رژیم صهیونیستی همچنان آسیب پذیر در برابر حملات سایبری
🔸با آغاز عملیات طوفان الاقصی علاوه بر درگیری نظامی میان رژیم اشغالگر قدس و گروه های مقاومت، شاهد حملات سایبری به تاسیسات زیرساختی و سایت های صهیونیست ها بودیم.
🔸این درحالی است که رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر تلاش بسیاری کرده است تا امنیت سایبری خود را بالا ببرد؛ تا جایی که اخیراً برخی مقامات صهیونیستی صحبت از راه اندازی یک «گنبد سایبری» کردند که هدفش مقابله با حملات آنلاین «خاموش و عمدتا نامرئی» به ویژه از جانب ایران است. / ایسنا
@my_gerdab
عملیاتی شدن ریال دیجیتال در جزیره کیش از تیر ماه 1403
🔸با اقدامات بانک مرکزی و توسعه فاز آزمایشی خدمت جدید و عملیاتی شده ریال دیجیتال در جزیره کیش، مشتریان شبکه بانکی از تیر ماه 1403 می توانند بدون استفاده از پول های کاغذی یا کارتهای بانکی به سادگی از طریق کیف پول ریال دیجیتال و تنها با اسکن بارکد تولید شده توسط نرم افزارهای ارائه شده، با شیوه های نوین خریدهای خود را انجام داده و یا نسبت به انتقال وجه به کیف پول سایر مشتریان اقدام کنند. / سیتنا
@my_gerdab
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیلاگر چیست؟ / مستند
🔹کیلاگر، ابزاری سر به زیر و ساکت است، اما در همان سکوت میتواند مخرب باشد. همان طور که از نام این بدافزار بر میآید، کیلاگرها برای ثبت اطلاعات تایپ شده کاربر و ارسال آن به مقصد مشخص طراحی شدهاند.
🔹نمونههای مختلف کی لاگر مقدار کمی از منابع سیستم شامل حافظه و پردازنده را مورد استفاده قرار میدهند.
🔹جمعآوری و ارسال اطلاعات مهم مانند پسورد و اطلاعات حساب بانکی یا ارز دیجیتال، مانیتور کردن سیستم قربانی، استفاده از اطلاعات برای باج گیری و خالی کردن حساب از اهداف کیلاگر به شمار میآید.
https://gerdab.ir/0009el
@my_gerdab
سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت/صعود جایگاه جهانی
🔸جدیدترین گزارش اسپیدتست مربوط به میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورها در ماه می ۲۰۲۴ میلادی منتشر شد. این گزارش نشان میدهد در پنجمین ماه میلادی میانه سرعت جهانی اینترنت موبایل ۵۲.۴۸ و میانه سرعت جهانی اینترنت ثابت ۹۳.۶۷ مگابیت برثانیه بوده است.
🔸همچنین طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در می ۲۰۲۴ میلادی ۳۷.۳۶ مگابیت برثانیه است. جایگاه ایران با ۳ پله صعود رده ۷۳ فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل است. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور نیز ۱۵.۲۸ مگابیت برثانیه و جایگاه آن نسبت به ماه قبل با ۲ پله صعود ۱۵۴ بوده است.
@my_gerdab
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬ببینید | «مدیر خادم است»
▫️شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔸مدیر اثرش یک اثر جمعی است. مدیر رهبر یک جامعه است. استاندار شخص عادی نیست، امام جمعه محترم شخص عادی نیست. فرماندار شخص عادی نیست. فرمانده سپاه شخص عادی نیست. هر مسئولیتی، فرمانده نیروی انتظامی شخص عادی نیست، اینها بر جامعه اثر دارند.
@my_gerdab
موبایل برای دانش آموزان لس آنجلسی ممنوع میشود
🔸شورای آموزش و پرورش ناحیه یکپارچه مدارس لس آنجلس رای به ممنوعیت موبایل برای ۴۲۹ هزار دانش آموز تحت پوشش خود داد.
🔸این اقدام تلاشی برای محافظت از کودکان در مقابل حواس پرتی و شبکه های اجتماعی است که روی یادگیری تاثیر می گذارند و به سلامت روحی آنها آسیب می زنند.
🔸طبق رای شورای مذکور ۱۲۰ روز مهلت تعیین شده تا سیاستی برای ممنوعیت استفاده دانش آموزان از موبایل و شبکه های اجتماعی وضع شود. این سیاست از ژانویه ۲۰۲۵ میلادی اجرا خواهد شد.
🔸نیک ملووین، عضو شورا و فردی که این راه حل را پیشنهاد داده، می گوید: تصور می کنم در اینجا پیشتاز خواهیم بود و دانش آموزان و کل شهر و کشور از نتایج آن سود می برند.
🔸روز گذشته ویوک مورتی جراح کل آمریکا نیز خواستار نصب برچسبی مشابه آنچه روی بسته های سیگار دیده می شود، روی شبکه های اجتماعی شد. او معتقد است چنین اقدامی برای سلامت روحی اضطراری است.
🔸مقامات مدارس لس آنجلس در آینده این موضوع را بررسی می کنند که موبایل های هوشمند طی ساعات مدرسه در کیف یا در کمد دانش آموزان نگهداری شود و از دانش آموزان در سنین مختلف با ناتوانی های یادگیری و فیزیکی متفاوت چه انتظاراتی باید داشت. / مهر
@my_gerdab
پرونده / رایجترین انواع قلدری سایبری
🔹آزار و اذیت سایبری میتواند در هر جایی که تعامل اجتماعی آنلاین وجود دارد رخ دهد.
🔹دانشآموزان میتوانند از دسترسی خود به تعداد زیادی مخاطب آنلاین استفاده کنند تا همسالان خود را تشویق کنند تا با شایعات و داستانهای غیرواقعی به آنها بپیوندند.
🔹آزار و اذیت، جعل هویت، ارسال عکسها یا فیلمهای نامناسب و ایجاد وبسایت از رایجترین انواع قلدری سایبری به شمار میآیند.
🔹روشهای دیگری نیز ممکن است برای زورگیری مجازی به کار بروند. مثلا ممکن است زورگیر ویروس و بدافزار به ایمیل قربانی بفرستد و از این راه او را کنترل کند. حتی ممکن است در شبکههای اجتماعی شایعاتی منتشر کند، ولی نامی از قربانی نیاورد. در این حالت، قربانی مدام نگران است که نامش فاش شود.
http://gerdab.ir/0009BK
@my_gerdab
تأثیر محتوای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی بر انتخابات
🔸به عقیده بسیاری از کارشناسان، در شرایط کنونی، محتوای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی یکی از بزرگترین تهدیدات برای دموکراسی و انتخابات سالم به شمار میرود.
🔸 تضعیف اعتماد عمومی، ایجاد سردرگمی اطلاعاتی، تقویت کمپینهای اخبار جعلی از تاثیرات محتوای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی بر انتخابات به شمار میآید.
🔸آموزش و افزایش آگاهی عمومی، تقویت قوانین و مقررات، استفاده از فناوری برای شناسایی محتوای جعلی و افزایش شفافیت در فرآیندهای انتخاباتی از راهکارهای مقابله با محتوای جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی است. / مهر
@my_gerdab
شکلگیری ۵۰۰ هزار کسب و کار در سکوهای داخلی
🔸عیسی زارعپور در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اظهار کرد: با وجود تبلیغات منفی، با تلاشهای انجامشده در دو سال گذشته شاهد ایجاد حدود نیم میلیون کسب و کار در سکوهای داخلی هستیم.
🔸وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون شاهد افزایش ۲.۵ برابری حجم تراکنشهای الکترونیکی هستیم که همه اینها به توسعه زیرساختها مرتبط است.
🔸وی با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم شبکه ملی اطلاعات ۲۰ درصد پیشرفت داشت، اما اکنون به ۶۴ درصد رسیده است، افزود: اجرای فیبر نوری در کشور توسط وزارت ارتباطات بزرگترین پروژه تاریخ این وزارتخانه در کشور محسوب میشود.
🔸زارعپور با بیان اینکه اثر اینترنت پرسرعت و زیرساختهای ارتباطی بر زندگی مردم بسیار قابل توجه است، گفت: تکنولوژیهای گذشته اینترنت پرسرعت حداکثر به ۳۰ یا ۴۰ مگابیت بر ثانیه خلاصه میشد؛ اما اکنون با فیبر نوری میتوانیم سرعت آن را چند برابر کنیم. / ایسنا
@my_gerdab
نیویورک ۲ قانون برای محافظت از کودکان در اینترنت وضع کرد
🔸ایالت نیویورک آمریکا دو قانون جدید برای محدودسازی ارتباط شبکه های اجتماعی با کودکان و شیوه جمع آوری اطلاعات افراد زیر ۱۸ سال وضع کرده است.
🔸کتی هوچال فرماندار ایالت نیویورک دو لایحه «متوقف کردن بهره برداری از فیدهای اعتیادآور برای کودکان»(SAFE) و«حفاظت از داده های کودک» را امضا کرد.
🔸قانون SAFEشبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و ایکس را ملزم به محدودسازی فیدهای اعتیادآور برای افراد زیر سن قانونی در پلتفرم هایشان می کند. این موارد شامل فیدهایی است که با الگوریتم ایجاد شده اند
🔸قانون حفاظت از داده کودک نیویورک نیز اجازه نمی دهد سایت های آنلاین و دستگاه ها داده های خصوصی هیچ یک از افراد زیرسن ۱۸ سال را جمع آوری کنند، به اشتراک بگذارند یا بفروشند.
🔸هر دو قانون مذکور شرکت ها را ملزم به دریافت رضایت والدین قبل از دسترسی به فید کودکان یا جمع آوری اطلاعات آنها می کند. قوانین جدید همچنین این پلتفرم ها را ملزم به ایجاد قابلیت های کنترل تایید سن و رضایت والدین براساس دستورالعمل دادستان کل ایالت نیویورک می کند.
🔸این درحالی است که ایالت های دیگر آمرکیا نیز قوانینی برای محدودسازی یا ممنوعیت دسترسی کودکان به موبایل و پلتفرم های آنلاین وضع کرده اند./ مهر
@my_gerdab
آمریکا مدیران ارشد کسپرسکی را تحریم کرد
🔸دولت جوبایدن، رییس جمهور آمریکا ۱۲ نفر از مدیران ارشد شرکت «AO کسپرسکی» را تحریم کرد. این درحالی است که روز گذشته آمریکا فروش محصولات این شرکت تولید نرم افزار را به دلیل ریسک های امنیت سایبری ممنوع کرد.
🔸تحریم های وضع شده بر رهبران کسپرسکی شامل مدیر ارشد توسعه کسب وکار، مدیر ارشد عملیاتی، مدیر حقوقی، مدیر ارشد ارتباطات شرکتی و غیره می شود. برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد: تحریم ها علیه رهبران شرکت کسپرسکی، بر تعهد ما به تضمین یکپارچگی حوزه سایبری و حفاظت از شهروندان در مقابل تهدیدهای سایبری بد تاکید دارد.
🔸سخنگوی کسپرسکی این اقدام را ناعادلانه و بی پایه و اساس خواند که روی شرکت تاثیری نخواهد داشت زیرا شرکت مادر، زیرمجموعه های آن یا مدیر ارشد اجرایی آن را دربر نمی گیرد. این شرکت هرگونه رابطه با دولت روسیه یا ارتباط بین مدیران تحریم شده با مقامات ارتش یا اطلاعات روسیه را رد کرد.
🔸تحریم مدیران ارشد کسپرسکی نشان می دهد دولت بایدن سعی دارد هرگونه ریسک ناشی از حملات سایبری روسی مرتبط با نرم افزار کسپرسکی را محدود کند. «AO کسپراسکای لب»یکی از واحدهای روسی کسپرسکی است به دلیل همکاری با اطلاعات ارتش روسیه جهت پشتیبانی از اهداف سایبری دولت این کشور، در فهرست محدودیت تجار آمریکا قرار گرفته است.
🔸این اقدام در کنار ممنوعیت بی سابقه فروش و دریافت آپدیت محصولات کسپرسکی در آمریکا از ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی انجام شده است. / مهر
@my_gerdab
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند/ تولید ارگانهای مصنوعی بدن
🔹توانایی طراحی و ساخت ارگانهای مصنوعی پیچیده قطعا یکی از تواناییهای کشورهای پیشرفته جهان و از نیازهای مهم بیماران در تمامی کشورهای جهان خواهد بود.
https://gerdab.ir/0009de
@my_gerdab