🔺ورودی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد
🔹تردد در مسیرجنوب به شمال آزادراه تهران-شمال و محور چالوس تا اطلاع بعدی ممنوع است.
🔹ترافیک سنگین در مسیر شمال به جنوب محور چالوس حدفاصل مرزنآباد تا انارک و محدوده ولیآباد.
🔹ترافیک سنگین در هر دو مسیر رفت و برگشت محور هراز محدوده سهراهی چلاو و مسیر شمال به جنوب محدودههای شاهاندشت، رینه و آباسک.
🔹ترافیک سنگین در آزادراه رشت - قزوین محدوده رودبار.
🔹تردد روان در مسیر رفت و برگشت محور فیروزکوه و مسیر شمال به جنوب آزادراه تهران-شمال.
🚨 @mst_ir | مستشار
🔺 جزئیات اولیه از دو انفجار در بخش گاز کشور
🔹دو انفجار در بخش گاز کشور رخ داده که بررسی های اولیه نشان می دهد به دلیل برخورد ریزپرنده های متخاصم بوده است.
🔹پالایشگاه فجر جم هدف یکی از این برخوردهاست که شرکت ملی گاز ایران در حال بررسی شدت این حادثه است. بخشی از گاز تولیدی پارس جنوبی در فازهای ۶ تا ۸ و گاز تولیدی میادین نار و کنگان به این پالایشگاه برای شیرین سازی ارسال می شود.
🔹اما در پارس جنوبی، با آتش سوزی در یکی از واحدهای چهارگانه فاز 14 پارس جنوبی، به صورت موقت تولید ۱۲ میلیون مترمکعب گاز از سکوی فاز ۱۴ پارس جنوبی، متوقف شد تا این فاز از پالایشگاه به مدار بهره برداری بازگردد.
🔹سرعت عمل در مهار آتش در پالایشگاه فاز 14، موجب عدم تسری آتش به سایر بخش ها شده است./ تسنیم
🚨 @mst_ir | مستشار
هدایت شده از تبلیغات گسترده ترابایت
#فوری
🚨 پوشش لحظهای از نابودی تل آویو⭕️
فیلم برخورد موشکهای ایران(جدید)
فیلم برخورد موشکهای ایران(جدید)
زود عضوشو دلایل امنیتی زود پاک میشه👆
هدایت شده از شکموهای آشپز
🚨با توجه به شرارت های اسراییل با بستن تنگه هرمز موافقید ؟ ⭕️
۱-بله
۲-خیر
🔺بازداشت ۱۶ متهم امنیتی مرتبط با حمایت رسانهای از رژیم صهیونیستی
🔹سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان در پی حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشور، از دستگیری ۱۶ نفر با اتهامهای حمایت و پشتیبانی از اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونی، تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی، فعالیتهای تبلیغی علیه نظام و توهین به مقام والای شهدا که مبادرت به شایعهپراکنی کرده بودند، طی اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانهروزی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.
🚨 @mst_ir | مستشار
🔺اوشاکوف: پوتین در گفتوگو با ترامپ حملات اسرائیل علیه ایران را محکوم کرد
دستیار رئیس جمهور روسیه:
🔹پوتین در تماسی تلفنی با ترامپ، ضمن محکوم کردن حمله اسرائیل به ایران، نگرانی جدی خود را نسبت به تشدید احتمالی درگیری که عواقب غیرقابل پیشبینی برای کل اوضاع خاورمیانه خواهد داشت، ابراز کرد.
🚨 @mst_ir | مستشار
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️بلند شدن دود از اطراف شرکت فولاد خوزستان در اهواز
➥
🚨 @mst_ir | مستشار
هدایت شده از تبلیغات گسترده ترابایت
🟢 آیا امشب موافق حمله موشکی ایران با موشک های فرا صوت و عجیب قاسم بصیر به قلب اسرائیل هستید ؟
۱ - بــله
۲ - خــیــر
در نظر سنجی حتما شرکت کنید 👆👆
.