5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | شجاعت مثال زدنی
⁉️ لحظه ای که از خط مقدم خبر رسید حاج قاسم شهید شد...
🎥 #ببینید | احترام به پدر و مادر
⁉️ رمز مهم پیروزی #حاج_قاسم چی بود؟
#داستان_یازدهم
_________________
🔰 از زبان #حجت_الاسلام_راجی
هر روز یک داستان تا زمان سالگرد شهادت سردار سلیمانی💔
📚 منبع: کتاب سلیمانی عزیز
انسان هایی که قدر خود را نمیدانند، اهل رل زدن میشوند. و کسانی با شما رل میزنند که براتون ارزش قائل نیستند، لذا بعد از مدتی هم به راحتی کات میزنند و سراغ کسی دیگر میرن.
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
🌾وضعیت شیعیان و محبان اهل بیت در آخر الزمان...
🌴امیرالمومنین علی علیه السلام:
فیا ویل مساکین هذه الامّة و هم شیعتنا و محبّونا و هم عند الناس کفّار و عند اللّه أبرار و عند الناس کاذبون و عند اللّه صادقون و عند الناس ظالمون و عند اللّه مظلومون و عند الناس جائرون و عند اللّه عادلون و عند الناس خاسرون و عند اللّه رابحون فازوا و اللّه بالایمان و خسر المنافقون.
پس چه سخت است حال مساکین این امت که شیعیان و محبان ما هستند!
در حالی که پیش مردم از کفار محسوب می شوند و پیش خدا ار ابرار...
...پیش مردم دروغگو محسوب می شوند و پیش خدا از راستگویان!
...پیش مردم ظالم محسوب می گردند و پیش خدا از مظلومین!
...پیش مردم ستمکار محسوب می شوند و پیش خدا از عادل!
... پیش مردم زیان دیده محسوب می گردند و پیش خدا از سودبرندگان!
💐اینان به خدا به خاطر ایمانشان رستگارند
😈و منافقین، زیانکار...
📗الزام الناصب فی اثبات الحجه الغائب (عج)، ج 2 ص: 159
خادم الشهدا:
🌸 یا رب !
✨از پنجره روزگار،
🌸 بهدرخت عمر که مینگرم خوشتر،
✨از ياد و نام زیبایت ثمری نيست ...
🌸 یا ارحم الراحمین..
✨روزمان را با نام و یادت و،
🌸 توکل به اسم اعظمت آغاز میکنیم،
✨به امید خودت،
🌸 ای مهربانترین
صَباحاًاَتَنَفَسُبِحُبِالحُسَین☁️
صلےاللّٰهعلیڪیامظلومیااباعبداللّٰه🌴
اللّٰھمعجللولیڪالفرج↯♥ #فاطمیه۱۴۴۳ #امام_زمان #حاج_قاسم @mwyfga
#حڪمتعلوے ✨💚🍃
•
حضرت امیرالمؤمنین علے علیه السلام فرمودند:
(به فرزندش امام مجتبى عليه السّلام خطاب كرد:
چيزى از دنياى حرام براى پس از مرگت باقى مگذار، زيرا آنچه از تو مى ماند نصيب يكى از دو تن خواهد شد، يا شخصى است كه آن را در طاعت خدا به كار گيرد، پس سعادتمند مى شود به چيزى كه تو را به هلاكت افكنده است. و يا شخصى كه آن را در نافرمانى خدا به كار گيرد، پس هلاك مى شود به آنچه كه تو جمع آورى كردى، پس تو در گناه او را يارى كرده اى، كه هيچ يك از اين دو نفر سزاوار آن نيستند تا بر خود مقدّم دارى.
(سید رضی گوید: اين حكمت به گونه ديگرى نيز نقل شده):
پس از ستايش پروردگار آنچه از دنيا هم اكنون در دست تو است، پيش از تو در دست ديگران بود، و پس از تو نيز به دست ديگران خواهد رسيد، و همانا تو براى دو نفر مال خواهى اندوخت، يا شخصى كه اموال جمع شده تو را در طاعت خدا به كار گيرد، پس به آنچه كه تو را به هلاكت افكند سعادتمند مى شود، يا كسى است كه آن را در گناه به كار اندازد، پس با اموال جمع شده تو هلاك خواهد شد، كه هيچ يك از اين دو نفر سزاوار نيستند تا بر خود مقدّمشان بدارى، و بار آنان را بر دوش كشى، پس براى گذشتگان رحمت الهى، و براى بازماندگان روزى خدا را اميدوار باش.
📚 نھج البلاغه، حکمت۴۱۶
•
#نجف
#جمادی_الأول
@mwyfga
#حڪمتعلوے ✨💚🍃
•
حضرت امیرالمؤمنین علے علیه السلام فرمودند:
(در وصف دنياى حرام) (دنيا) فريب مى دهد، زيان مى رساند و تند مى گذرد. از اين رو خدا دنيا را پاداش دوستان خود نپسنديد، و آن را جايگاه كيفر دشمنان خود قرار نداد.
و همانا مردم دنيا چون كاروانى باشند كه هنوز بار انداز نكرده كاروان سالار بانگ كوچ سر دهد تا بار بندند و برانند.
📚 نھج البلاغه، حکمت۴۱۵
•
#نجف
#جمادی_الأول
@mwyfga