🔹به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه برگزار شد:
💢نشست کارگروه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی
🔹در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری؛ دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم اقدام به تشکیل کارگروه بیانیه گام دوم انقلاب با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی نمود.
🔹حجتالاسلام والمسلمین طاهری مسئول نهاد رهبری دانشگاه در آغاز این جلسه با اشاره به اهداف تشکیل این کارگروه گفت: اجرایی شدن سند بیانیه گام دوم انقلاب مقدمه ایجاد تمدن نوین اسلامی است که باعث سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سراسر دنیاست.
🔻مشروح خبر:👇
http://muq.nahad.ir/اخبار
#خبر
#بیانیه_گام_دوم
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
🏴 امسال نذر محرم متفاوت است
#نفس هدیه بدهیم🌹
🔸با یاری خداوند، به مناسبت ماه محرم میتوانید با کمک در خرید دستگاه اکسیژن ساز و امانت آن به بیماران کروناییِ در منزل، در این شرایط سخت، هدیه ای از جنس زندگی، به این بیماران بدهید تا مرهمی باشد بر درد هایشان 🍃
🏴 نجات جان یک مومن دستور کار عزاداران حسینی است .
راه های نذر مهربانیتان(کمک های نقدی):
• شماره کارت
6037997950266008
•کد دستوری
112172#*8877*
#نذر_محرم_اهدا_نفس
#مرکز_نیکوکاری_ریحانة_النبی
https://chat.whatsapp.com/FLbAyLaCCUy0huHXzXuDsN
🔹در ایام ماه محرم انجام میگیرد:
💢تقویت روحیه کادر درمان با ذکر توسل به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در دانشگاه علوم پزشکی قم
🔹به منظور تقویت روحیه کادر پزشکی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم، مراسمها و آیینهای عزاداری و ذکر توسل و محفل معنوی دعا و زیارت توسط ستاد دهه محرم دانشگاه برنامهریزی و در حال اجرا میباشد.
🔹 مراسم زیارت عاشورا همراه با سخنرانی و عزاداری در تمام دهه محرم در مجتمع آموزشی پردیس دانشگاه، همچنین مراسم زیارت عاشورا و ذکر توسل در محوطه ستاد دانشگاه، بیمارستانها و برخی دانشکدهها از جمله این برنامهها میباشد.
🔻مشروح خبر:👇
http://muq.nahad.ir/اخبار
#خبر
#ماه_محرم
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
🔹با حضور جمعی از شاعران آیینی استان:
💢محفل عاشورایی اشک واژهها در مسجد حضرت زهرا (سلام الله علیها) مجتمع پردیس دانشگاه علومپزشکی قم برگزار شد
🔻همزمان با پنجمین روز از محرم الحرام ۱۴۰۰ محفل عاشورایی اشک واژهها با اجرای شاعر توانمند و مجری صدا و سیما جناب آقای سید محمدجواد شرافت، شعرخوانی جمعی از شاعران آیینی استان و مدیحه سرایی مداح اهلبیت(علیهمالسلام) حاج حسن شالبافان با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مسجد حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار و با استقبال خوبی از جانب اساتید، دانشجویان و کارکنان این مجتمع مواجه شد.
🔻حجت الاسلام و المسلمین سید محمد بابامیری، جناب آقای سید علی نقیب، جناب آقای علی پورزمان و سرکار خانم اسماعیلی شاعرانی بودند که سرودههای خود را در مدح و منقبت حضرت امام حسین(علیه السلام) و یاران وفادارش، به پیشگاه آن حضرت تقدیم کردند.
🔻مشروح خبر:👇
http://muq.nahad.ir/اخبار
#خبر
#محفل_عاشورایی
#ایام_محرم
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نماز پشتوانه ملت است
🔻سیدالشهدا در همان ظهر عاشورا که آن جنگ بزرگ بود... ایستاد همانجا نماز خواند.
🎥 سخنان بسیار مهم حضرت امام خمینی(ره) درباره اهمیت نماز اول وقت
🕌 اقامه نماز، پیام عاشوراست.
#نماز
#ظهر_عاشورا
#مبلغ_نماز_باشیم
#ستاد_اقامه_نماز
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴زبان حال، گفتگوی حضرت ابالفضل با حضرت علی اکبر سلام الله علیهما
👌چقدر زیباست
🏴قلب این طایفه سنگ است برادرزاده
دینشان تشنه جنگ است برادر زاده
🏴فرصتی نیست که بنشینم و جمعت بکنم، وقت عموی تو تنگ است برادرزاده
🏴با همه زخم و خراشی که به رویت زدهاند صورتت باز قشنگ است، برادرزاده
بی جهت نیست تو را زخم دوچندان زدهاند
در رجزهات ......؟
🏴یا علی اکبر ادرکنا🏴
💠به همت انجمن اسلامی مستقل علوم پزشکی قم
📣"طرح چله عاشقی"
🔹️قرائت روزانه زیارت عاشورا به نیت تعجیل ظهور امام زمان(عج)ورفع حاجت شیعیان
🗓از روز عاشورا تا اربعین حسینی
▪️برای پیوستن به این طرح وتوضیحات بیشتر در کانال زیر عضو شوید:👇
https://t.me/mostaghel_muq_moharam
#چله_زیارت_عاشورا
#انجمن_اسلامی_مستقل
#دانشگاه_علوم_پزشکی_قم
✅ @muqnahad
🏴 از حسین علیه السلام باید آموخت.
🔹امام حسین علیه السلام وقتی وضو می گرفت، رنگش می پرید و پاهایش می لرزید. از سبب این کار پرسیدند؟ امام فرمود: سزاوار است برای کسی که در مقابل خدای با جبروت می ایستد، رنگش زرد شود و پاهایش بلرزد.
🔻جامع الاخبار، ص 76
✅ @muqnahad
💢 برکات زیارت عاشورا
از آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائرى نقل شده است: «اوقاتى که در سامرا مشغول تحصیل علوم دینى بودم، اهل سامرا به بیمارى وبا و طاعون مبتلا شدند و همه روزه عده اى مى مردند. روزى در منزل استادم، مرحوم سید محمد فشارکى، عده اى از اهل علم جمع بودند. ناگاه مرحوم آقا میرزا محمد تقى شیرازى تشریف آوردند و صحبت از بیمارى وبا شد که همه در معرض خطر هستند. مرحوم میرزا فرمود: «اگر من حکمى بکنم، آیا لازم است انجام شود یا نه؟» همه اهل مجلس پاسخ دادند: «بله». فرمود: «من حکم مى کنم که شیعیان سامرا، از امروز تا ده روز، همه مشغول خواندن زیارت عاشورا شوند و ثواب آن را به روح نرجس خاتون، والده ماجده حضرت حجة بن الحسن(عج)، هدیه کنند تا این بلا از آنان دور شود.» اهل مجلس این حکم را به تمام شیعیان رساندند و همه مشغول خواندن زیارت عاشورا شدند. از فرداى آن روز تلف شدن شیعه متوقف شد و همه روزه، تنها عده اى از سنى ها مى مردند، به طورى که، بر همه آشکار گردید. برخى از سنى ها از آشنایان شیعه خود پرسیدند: «سبب اینکه دیگر از شما، کسى تلف نمى شود، چیست: آنان گفتند: «زیارت عاشورا». آنها هم مشغول شدند و بلا از آن ها برطرف گردید.
✅ @muqnahad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را به همراه مطالعه متن زیر ببینید👇
⚖️مسئولین بخوانند قرار بود حکومتمان رنگ و بوي علي را داشته باشد
اشرافیگری و رفاهزدگی و رفاهطلبی قاتلی است که به آرامی نفوذ میکند
مختار در ورودي کاخ ابن زياد ايستاده و به تخت خالي او مي نگرد(در ذهن خويش): خب جناب حاکم عراقين، اين هم تخت بخت!
مبارکت باشد. تکيه که بدهي، خواهي ديد که رؤيا نيست... رؤيا نيست... رؤيا نيست
مختار(با صداي بلند): ابا مفلس، بگو تخت را بردارند!
ابا مفلس: جسارت است امير، چاکران خيلي زحمت کشيده اند تا طبق آداب و رسوم قصر، تخت را بيارايند. عيب و ايرادي در آن ديديد؟
مختار: ايراد آن در بي عيبي آن است! برش داريد و جاي آن کرسي ساده اي بنشانيد. ابراهيم: هر مرکبي پالان خودش را مي خواهد ابو اسحاق. نشاندن کرسي ساده به جاي تخت در اين قصر مجلل، وصله ناجوري است.
مختار: جلوه اين تخت، خلق و خو را عوض مي کند ابراهيم. قرار است ما سوار بر تخت باشيم يا تخت سوار ما! ؟ سادگي ما در اين قصر، وصله اي ناجور نيست، شکوه اين قصر مجلل در برابر سادگي ما وصله ناجوري است! ما چند صباحي بيشتر مهمان اين قصر نيستيم ابراهيم. کودک نوپاي حکومتمان که راه رفتن بلد شود، جل و پلاسمان را جمع مي کنيم و در بنايي ساده بر کرسي قضاوت مي نشينيم. قرار بود حکومتمان رنگ و بوي علي را داشته باشد
*اشرافیگری و رفاهزدگی و رفاهطلبی قاتلی است که به آرامی نفوذ میکند و به درون قلب هر فردی و هر شخصی ممکن است رخنه کند، اما اگر مسئولی دچار آن شود، همان انحطاطی که حضرت امام(ره) از آن نام بردهاند، پیدا میشود.
در راه پیشرفت، اشرافیگری ممنوع است، لذتجویی ممنوع است، به فکر جمع کردن زخارف دنیا افتادن برای مسئولین ممنوع است. با این ممنوعیتها است که میتوانیم به قله برسیم .
و این سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی است که با تبعیت از سیره و روش زندگی امام انقلاب، هشدار میدهند و میبینند که برخی خوی اشرافیگری پیدا کردهاند و این روش برای انقلاب جز زیان چیز دیگری ندارد. قرار بود حکومتمان رنگ و بوی علی را داشته باشد
این پدیده مذموم (اشرافی گری) هنگامی اثر وضعی بدتری را به دنبال دارد که مسئولین حکومت را آلوده عوارض خود نماید، رهبر معظم انقلاب در سخنرانی 14/11/90 در این مورد خطاب به مسئولین نظام میفرمایند: «اولین ضعف ما گرایش به دنیاطلبى بود که گریبان بعضى از ماها را گرفت. بعضى از ما مسئولین دچار دنیاطلبى شدیم، دچار مادیگرایی شدیم؛ براى ما ثروت، تجمل، آرایش، تشریفات و اشرافیگری یواشیواش از قُبح افتاد. وقتى ما اینجور شدیم، این سرریز مىشود به مردم.
البته با عنایت به تأکید رهبر معظم انقلاب، این مفهوم بدان معنا نیست که مردم عادی از آفت اَشرافیگری در امان هستند، زیرا همانطور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی دیگری در تاریخ 16/5/90 خطاب به مسئولین میفرمایند: «وقتى من و شما زندگیمان را زندگى رفاهطلبانه و اشرافى قرار بدهیم، مردم از ما یاد مىگیرند. یک عدهاى منتظر بهانهاند؛ به ما نگاه مىکنند، مىگویند آقا ببینید اینها چهجورى زندگى مىکنند، ما هم مىخواهیم همینجور زندگى کنیم.» مردم عادی هم میتوانند در معرض این خطر قرار گیرند، اما نتیجه و پیامدهای آلودگی مسئولین به مراتب خسارات بیشتری را به دنبال دارد.
در واقع اَشرافیگری در بین مسئولین نه تنها زمینه الگوسازی و افزایش انتظارات عمومی برای مشابهسازی سطح زندگی در جامعه را در پی دارد، بلکه افزایش شکاف طبقاتی و ایجاد فاصله مردم با مسئولین را نیز در پی خواهد داشت و این به مفهوم از دست دادن پشتوانه مردمی و کمرنگ شدن مقبولیت مسئولین، دولت و نظام حکومتی است.
همچنین این پدیده شوم بهتدریج زیربنای فکری و فرهنگی کشور را تضعیف نموده و باعث میشود تا فرهنگهای نامطلوب و نوظهور داخلی و خارجی مانند؛ عروسیهای بسیار پرهزینه، میهمانیهای اسراف گونه و حتی برگزاری مراسم تدفین و ترحیم آنچنانی و یا همنشینی با سگ و سایر حیوانات خانگی و غیرخانگی، خرید خودروهای گرانقیمت، تغذیه با غذاهای لاکچری، پوشش و آرایش نامتعارف برای آقازادهها و نیز افراد تازه به دوران رسیده و نوکیسهای که با رانت و رشوه و سوءاستفاده از موقعیتها، ثروت نامشروع خود را کسب کردهاند، به یک فرهنگ عادی برای فخرفروشی و به اسارت گرفتن عزت، کرامت و امنیت دیگران تبدیل شود.