eitaa logo
آقای صامت
199 دنبال‌کننده
124 عکس
97 ویدیو
3 فایل
دلنوشته ها احادیث نکته ها جملات قصار اشعار مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆 برای رشدنسل امروز بایدحداقل به سه عنصر اساسی توجه کنیم: 🔸️بالا بردن سطح اگاهی خانواده 🔹️مدیریت رسانه‌ها 🔸️ارتقاء سطح آموزش‌وپرورش و آموزش‌های عمومی همه‌ی این موارد هم براساس هنجارهای‌دینی 📝«استاد تراشیون»
💠 سوال: راهکار برای کنترل فریاد زدن کودکان ✅ پاسخ: 🔆 بچه‌ها بیخودی جیغ و داد نمی‌کنند و معمولاً این رفتارشان علت پنهان دارد لذا باید آن را پیدا کرد؛ قالباً مهمترین دلیل پایین آمدن آستانه تحمل است و مواردی از جمله تغذیه نامناسب، تماشای زیاد تلویزیون، همبازی نداشتن، توقعات بالای والدین، امر و نهی بیش از حد و... جزء عوامل پنهانی است که می‌تواند منجر به کاهش آستانه تحمل در فرزندان شود.
لعنت به تمدن غرب قدیم طرف عاشق یکی میشد آخرم بهش میرسید و پای هم میموندن... تمدن غرب با سبک تربیتی که داره کاری کرده دیگه معنای پای عشق موندن از بین رفته... . وقتی یک پسر یا دختری، با چند نفره به نظر شما چیزی از محبت و عشق باقی میمونه؟؟؟ به قول بزرگی تمدن غرب آبروی مادیات را هم برده، آبروی لذت را برده آبروی عشق را برده!!! به نظر شما نباید از سبک زندگی غربی فاصله گرفت؟؟؟! از علم و خوبی‌هاشون استفاده باید کرد اما سبک زندگی اون ها به هیچ عنوان نه خوبه و نه سودی داره!!!
مقاومت ای کاش مربیان و معاونین پرورشی در مدارس، پدر ها و مادرها در منزل، معلمین و اساتید در مدارس و یا فرهنگسراها، کودکان و نوجوانان را بیشتر با فرهنگ مقاومت آشنا کنند. فرهنگی که اگر نبود ایران در همان اوایل سالهای جنگ تحمیلی تجزیه میشد و چیزی به نام تمامیت ارضی به دست نسل های بعد از انقلاب نمی‌رسید.
نکته در مورد سوریه تو تاریخ هر جا صحبت از استعمار شده ، پای انگلیس وسط بوده. هرجا هم صحبت از کودتا بوده پای آمریکا وسط بوده. شما خلاف این پیدا کردید بیارید! فقط میتونم بگم برای مردم سوریه ناراحتم حتی برای غیر مسلموناشون. ما حدقل عراق رو از نزدیک دیدیم فهمیدیم آمریکا پا تو کشوری بذاره اون کشور رنگ خوشی و آسایش رو نمیبینه. اینبارم سوریه... جالبه بدونیم ترامپ چی گفته: تنها چیزی که در سوریه برای من اهمیت دارد نفت است. سربازانم از نفت ما در سوریه محافظت خواهند کرد.
🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
وقتی آدم دل تو دلش نیست تو حیرته تو حاله ای از ایهامه تو وحشت پنهان به سر میبره میگه سوریه که سقوط کرد فرماندهان مقاومت رو هم زدن لبنانو زدن غزه رو نابود کردن بزرگان جبهه مقاومت شهید شدن ترکیه هم که داره شاخ و شونه میکشه آمریکا هم وایساده پای اینا بین الملل هم که از خودشه اونوقتی که فکر میکنی کار تمومه خدا نعمتی به اسم ولی فقیه بهت میده با یه سخنرانی کمتر از یک ساعته چنان آرامش خاطری بهت میده، چنان آسودگی بهت میده که گویا همه اینا اتفاقات عادی بوده و چیزی نشده و چنان امیدی بهت میده که تو اون لحظه همه دنیا جلوت بایستند آب تو دلت تکون نمیخوره... انقدر دقیق منطقه رو برات روایت میکنه که دیگه هیچکسی نمیتونه برات سیاه نمایی کنه! این فقط گوشه ای از کارکرد ولایت فقیه در جامعه است ( حفظ آرامش اون هم آرامش حقیقی نه خیالی ) آدم با خودش میگه آروم باش، آقا حواسش هست!!! ما با ولی فقیه، آقای خودمان هستیم.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقایسه‌ی دنیای مجازی و اینستاگرام با دنیای واقعیت به زبان شیوای دکتر سعید عزیزی اقیانوس بی انتهای تصویر
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸خداوند، مبدأ همۀ نعمت‌ها🔸 وقتی‌که می‌خواهید غذایی را به طفل بچشانید، دیگ غذا را به دهان طفل نزدیک نمی‌کنید، بلکه قاشق را به‌طرف دهانش می‌برید. غذایی که در قاشق است، از او نیست از دیگ است، و انسان اگر نداند که آنچه در قاشق است از دیگ است، تصور می‌کند از قاشق است، ازاین‌رو به قاشق عشق و علاقه پیدا می‌کند؛ ولی اگر بداند که آنچه در قاشق است، در دیگ و از دیگ است، به‌جای آن‌که شیفتۀ قاشق شود، شیدای دیگ می‌گردد؛ یعنی به آن منبع اصلی مایل می‌شود. محبت پدر و مادر به فرزند مانند همان غذایی است که در قاشق است. انسان هنگامی‌که بفهمد همۀ محبت‌هایی که در زندگی به او شده، از دیگ محبت الهی است که در این ظروف ریخته شده، به‌جای آن‌که به این ظروف متوجه شود، به آن منبع توجه خواهد کرد. 📖 تمثیلات علمی، صفحه 24
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این که جوان دین گریز شود این اصلا طبیعی نیست آقای پناهیان
💠 ویژگی مهم شخصیت حضرت ام‌البنین(س) 🔆 حضرت ام‌البنین(س) دارای شخصیت شجاع بوده و محیط‌ شجاعانه‌ای برای تربیت فرزندان خود فراهم کردند؛ روشن است وقتی مادر ترسو و بزدل است، بچه ها نیز بزدل بار می‌آیند؛ ولی اگر او شجاعت داشته و از خود رفتارهای شجاعانه نشان دهد، بچّه‌های او نیز در یک محیط شجاع پرورش پیدا می‌کنند بنابراین وراثت می‌تواند یک ظرف‌ باشد برای پذیرش تربیت بهتر.
روستایی ها دوغ را در مشک میزنند تا کره اش رو بیاید و آن را بگیرند و دوغ ها را بگذارند. بین الطلوعین در میان همه ی اوقات شبانه روز ما حکایت همان کره را دارد و باقی آن دوغ است. شیطان همیشه کره ها را میگیرد ندیده ایی که خواب آن وقت شیرین ترینِ خواب هاست؟ انسان می تواند شب ساعت یک و نیم ، بلکه دیرتر بخوابد اما نمی تواند یک ساعت و نیم زودتر برخیزد. یک ساعت و نیم دیرتر خوابیدن هنر نیست؛ یک ساعت و نیم زودتر بیدار شدن هنر است.