دیسکورد در روسیه و ترکیه فیلتر شد
🔸رگولاتوری ارتباطات روسیه پلتفرم پیامرسانی دیسکورد (Discord) را بهخاطر نقض قوانین این کشور فیلتر کرد. پس از روسیه، رگولاتوری فناوری اطلاعات ترکیه نیز تصمیم مشابهی گرفت و دسترسی به Discord را براساس تصمیم دادگاه مسدود کرد.
🔸روسیه از چندین سال قبل به پلتفرمهای خارجی دستور داده است تا محتوای غیرقانونی را حذف کنند و درصورت رعایتنکردن این موضوع، برای شرکتها جریمههایی صادر میکند. رویترز در گزارش خود توضیح میدهد که روسکومنادزور (Roskomnadzor)، رگولاتور روسیه هفته گذشته از دیسکورد خواسته تقریباً ۱۰۰۰ مورد غیرقانونی را حذف کند و این شرکت را بهدلیل حذفنکردن محتوای ممنوعه جریمه کرده است.
🔸اکنون نیز این رگولاتوری تصمیم گرفته دسترسی به دیسکورد را بهکلی مسدود کند.
https://gerdab.ir/0009yp
@my_gerdab
افزایش تمایل بخش خصوصی برای فعالیت در حوزه امنیت سایبری
🔸مرکز مدیریت راهبردی افتا، با درخواست صدور و یا تمدید ۴۹ مجوز شرکتهای متقاضی فعالیت در زیرساختهای حیاتی کشور در شهریور گذشته موافقت کرده است.
🔸اعداد ۳۸ پروانه فعالیت برای شرکتهای متقاضی در حوزههای چهارگانه خدمات افتایی (عملیاتی، مدیریتی، فنی و آموزشی) بوده و همچنین یازده گواهی در حوزه محصولات فتا برای متقاضیان صادر شده است.
🔸روند صدور مجوز با اتخاذ تدابیر جدید مرکز مدیریت راهبردی افتا، در شهریورماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، با رشد ۸۵ درصدی همراه بوده است.
https://gerdab.ir/0009yq
@my_gerdab
تیک تاک؛ هدف شکایت ۱۳ ایالت آمریکا
🔸این شکایت به طور جداگانه در نیویورک، کالیفرنیا، منطقه کلمبیا و ۱۱ ایالت دیگر ثبت شده اند و به این ترتیب کارزار حقوقی اپلیکیشن چینی با رگولاتورهای آمریکایی را گستردهتر میکند. این درحالی است که ایالتهای آمریکا خواستار غرامت مالی از شرکت شده اند.
🔸ایالتهای آمریکا تیک تاک را متهم کرده اند به طور عمدی از نرم افزاری اعتیادآور استفاده میکند تا کودکان مدتی طولانی صرف تماشای اپ کنند.
🔸راب بونتا دادستان کل ایالت کالیفرنیا در بیانیهای اعلام کرد: تیک تاک بذر اعتیاد به شبکه اجتماعی را برای ارتقای سودآوری شرکتی میکارد. تیک تاک عمدا کودکان را هدف میگیرد، زیرا میداند آنها هنوز قدرت دفاعی یا ظرفیت لازم برای ایجاد مرزهای سالم درباره محتوای اعتیادآور را ندارند.
https://gerdab.ir/0009yr
@my_gerdab
ایکس با پذیرش قوانین برزیل رفع فیلتر شد
🔸دادگاه عالی برزیل اعلام کرده که شبکه اجتماعی ایکس مسیر خود را تغییر داده و شروع به رعایت احکام دادگاه کرده است، بنابراین اجازه ازسرگیری خدمات در این کشور را خواهد داشت.
🔸الکساندر دی موراس، قاضی دادگاه عالی که ماهها درگیر اختلاف با ماسک بود، اکنون به ایکس چراغسبز نشان داد تا عملیات خود را در بزرگترین کشور آمریکای لاتین از سر بگیرد. موراس در این تصمیم گفت که ایکس تمام شرایط لازم برای شروع مجدد فعالیت در کشور را برآورده کرده است.
🔸ماسک که این دستورها را سرکوبگری و موراس را دیکتاتور خوانده بود، در هفتههای اخیر موضع خود را تغییر داد. اکنون شبکه اجتماعی او حسابهای پرچم گذاری شده توسط دادگاه را مسدود، نمایندهای محلی انتخاب و جریمههای معوقه را پرداخت کرده است.
https://gerdab.ir/0009ys
@my_gerdab
اتصال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی
🔸وزیر ارتباطات گفت: اتصال تمامی روستاهای بالای بیست خانوار به شبکه ارتباطی و ارتقای کیفیت ارتباطات در روستاهای متصل و همچنین تحقق کامل «دولت هوشمند» را به طور جدی در دوره پیش رو دنبال میکند.
https://gerdab.ir/0009yt
@my_gerdab
پرونده ضدانحصار آمازون به دادگاه میرود
🔸یک قاضی به کمیسیون فدرال تجارت آمریکا چراغ سبز نشان داد تا شکایت ضدانحصار علیه آمازون را پیگیری کند.
🔸در سال ۲۰۲۳ شکایتی از سوی این کمیسیون علیه شرکت آمازون مطرح شد که طبق آن آمازون فروشندگانی که بیرون از فروشگاه این شرکت محصولشان را با تخفیف بیشتری به فروش میرسانند را عملاً مجبور میکند برای باقی ماندن در این فروشگاه، قیمتهای رقابتی خود را حذف کنند.
🔸آمازون درخواستی را برای رد این شکایت ضدانحصار ارائه کرده بود که قاضی فدرال آن را رد کرد. البته در رأی دادگاه آمده است که برخی از جزئیات این درخواست میتواند طبق قوانین ایالتی مورد بازبینی مجدد قرار بگیرد.
https://gerdab.ir/0009yu
@my_gerdab
هدفگذاری تحقق تجارت الکترونیکی ۹ هزار همتی
🔸رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: چشماندازی که برای تجارت الکترونیکی در نظر داریم، تحقق عدد ۹ هزار همتی در پنج سال پیش رو است.
🔸«امین کلاهدوزان» امروز (چهارشنبه) در نشست خبری روز ملی تجارت الکترونیکی افزود: چشماندازی که برای تجارت الکترونیکی در نظر داریم، تحقق عدد ۹ هزار میلیارد تومان در پنج سال پیش رو است.
🔸وی بیانداشت: سال گذشته رشد ۷۴ درصدی در بخش تجارت الکترونیکی را شاهد بودیم و به عدد سههزار و ۲۰۰ همت رسیدیم؛ مبلغی نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار است و نشان میدهد ایران در منطقه خاورمیانه از وضعیت خوبی برخوردار است.
🔸این مقام مسئول با بیان اینکه باید فرصتهای پیش رو را به شکل بهتری دنبال کنیم، خاطرنشانکرد: ایران پس از ترکیه جایگاه دومین کشور خاورمیانه در تجارت الکترونیکی را دارد.
https://gerdab.ir/0009yv
@my_gerdab
ضربه سایبری چینیها به آمریکا با نفوذ به سامانه شنود ارتباطات
🔸درگاههای شنود ارتباطات در آمریکا، از حساسترین سامانهها در شبکه ارتباطی که معمولاً تعداد محدودی از کارکنان ویژه شرکتها، از طریق آنها به تقریباً تمام اطلاعات مربوط به مشترکان، از جمله ترافیک اینترنت و تاریخچه وبگردیها دسترسی دارند.
🔸این درگاههای شنود بر اساس یک قانون فدرال در آمریکا که ۳۰ سال پیش از این مصوب شده است، ساخته و ارائه میشوند. والاستریتژورنال ادعا کرد که یک گروه هکری دولتی چینی توانسته به این سامانهها دسترسی پیدا کند.
🔸این نشریه آمریکایی در حالی این نفوذ را «به صورت بالقوه فاجعهبار» توصیف کرد که به گفته کارشناسان، این حمله احتمالاً یکی از پیچیدهترین و برجستهترین عملیات سایبری است که یک گروه هکری دولتی میتواند اجرایی کند، زیرا دادههای بسیار حساسی در معرض خطر قرار گرفتهاند.
https://gerdab.ir/0009yw
@my_gerdab
دستیاران هوش مصنوعی؛ نیروی کمکی در خانه یا جاسوسی در سایه؟
🔸این تحول کلیدی که «هوش مصنوعی با قابلیت حافظه بلندمدت» نام دارد نه تنها شامل بهبود در توانایی پردازش اطلاعات و پاسخدهی مبتنی بر هوش مصنوعی است، بلکه به این فناوری امکان میدهد تا با حفظ و استفاده از اطلاعات پیشین، تعاملاتی بسیار شخصیتر و مؤثرتر با کاربران داشته باشد.
🔸به عقیده بسیاری از کارشناسان، دستیارهای هوش مصنوعی با قابلیت حافظه بلندمدت در آیندهای نزدیک برای همه کاربران قابل دسترسی خواهند بود. بر اساس برآوردهای صورت گرفته، این قابلیت ممکن است ظرف یک سال آینده به صورت عمومی عرضه شود. این دستیارهای هوشمند قادر خواهند بود با حفظ محتوای مکالمات و اطلاعات شخصی به کاربران کمک کنند تا تجربه کارآمدتری از فناوری داشته باشند و به این ترتیب به همراهانی مؤثرتر در زندگی روزمره کاربران تبدیل شوند.
🔸این دستیارهای جدید هوش مصنوعی قادر خواهند بود مکالمات، پروژهها و جزئیات شخصی پیچیده را به خاطر بسپارند و از این طریق، به شکلی مؤثر به بخشی از روال روزمره ما بدل شوند. با پیشرفتهای مستمر در هوش مصنوعی، خط تمایز بین یک ابزار ساده و یک دستیار هوشمند بیش از پیش محو شده است. خبرنگار مهر در این نوشتار کوتاه به بررسی تازهترین تحولات در زمینه دستیارهای صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی میپردازد.
https://gerdab.ir/0009yx
@my_gerdab
پلیس فتا با انتشاردهندگان اخبار نادرست و شایعه در فضای مجازی برخورد میکند
🔸سرگرد جواد مختاررضایی گفت: انتشار گسترده شایعه در فضای مجازی علاوهبر منحرف کردن ذهن مخاطبان به مسائلی اغلب نادرست موجب میشود که اطلاعرسانیهای ضروری و صحیح نیز با چالش مواجه شده و تاثیرات لازم را در جامعه نداشته باشد.
🔸مختاررضایی به کاربران توصیه کرد: از انتشار و بازنشر هرگونه خبری که از منبع، صحت و سقم آن اطمینان ندارند خودداری نمایند تا افراد فرصتطلب نتوانند با ترفند شایعهسازی در جامعه موجب ایجاد ناراحتی و تشویش اذهان عمومی شوند.
🔸وی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر شایعات در فضای مجازی با اهداف مغرضانه بازنشر میشوند، افزود: اولین کار در برخورد با هرگونه شایعه و خبر جعلی این است که از بازنشر آن در فضای مجازی خودداری کنیم تا جامعه دچار التهاب نشود.
🔸این مقام انتظامی با بیان اینکه در قانون صراحتاً بر مجرمانه بودن انتشار اخبار کذب و شایعه و مجازات این فعل مجرمانه تاکید شده است، تصریح کرد: حتی بازنشر اخبار کذب و شایعه نیز از مصادیق مجرمانه بهشمار میرود.
https://gerdab.ir/0009yy
@my_gerdab
هوش مصنوعی در خدمت نسلکشی | دادهنما
🔸ترکیب جاسوسافزارها برای جمعآوری و ادغام فناوری تشخیص چهره با هوش مصنوعی چیزی به نام «کارخانه ترور» را ایجاد کرده که ارتش رژیم صهیونیستی به کمک شرکایش در نوار غزه از آن بهره میبرد.
https://gerdab.ir/0009yz
@my_gerdab
چگونه کاربران نقش موش آزمایشگاهی را بازی میکنند؟
🔸پژوهشگران دانشگاهی هشدار میدهند که آزمایشهای دیجیتالیِ پنهان میتوانند بر شاغلان، کاربران و جامعه تأثیرات ناشناختهای بگذارند.
🔸 بسیاری از شرکتهای فناوری با هدف درک و پیشبینی دقیقترِ رفتارِ کاربران خود و کسب بیشتر سود اقدام به طراحی و اجرای آزمایشهایی در پلتفرمهای خود کرده و کاربران را ناخواسته و بدون کسب رضایتشان وادار به ایفای نقش موش آزمایشگاهی میکنند.
🔸حاتم رحمان (Hatim Rahman) استاد مدیریت دانشگاه نورثوسترن در ایلینوی آمریکا در یادداشتی که در وبسایت فایننشالتایمز منتشر کرد به بررسی خطرات ناشی از اجرای چنین آزمایشهایی برای کاربران پرداخت.
🔸به گفته او انجام این آزمایشها که مغایر با اخلاق پژوهشی است در غرب رواج فراوانی دارد و از طرفی دولتها سازوکارهای لازم برای نظارت را فراهم نکردهاند.
ادامه گزارش را در لینک زیر بخوانید:
https://gerdab.ir/0009z0
@my_gerdab
ایکس از زیر بار قانون بازارهای دیجیتال اروپا شانه خالی کرد
🔸به گفته منابع آگاه پلتفرم ایکس متعلق به ایلان ماسک تحت قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا دروازه بان اینترنت به حساب نمیآید.
🔸کمیسیون اتحادیه اروپا که تحقیقاتی را درباره پلتفرم ایکس در ماه می ۲۰۲۴میلادی آغاز کرد، تصمیم خود را هفته آینده اعلام میکند. مجری رقابت اتحادیه اروپا از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.
🔸ایکس که پیش از این با نام توییتر مشهور بود به کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرده بود هرچند از لحاظ تعداد کاربران در دسته شرکتهای دروازه بان اینترنت قرار میگیرد، اما دیگر شرایط قرار گرفتن در این دسته را ندارد.
🔸این واکنش سبب شد کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه میامسال تحقیقاتی درباره ایکس را آغاز و این موضوع را به طور عمیقتر بررسی کند.
https://gerdab.ir/0009z1
@my_gerdab
هوش مصنوعی کارمندان تیک تاک را بیکار میکند
🔸تیک تاک صدها نفر از کارمندان خود در سراسر جهان را اخراج میکند که شامل کارمندان مقر این شرکت در مالزی نیز میشود.
🔸این درحالی است که شبکه اجتماعی چینی تمرکز خود را بیشتر روی استفاده از هوش مصنوعی برای بازبینی با هوش مصنوعی به کار میگیرد.
🔸ابتدا به گفته ۲ منبع آگاه فاش شد حدود ۷۰۰ کارمند تیک تاک در مالزی اخراج شده اند، اما اپ چینی بعدا شفاف سازی و اعلام کرد کمتر از ۵۰۰ کارمند در این کشور شغل خود را از دست داده اند.
🔸این کارمندان که بیشتر آنها در بخش عملیاتهای بازبینی محتوای شرکت فعالیت میکردند، روز چهارشنبه از طریق ایمیل از اخراج خود با خبر شدند.
🔸تیک تاک در واکنش به پرسشهای خبرگزاری رویترز نیز اخراج کارمندان را تایید و اعلام کرد طبق یک برنامه وسیعتر برای ارتقای عملیاتهای بازبینی و پیش بینی ها، چند صد کارمند در سراسر جهان شغل خود را از دست میدهند.
https://gerdab.ir/0009z2
@my_gerdab
نگرانی جدید آمریکاییها از وابستگی صنعت نظامیشان به قطعات چینی
🔸روزنامه «وال استریت ژورنال» در بخشی از گزارش خود از مشکلات شرکتهای نظامی این کشور در وابستگی به قطعات چینی خبر داد.
🔸استارتآپهای نظامی آمریکایی که برای مقابله با چین تسلیحات تولید میکنند، با مشکلاتی مواجه هستند زیرا آنها به قطعات یدکی چینی وابستهاند.
🔸چین تامینکننده اصلی باتریها، موتورها، حسگرها، مواد خاکی کمیاب و سایر اجزای کلیدی مورد نیاز شرکتهای نظامی آمریکاست و پیمانکاران نگران این وابستگی هستند چون خطر امنیت ملی را به همراه دارد.
🔸در عین حال، استارتاپهای نظامی بدون شک به قطعات چینی وابستهاند به این دلیل که اغلب ارزانترند، بهتر کار میکنند و گاهی اوقات تنها گزینه برای قطعات خاص هستند.
🔸گفته میشود این چالش در شرایط کنونی با افزایش تنشهای ژئوپلیتیکی بین دو کشور، شرکتها در حال یادگیری ساخت سلاحهایی با تکنولوژی بالا بدون قطعات چینی هستند.
https://gerdab.ir/0009z4
@my_gerdab
حمله سایبری به بزرگترین بایگانی محتوای اینترنت
🔸هکرها اطلاعات ۳۱ میلیون کاربر آرشیو اینترنت را به سرقت بردند.
🔸این سرقت پیش از آن رخ داد که وبسایت آرشیو اینترنت (Internet Archive) هدف یک حمله منع خدمت توزیعشده (DDoS) قرار گرفته و از دسترس کاربران خارج شد.
🔸یک گروه هکری با نام بلکمتا (BlackMeta) مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت. این گروه مدعی شد که این حمله در حمایت از مردم فلسطین صورت گرفته و واکنشی به حمایتهای آمریکا از جنایات رژیم صهیونی است، زیرا «وبسایت آرشیو متعلق به آمریکا است».
🔸به گفته بنیانگذار آرشیو اینترنت، مهاجمان توانستند نام کاربری، نشانی ایمیل و رمز عبور اعضای آرشیو را به دست آورند. آنها همچنین در این حمله چهره وبسایت را تغییر دادند.
🔸آرشیو اینترنت، یک وبسایت غیرانتفاعی است که به عنوان بایگانی محتوای شبکه جهانی اینترنت تأسیس شده است.
https://gerdab.ir/0009z3
@my_gerdab
دستگیری هکر اوکراینی به جرم ارائه VPN برای دسترسی به سایتهای روسی
🔸پلیس اوکراین یک هکر را به اتهام اداره یک سرویس ویپیان بزرگ دستگیر کرد. این سرویس به کاربران اجازه میداد به وبسایتهای روسی که در اوکراین تحریم شدهاند، دسترسی داشته باشند.
🔸این مرد ۲۸ ساله متهم است که یک سرور VPN در آپارتمان خود در شهر خملنیتسکی در غرب اوکراین راهاندازی کرده است.
🔸پلیس سایبری اوکراین روز پنجشنبه در بیانیهای گفت: او سرورهایی را در آلمان، فرانسه، هلند و روسیه اجاره کرده و «به سرویسهای ویژه دشمن اجازه دسترسی به اطلاعات مربوط به همه کاربران VPN را داده است».
🔸این سرویس VPN به کاربران اجازه دسترسی به بیش از ۴۸ میلیون آدرس IP از شبکه اینترنت روسیه (به اصطلاح Runet) را میداد. به گفته محققان، حجم روزانه ترافیک شبکه این سرویس از ۱۰۰ گیگابایت فراتر رفته است.
🔸شبکه Runet شامل وبسایتها، رسانههای اجتماعی و دیگر بسترهای آنلاین است که در روسیه توسعه یافته و میزبانی میشوند.
https://gerdab.ir/0009z5
@my_gerdab
رایانه کوانتومی هکر شد
🔸طبق گزارشی جدید محققان چینی با استفاده از رایانه کوانتومی D-Wavw یک الگوریتم رمزگذاری گرید نظامی را هک کردند.
🔸محققان مدعی هستند این نخستین حمله کوانتومی موفق علیه الگوریتمهای رمزگذاری است که به طور گسترده استفاده میشوند. این روش هک تهدیدی جدی برای بخشهای ارتش و اقتصاد به شمار میرود.
🔸سیستم D-Wave Advantage در اصل برای مصارف غیر رمزگذاری طراحی شده بود، اما از آن در فرایند هک الگوریتمهای «شبکه ساختار یافته جایگزین-جایگشت» (SPN) استفاده شد. هرچند پسوردهای مشخصی تاکنون باز نشده، اما همین فرایند نیز یک تهدید بزرگ در مراحل اولیه به شمار میرود.
🔸به گفته محققان، برخلاف محدودیتهای فناوریهای کلیدی مانند کدهای تصحیح خطا در رایانههای کوانتومی جهانی، پیشرفتهای نظریهای و سختافزاری در رایانههای کوانتومی ویژه D-Wave رشد با ثباتی داشته اند.
https://gerdab.ir/0009z6
@my_gerdab
🔸«بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و مانند اینها تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر میگذارند... جنگ، جنگ رسانهای است؛ هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد موفّقتر خواهد بود».
▪️رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
@my_gerdab
گوگل حاضر به رقابتی کردن پلی استور نیست
🔸طبق اسناد موجود دستور قاضی جیمز دوناتو مبنی بر فراهم کردن شرایط پلی استور جهت رقابت بیشتر از یکم نوامبر اجرا میشود، اما گوگل در درخواست خود مدعی شده این درخواست به رقابت آسیب میزند و اکوسیستم اندروید را در معرض ریسکهای ایمنی، امنیتی و حریم خصوصی جدی قرار میدهد.
https://gerdab.ir/0009z8
@my_gerdab
پس از افشای پایگاه داده؛
دلال آمریکایی اطلاعات، اعلام ورشکستگی کرد!
🔸شرکت National Public Data که از شرکتهای بزرگ دلالی اطلاعات در آمریکا به شمار میرود، در پی افشای پایگاه اطلاعاتیاش مجبور به اعلام ورشکستگی شد.
🔸پایگاه دادهی این شرکت در آوریل سال جاری میلادی از سوی یک هکر به فروش گذاشته شده بود و National Data Public در ماه آگوست بدان اعتراف کرد.
🔸این دلال اطلاعات (Data Broker) به مشتریان خود خدماتی در زمینه بررسی سوءپیشینه کارکنان ارائه میکرد. یعنی مشتریان هنگام استخدام نیروهای شرکت، سوابق منفی احتمالی آنها را از این شرکت استعلام میکردند.
🔸پس از اعتراف این شرکت به سرقت اطلاعاتش، چند شکایت دستهجمعی از آن در دادگاههای آمریکا ثبت شد که طبق آن National Data Public به اهمال در حفظ اطلاعات مشتریان و حتی لو دادن عمدی آنها متهم است.
https://gerdab.ir/0009z7
@my_gerdab
ترکشهای نامرئی طوفانالاقصی بر زیرساختهای سایبری اسرائیل
🔸از ابتدای عملیات طوفان الاقصی، یکی از ابعاد جنگ در منطقه حملات سایبری علیه زیرساختهای طرفین درگیری بود و رژیم صهیونیستی در این یک سال، به رغم آنکه تلاش بسیاری برای آسیب زدن به توان رزمی حماس در غزه کرد و اخیراً نیز تلاش کرده تا با لبنان وارد معرکه درگیری شود، همچنان از حملات سایبری ضربه میخورد.
🔸۷ اکتبر امسال و در سالروز عملیات طوفان الاقصی، شاهد چندین عملیات سایبری از سوی محور مقاومت بودیم که یکی از مهمترین آنها هک شدن وبسایت کنست (پارلمان اسرائیل) از سوی گروهی موسوم به «انتقام موعود» بود.
🔸همچنین گروه هکری «حنظله» (Handala) چند روز پیش از سالگرد طوفان الاقصی در وبسایت خود اعلام کرد که ۲ آرشیو محافظت شده با رمز عبور حاوی بیش از ۶۰ هزار ایمیل محرمانه متعلق به «گابریل گابی اشکنازی» وزیر سابق امور خارجه رژیم صهیونیستی و رئیس سابق ستاد کل ارتش این رژیم را دارد.
🔸این گروه در پیامی نوشت: «این دادهها تنها بخش کوچکی از دریاچه اطلاعات ما درباره گابی اشکنازی است. آیا مقامات و وزارتخانههای فعلی رژیم جعلی صهیونیستی در امان هستند؟ هرگز! از سایه خود بترسید.»
https://gerdab.ir/0009z9
@my_gerdab
چند میلیون مجوز در درگاه ملی مجوزها صادر شد؟
🔸براساس اعلام مسئولان، ۵۰ درصد خدمات دستگاههای اجرایی از نوع ارائه مجوز، گواهی، تاییدیه و عناوین مشابه است، بنابراین حکمرانی صدور مجوزها و الکترونیکی سازی حداکثری به منظور مدیریت و پایش صدور آنها از سه منظر زمان صدور، مدارک موردنیاز و فرآیندهای صدور و هزینه آنها در دستورکار قرار گرفت که تاکنون حدود ۹/۶ میلیون درخواست واصل و حدود ۱/۵ میلیون مجوز صنفی و دولتی صادر شده است.
https://gerdab.ir/0009zA
@my_gerdab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی کردن با دم خرس! | مستند
🔸سرویس جاسوسی آمریکا، کارزاری را برای جذب جاسوسهای روس از طریق شبکههای اجتماعی راهاندازی کرده است.
در همین رابطه بیشتر بخوانید:
بازی کردن با دم خرس؛ رسانههای اجتماعی و استخدام جاسوس
https://gerdab.ir/0009zB
@my_gerdab
بازی مال شما نیست! / توضیحات جدید استیم درباره حق مالکیت بر بازیها
🔸به تازگی بستر بازی آنلاین استیم (Steam) توضیحی را به کاربران خود نمایش میدهد که طبق آن بازیکنها تنها مالک گواهی استفاده از بازی میشوند و نه خود بازی.
🔸این سکوی پرطرفدار بازی رایانهای، با نمایش این پیام میخواهد به مشتریانش یادآوری کند که نصب بازی از استیم به معنای مالکیت بر محتوای دیجیتال بازی نیست.
🔸امروزه اکثر بسترهای فروش محتوای دیجیتال، از جمله استیم، به کاربر تنها اجازه استفاده از محتوا در قالب برنامههای مخصوص خود را میدهند. برای مثال فیلمی را که از یک سکوی فیلم و سریال اینترنتی خرید کردهایم، اغلب تنها درون همان سکو میتوانیم مشاهده کنیم.
🔸این اقدام در شرایطی صورت میگیرد که ایالت کالیفرنیای آمریکا در حال تصویب قانونی است که شرکتها را ملزم به شفافسازی حدود مالکیت بر محتوا به مشتریان خود میکند.
https://gerdab.ir/0009zC
@my_gerdab