eitaa logo
حدیث آرزومندی
132 دنبال‌کننده
1هزار عکس
25 ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸تذکر: مطالب زیادی از سوی دوستداران جناب آقای حامد کاشانی رسید که گویای نظر نهایی ایشان درباره توهم توحید بود. عجالتا با حذف مطالبی که بیان ایشان را نظر شیخیه می داند؛ بر چند مطلب تاکید داریم، که امیدواریم مورد توجه و امعان نظر ایشان قرار بگیرد: احادیثی همچون «بنا عرف الله و بنا وحّد الله» و امثال آن، به واسطه فیض بودن ائمه اطهار (ع) اشاره دارد، و علیهذا هرکس در راه شناخت و قرب الهی تلاش بکند با عنایت و وساطت آن ذوات مقدسه به شناخت و قرب الهی نائل خواهد شد. قطعا آن حد اعلای توحید که امثال ابن عربی و مولانا به آن دست یافته اند به واسطه مدد معنوی آن بزرگواران است. آنها بخل ندارند، اما متاسفانه ماها داریم و رحمت الهی را منحصر به موارد دلخواه خود می دانیم. دیگر این که توحید فطری که در قرآن کریم بر آن تاکید شده هیچ گاه توهم نیست. دعای «اللهم عرفنی نفسک...» و تقدم معرفت رب بر معرفت نبی و امام، و منوط بودن معرفت نبی و امام بر معرفت رب را خود ائمه به ما یاد داده اند. چنانچه گفتیم اغلب متصوفه اهل سنت نسبت خرقه خود را به امیرالمؤمنین (ع) رسانده، فقط و فقط آن حضرت را پیشوای طریقت و سلوک الی الله می دانند. بی شک آنان در پرتو این ارادت پاک به شاه مردان و واسطه فیض پروردگار، به مراتبی از توحید و شناخت و شیدایی دست یافته اند که نمود آن در مناجات های پرسوز و گداز و خاکسارانه حضرت مولانا صاحب مثنوی و بسیاری دیگر از عارفان به ظاهر غیر شیعی هویدا است. نمونه بسیار مهم دیگر مناجات ابن عطاء الله اسکندرانی است که از شدّت لطافت به اشتباه به حضرت سیدالشهداء (ع) نسبت داده شده و قرن ها به عنوان تتمه دعای عرفه مورد استناد عرفای شیعی بود. فاستوسعوا رحمة الله. تا یار که را خواهد و میلش به که باشد!
حدیث آرزومندی
🔸تذکر: مطالب زیادی از سوی دوستداران جناب آقای حامد کاشانی رسید که گویای نظر نهایی ایشان درباره توه
تکمله: مناجات زیبای شیخ اسکندرانی همچنان هم توسط بسیاری از علما وعرفای معاصر وموجود به حضرت امام حسین علیه السلام نسبت داده می شود و حتی برخی از بزرگان معارف_نام محفوظ_ امکان صدور آن را از غیرحضرت ممکن نمی دانستند با اینکه سند آن موجود و غیر قابل انکار است.
کتاب تازه منتشر شده بین السیدین از مرحوم آیت الله سیداحمدزنجانی که به بررسی نظرات صاحب عروه و حواشی آقاسیدابوالحسن اصفهانی می پردازد.. @muslims_1
جهت اطلاع
انتساب به آیت الله بهجت ره بعد از ارتحال مرحوم آیت الله بهجت مطالب زیادی در قالب خواب و مکاشفه به ایشان نسبت داده شده است که برای کسانی که با سیره و سلوک و ادبیات ایشان آشنا بوده اند مایه شگفتی و بعضا بدیهی البطلان است. این رشته احتمالا به اینجاها متوقف نخواهد شد و سالها ادامه خواهد داشت!! به طور کلی آنچه به خط یا تصویر یا امضای فرد است_باتشخیص کارشناسان_ به او مربوط می شود و در مابقی باید تحقیق و دقت واحتیاط کرد. به خصوص درمورد افرادی که دربین مانیستند و امکان تایید و تکذیب ندارند و به خصوص در مورد موضوعات ماورایی و غیبی که احتمال اشتباه در بیان و ثبت آنهابسی بیشتر است. چطور در زمان حیات ایشان چیزی نمی گفتند؟! گاهی افراد جمله ای می شنوند و بعدها بر اساس نیاز و زمانه پردازش می کنند و نسبت می دهند! ____ اینجانب از بدو ورود به قم در سال۱۳۸۰ شمسی تا زمان ارتحال ایشان مکرر و بصورت متفرقه در درس و نماز و روضه خدمت ایشان می رسیدم و درحدخودم بهره می بردم. درتابستان ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ پرسش و پاسخهای متعددی هم از محضرشان در حرم مطهر رضوی علیه السلام_که تابستان ها مشرف می شدند_داشتم که دوستان نزدیک مطلع هستند و گرچه متنش را همان سالها قلمی کرده ام لکن تاکنون به فضای مجازی منتقل نشده است و لزومی هم ندارد! در آنچه بصورت رسمی و باتایید دفترایشان، منتشر شده کفایت می بینم.