eitaa logo
مستشار
9.7هزار دنبال‌کننده
26.1هزار عکس
20.7هزار ویدیو
45 فایل
﷽ 📲کانال خبری سیاسی مستشار 😁 ‌ بروزترین اخبار و تحلیل‌های سیاسی منطقه و جهان👌 🇮🇷🇮🇶🇵🇸 اخبار محرمانه را با ما دنبال کنید😍
مشاهده در ایتا
دانلود
دستگیری ۱۸ سازنده پهپاد برای اسرائیل در مشهد 🔹۱۸ نفر از عوامل دشمن که تحت پوشش کارگاه‌های محلی در حال طراحی و ساخت پهپادهای جاسوسی و انتحاری برای رژیم صهیونیستی بودند، دستگیر شدند.
کیهان در روزهای جنگ هم دست از طعنه برنمی دارد روزنامه کیهان نوشت: 🔹زمانی که جمهوری اسلامی درحال مذاکره هسته‌ای با طرف آمریکایی بود و آنها به تیم مذاکره‌کننده اطمینان داده بودند که رژیم منحوس بدون مجوز آمریکا به ایران حمله نمی‌کند ولی در همین حین توافق پشت پرده و دادن مجوز به صهیونیست‌ها برای حمله به ایران حاکی از نفاق، مکر و مشارکت آمریکا در جنایت حمله صهیونیست‌ها به جمهوری اسلامی است! آیا غربگدایان از این همه تجربه بهره می‌برند؟
3.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پخش آثار خسارات موج جدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در شبکه 14 اسراییل
کره شمالی: رژیم سرطانی اسرائیل، صلح در خاورمیانه را تهدید می‌کند 🔹کره شمالی حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم و آن را «اقدام شنیع تجاوزکارانه» توصیف کرد که با حمایت آمریکا و غرب انجام می‌شود. 🔹کره شمالی همچنین اعلام کرد که این رژیم «سرطانی» صلح را در منطقه غرب آسیا تهدید می‌کند.
موقعیت دقیق اصابت موشک‌های سپاه در تل‌آویو 1- فرماندهی مرکزی ارتباطات، کنترل و اطلاعات ارتش اسرائیل (IDF C4I HQ) 2- ساختمان مرکزی اطلاعات - عملیات اراش اسرائیل در پارک فناوری گاو-یام تل‌آویو 🔹از آنجایی که این اهداف در کنار بیمارستان سوروکو واقع شده، بیمارستان نیز دچار موج انفجار شده اما هیچ آسیبی ندیده است
اجازه ندهیم اسراییل ما را درگیر بازی‌های روزمره خود کند/ خبرنگاران خارجی را دعوت کنید تا جنایت اسرائیل علیه مناطق نظامی را گزارش کنند 🔹روزنامه اعتماد نوشت: 🔹نباید اجازه دهیم روایت‌سازی نیز در دست اسراییل قرار گیرد و با داستانسرایی در میان رسانه‌های غربی و افکار مردم دنیا جا بیفتد! حضور خبرنگاران بین‌المللی در ایران و تهیه گزارش از حمله اسراییل به مناطق غیرنظامی ضروری است و ما نباید به دنبال حوادث حرکت کنیم. 🔹باید خودمان استراتژی داشته باشیم؛ هم در حوزه دیپلماسی رسمی و عمومی مانند رسانه‌های بین‌المللی، کار سیاسی و هم در حوزه نظامی. همه اینها باید از پیش تعریف شده باشد و بر اساس آنها حرکت کنیم. 🔹نباید اجازه دهیم اسراییل ما را درگیر بازی‌های روزمره خود کند. دولت و سایر نهادها باید باور کنند یک جنگ ترکیبی، چند لایه، پیچیده و تمام عیار علیه کشور و مردم ایران شروع شده و منابع خود را باید برای این کار بسیج کنند!
ارتش پاکستان: اسلام‌آباد و واشنگتن بر اهمیت حل مناقشه ایران و اسرائیل تاکید کردند روابط عمومی ارتش پاکستان لحظاتی قبل با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: 🔹دیدار رسمی فیلد مارشال سید عاصم منیر با دونالد ترامپ در کاخ سفید برگزار شد. 🔹در این دیدار مارکو روبیو وزیر امور خارجه ایالات متحده، استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه و همچنین ژنرال عاصم ملک مشاور امنیت ملی و رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (آی اس آی) حضور داشتند. 🔹فرمانده ارتش پاکستان طی سخنانی از آنچه وی نقش سازنده ترامپ برای تسهیل آتش‌بس میان پاکستان و هند خواند، قدردانی کرد. 🔹رئیس جمهور آمریکا نیز به نوبه خود، از تلاش‌های مداوم پاکستان برای صلح و ثبات منطقه‌ای و نیز همکاری قوی ضد تروریسم بین دو کشور قدردانی کرد. 🔹هر دو طرف بر تعهد خود برای ادامه همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم تأکید کردند.
رسانه‌های اسرائیلی: سانسور نظامی انتشار اطلاعات در مورد سایر اماکن آسیب‌دیده در تل‌آویو بزرگ را ممنوع کرد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: به حول و قوه الهی به هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به‌طور مستمر حمله خواهیم کرد 🔹رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح سرلشکر عبدالرحیم موسوی طی بازدید از یکی از پایگاه‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شب گذشته ضمن عرض خداقوت به رزمندگان ان پایگاه روحیه و امادگی همه جانبه انان را بسیار بالا توصیف نمود. 🔹سرلشکر موسوی عملکرد عملیاتی و پاسخ‌های کوبنده و دقیق رزمندگان هوافضای سپاه را ستود و عنوان نمود ما به حول و قوه الهی به هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچگونه محدودیتی را مقابل خود نمی‌بینیم.
🔴 بالاخره کانال جهت پوشش لحظه ای اخبار جنگ ایران با اسقاطیل احداث شد . 🚨برای مطلع شدن از جدیدترین اخبار لحظه ای جنگ به کانال بپیوندید👇🚀 https://eitaa.com/joinchat/1821573233C5822640f02 همین الان موج جدید حمله شروع شد😍🇮🇷 🔥اولین تصاویر سانسور شده اصابت موشک ها به اسرائیل اینجاست../کلیک کنید
هدایت شده از شکموهای آشپز
‌🔴 فـــوررری دعای در امان ماندن از شر دشمن : ‌ 👈 مشاهده دعا ‌ 👈 مشاهده دعا سلامت خودت و خانوادتو تضمین کن👆 ( ان شا‌ءالله)
حجم تخریب‌ها در تل‌آویو