13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هتل میلنیوم در مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک همزمان با ورود مقامات جمهوری اسلامی تدابیر امنیتی را افزایش داده است.
🔸این هتل در جریان مجمع عمومی سازمان ملل در سالهای اخیر محل اقامت رئیسجمهوری و وزیر خارجه و دیگر مقامات جمهوری اسلامی بوده است. هزینه یک شب اقامت در اتاقی با پایینترین نرخ در این هتل در هفته مجمع عمومی حدود ۸۰۰ دلار و پس از آن حدود ۴۰۰ دلار است. در حال حاضر عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاون او در نیویورک حضور دارند و سخنرانی مسعود پزشکیان برای روز چهارشنبه برنامهریزی شده است.
🚨 @mst_ir | مستشار
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
💯سفید کننده و بلوری کننده پوست
بصورت دائمی✔️💯😳
🛑فقط یلحظه بیا خودت رضایت
مشتریاشو ببین
همه دارن از پوستشون تعریف میکنن
بزن رو لینک سریع عضو شو تا پاک نشده
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/1028718896C8c74b4a417
⭕️💯#تضمین صد در صد💯⭕️
هدایت شده از شکموهای آشپز
🛑بی رحم ترین محصول برای لکات رسید🛑
💯اینجا #لکهای صورتت رو بصورت #دائمی #ریشه کن بکن💯😳
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1028718896C8c74b4a417
رضایت صد در صدی دارن👆👆😳
🔻رهبر انقلاب: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازدهروزه دشمن را ناامید کرد
رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی خطاب به ملّت ایران:
🔸در مورد اتحاد ملت ایران، اولین حرف من این است که در جنگ دوازده روزه اتحاد ملت ایران، یکپارچگی ملت ایران، دشمن را ناامید کرد. یعنی دشمن از همان روزهای اواسط جنگ، اوایل و اواسط جنگ فهمید که به آن مقصود و غرضی که داشته، دست نخواهد یافت.
🔸غرض دشمن، زدن فرماندهان نبود. این یک وسیله بود. دشمن با خودش فکر کرده بود که فرماندهان نظامی را بزند، بعضی شخصیتهای مؤثر نظام را بزند، در کشور اغتشاش به وجود بیاید و در تهران به خصوص عوامل آنها دست بزنند به آشوب و اغتشاش و مردم را، افرادی را که میتوانند، بکشانند به خیابانها، حادثهای درست کنند به وسیلهی مردم علیه جمهوری اسلامی. این هدف بود. هدف بنابراین جمهوری اسلامی بود.
🚨 @mst_ir | مستشار