eitaa logo
موسسه قرآن و عترت زهرای اطهر علیها السلام
100 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
3.6هزار ویدیو
15 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیروهای‌مسلح یمن با موشک بالستیک کشتی Anadolu S را در دریای سرخ هدف قرار دادند 🔸 هدف‌گیری این کشتی به دلیل عدم پاسخگویی به هشدارهای نیروهای دریایی و نقض تصمیم شرکت مالک آن مبنی بر ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی صورت گرفت.
💔بعد از کفش خودش، کفش پسر بزرگمون رو هم واکس زد. علت این کارش رو که پرسیدم گفت:«پسرمون جوونه. ممکنه اگه مستقیم بهش بگم کفشت رو واکس بزن جواب نده می‌خوام بطور عملی واکس زدن رو بهش یاد بدم...» ✍🏻به روایت همسر شهید علی صیادشیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 تل‌آویو در برابر بیروت! فعلاً تیتر این باشه. 🔹 سقوط موشک‌ها در تل‌آویو و قطع برق و آتش‌سوزی در مناطق پایتخت رژیم جعلی، یعنی بر هم زدن محاسبات دشمن.
وزیر دفاع پاکستان: دستاوردهای دفاعی ایران مایۀ افتخار است 🔹خواجه محمد آصف در بازدید از پاویون ایران در نمایشگاه تسلیحات کراچی گفت: دستاوردهای نظامی‌ ایران و پیشرفت این کشور در بخش‌های دفاعی را مایۀ افتخار می‌دانیم. ایران و پاکستان در کنار هم ایستاده‌اند و با یکدیگر به دستاوردهای بیشتر در حوزه دفاعی دست خواهند یافت. 🔹پاویون ایران برای اولین‌بار در نمایشگاه بین‌المللی تسلیحات پاکستان «IDEAS ۲۰۲۴» با هدف نمایش دستاوردهای نظامی‌ کشورمان در حوزۀ دفاعی، هوافضا و جنگ الکترونیک برپا شده است.
19.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به‌ به یاد بگیریم👏👏 🎥 عطر ولایت پذیری در عروسی زوج گرگانی😍 🔺 عروس وداماد گرگانی تالار عروسی خود را به محل جمع‌آوری کمک برای جبهه مقاومت تبدیل کردند!
⚠️توئیت ها از جنگ جلوگیری نمی کنند بلکه این فرمانده و سربازانش هستند که از جنگ جلوگیری می کنند‼️ 🪧 🪧
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 عضو شورای عالی فضای مجازی: ۷۰ درصد هزینه فیلترشکن‌ها توسط دشمنان پرداخت می‌شود .
19.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارش المنار شبکه تلویزیونی رسمی از آشپزخانه‌های امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) که تحت اشراف جبهه جهانی شباب‌المقاومة در بیروت فعالیت می‌کنند خبرنگار المنار: درود و سلام به جمهوری اسلامی ایران، مردم آزاده، وفادار و ظلم ستیزش .
🔴ایلان ماسک: به جای آموزش ترس از بارداری، باید ترس از بی‌فرزندی را آموزش دهیم. اینجا هم یه مشت احمق با سگ و گربه بازی میکنن و میگن بچه‌مونه😒 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آنچه ظریف گفت و آنچه واقعیت داشت 🔸روز گذشته محمدجواد ظریف مدعی شد پس از هدف قرار دادن پهپاد آمریکایی توسط پدافند ایران با انتشار یک توییت مانع از بروز جنگ شده است. 🔸اما برخلاف ادعای آقای ظریف شواهد تاریخی چیز دیگری می‌گویند. 🔸پیش از این سردار حاجی‌زاده انهدام پهپاد گلوبال هاوک آمریکا بر فراز آب‌های ایران را یک اخطار به طرف آمریکایی خوانده بود. 🔸آقای حاجی‌زاده گفته بود پس از ۴ بار هشدار به نیروهایی آمریکایی، ترجیح دادیم به جای هواپیمای جاسوسی p8 آمریکا با ۳۸ سرنشین، پهپاد آنها را ساقط کنیم تا اخطاری مبنی بر قاطعیت‌مان در دفاع از حریم هوایی کشور به آنها داده باشیم. 🔸دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا نیز مدتی بعد همین نکته را تأیید کرد و از اینکه ایران هواپیمای p8 آمریکا را ساقط نکرده ابراز خرسندی و حتی تشکر کرد. 🔸به نظر می‌رسد آنچه مانع از تجاوز و جنگ شده قاطعیت نیروهای مسلح ایران بوده است و مثل همیشه آقای ظریف درباره اقدامات خود دست به اغراق و بزرگ‌نمایی زده است.