3.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه حامی فلسطین رفته تو شعبه مکدونالد، همبرگر رایگان پخش میکنه تا کسی ازش خرید نکنه
🚨 @mst_ir | مستشار
🔴 اجرای حکم اعدام عاملان بمبگذاری در زاهدان
🔹 رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان: حکم اعدام متهمان به نامهای محمد براهویی انجمنی، محمد کریم بارکزایی آکسون و ادریس بیلرانی به اتهام عضویت در گروهک جیشالظلم، افساد فیالارض از طریق مشارکت در اقدام تروریستی انفجار 2 بمبگذاری کلانتری 12 زاهدان ، مشارکت در اقدام تروریستی انفجار بمب در مسیر عبور و مرور خودروی گشت انتظامی که منجر به زخمی و مجروح شدن چند نفر از ماموران انتظامی و تخریب اموال عمومی و دولتی شده بودند امروز اجرا شد.
🚨 @mst_ir | مستشار
3.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(فسفر سفید چیست؟
تو این کلیپ کامل توضیح داده
حالا ببینید چه بلایی داره سر مرد و زن و بچه فلسطینی میاد
🔗 پروفسور
🚨 @mst_ir | مستشار
🔴 انهدام باند بزرگ قاچاق سوخت در بندرعباس
رئیس کل دادگستری هرمزگان: یک باند سازمانیافته قاچاق سوخت در بندرعباس شناسایی و منهدم شد. این باند ماهانه ۶ میلیون لیتر گازوییل را از طریق دریا قاچاق میکرد.
مأموران پس از شناسایی و توقیف یک فروند لنج متعلق به اعضای این باند، ۳۵۰ هزار لیتر سوخت را کشف و ضبط کردند. تاکنون ۱۰ نفر از اعضای این باند دستگیر شدهاند.
🚨 @mst_ir | مستشار
توجیه جنایت توسط وزیر دفاع انگلیس!
زمانی که بریتانیا درزدن را بمباران کرد، 35000 نفر جان خود را از دست دادند.
گرانت شاپس، وزیر دفاع {بریتانیا} در پاسخ به سوالی درباره مقیاس حملات تلافی جویانه اسرائیل به غزه گفت: «ما به نوعی فراموش کردهایم که در جنگ، متأسفانه، مردم جان خود را از دست می دهند».
🚨 @mst_ir | مستشار
♦️شبنم نعمتزاده با مرخصی از زندان متواری شد
🔹رئیس هیئت تفحص مجلس از شستا: شبنم نعمتزاده (فرزند وزیر اسبق صمت) در جریان فساد شرکت دارویی رسافارمد به ۲۰ سال حبس محکوم شده بود. اما اکنون گزارش شده که او متواری است و در زندان قرار ندارد.
🔹متأسفانه دریافت کامل طلب از شرکت خانم نعمتزاده صورت نگرفته است. بهجای دریافت پول نقد در ازای مطالبات از خانم نعمتزاده، اقدام به معاملهٔ ملک با یکی از نزدیکان محمدرضا نعمتزاده میشود که تاکنون مطالبات وصول نشده است.
🚨 @mst_ir | مستشار