ساخت رباتهایی با پوست خود ترمیمکننده
🔹رباتها احتمالا به زودی با پوششی شبیه پوست انسان ساخته خواهند شد. اتفاقی که دههها پیش در فیلم سینمایی معروف ترمیناتور شاهد آن بودیم.
🔹محققان دانشگاه استنفورد پس از سالها تحقیق و توسعه توانستهاند مادهای برای پوست مصنوعی خود-تعمیرکننده و به نظر واقعی طراحی کنند.
🔹اکنون و پس از یک دهه، پروفسور ژنان بائو و همکارانش موفق شدند تحقیقات خود را به درجه بالاتری رسانده و لایههایی از پوست مصنوعی بسازند که نوعی فهم از خود دارد و وقتی آسیب ببیند به نوعی خود را ترمیم میکند. در عینحال در زمان ترمیم پوست همچنان به کارکردهای اصلی خود ادامه میدهد.
https://gerdab.ir/0009JR
@my_gerdab
تلاش مالزی برای جذب گوگل و مایکروسافت
🔹مالزی با هدف تقویت موقعیت خود به عنوان یک هاب دیتا و یک پایگاه زنجیره تامین بیطرف در بحبوحه تنشهای رو به رشد میان آمریکا و چین، میخواهد مایکروسافت و گوگل را جذب کند.
🔹وزیر بازرگانی و صنعت مالزی در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ گفت: ما تا جایی که بتوانیم، شرکتهای زیادی را جذب میکنیم و به تدریج خود را به عنوان یک هاب دیتاسنتر، تثبیت میکنیم.
🔹مالزی در سال میلادی جاری، موفق به جذب سرمایهگذاری از سوی شرکتهایی نظیر تسلا و خدمات وب آمازون (AWS) شده است. تسلا قصد دارد خودروهای برقی را به مالزی وارد کرده و شبکهای از ابرشارژرها بسازد و شرکت آمازون نیز ۲۵.۵ میلیارد رینگیت (۷.۴ میلیارد دلار) در زیرساخت رایانش ابری تا سال ۲۰۳۷ سرمایهگذاری خواهد کرد.
https://gerdab.ir/0009JS
@my_gerdab
آلمان درخواست اینتل برای تخصیص یارانه را رد کرد
🔹به گزارش فایننشالتایمز، دولت آلمان درخواست یارانههای بیشتر را که توسط غول تکنولوژی آمریکایی، شرکت اینتل شده بود، رد کرد.
🔹این شرکت برای ساخت یک کارخانهی تولید تراشه از دولت آلمان درخواست کرده بود یارانهای ۱۷ میلیارد یورویی به این شرکت پرداخت کند.
🔹وزیر امور مالی آلمان میگوید که دولت سرمایه لازم برای تامین چنین هزینههایی را ندارد و تاکید کرده که هدف برلین کاهش هزینهها خواهد بود و نه افزایش آنها.
https://gerdab.ir/0009JT
@my_gerdab
تهدیدها و فرصتهای هوش مصنوعی برای امنیت سایبری
🔹توسعهی فناوری هوش مصنوعی، شمشیر دولبهای است که در کنار امکانات و قابلیتهای جدیدی که برای دفاع در برابر حملات سایبری فراهم میآورد، میتواند تهدیدات تهاجمیِ سایبری جدیدی را نیز ایجاد کند.
🔹شناسایی و تجزیه تحلیل بدافزار، طراحی نمونههای متخاصم، شکستن رمز عبور و احراز هویت و ... از کاربردهای هوش مصنوعی مولد در امنیت سایبری به شمار میآیند.
👤«امیرعباس رکنی»، دانشجوی دکتری امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی و پژوهشگر پژوهشگاه فضای مجازی درباره کم و کیف تأثیر هوش مصنوعی بر امنیت سایبری گفت:
🔹توسعه و پیشرفت مداوم هوش مصنوعی در شرایط کنونی حاکم برجهان فناوری، تأثیرات قابلتوجهی بر حوزه امنیت سایبری گذاشته است و انتظار میرود این فرایند در آینده جدیتر و مؤثرتر به پیش برود.
https://gerdab.ir/0009JU
@my_gerdab
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت دردناک لحظه شنیدن خبر شهادت شهید عباس دانشگر از زبان همسرشان
#عند_ربهم_یرزقون
@my_gerdab
حفاظت از منابع طبیعی با کمک تصاویر ماهواره خیام
🔹رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از بهکارگیری تصاویر ماهواره خیام در پنجره مدیریت واحد زمین و استفاده از آن جهت تسریع اموری مانند شناسایی زمینخواری و مبارزه با تخریب جنگلها و مراتع و آفت برگخوار بلوط در منابع طبیعی کشور خبر داد.
https://gerdab.ir/0009JW
@my_gerdab
هک تلفنهای همراه از طریق شارژرهای عمومی
🔹گاهی افراد مجبور به استفاده از شارژرهای عمومی برای شارژ تلفن همراه خود میشوند، اما به دلایلی بهتر است این کار انجام نشود.
🔹با تکنیکی خاص هکرها میتوانند از پورتهای USB عمومی برای نصب بدافزار و نرم افزار نظارت بر روی دستگاههای شما استفاده کنند.
https://gerdab.ir/0009JX
@my_gerdab
قوانین جدید دانمارک برای جمعآوری اطلاعات از کودکان
🔹دولت دانمارک قصد دارد سن جمعآوری اطلاعات از کودکان را افزایش دهد تا شرکتهای بزرگ مانند گوگل، اسنپچت و متا به اطلاعات کودکان بدون رضایت آنها دسترسی نداشته باشند.
🔹قانونگذاران تصمیم دارند اقداماتی برای احراز سن کاربر در وبسایت و اپها ارائه کنند تا کودکان از محتوای حساس مانند هرزنگاری یا ویدئوهای جنگی در امان باشند.
https://gerdab.ir/0009JY
@my_gerdab
ساخت رایانه کوانتومی برای اجرای پردازشهای هوش مصنوعی
🔹یک گروه پژوهشی چینی توانستهاند یک کامپیوتر کوانتومی به نام «جیوژانگ» توسعه دهند که میتواند محاسبات مربوط به هوش مصنوعی را ۱۸۰ میلیون بار سریعتر از ابررایانههای موجود انجام دهد.
https://gerdab.ir/0009JZ
@my_gerdab
May 11
افزایش حملات سایبری به شرکتهای آلمانی
🔹بررسیهای یک سازمانهای دولتی در آلمان نشان میدهد ۱۱ درصد از شرکتهای آلمانی در سال ۲۰۲۲ هدف حمله سایبری قرار گرفتهاند و خطر حملات سایبری پس از آغاز جنگ اوکراین به شکل چشمگیری افزایش داشته است.
https://gerdab.ir/0009Ja
@my_gerdab