✅ نکته دوم
🔻 باید بپذیریم که پزشکیان در اردوگاه اصلاح طلبی تعریف میشه و طبیعتا شاکله کابینه و معاونینش هم از همین تفکر انتخاب میکنه، همانطور که رئیسی شاکله انتخابهایش از اردوگاه انقلابیون بود. لذا سطح توقع مون رو مبتنی بر عقلانیت و منطق تنظیم کنیم نه احساسات
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
✅ نکته سوم
🔻 چند تا از انتخابهای پزشکیان از میانِ دولتمردانِ دولت سیزدهم هست مانند خطیب ( وزیر اطلاعات ) علی آبادی ( وزیر نیرو ) اسلامی ( انرژی هسته ای ) حتی بعضی از شخصیتها هم در دولت سیزدهم فعال بودن ام نه در سطح وزیر مانند خانم فرزانه صادق مالواجرد که مشاور آقای بذرپاش وزیر راه دوست سیزدهم هست.
🔻 این انتخابها نشان میدهد پزشکیان سعی کرده تا اعضا کابینه اش رو با نگاهی فراجناحی ببنده و همین نگاه یک امتیاز مثبت هست که باید دیده شود.
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
✅ نکته چهارم
🔻 بعضی از انتخابهای پزشکیان، انتخابهایی با نگاه تخصص محور و کارشناس پایه هست مانند وزیر پیشنهادی نفت آقای پاک نژاد که روزمه اش نشان میدهد عمده سنوات خدمتش در این حوزه بوده است:
🔹مشاور وزیر نفت و رئیس ستاد نظارت بر سوخترسانی وزارت نفت
🔹مدیر طرح توسعه میدانهای گازی
🔹مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت
🔹هیأت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔹مدیر برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران
🔹معاون مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران
🔹معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید
🔹مدیرکل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی وزارت نفت
🔹مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بازرگانی نفت ایران
🔹معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری
🔻 این رزومه نشون میده حدودا 23 سال ایشون در وزارت نفت سابقه کار مدیریتی داره و این عرصه به خوبی میشناسه و میشه گفت یک انتخاب کارشناسی شده هست نه سیاسی
پ.ن: البته رزومه و تجربه به تنهایی نشان از کفایت نداره بلکه باید کارآمدی ایشون در این دو دهه نیز بررسی بشه بعلاوه برنامه ایشون برای مدیریتِ وزارتخانه نفت هم مهمه که با مجموع این سه شاخصه مشخص میکنه ایشون میتونه این وزارتخانه مهم رو به خوبی اداره کنه یا خیر
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
✅ نکته پنجم
🔻 برای اینکه بتونیم به یک تشخیص درست از کارآمدی فرد پیشنهاد شده برای یک وزارتخانه برسیم باید چهار مولفه رو در خصوص اون فرد بررسی کنیم:
1️⃣ رزومه تحصیلی و مدیریتی
2️⃣ کارآمدی و تحول آفرینی در دوره های مختلف مدیریتی
3️⃣ برنامه ها و اهدافِ فرد برای مدیریت آن وزارتخانه
4️⃣ دیدگاههای تخصصی، نگرش سیاسی و منظومه فکری
🔻 بدون اطلاع از این چهار مولفه عملا رد یا تایید ما دقیق و درست نخواهد بود. از امروز به بعد در رسانه ها نظرات و تحلیلهای متفاوت و متضادی در نقد یا تایید وزرای پیشنهادی پزشکیان مطرح میشه که عملا ممکنه برخی از مخاطبین رو سردرگم و نگران کنه.
🔻راه تشخیص دقیق و اصولی بودن تحلیل گزینه های پیشنهادی برای وزارت اینه که ببینید بر اساس اطلاعاتِ متقن این چهار مولفه هست یا خیر
🔻پیر یا جوان بودن، اصلاح طلب یا اصولگرا بودن، سفارش شده فلان شخصیت بودن، رفاقت و نزدیکی به فلان شخصیت داشتن و .... در اولویت اول نیست. ابتدا ببینید در این چهار شاخصه چگونه است بعد به حواشی اش نگاه کنید
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
🔰رهبر انقلاب: بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن ایستادگی در مقابل جنگ روانی دشمن است
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
🔸حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
🔸ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرون راندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتماد به نفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکاء به نیرو و توان درونی خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
🔸رهبر انقلاب اسلامی هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
🔸ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای، نتیجه بزرگنمایی دشمن در میدان فرهنگ را نیز احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود، خواندند و گفتند: نتیجه چنین انفعالی،قبول سبک زندگی طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
🔸رهبر انقلاب، شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانی دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
🔸ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری درباره شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بخصوص در سبک زندگی مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاری این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاری جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانه بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشی آن جلوگیری شود.
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
☀️ #حــدیث_روز
🔖 امام علی علیهالسلام:
بد اخلاقی، آدمی را بیکس و تنها میکند و انس گیری را از بین میبرد.
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
🌱🌱🌱شیخ مرتضی انصاری مادرش را بر روی شانه می گذاشت و به حمام می برد تا زن ها او را بشویند و مجدد بر روی شانه می گذاشت و به منزل می آورد.
🤍مردم از او می پرسیدند :
در منزل قاطر یا الاغی نداری که او را روی آن بگذاری؟
فرمود: دارم.
نمی دانید از وقتی مادرم را بر دوش گرفتم، زیر این بار به ظاهر سنگین چه گره هایی برایم باز شد.🌼
🤍وقتی مادر ایشان از دنیا رفت، به پهنای صورت گریه می کرد.
چون سن و سالی از مادرش گذشته بود از گریه ی سختِ او اشکال کردند.
در جواب فرمود:🌼
🤍گریه ام برای این است که از امروز به بعد، به چه شخصی خدمت کنم که خدا این همه گره هایم را باز کند؟
مگر در عالم از مادر، سنگین وزن تر برای رسیدن به خدا داریم؟🌼
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نکتهای در باب تبلیغ دین بوسیلۀ مفاهیم «بهشت و جهنم»🔸
شما وقتی بیرون مسجد الحرام هستید، دیوار مسجد الحرام قبلۀ شماست و شما به سمت همین دیوار نماز میخوانید، درست است؟ حالا تصور کنید که رفتهاید داخل مسجد الحرام و در آنجا برای نماز رو به دیوار ایستادهاید، در آن هنگام شما پشت به قبلهاید. مگر بیرون مسجد بهسمت همین دیوار نماز نخواندید؟! حالا وقتی آمدید داخل، باید پشتتان را بکنید به همین دیوار، دیواری که وقتی بیرون بودید رو به آن میکردید!
خب، ما به کسی که تازهکار است، بیاییم بگوییم تو برای بهشت و جهنم کار نکن؟! بابا این بیرون از حرم است؛ قبلۀ او دیوار مسجد الحرام است، دقیقاً باید به او بگویی بهشت، دقیقاً باید به او بگویی جهنم! خدا اینهمه آیات در تحذیر از جهنم گذاشته است تا انسان به تحذیرهای او اهمیت بدهد! دعای «قِنا عَذاب النار» را تکرار بکند؛ بگوید و بگوید.
ابوذر بعد از نماز در سجده میگوید «اسئل الله الحورالعین»، از خدا حورالعین میخواهم. شاعر میگوید: «خدایا زاهد از تو حور میخواهد قصورش بین، به جنّت میگریزد از درت یا رب شعورش بین!» ببینید، نباید امور در هم بریزد! بله، وقتی به جایی رسید که دیگر اینها را نخواهد، درست است. اما الآن اگر از خدا حورالعین و بهشت بخواهد، از خدا نجات از جهنم بخواهد، اینها عین توحید است! چرا؟ چون متناسب با مرتبهاش هست.
@haerishirazi
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️این مانور حجاب تو لندن یه جوریه آدم حس میکنه اونجا هم جمهوری اسلامی شده ما خبر نداریم
۲۶ مرداد ۱۴۰۳