است❗️
🔹شاه میرزایی عضو سابق شورای عالي فضای مجازی و معاون وزیر صمت: آمارهای ارائه شده درباره تعداد آنهایی که زندگی شان به اینستاگرام گره خورده خلاف واقع است و سهم فروشندگان محصولات اینستاگرامی فقط ۳ درصد از کل اقتصاد دیجیتال ایران است.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فمتا (فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408204C9325443efc
📚 نصبیهای نرمافزارهای ایرانی به ترتیب در بازار و مایکت در تاریخ ۳۱ شهریور: 👇👇
روبیکا: ۸ + ۱۳ = ۲۱ میلیون.
ایتا: ۹ + ۳ = ۱۲ م.
سروش: ۷ + ۳ = ۱۰ م.
بله: ۵ + ۲ = ۷ م.
آیگپ: ۵ + ۲ = ۷ م.
گپ: ۲ + ۰.۷ = ۲.۷ م.
جمع: ۳۶ + ۲۳.۷ = ۵۹.۷ میلیون.
📚 نصبیهای نرمافزارهای ایرانی به ترتیب در بازار و مایکت در تاریخ ۳ آبان (امروز): 👇👇
روبیکا: ۱۰ + ۱۷ = ۲۷ میلیون.
ایتا: ۱۰ + ۵ = ۱۵ م.
سروش: ۸ + ۴ = ۱۲ م.
بله: ۵ + ۲ = ۷ م.
آیگپ: ۵ + ۲ = ۷ م.
گپ: ۲ + ۰.۹ = ۲.۹ م.
جمع: ۴۰ + ۳۰.۹ = ۷۰.۹ میلیون.
🔹 نتایج خوب آماری:
۱- جمع نصبیهای پیامرسانهای ایرانی فقط از طریق بازار و مایکت به حدود ۷۱ میلیون رسیده است.
۲- شمار نصبیهای سه پیامرسان نخست (روبیکا، ایتا و سروش) به تنهایی به ۵۴ میلیون رسیده است.
۳- تنها در یک ماه، ۱۱ میلیون نصب به پیامرسانهای داخلی افزوده شده است. این در حالی است که آمارهای نصب از طریق سایتهای پیامرسانهای داخلی نیز جزء آمارهای بالا محاسبه نشده است مثلا کانال رسمی سروش میزان نصب واقعی آنرا ۲۷ میلیون نشان میدهد.
۴- با محاسبات انجام شده توسط نویسنده بر روی میزان جذب ایتا، #میانگین جذب این پیامرسان، بیشینه ۲۵۰ هزار جذب در ماه بوده است. با توجه به جذب دستکم سه میلیون نفری ایتا در یک ماه اخیر (بنابر آمار بازار و مایکت)، چنین میتوان نتیجه گرفت که جذب این پیامرسان در یک ماه اخیر با رشد دستکم ۱۱۰۰ درصدی مواجه بوده است.
✍ مجتبی شیخی، دکترای علوم اقتصادی
📚 رشد ۵۰ درصدی تولید تراکتور
امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت:
🔹۳۰۰۰ تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی جهت خرید تراکتور اختصاص مییابد. سود این تسهیلات ۴ درصد و مدت بازپرداخت ۷ ساله خواهد بود.
🔹تولید تراکتور در ۶ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد رشد داشته است به طوری که از ۹۷۵۰ دستگاه به ۱۴ هزار و ۶۲۵ دستگاه تراکتور رسید.
🔹افزایش تولید تراکتور اختلاف قیمت کارخانه با بازار را بشدت کاهش داد. به طوری که قیمت تراکتور که در فروردین امسال در بازار آزاد ۷۵۰ میلیون تومان بود اکنون به ۶۴۰ میلیون تومان رسیده است.
🔹الان قیمت کارخانه ای تراکتور ۵۰۰ میلیون تومان است و تفاوت قیمت بازار و کارخانه عمدتاً به خواب پول، در مدت زمان تحویل برمیگردد، البته در برخی مدلها حتی رشد منفی قیمت هم دیده میشود.
🆔 @emh_ismc_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•