◀️پاول دوروف به ارتکاب «اقدامات خشونتآمیز» علیه فرزندش متهم شد
یورونیوز:
🔹پاول دوروف از سوی ایرینا بولگار، شریک زندگی پیشین و مادر فرزندانش متهم به ارتکاب «اقدامات خشونتآمیز» علیه یکی از کودکانشان شده است.
🔹بر اساس شکایتی که علیه مدیرعامل تلگرام در دادگاه سوئیس طرح شده، پاول دوروف بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ میلادی پنج بار به کوچکترین پسرش آسیب رسانده و حتی در یک مورد، ظاهراً تهدید کرده است که «او را خواهد کشت».
🔹بولگار در مارس ۲۰۲۳ میلادی شکایتی را علیه او در دادگاه ژنو طرح کرده و اکنون دادستان فرانسه از سوئیس خواسته است که درباره این ادعا، اطلاعات بیشتری را در اختیار دستگاه قضایی فرانسه بگذارد.
🔹ایرینا بولگار در گفتگو با شبکه خبری «سیانان» گفت که بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ میلادی با دوروف زندگی کرده است؛ سه فرزند دارند و اکنون بولگار و فرزندانش در سوئیس زندگی میکنند.
🔹او در اینستاگرام نوشت که علیرغم ثبت نشدن ازدواجشان، فرزندان آنها به رسمیت شناخته شدند و نام خانوادگی پدر را دارند.
🚨 @mst_ir | مستشار
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تصاویری از لحظه درگیری مستقیم وسام حاظم با نیروهای اشغالگر و درنهایت ترور وی با موشک شلیک شده از پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی
➥
🚨 @mst_ir | مستشار
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال های گذشته نیز اظهار داشتند، در دیدن هر پرنده ای اعم از F35، F22 و بقیه جنگنده ها هیچ محدودیتی نداریم
➥
🚨 @mst_ir | مستشار
✅ اوکراین از تحت تعقیب قرار دادن یک سردار سپاه پاسداران خبر داد
🔵آندری کوستین، دادستان کل اوکراین از تحت تعقیب قرار دادن یکی از نیروهای سپاه پاسداران به نام سردار عباس موسی شریفی ملاسرایی به اتهام ارسال پهپادهای شاهد به روسیه برای جنایت جنگی علیه اوکراین خبر داد.
🔵سرویس امنیتی اوکراین نیز مدعی شد شریفی مولاسرایی در سال ۲۰۲۲ شخصا در راس گروهی از مربیان آموزش کار با پهپادهای ایرانی به صورت موقت به شبه جزیره کریمه رفت.
🚩
🚨 @mst_ir | مستشار
342.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اخبار اولیه از شهادت دست کم سه فلسطینی در حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در شهرک الزبابده در جنوب جنین حکایت دارد. نیروهای اسرائیلی اجساد شهدا را ربودهاند!
🚩
🚨 @mst_ir | مستشار
✅ کشف محموله بزرگ موادمخدر در درگیری یگان ویژه با قاچاقچیان مسلح
🔵فرمانده گردانهای تکاوری یگانهای ویژه فراجا: نیمهشب گذشته در کویر ساغند نیروهای یگان ویژه با کاروان قاچاقچيان درگیر شده و ۲ نفر از قاچاقچيان مسلح به هلاکت رسيدند.
🔵بیش از ۶۵۰ کيلوگرم مواد مخدر از نوع شيشه، ترياک و مرفين نيز از سوداگران مرگ کشف و ضبط شد.
🚩
🚨 @mst_ir | مستشار
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅كتائب القسام حماس: وسام خازم امروز صبح در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در شهرک الزبابده در جنوب شهر جنین واقع در کرانه باختری به شهادت رسید.
🚩
🚨 @mst_ir | مستشار
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بازداشت فردِ مهاجم به خانمِ راننده خودرو سواری توسط پلیس فاتب
پلیس فردی را که در خیابان بر سر رانندگی با راننده خانمی درگیر و موجب خسارت ماشین سواریِ وی شده بود بازداشت کرد. برابر اظهارات خانمِ راننده این اتفاق مجادله ای در مورد رانندگی بوده که فرد مهاجم توسط پلیس بازداشت و در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
🚩
🚨 @mst_ir | مستشار