هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش اول
شکست، مقدمه پیروزی است؛ به شرطی که با تحلیلهای بی بنیاد و سطحی، ریشهیابی نشود.
جریان حزب اللهی و طرفدار گفتمان انقلاب به کنار رفتن و نرفتن قالیباف یا جلیلی نباخت، بلکه بار دیگر به دوگانهای باخت که حول مذاکره و برجام شکل گرفت! چرا که در طی سه سال پرکار دولت شهید رئیسی و چهار سال مجلس انقلابی، فرصت اثبات عملی اینکه مشکلات معیشتی ملت ارتباطی به تحریمها ندارد را از دست دادیم. در این دوره، با اینکه ایران آشکارا از تحریمها عبور کرد، اجرای سیاستهای معیشتسوز و نابرابریساز نئولیبرال، به مشارکتسوزی و رایسوزی این ایام منجر شد.
ما امیدوار بودیم بعد از دولت روحانی با تغییر ریل اقتصادی کشور در دولت سیزدهم، مردم طعم شیرین اقتصاد درونزا و برونگرای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت ریال را بچشند، اما متاسفانه روشن نبودن رویکردهای اقتصادی برای سیاستمداران و عواقب آنها مانع از این تغییر ریل شد.
دلسوزان تلاش بسیاری کردند این شناخت را برای مجموعه دولت و مجلس ایجاد کنند اما نشد و تنها گذر زمان بود که آن را اثبات کرد؛ اما گاهی خیلی زود دیر می شود!
روزی که شهید رئیسی قصد حذف ارز ۴۲۰۰ را داشت، خدمت ایشان رسیدم و کتاب دکترین شوک را تقدیمشان کردم. عرض کردم این کتاب را بخوانید و ببینید این سیاستهایی که در دست اجرا دارید، چند دولت را در دنیا سرنگون کرده است!
بعد از آن نیز برای مجاب کردن دولت به اجرای سیاست تثبیت قیمت ارز تلاش ها کردیم. خاطرم هست این اواخر شهید رئیسی در جلسهای فرمودند مطالب به این روشنی را چرا اقتصاددان ها متوجه نمی شوند؟!
بهرحال زمان از دست رفت، بخصوص که افراد دست اندرکار، هنوز به آن سیاستها باورمند هستند.
جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد. این بود که در پاسخ به این پرسش آقای پزشکیان که چرا بدون برجام قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان شد و قیمت خودرو و مسکن سر به فلک کشید، پاسخی جز سکوت نداشت!
اصولگرایی به طمع ۱۸ میلیون رای شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، حاضر به عذرخواهی از مردم برای عدم موفقیت دولت سیزدهم در کوتاه کردن دست سفته بازان و خام فروشان از جیب مردم نشد. حاضر نشد با صدای بلند جلوی احتکار اراضی ایران بایستد و بگوید ما نتوانستیم اقتصاد بسازبفروشی مسکن ایران را که ۷۰ درصد آن قیمت زمین است، تغییر ریل دهیم! حاضر نشد از سیاستهای مشوق خام فروشی فولاد و پتروشیمی و معادن عذرخواهی کند و از اینکه نتوانسته فرایند صنعتی شدن و تولیدگر شدن ایران را تسریع کند، حاضر نشد در پیشگاه تاریخ و مردم ایران ابراز شرمندگی کند و وعده اصلاح دهد.
بنابراین جریان سیاسی اصولگرایی حتی ۵ میلیون رای از همین ۱۸ میلیون رای ۱۴۰۰ را نیز از دست داد. جریانی که میخواست نقش نمایندگی طرفداران انقلاب و مستضعفین را بازی کند، در عمل با سرمایهداران نرد عشق باخت. جراحی اقتصادی که باید روی توبره سرمایهداران انجام میشد، روی سفره مردم انجام شد.
✨برای مطالعه بخش دوم، اینجا را کلیک کنید✨
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش دوم
✨برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید✨
جریان انقلابی هرگز نباید سرخورده و دلسرد شود. باید از فرصت استفاده کرد و در مبارزه با سرمایهداری نئولیبرال هم فکر و هم قسم شد. این مبارزه، مبارزهای نیست که یک شبه و یک ساله نتیجه دهد. ما با جریانی مواجهیم که از جنگ ایران و روس تا به امروز نتواسته هیچ امتیازی از غرب بگیرد، بیش از یک قرن است که اقتصاد و معیشت مردم را هم به گرو غرب درآورده است و میخواهد ریشههای غرب گرایی را در همه کشور بدواند و به سرمایهداری جهانی متصل کند، کارشناسان معتقد به سرمایهداری را تربیت کند و در همه جا بگمارد.
نئولیبرالیسم میخواهد دولت را کوچک و ضعیف کند تا «سرمایهسالاری» جایگزین «مردمسالاری» شود. لذا #نه_به_نئولیبرالیسم نه به سیاست و آموزش و فرهنگ نئولیبرال هم هست.
کمربندها را محکم ببندید که فرصت جدیدی برای جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد، ایجاد شده و البته که پیشرفت گفتمان مبارزه با سرمایه داری نئولیبرال در همین مدت محدود، کم نبوده است.
ما برخلاف بخشی از اصولگرایان که معتقدند در عصر حاضر نمیتوان با شعارهای انقلاب اسلامی از مردم رای گرفت، عمیقا معتقدیم شعارها و آرمانهای این انقلاب هرگز رنگ کهنگی نمیگیرند و همچون اصل اسلام، در همه اعصار و دورانها و برای همه نسلها جذابیت دارند. قدرت، یک ابزار برای رسیدن به هدف است، نه خود هدف؛ آنکه از هدف عدول میکند که به ابزار دست یابد، نه فلسفه حیات را درک کرده و نه انسان را شناخته است.
برادران و خواهران! ما نه تنها چیزی را از دست ندادهایم، بلکه برای پیروزی چیزی کم نداریم. آماده یک خیزش بزرگ باشید و به این وعده الهی مطمئن باشید که وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه. ما تردیدی نداریم که به یاری خدای متعال، تمدن نوین اسلامی را در همین گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهیم کرد. به شرطی که چنانکه حضرت سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی میفرمایند، از کسالت و سرافکندگی، از اندوه و ترس و بخل، از غفلت و سنگدلی، به خدای متعال پناه ببریم.
امروز، وقت عمل به این دستورالعمل تاریخی و کلیدی خمینی کبیر(ره) است: «وظیفه ما این است که از حالا برای پایه ریزی یک دولت حقه اسلامی کوشش کنیم، تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود آوریم تا یک جریان اجتماعی پدید آید و کم کم تودههای آگاه، وظیفه شناس و دیندار در نهضت اسلامی متشکل شده قیام کنند و حکومت اسلامی تشکیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسی ماست».
جریان انقلابی باید خود را برای یک خیزش عظیم آماده کند...
نقطه آغاز تحولی که برای رسیدن به پیشرفت و عدالت ضروری است، تغییر در نظم سیاسی کشور است.
@syjebraily
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۷
۱۷ تیرماه ۱۴٠۳/ سال چهارم
از مگامال تا مگا هیئت!!!!
تا کنون بارها عرض کرده ایم که یکی از مهم ترین تفاوت های تمدن مدرن با تمدن اسلامی، در گزاره بنیادین و محوری: لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ (۲۵حدید) است.
مدل مدیریتی اسلام به این شکل است که واحدهای مدیریتی را کوچک، پراکنده و غیر متمرکز می کند. آنگاه وظایف را به همه می سپارد و ازین رهگذر، #مشارکت_حداکثری ایجاد میکند، مردم را رشد می دهد و ظرفیتها را فعال می کند. مدرنیته در مقابل، واحدهای مدیریتی را کلان و متمرکز می کند و با این روش، قریب به اتفاق مردم را از #مشارکت کنار می نهد و بسترهای رشد را عقیم می کند.
فی المثل برای دفاع از کشور، یک #ارتش منسجم متمرکز ایجاد می کند، انسانها را استخدام میکند و وظیفه دفاع را تنها به آنها می سپارد. اما اسلام، دفاع را بر عهده همگان می گذارد و مردمش را با: جَٰهَدُواْ بِأَمۡوَٰلِهِمۡ #وَأَنفُسِهِمۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ(۱۵حجرات) پرورش می دهد. امری که در اندیشه فقیه تمدنی عصر ما با عنوان #بسیج ظهور و بروز یافت.
باز در نظام تولید مدرن، #کارخانه کلان متمرکز را داریم با نتیجه ای واضح: یک ارباب و مالک با کسب سود حداکثری و صدها کارگرِ بله قربان گو و بی اختیار با سودی حداقلی. همین مدل تولید متمرکز، یکی از اصلی ترین ریشه های نظام سرمایه داری، نابود کننده عدالت و ایجاد کننده فاصله طبقاتی است.
در اسلام اما با تربیت انسانها بر اساس #مشاغل_برتر مانند کشاورزی، باغداری و دامداری، مکروه دانستن اجیر و استخدام دیگران شدن(کافی ج۵ص۹٠) و لزوم #نظارت هر فرد به غذایی که می خورد(عبس۲۴)، یک نظام تولیدی غیرمتمرکز، سبک، ارزان و بسیار باکیفیت طرح ریزی می شود. با نظام تولیدی اسلام، #مشارکت_حداکثری در تولید غذای طیب ایجاد می شود و ضمنا هر کسی آقای خودش است، همانطور که خدا او را آقا و آزاد آفریده(نامه۳۱ نهج البلاغه).
مثال دیگر این نزاع تمدنی در مدل توزیع و بازار است. مدرنیته هرچه بیشتر پیش می رود، بازار هایی متمرکز تر، بزرگتر و در نتیجه گرانتر درست می کند. #مگامال هایی که برای حدود نود درصد مردم، امکان خرید یک غرفه هم در آنها وجود ندارد. چرا که بسیار کم است و در نتیجه گران. به همین راحتی در عرصه توزیع و بازار هم #مشارکت_حداکثری را از دست می دهید.
اما اسلام عزیز و مردمی، درست در نقطه مقابل تمدن طاغوتی انحصاری، بازار پراکنده فراوان #رایگان می سازد و در اختیار همه مردم قرار می دهد(کافی ج۵ص۱۵۵) .
میتوان دهها مثال دیگر هم آورد. مثلا می توان مدل معیوب و پر اشکال و متمرکز #سدسازی را با مدل پیشرفته، پراکنده و سبُک #آب_انبار داری مقایسه کرد و امثله دیگر.
در همین راستا و با توجه به اینکه در ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه السلام هستیم، باید توجه کنیم که اسلامی ترین مدل برپایی مجالس سوگواری، آنست که نیروهای بیشتری را درگیر خود کند و از ظرفیت انسان های بیشتری استفاده کند. با توجه به مسائل فوق الذکر، باید به دنبال تکثیر هیئتها باشیم نه تکبیر آنها!
هیئت کلان متمرکز، جدای از اشکالات متعددی که دارد، نمی تواند بسترساز خوبی برای «لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ» (۲۵حدید) باشد.
اما هیئتهای کوچک و #روضه_های_خانگی، می تواند یکی از مهم ترین عوامل #مشارکت_حداکثری در مراسم انسان ساز محرم باشد. فی المثل فلان هیئت که بیست سی هزار نفر مستمع دارد و تنها با یک سخنران و یک مداح مدیریت می شود، در صورت تبدیل به روضه های خانگی کوچک بیست سی نفره، بسترساز تربیت حدود هزار و پانصد مداح و همین تعداد سخنران است. به جای پرداخت هزینه های سنگین سیستم صوتی، در بسیاری از موارد، حتی نیازمند یک بلندگوی ساده هم نیست. به جای استخدام یک یا چند تیم خبره آشپزی، مدل روضه خانگی هزاران هزاران نفر را درگیر پخت غذای مجلس سیدالشهدا علیه السلام می کند. بدیهی است که کیفیت غذای مجالس کوچک، بسیار بهتر از غذاهایی است که برای هیئت های بزرگ طبخ و آماده می شود. چه اینکه حجم کار اندک است و سبک. از دیگر سوی هرکسی برای اهالی خانه و همسایه های خودش غذا تهیه می کند که موجب دقت و اهتمام بیشتر است.
باز برخلاف #مگا_هیئت ها، برپایی جلسات خانگی کوچک، قریب به اتفاق کوچه خیابان های شهر را بهره مند از حال و هوای روضه و ذکر معارف اهل بیت علیهم السلام می کند.
البته که می توان به فواید بی بدیل دیگری هم اشاره کرد. امید که با برپایی #روضه_های_خانگی، شاهد #مشارکت_حداکثری و بهره مندی حداکثری از این فرصت گرانقدر شویم.
@besalamen_amenin
هدایت شده از شذرات/ایمان نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پیروزی آقای پزشکیان ناشی از مدل التقاطی و معیوب #دانشگاه_امام_صادق علیهالسلام و فارغ التحصیلان آن! / ۲
🔹نقد #طرح_وان و رد پای نئولیبرالیسم در دولت سایه جلیلی
🔻در سیاست خارجه میگوییم مرگ بر آمریکا، اما در سیاستهای اقتصادی و حکمرانی میگوییم درود بر آمریکا.
همه شش کاندیدا حتی آ.جلیلی از گرانسازی دفاع کردند.
پینوشت:
🔹هنوز تفاوت الگوی توسعه غربی و الگوی پیشرفت که مقام معظم رهبری در دهه نود آن را مطرح کردند برای سیاسیون ما قابل درک نیست.
🔹طرح های #دولت_سایه_آقای_جلیلی اعم از طرح وان، طرح سبد غذا، طرح مسکن و... در ذیل #الگوی_توسعه_غربی نوشته شدهاند! مسئلهای که کمتر مورد توجه جبهه انقلاب قرار گرفت و صرفا ما عاشق پاکدستی آقای جلیلی شدیم!
🔹در دولت آقای رییسی شاهد حضور فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق در سطح وزیر و معاون وزیر و در سطوح مختلف دولت بودیم.
🔹کوچک شدن سفره مردم با رویکرد گرانسازی و تورم ناشی از آن را باید ناشی از پیروی نسخههای #بانک_جهانی و صندوق بین المللی پول دانست.
🔹مسئله ای که هنوز فهمی از آن در جریان جبهه انقلاب وجود ندارد و فهمی از #تفاوت الگوی توسعه با الگوی پیشرفت ندارد!
🔹اگرچه رویکرد کلی آقای رییسی و بخشی از دولت #تغییر_ریل به سمت الگوی پیشرفت بود. مسئله واگذاری زمین رایگان و ساخت خانههای ویلایی و مردمی سازی معماری و شهرسازی مورد همت آقای رییسی بود که برخی از نمایندگان مجلس مثل آقای #ذالنوری و امیرآبادی - به دلیل همان عدم فهم از تفاوت الگوی غربی و الگوی پیشرفت- مقابل آقای رییسی ایستادند و مانع تحقق آن شدند.
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
شذرات
@iman_norozi
هدایت شده از اشعار آیینی حسینیه
#شب_جمعه
#شب_ششم
🏴 «ابوالعباس حمیری» از علماء و محدثین قرن سوم و چهارم هجری در کتاب «قرب الاسناد» به نقل از «ابوالبختری» مینویسد:
امام جعفر صادق (ع) به نقل از پدرشان امام باقر (ع) فرمودند:
«أَنَّ اَلْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ علیهماالسلام كَانَ يَزُورُ قَبْرَ اَلْحَسَنِ علیهالسلام فِي كُلِّ عَشِيَّةِ جُمُعَةٍ»
ترجمه:امام حسین علیه السلام هر شب جمعه به زیارت امام حسن علیه السلام میرفتند.
📚قرب الإسناد حمیری، ص۱۳۹
وجود عالم امکان به خاطر حسن است
خوشابهحال هرآنکس که شاعر حسن است
تمام خلق شب جمعه کربلا هستند
ولی حسین شب جمعه زائر حسن است
✍ #مجتبی_خرسندی
↳ @hosseinieh_net
هدایت شده از مینا فروزش
امشب که روضه ی علی اصغر و رباب را میشنویم
یاد ربابها و علی اصغرهای غزه در فلسطین می افتیم
و داغمان بینهایت میشود
شیرخوارگانی که قربانی نسل کشی شیطان بزرگ اسراییل شدند
و مادرانی که با دست خود، اطفالشان را به گور سپردند
اللهم عجل لولیک الفرج
@mina_foroozesh
در زیارت ناحیه مقدسه که از امام زمان علیه السلام نقل شده، آن حضرت خطاب به حضرت عباس علیه السلام چنین میگوید:
اَلسَّلامُ عَلی اَبی الفَضلِ العَبّاسِ بن اَمیرِ المُومِنینَ، المُواسِی اَخاهُ بِنَفسِهِ، اَلاَخِذُ لِغَدِهِ مِن اَمسِهِ، اَلفادِی لَه، اَلواقِیُ السّاعِیُ اِلَیهِ بِمائهِ اَلمَقطُوعَةُ یَداهُ...
درود بر ابالفضل العباس فرزند امير¬مومنان (ع) كه خود را فداي برادرش كرد و این ايثار را ذخیره فردايش نمود و به خاطر تشنگي برادر از نوشيدن آب خود داري كرد و تلاش کرد که آب را به لب تشنگان برساند و دستش در راه خدا قطع شد.
هدایت شده از المأموم/ عین ثاء
رندانِ تشنهلب را آبی نمیدهد کس
گویی ولیشناسان رفتند از این ولایت
در زلفِ چون کمندش ای دل مپیچ کانجا
سرها بریده بینی بیجرم و بیجنایت
•حافظ
@maamom
هدایت شده از مجله طب و تمدن اسلامی
#یادداشت_۳۸
۲۹ مرداد ۱۴۰۰
آقای پناهیان اینطرف هم هنوز انقلاب نشده!!
خاطرم هست چند سال پیش استاد پناهیان عزیز در مقام نقد سینما "وَما يَتَعَلّقُ بِه" میگفتند: این طرف هنوز انقلاب نشده! یعنی از لحاظ محتوا، شکل و قالب فیلمها، انگار در سینمای دهه ی چهل شمسی سیر می کنیم.
این چند شب که در #قم و در چهار مجلس از بزرگترین مجالس محرم این شهر حضور پیدا کردم، حقيقتا فهمیدم که اینطرف هم هنوز انقلاب نشده! و اتفاقا چون اینجا انقلاب نشده، هنوز در سینمای دهه ی چهل نفس می کشیم.
مهم ترین مجالس قم یعنی مهمترین مجالس شیعه در جهان. درحالیکه للأسف، هنوز هم محور اصلی این سخنرانی ها همان خرده رفتارهای فردی است و "خواهرم گیسو بر باد مده تا ندهی بر بادم"! اصلا انگار نه انگار که بعد چهارده قرن خون دل خوردن و دعوت، چهل و پنج سال از لبیک انقلاب می گذرد و معارف شیعی صاحب حاکمیت و قدرت اجرایی شده و از حاشیه به متن آمده.
تقریبا در ۹۵ درصد منابر سخن از دعوت مردم به تقواست اما کجاست یک #خطیب_انقلابی که از نسبت میان نظام اقتصادی موجود و تقوا سخن بگوید، یا از تاثیر مستقیم اصول حاکم بر نظام تغذیه ی کشور و صالح شدن مردم خطبه بخواند. آنگاه پس از ده شب سخنرانی، مجموعه ای از اقدامات کاربردی جایگزین و استنباط شده از معارف شیعه را به حکومت پیشنهاد دهد، تا در اثر اجرای آن راه حل های دینی، مردم شیعه شوند و پیرو مولا.
سیل بنیان کن آپارتمان سازی ضد حیا و خانواده را رها کرده ایم، گردباد مسموم نظام تعلیم و تربیت سکولار را وانهاده ایم، نظام تغذیه محرک شهوت را نمی بینیم و کماکان در خواهرم گیسوانت و برادرم چشمانت سیر می کنیم. البته که این موضوعات هم پر اهمیت است اما سخن در اولویت ها و علاج سرچشمه های آلوده و زیرساخت هاست.
💠 مجله طب و تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2237792257Cc6bced9763
♦️شهید آوینی: «ما به فطرت خویش باز گشتهایم و در آن حسین بن علی علیهما السلام را یافتهایم و اینچنین است اگر حسینندیده حسین حسین میكنیم.»
@HajMahmoud_Karimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭سرها اگر به روی سنان گریه میکنند... در ماتم اسارت زینب....
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ مروری بر چند پیشنهاد حوزوی جذاب و کاربردی برای حل مشکلات مردم
👌حوزه علمیه فعلی و دانش آموختگان آن برای حل مشکلات مردم -که ناشی از اجرای برنامههای توسعه غربی است- مجموعه ای از راه حل ها را ارایه داده اند. به بخشی از این راه حل های کاربردی و مشکلگشا اشاره می کنم.
👌 راه حل اول: واگذاری زمین رایگان به مستأجرها و اجرای قانون مترقی احیای موات. فقه ، احیای اراضی موات در سه حوزه ۱- احیای اراضی موات در حوزه مدیریت آب، ۲- احیای اراضی موات در حوزه مشاغل برتر و ۳- احیای اراضی موات در حوزه مسکونی را به صورت پیوسته توصیه کرده است. (برنامه احتکار زمین از دوره پهلوی در ایران اجرایی شده و باعث بالا رفتن بی رویه قیمت زمین در ایران شده است.)
👌راه حل دوم: تغییر الگوی ساخت مسکن از الگوی معیوب آپارتمان به الگوی پیشرفته خانه های حیاط دار.
👌راه حل سوم: تغییر استراتژی کشور در حوزه سلامت از مسئله ساخت بیمارستان و تولید دارو به شکل گسترده به استراتژی پیشگیری ساختاری از بیماری. (حوزه علمیه یک برنامه بسیار ارزان و پیشرفته برای پیشگیری از بیماری -خصوصاً پیشگیری از بیماری های مادرزادی- دارد و می تواند فقر دانشی وزارت بهداشت در حوزه پیشگیری از بیماری را جبران کند.)
👌 راه حل چهارم: پیشنهاد ده کتاب مرتبط با علوم نافع در برنامه درسی آموزش و پرورش در حوزه های معماری، پیشگیری از بیماری، شناخت خاصیت های اشیاء، روش تحقیق و مطالعه، تاریخ و....
👌 راه حل پنجم: آغاز مطالعات مرتبط با تقسیمات شهری کوچک مقیاس و اغاز تحقق آن در ۱۰ شهر از شهرهای ایران به صورت آزمایشی (تقسیمات شهری بزرگ مقیاس، منشاء پیدایش گمنامی در شهرها و گسترش جرم و افزایش هزینه های اداره شهر است.)
👌راه حل ششم: ساخت گسترده بازارهای رایگان و برنامه ریزی برای عمومی کردن تجارت. (عمومی شدن تجارت به تقویت تولید غیر ممتمرکز، استحکام شبکه توزیع کالا در شهر، کاهش قیمت ها، افزایش عقل مردم و محرومیت زدایی پایدار کمک وافری می کند.)
👌راه حل هفتم: راه اندازی هنرستانهای مرتبط با آموزش و احیای مشاغل برتر. گسترش مشاغل برتر در میان مردم به تولید غذا و لباس بر اساس وصف طیبات کمک می کند.
👌راه حل هشتم: تلاش برای جعل زدایی در بیان تاریخ و ارایه روایتی صحیح از تاریخ ایران و جهان به مردم.
👌در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی بیش از ۱۰۰ راه حل کاربردی و جذاب برای حل مشکلات مردم پیشنهاد شده است؛ که علاوه بر حل مشکلات مردم به تقویت روابط تاریخی حوزه علمیه و مردم کمک می کند.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین راه حل های حوزوی برای حل مشکلات مردم /پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳/ قم
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ لطفاً در نظر سنجی زیر مشارکت بفرمایید.
❓ مباحث مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی را در چه سطحی پیگیری می فرمایید؟! / لطفاً با دقت پاسخ بدهید. با تشکر
🗞آدرس نظر سنجی:
https://EitaaBot.ir/poll/a7evsr
#نظر_سنجی
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الف
درباره انتخابات ۱۵ تیر
بخش دوم
✍ مهدی عسگری
مرور پرسش اصلی:
درحالی که نیمی از مردم به پای صندوقهای رأی نیامدند، چه دلایلی باعث شد که همان ۵۰درصد مشارکت کننده، در انتخاب بین تداوم راه #شهید_جمهور و تداوم #دولت_روحانی گزینه دوم را ترجیح دهند؟
***
اینروزها درباره چرایی رفتار انتخاباتی مردم، دلایل گوناگونی، مطرح میشود بسیاری ازین مطالب، تنها به بخشی از ماجرا پرداختهاند، درحالیکه در این امر ذو ابعاد، باید مجموعهای از علل و عوامل مورد بررسی و دقت قرار گیرند. البته نه به قصد مقصرسازی و تقابل، بلکه به قصد ریشهیابی، عبرتجویی و اصلاح.
در اینباره موارد ریز و درشتی را میتوان برشمرد، همچون:
آرای قومیتی/ رقیبهراسی/ شرایط اقتصادی/ اشتباهات در طراحی کمپین تبلیغاتی و برخی اطرافیان نامزدها/ استفاده از روشهای زرد، هیجانی و پوپولیستی/ فعالسازی گسلهای اجتماعی، مذهبی و سیاسی/ تغییرات در سبک زندگی/ ایجاد دوگانههای مرتبط با فیلترینگ، برجام و آزادی بانوان/ ناتوانی در ادراکِ جامعه و برقراری ارتباط مؤثر با عموم مردم و جوانان/ تخریبها، تندرویها و سایشهای درونگفتمانی/ کاراکتر خاص و غیرانتخاباتی سعید جلیلی/ خودبسندگی، استغناء و سیاستورزی ناپختهی برخی مدعیان/ کم رونقی مساجد، تضعیف گروههای مرجع و...
از این میان، سهم هر موضوع نیاز به بررسی دارد و نمیتوان یک مورد را علتِ تامه ماجرا دانست. برخی موارد هم، مثل کم رونقی مساجد، بیش از آنکه علتِ ماجرا باشند، خودشان معلولِ این شرایط هستند!
آرای قومیتی نیز اگرچه مؤثر بوده است اما تمامکننده نبوده، چرا که در سال۹۶ نیز آرای روحانی در آذربایجان شرقی و غربی تقریبا ۲برابر رئیسی بود، در این #انتخابات اگرچه فاصله آراء بیشتر شد اما با لحاظ آرای خراسان بزرگ، تفاضل آرای قومیتی، علت تمامکننده در این انتخابات نبوده است.
همانطور که آرای #پزشکیان را نمیتوان با وجود مشارکت ۵۰درصدی، صرفا مرتبط با سبد رأی اصلاحطلبان دانست. کما اینکه وی بارها بر حمایت جمعی از حامیان #شهید_رئیسی و قالیباف از خودش تأکید کرد.
اگرچه طیف اصلاحطلب با تمام توان خود را به آب و آتش زد اما توفیق قابل توجهی در جلب فراگیر مردم نداشت و این نکته درجای خود نیاز به تأمل دارد.
این مهم را نیز نباید فراموش کرد که با تمام این موارد، فاصله پزشکیان با جلیلی کمتراز ۳میلیون رأی شد!
ومهمتر از اینها آن ۵۰درصد خاموش...
به هرحال اگر ریشهیابی موضوع را به سطح علتهای فرعی تقلیل دهیم، تحلیل و تدبیر درستی برای این وضعیت نیز نخواهیم داشت.
⚠️ دراینجا میخواهیم نکتهای را مورد توجه قرار دهیم که به نظر میرسد بستر اصلی برای رفتار انتخاباتی طبقه متوسط و محروم بوده است و سایر عوامل نیز در همین بستر، امکان نقشآفرینی مؤثر را یافتهاند.
واقعیت آن است که در دولت سیزدهم، با وجود تمام تلاشهای قابل تقدیر در حوزههای گوناگون از جمله در توسعه زیرساختها، تسویه بدهیهای دولت قبل، ارتقاء جایگاه در حوزه بینالملل و دیپلماسی اقتصادی و... درعین حال به دلیل تجویزِ نسخه شوکدرمانی در حوزه #ارز و بروز تورم سنگین بویژه در کالاهای اساسی (که مستقیما با سفره مردم ارتباط داشت) انتظاری که عموم جامعه از #دولتِ_مردم و دولتِ محرومین داشتند برآورده نشد و همین موضوع تبدیل به مهمترین اسلحهی سلبی در انتخابات اخیر شد، به طوری که هرگاه پزشکیان با سلاح گوشت ۸۰۰هزارتومانی و تورم کمسابقهی موادغذایی حمله میکرد، پاسخ درخوری دریافت نمیکرد.
درواقع همانطورکه رفتار انتخاباتیِ بخشی از جامعه با نگاه منفی نسبت به تداوم #دولت_روحانی شکل گرفت، جماعت بیشتری هم با رویکرد سلبی نسبت به ادامهی شرایط دشوار معیشتی، دست به انتخاب زدند. نگرانی مهمی که #جلیلی نتوانست آن را از مخاطبینش، برطرف کند.
وقتی در میان نامزدها، عزم جدی و برنامه روشنی برای مقابله با اقتصاد لیبرالی، سیاست گرانسازی و سیطره ابرسرمایهداران بر اقتصاد مشاهده نشود، طبیعتا نامزدی ترجیح داده میشود که لااقل در بیان دردهای مردم، بی پرده و شفاف، اعتراض مردم را نمایندگی میکند و در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز نگاه بازتری دارد.
ازسوی دیگر علیرغم سیطره رویکرد لیبرالی بر اغلب اطرافیان دکتر پزشکیان، خود ایشان، در میان نامزدها، تأکید زیادی بر #عدالت، مقابله با نظام ناعادلانهی طبقاتی (بویژه در آموزش و سلامت) و مخالفت با شوکدرمانی داشت. تیپ ظاهری و رفتاری، نحوه بیان و لحن او نیز به مردم، احساس نزدیکی بیشتری را القاء و ارتباط عاطفی بهتری برقرار میکرد.
حال باید ببینیم در عرصه تصمیم و عمل چه اتفاقی خواهد افتاد؛ او چگونه میتواند تعارض بین رویکرد عدالتطلبی و صدای محرومان بودن را با نگاه کارشناسیِ حاکم بر اطرافش، تنظیم کند و در عمل کدام رویکرد غلبه خواهد کرد؟
مهدی عسگری
🔎پشتپردهها در
ıllı@SarihNews
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
انسان، هم رتبۀ آن چیزیست که به آن تعلّق دارد. هرکس میخواهد مقام خود را بسنجد، ببیند آرزویش چیست؟
@haerishirazi
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
بر اساس یک توهم و خبر کذب ، روی این پشه مانور رفتند!
اما تکذیبیه این خبر آیا مانور رسانه ای شد؟!
از نظر شبکه بهداشت ما مردم باید همیشه مدام از یک بیماری بترسند ، تا تن به واکسنهای ناشناخته اون بیماری بدن!
این پزشک بر اثر سکته ناگهانی فوت کرد ، آیا رسانه ای شد ؟!
آیا مسولین وزارت بهداشت بخاطر این خبر کذب و ایجاد وحشت در مردم عذرخواهی کردند ؟!
آیا کسی بررسی کرد ایشون واکسن کرونا زده بود یا نه؟!
آیا کسی به مردم گفت تمام دنیا و حتی خود شرکت های واکسن سازی اعتراف کردند واکسن های کرونا خون رو منعقد و لختگی میارند و از بعد از این واکسیناسیون آمار سکته های قلبی و مغزی محسوس بالا رفته؟!
پاندمی بعدی با هر عنوانی کاملا بستگی به رفتار مردم در این خبرسازی ها و عملیات فریب ها داره!
اگر باور کنند ،
در دولت پزشکیان پاندمی سنگین تر از کرونا برسرمون میاد
اما اگر باور نکنند و زندگی عادی رو برهم نزنند ، هیچ اتفاقی نمیفته .
#پلندمی
✍ #تمدن_نوین_اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2099314888C5594ead1e5
هدایت شده از «ازدواج»،«خانواده»و«جمعیت»
🔴 زنها کلامی هستند
💠 زنان دوست دارند با همسرشان ساعت ها به گفتگو بنشیند و از سیر تا پیاز همه ماجراهایی که برای خودشان و یا دیگران اتفاق افتاده را تعریف کنند، رفتاری که شاید چندان مساعد حال مردان نباشد.
💠 یک مرد موفق، مردی است که این خصلت زنانه را بشناسد و با ترفندهایی به ارضاء این حس زنانه همسرش بپردازد.
💠 توصیه می شود ساعاتی از وقت تان را صرف هم صحبتی با همسرتان کنید و با دل و جان، گوش به حرفهایش بسپارید.
کانالی متفاوت در موضوعات:
💕«ازدواج» ، «خانواده» و «جمعیت»
https://eitaa.com/joinchat/1284047165Ca74c9aa859
هدایت شده از T124.ir
به این سه عکس با دقت بالایی نگاه کنید!
مربوط به سال ۱۹۷۵ است که آمریکا به آنها بورسیه تحصیلی داد!
از راست، زلمای خلیل زاده، شیرمحمد عباس و اشرف غنی هستند! حالا از این تصادف عجیب تر می بینید اگر بگویم،
اولی سفیر آمریکا در افغانستان شد، دومی رئیس گروه طالبان شد و آخری رئیس جمهور افغانستان شد!🙄
👈ایها الناس فتأمل
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از مینا فروزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از اینستاگرام فاصله بگیرید، همه چیز رو متلاشی میکنه…
چرا بچه های دهه ۸۰و۹۰ احساس خوشحالی کمتری نسبت به نسل های قبلی تر دارند.لطفا این فیلم رو با دقت ببینید و برای رضای خدا انتشار بدید
@mina_foroozesh
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
ضایعه درگذشت روحانی وارسته، استاد سطوح عالی حوزه جناب حجت الاسلام والمسلمین کریمی را به حوزههای علمیه، شاگردان و خانواده محترمشان تسلیت عرض میکنم.
حیّ قیوم آن فقید سعید را با امیرالمومنین علیه السلام محشور فرماید و به خانواده معزز صبر و اجر مرحمت نماید.
✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🌐 #شفاخانه_طب_و_تمدن_اسلامی
▣⃢🪴http://eitaa.com/tebeaemeh
و همچنان مساله فلسطین مساله ی اول جهان باید باشد...
آرام و قرارمان را ربوده یا نه؟
#فلسطین
#اسرائیل_کودک_کش
#المپیک
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۹
۵ مرداد ۱۴۰۳/ سال چهارم
اجتماع یکصد هزار نفری امت حزبالله!
موضوع: ده پیشنهاد برای بهبود معیشت مردم!!!!
پرهیز از ایجاد دوقطبی، امید آفرینی، مشارکت دادن مردم در کارها و ایجاد وحدت در میان آنها از مهم ترین کلید واژه ها و اصطلاحات رهبر انقلاب در سالهای اخیر بوده اند.
حال پرسش مهم این است که چگونه؟ از چه راهی می توان به سمت تحقق این خواسته های مهم حرکت کرد؟
شاید بتوان گفت مهم ترین، آسان ترین و قابل تفاهم ترین راه برای تحقق این خواسته ها، توجه به #نیازهای_مردم و برتر از آن #مدل_رفع_نیازها است.
نکته مغفول در این میان، توجه به #جامع_نگری در رفع نیازهای انسانی است. به عبارت دیگر هر گروه، جریان و یا تمدنی که بتواند #نظام_مسائل گسترده تری را لحاظ و برای آنها #برنامه_های_کاربردی بدهد، توان بیشتری برای هدایت و بسیج مردم خواهد داشت. چرا که اساسا ارتباطش با مردم وصل است و محکم.
با اینهمه می بینیم که متاسفانه جریان های #انقلابی و حزب اللهی توجه چندانی به اهمیت این مسئله ندارند. مثال واضح این رویکرد، تجمعات و مدل مطالبه گری های ما برای مسئله #حجاب و #عفاف است. البته که در اهمیت عفت و حیا کمترین تردیدی نداشته و نداریم. اما چرا در #سبد_نظام_مسائل ما تنها حجاب و عفاف وجود دارد؟
چرا نیروهای انقلابی هیچگاه برای موضوعات بسیار مهم دیگر تجمع نمی کنند و بیانیه نمی دهند؟ فی المثل چرا تاکنون حتی یک تجمع برای #معیشت مردم نداشته ایم؟ چرا نباید جریان حزب اللهی یک بار برای وضعیت غیرعادی، بسیار حزن انگیز و رقت بار #سقط_جنین تجمع کند؟ این کم مصیبتی است که سالی یک میلیون و سیصد هزارنفر در کشور به نام سقط جنین کشته می شوند؟(اینجا) آیا دغدغه جان انسان ها و جمعیت کشور از پرتکرار ترین مطالبات رهبری نبوده؟
چرا برای وضعیت بسیار بسیار کم ثمر آموزش و پروش نگران نیستیم و تجمع نمی کنیم؟ چه دردی بالاتر از این که دوازده سال از گُل ایام زندگی فرزندانمان، در ساختاری ضایع شود که فاقد ابتدائیات #علوم_نافعه است؟
چرا جریان حزب الله کمترین نگرانی بابت ام الفساد #آپارتمان_سازی ندارد، برایش تجمع نمی کند، وااسلاما سر نمی دهد و مردم را به تجمع صدهزار نفری ورزشگاه آزادی نمی کشاند؟
اینها و دهها مسئله دیگر که اگر مهم تر از حجاب نباشند، قطعا کم اهمیت تر از آن نیستند، ولی ما درباره آنها خاموشیم و اساسا آنها را نمی بینیم.
سخن آخر اینکه مطالبه گری های به حق دلسوزان انقلاب، اگر ضربدر #نظام_مسائل جامعی نشود، به مرور خاصیت خود را از دست خواهد داد، مردم را بیش از پیش ناامید خواهد کرد و چه بسا بر شکاف های اجتماعی هم بدمد.
حال تصور کنید در مقام مطالبه گری دست روی مسائلی بگذاریم که دغدغه همه مردم است، با هر نوع تفکر و باوری. می توانیم شکاف های موجود در جامعه را رفته رفته کاهش داده، وحدت ایجاد کنیم و امید. چرا که تلاش کرده ایم در #سبد_نظام_مسائلمان همه چیز را لحاظ کنیم و همه دردها را ببینیم. ثانیا با موضوعاتی شروع کرده ایم که در اهمیتش کسی تردید ندارد.
سلامت مردم، معیشت آنها، تعلیم و تربیت فرزندان شان، نظام تفریحات سالم جامعه و مسائلی از این دست.
در همین راستا روز چهارشنبه در شهر مقدس مشهد جلسه ای برگزار می گردد. یک گردهمایی مردمی، وحدت ساز و #امیدآفرین. چرا که دست روی مسئله ای گذاشته که احدی در اهمیتش تردیدی ندارد و درد همه است. در این جلسه مجموعه تصمیماتی کاربردی و عملیاتی بر اساس #آیات_و_روایات برای بهبود وضع #معیشت_مردم ارائه خواهد شد(اینجا).
ان شاءلله
@besalamen_amenin